Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 22:32:35
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna lara upam da si v šparu kupla dost velike bodije, ker majo ful mejhne številke. to me tko jezi, ker ma vsaka štacuna tako ogromne razlike med številkami. Meni so vsi ti bodiji precej debeli. Še najtanjši so v Baby centru, Clarovi, samo zasoljeni. Imajo še kje take fajn tanke?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 22:40:26
|
|
|
|
Lara Croft
|
Meni so vsi ti bodiji precej debeli. Še najtanjši so v Baby centru, Clarovi, samo zasoljeni. Imajo še kje take fajn tanke? Ma vidiš, meni se pa zdi fajn, da so bolj debeli... sploh tej z dolgimi rokavi....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 22:45:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
S katerim triciklčkom ste res zadovoljne? Jst imam pol kovček vozička..... Pa Lari je ful dolgcajt notri.... zdej pa je spet guma prepuščana... đizus, sej nimam več koga žicat, da jo zaflika... jutri jo peljem k vulkanizerju.... Pa rada bi kr nove zračnice in gume naročila, ma nimam pojma, če je to sploh možno..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 22:50:13
|
|
|
|
Čarli08
|
S katerim triciklčkom ste res zadovoljne? Eh, mi smo dobili enega, ki piše gor "Balloon", pa ni preveč fajn. Preveč plastičen, pa škriplje in zelo nestabilen. Tega ne priporočam.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 22:57:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: lana luna lara upam da si v šparu kupla dost velike bodije, ker majo ful mejhne številke. to me tko jezi, ker ma vsaka štacuna tako ogromne razlike med številkami. Meni so vsi ti bodiji precej debeli. Še najtanjši so v Baby centru, Clarovi, samo zasoljeni. Imajo še kje take fajn tanke? leclerc ima tanke....imajo neko varinato eco+ al nekaj takega......jih je 7 skup pakiranih pa okrog 7 al 8€ stanejo.... zdaj pred kratkim je bila akcija... ...jaz sem jih kupila lani, pa so se mi fajn zdeli....., pa fajn se oblečejo.... je pa tak, da so malo manjše številke..ne sicer tako kot spar..... našemu je zdaj prav 18 mesecev, prejšnja velikost je pa 12mesecev... ..pa fajn so tisti njihovi na preklop...... sploh za novorojenčke......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 23:01:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft S katerim triciklčkom ste res zadovoljne? Jst imam pol kovček vozička..... Pa Lari je ful dolgcajt notri.... zdej pa je spet guma prepuščana... đizus, sej nimam več koga žicat, da jo zaflika... jutri jo peljem k vulkanizerju.... Pa rada bi kr nove zračnice in gume naročila, ma nimam pojma, če je to sploh možno.. naš ga ima od pikolo...... pa je zaenkrat ok..... nima pa še ne vem koliko km narejenih
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 23:11:06
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna ..upam da se rs spet kmalu vidimouser posted image ... mormo se!!! te bom zdj kr vsak dan tle prganjala, dokler ne določiš datuma kdaj pridete na gorenjsko. Sara rabi družbo vrstnikov, k tle okol nje so vsi starejši ali mlajši. bi jo kkšn dan kr u vrtec pelala, da se mal razživi, ampak me mal skrbijo teli virusi k skos neki okol opletajo. je pa tut sari ful prehlajena, ji nosk skos pušča. o fiziološki pa tut slišat nič noče ...zmenjeno....glej naš tudi ni v vrtcu pa je nekaj bolehen zadnje čase...pa ful pogreša družbo tko kot Sara.....tak da ga večkrat dopoldne peljem na kakšno igrišče kje so otroci da se igra....zdej so moje vozičkarce pošle v službe in se skoraj ne vidimo....ful pogrešam te čase...mogoče zdej bolj ko so otroci tko samostojni in rabijo prijateljčke....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 23:13:40
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna Danes pa sreda, se mal pa bo vikend. a veste da zadnje case zivim samo se za vikende ko sm lahko z mojima dvema sonckoma, tok mi pomenita...res.... jest tut. vikendi so samo naši in res sto na uro uživamo. ...jaz tudi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 23:15:54
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO ¸hmmmmmmm.....kaj se teh ugrizov tiče.....je naša ena izmed teh grizalcev.....prefriganih grizalcev.....ampak ona ne vgrizne ko je jezna, ampak vgrizne ko je čist vzhičena....jaz mam ramena in roke vse pogrizeno....pol se kregam na njo da ne sme grizt....da grizejo kužki pa še to samo takrat ko glodajo kosti....da pa ona ni kužek...zraven še ji s prstom žugam...in ko končam pridigo....mi ona žuga nazaj in v njeni bejbiščini vse nazaj pove............skratka.....po eni strani hvala bogu da nismo v vrtcu, ker bi verjetno vsak dan poslušali na to temo.....upam pa da ji ta faza grizenja čimprej mine ...Nik je isti pa sploh ne vem kaj naj nardim
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 23:21:05
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Šta se mora nije teško A ti misliš, da vse to moraš? Jst naredim samo, če hočem.... Sem šla danes po Laro in reče vzogiteljica... joj, kako lepo se že Lara dviguje ob opori in tudi premika... Zdej bo treba pa začet trenirat..... Jst pa spet... ma ne, prosim, prosim, ne mi jo vleči za roke.... Ona me pa samo čukasto gleda.... Zdej pa bi ji jaz razložila, zakaj ne.... pa sem gruntala, da niti ne vem, točno zakaj ne.... a smo o tem sploh že kdaj pisale? Ali pač samo, da to ni dobro, da pediatri ne priporočajo.... Mimogrede, sem šla v Špar in ji kupla 3 nove bodije.... tko... oni Hoferjevi pa lohk dam kateri, bo brisala prah..... Tebi PF? Mal heca, dej.... ....imaš tega velim sam vtipkaj pa ti vrže čuda ven zakaj ne otroke vlečt za rokce...meni sploh to ni P omenil ,vidim pa da velik mojih prijateljc oziroma punc ko smo vozičkale delajo isto kot jaz...poglej sama se mi ne da razlagat .....
< Sporočilo je popravil gloria -- 30.9.2009 23:28:14 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 23:23:35
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* 10., 11. in 12. ji zdaj nagajajo. zobki seveda. Enim gre v lase, drugim pa v zobe...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 23:27:05
|
|
|
|
gloria
|
tricikel imamo pikolo ful zadovoljni ...no zdej nam služi za hojo že dva dni...ga rine in hodi zraven....bravo Nik ... ...babike lahko noč...saj itak ni nobene več gor...no mogoče kakšna odsotna ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 23:29:49
|
|
|
|
gloria
|
teb pa ju3 pošljem...saj veš gužva-služba....boš kmalu vidla
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 1.10.2009 7:46:08
|
|
|
|
taja1235
|
Dobro jutro: Kako ste ninale? Upam da dobro. Zadnjic ste mele neko debato o zabicah..js mojo bejbi ze kr oblacim v njih...ma pa st od 74-80 uceraj sm pa vidla da imajo v CALCEDINIji tudi otroske zabice pa za puncke tok lustne...res kjut sam jih nism kupila...k jih zaenkat ma dovolj...a ma kera od tuki zabice kako se obnesejo? zanima me ce kera nameto mehcalca daje v stroj za pranje KIS??? baje po tem ful disijo cune...js tega se nism sprobala ;) se tipkamo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 1.10.2009 7:49:56
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Danes pa jaz odpiram? Evo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 1.10.2009 7:54:58
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pa rada bi kr nove zračnice in gume naročila, ma nimam pojma, če je to sploh možno.. HB mi nimamo takih težav, ker imamo gume iz pene. probaj naročit take, ki niso za napumpat, če obstajajo?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 1.10.2009 7:55:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197465 Meni je ta všeč.. zgleda super. Udoben. Moraš pa vedet, da so vsi tricikli nestabilni. Mene zaradi tega najbolj skrbi Bubi ga sploh ni imel, potem je dobil enega Pampers v nagradni igri. Ampak fuuuul velikega. Sploh ni dosegel pedal, ko pa jih je, pa je bil že za na kolo. Pa padel je tudi z njim pošteno Bubiki sem kupila eno varianto v Leclercu, mi je bilo važno, da je cela plošča spodaj za noge, ne samo dve palčki. Se rada pelje z njim, ampak je spet problem stabilnost. Ona bi seveda rada sama gor splezala, takrat pa tricikl pade. Tako da imamo doma skritega Tako kot marsikaj otroškega (mammut stolčke, avto poganjalec,...)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 1.10.2009 7:55:46
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft lara upam da si v šparu kupla dost velike bodije, ker majo ful mejhne številke. to me tko jezi, ker ma vsaka štacuna tako ogromne razlike med številkami. Ja, vem... .... Ma so mi pa drugače zlo všeč šparovi bodiji.. Bi blo pa res fino, da se enkrat zmenijo glede teh številk... meni so sparovi bodiji najboljši. res je, da je treba vzeti eno cifro večjo, ampak meni so super.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 1.10.2009 7:58:06
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* 10., 11. in 12. ji zdaj nagajajo. zobki seveda. Enim gre v lase, drugim pa v zobe... čist res no, las nimam preštetih
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 1.10.2009 7:58:11
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish leclerc ima tanke....imajo neko varinato eco+ al nekaj takega......jih je 7 skup pakiranih pa okrog 7 al 8€ stanejo.... zdaj pred kratkim je bila akcija... ...jaz sem jih kupila lani, pa so se mi fajn zdeli....., pa fajn se oblečejo.... je pa tak, da so malo manjše številke..ne sicer tako kot spar..... našemu je zdaj prav 18 mesecev, prejšnja velikost je pa 12mesecev... ..pa fajn so tisti njihovi na preklop...... sploh za novorojenčke...... Sem imela že isto napisano.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 1.10.2009 8:00:10
|
|
|
|
KAHLO
|
DOBRO JUTRO !! Evo mi smo danes še kr dobro spali, no edino bo 4 se je preselila v najino posteljo in zaspala nazaj. Jaz grem pa danes na štajer moj pa v barcelono no sem full vesela da grem na štajer....bi pa šla tud v barcelono MI smo včeraj tud opravili pregled, pupika je med večjimi, kg je ockej...je rekla da bi lahko blo pol kilce več...ampak ni panike....se tud s tem ne mislim obremenjevat...ker se ji vidi da ni podhranjena in da ji nič ne manjka je pa edini družinski član k ima težo kot se šika Pol smo dobili pikeca......in valda je kričat začela ko so jo prijeli za roke in noge......jo je bol to razjezilo....k pa tist pikec!!! Je pa P videla da smo v razvojni in da naša ronja nima interesa se postavit na nogice.....in se je takoj začela zgovarjat, (mamreč ona nas prvotno ni hotela dati v RA in je od njenega 6. meseca naprej govorila da bo vse še o.k), češ da pač P ne polagajo toliko pozornosti na gibalni razvoj, in da je super da smo v RA in imamo terapije, ker je full gužva.....pol me je vprašala če smo dobili podaljšano....sma ji celo zgodbo razložla...na kar reče, da dobro da smo dali ponovno vlogo.....in da je skrajno primerno da smo doma in da se stvar poštima..............sem si mislila haaaaaaaaaaaaalooooooooooooooooo če bi me ti že prvotno poslušala, bi to danes že lahko bilo poštimano!!!!!!!!...ma nima veze...zdaj tak je kak je! NO pol pa sem v čakalnici srečala še sestro iz razvojne....in sem bila full presenečena ker jo je zanimalo če smo dobili podaljšano in da ko bom dobila odgovor da takoj pokliče ker jih full zanima!?!?!? skratka jaz sem bla full prejetno presenečena, ker sem opazla da nismo pr RA kr ena številka...ampak smo Ronja in ronjina mamica in ati jaz sem full zadovoljna s to RA na Viču.........bi tud to Selanovo imela takoj za pediatrinjo!!! Ker je babnca na mestu....nič ne ujčka teh mamic jim kr pove.....če je otrok bolan je bolan....če pa mamice iščejo bolezni pr otroku pa jih tud hitro pošlihta!! skratka ne mara mamic k so "srečne" če je otrok bolehen in da so lahko na bolniški!!! tud sama poznam en primer mamice v naši okolici, da je prav vesela če sta z malim na bolniški, ker se lahko pol crklata..........kaka glupačaaaaaaaaaa.....še bl pa bogi fantiček
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 1.10.2009 8:06:07
|
|
|
|
KAHLO
|
Kaj se pa tiče bodyev....so meni tud šparovi full všeč (sem ji zdaj dva taka lepa z dolgimi rokavi kupla), zgledata tako lepo, da ronja ne rabi nobene majčke čez....k majčki sta...pa full lep vzorček.... ne tist tipično rozast, al pa rdeč al pa te barve, pač ba bl take sivo modre z majhnimi rožicami, ali pa črtmai , drgače se pa poslužujem bodijev iz NKD in h und m.......na hoferjevimi pa sem tud jaz razočanara, pa ji drgače v hoferju kupim hlače, trinerko, majce....nevem s temi bodiji pa majo neke probleme Mi smo dobili tricikl iz špara.....lih ni za priporočat.....k če bejbek da nogico dol mu jo hitro povoziš al pa jo dobi v kolešček!!! plus tega moraš full pazit k pelješ z bankine, k ga rado kr na bok vleče....nevem....moraš naret izpit za njega.....še dobro da sem se jaz zverzirala pr nečaku.....če bi ji jaz kupovala ji definitivno ne bi tega.....ampak ji ne mislim zdaj še enega kupovat, pa itak je pridno lepo sedi ....edino zadnič k ji je croftova larika pokazala da se z nogicami da fino opletat po pedalih in na tla.....je pol ponavljala....ampak sma se pol hitro zmenle, da če bo tako s temi nogicami opletala da bo spet dobila v kolešček!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 1.10.2009 8:14:54
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: lana luna lara upam da si v šparu kupla dost velike bodije, ker majo ful mejhne številke. to me tko jezi, ker ma vsaka štacuna tako ogromne razlike med številkami. Meni so vsi ti bodiji precej debeli. Še najtanjši so v Baby centru, Clarovi, samo zasoljeni. Imajo še kje take fajn tanke? so pa res dragi.....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?