Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 14:31:53
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma kje še za to čas najdeš... Šta se mora nije teško. Ma najde se cajt. Vsak dan sproti likam in nimam dosti. Perem sproti, likam sproti. Tudi, ko hodim v službo. Zdaj si še kaj noter v hiši postorim tudi, ker ko sem v službi ni toliko časa za take hece, ker imam popoldne za Lano. Zdaj pa ne moreva nekam daleč, ker sem v staležu. Saj me ma da bi šle v CE, ampak naj glih te kontrola pride, pa plenic nama bo zmanjkalo, tak da Muller vabi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 16:18:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
Šta se mora nije teško A ti misliš, da vse to moraš? Jst naredim samo, če hočem.... Sem šla danes po Laro in reče vzogiteljica... joj, kako lepo se že Lara dviguje ob opori in tudi premika... Zdej bo treba pa začet trenirat..... Jst pa spet... ma ne, prosim, prosim, ne mi jo vleči za roke.... Ona me pa samo čukasto gleda.... Zdej pa bi ji jaz razložila, zakaj ne.... pa sem gruntala, da niti ne vem, točno zakaj ne.... a smo o tem sploh že kdaj pisale? Ali pač samo, da to ni dobro, da pediatri ne priporočajo.... Mimogrede, sem šla v Špar in ji kupla 3 nove bodije.... tko... oni Hoferjevi pa lohk dam kateri, bo brisala prah..... Tebi PF? Mal heca, dej....
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 30.9.2009 16:19:37 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 16:47:53
|
|
|
|
petra1978
|
Dan. Se spet malo javljam - spet delam cel dan in imam zdaj malo časa. Komaj čakam da mine še ta debela ura in grem domov malčka pocartat. Čestitke obema . Mene že tudi mika, da bi še kar enega imeli, samo bi rada še prej ene stvari uredila v službi, ker potem bom že prestara (pa ne da bi se jaz počutila prestaro, samo so leta omejitev). V soboto bomo tudi mi pihali prvo svečko in ravno razmišljam, kdaj bom pekla torto. Danes delam cel dan, jutri eno usposabljanje, ki se ga sicer veselim, v petek pa spet cel dan. No, bom pa tako kot je že ena rekla, v petek ponoči. Za mojega mišeka vse!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 19:36:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Šta se mora nije teško A ti misliš, da vse to moraš? Jst naredim samo, če hočem.... se strinjam
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 19:41:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Zdej pa bi ji jaz razložila, zakaj ne.... pa sem gruntala, da niti ne vem, točno zakaj ne.... a smo o tem sploh že kdaj pisale? Ali pač samo, da to ni dobro, da pediatri ne priporočajo.... ko stoji že samostojno,jo komot lahko vodiš.Kolk vse skupaj jaz razumem,se naj ne bi otroka prehitro postavljalo na noge,naj bi otrok naredil to sam....najprej se obrača,potem vsede,nato sma vstane.Glede treniranja hoje pa ne vem,da bi kaj škodovalo Naša je ves čas hodila ob opori mene in je tud hitro potem sama shodila.Še sedaj išče mojo roko,ker ima v glavi,da jo rabi,čeprav je ne....pa to še bo kak mesec,potem več ne...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 19:42:22
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft A ti misliš, da vse to moraš? Jst naredim samo, če hočem.... Tudi jaz, tako sem se samo izrazila. Zdej pa bi ji jaz razložila, zakaj ne.... pa sem gruntala, da niti ne vem, točno zakaj ne.... a smo o tem sploh že kdaj pisale? Ali pač samo, da to ni dobro, da pediatri ne priporočajo.... Pa ne vsi. Voditi z roko v roki, če otrok nakazuje pot in vlačiti je razlika. Mimogrede, sem šla v Špar in ji kupla 3 nove bodije.... tko... oni Hoferjevi pa lohk dam kateri, bo brisala prah..... Tebi PF? Mal heca, dej.... Jih imam sama te Hoferjeve, kar sama z njimi briši prah. Še meni viška hodijo. Klump frdamani.
< Sporočilo je popravil pf -- 30.9.2009 19:43:18 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 19:44:05
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Dan. Se spet malo javljam - spet delam cel dan in imam zdaj malo časa. Komaj čakam da mine še ta debela ura in grem domov malčka pocartat. Čestitke obema . Mene že tudi mika, da bi še kar enega imeli, samo bi rada še prej ene stvari uredila v službi, ker potem bom že prestara (pa ne da bi se jaz počutila prestaro, samo so leta omejitev). V soboto bomo tudi mi pihali prvo svečko in ravno razmišljam, kdaj bom pekla torto. Danes delam cel dan, jutri eno usposabljanje, ki se ga sicer veselim, v petek pa spet cel dan. No, bom pa tako kot je že ena rekla, v petek ponoči. Za mojega mišeka vse! Pridna. Lepo bodi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 19:53:51
|
|
|
|
ključek
|
čer.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 20:15:05
|
|
|
|
Čarli08
|
Čer ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 20:57:13
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO mi mamo pa danes sistematski pregled......mi je full čudno da nas ni nič napotila v laboratorij!?!?! .....nevem če niso spet nekaj zabrklali evo, mi smo ga imeli tudi! vse vredu...sploh ni vprašala, če že hodi... kocko je pospravila v lonček že v prvi potezi.... cepljena pa ni bila, ker P misli, da A preboleva neko virozo, saj ima drobne izpuščajčke, pa visoko vročino je imela pred 2 dnevoma.... nekaj podobnega šesti otroški bolezni, ampak izpuščaj ni čisto tak, pa tut visoko vročino je imela samo en dan... v laboratorij so nas poslali na prejšnjem pregledu, pogledali kri in vodo...danes pa ne.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 21:02:53
|
|
|
|
Olivija*
|
no tako...sem vse za nazaj prebrala...tu pa zatišje....
< Sporočilo je popravil Olivija* -- 30.9.2009 21:05:02 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 21:26:34
|
|
|
|
*bubi*
|
Joj, ste se razpisale. Sem že nameravala prešpricat zadnjih nekaj strani, pa vidim, da bi mi bilo žal. LANA LUNA, ČESTITKE Joj, ful sem vesela za vsako od vas. Ampak če vas bo še več, me zna kaj pičit Še dobro, da si ne morem od danes do jutri premislit Aja, Lana Luna, sem mislila, da sva v istem poklicu. Pa ne vem, kako delovno soboto ti to omenjaš?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 21:26:38
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ali pa *bubi*........... katere igrače se splača kupiti v TOYSU?? mislim cenovno, kaj je bolj bolj ugodno kot pri nas? Če ni kake posebne akcije, se skoraj ne splača več. Problem pri igračah za malčke je, da tiste v Toysu "govorijo" nemško. Kaj ti pomaga, če je ceneje. Tudi Lego ni nič kaj cenejši, razen ko je v akciji. Ravno danes sem dobila na mail njihov aktualni letak. Ti forwardiram.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 21:26:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 LanaLuna, meni je vzgojiteljica povedala, da so tamali že tako prefrigani, da čaka, ko ga ne gledaš in potem ugrizne; da pa ne morejo vseh ugrizov preprečit, je meni čisto jasno; dve sta, gledat morata 10 otrok, od tega enega tolažita, ker joka, drug jih kliče zaradi nečesa drugega ... ni tako preprosto Saj meni je tudi to jasno.... zato sem bila vesela, da se v bubijevi skupini niso grizli. REs, še vzgojiteljica je to poudarila, da se ne grizejo. Ker znajo en drugega potegnit, potem pa je problem. No, danes sem pomočnici omenila, ko sem šla po bubiko. Je rekla, da nič ne ve in ji res ni bilo jasno, kdaj bi se lahko zgodilo. Bodo pa bolj pozorni, da najdejo "kužka".
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 21:26:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Dan. Se spet malo javljam - spet delam cel dan in imam zdaj malo časa. Komaj čakam da mine še ta debela ura in grem domov malčka pocartat. Ravno danes sem se mimo peljala in razmišljala, da bi se lahko kdaj zvečer videli. Ampak vem, kako zelo pogrešaš Gala in se ti mudi domov.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 21:45:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* hej, punce, vi ste sami taki praktični tipi....ali katera zna odstraniti madeže od breskev/nektarin? js sem že probala vanish (tekoč in v prašku), k2r, amwayev odstranjevalec madežev, pa tistega od dr.beckman al neki takega...pa nič! kak predlog? hofer je zdaj imel pred kratkim ee male flaške tandil......prav za sadje....meni gre ven, pa tud mama si je zadnjič maline/robide ven spravila..... ...drugače pa tud limonin sok pomaga...ne samo za sadje.... za mastne fleke pa je še vedno najboljši cet
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 21:56:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Namaži madež s tekočim praškom, pa vrzi v stroj seveda to prakticiram...in se v glavnem obnese...ampak pri nektarinah ni šans! lahko opolovico bodyjev kar stran zmečem...ali pa A prepovem jest nektarine??? Ma kaj jim ne dajo slinčka? Lara je zlo malo krat zapackana... In jst sem zato vsa hepi...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 22:01:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ali pa *bubi*........... katere igrače se splača kupiti v TOYSU?? mislim cenovno, kaj je bolj bolj ugodno kot pri nas? Če ni kake posebne akcije, se skoraj ne splača več. Problem pri igračah za malčke je, da tiste v Toysu "govorijo" nemško. Kaj ti pomaga, če je ceneje. Tudi Lego ni nič kaj cenejši, razen ko je v akciji. Ravno danes sem dobila na mail njihov aktualni letak. Ti forwardiram. edino tu pri Lego mi toysa trenutno koristimo...... pa še to takrat kot je bubu napisala, ko ga imajo v akciji... ...drugače pa ti je že ona odgovorila..... za nemško so še premali.....no razen Leyla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 22:05:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft itak je hitro vse jasno..:) kaj to?? sem spet kaj zamudila? Ah nisem citirala.... Je takoj jasno, kdo je prijavljen... no, ali pa tudi ne, če samo bere... ali je je na farmi.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 22:05:30
|
|
|
|
gold fish
|
..jaz pa grem drug teden malo v službo pogledat... pa pikeca pokazat...še nisem bila tam odkar sem bila noseča -2t ... ... sem že večkrat hotela it, pa sem si vedno premislila....zdaj pa moram.....ker drugače bo pol, ko bo treba zares it ful kriza ....eh to bo itak
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 22:08:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
da grizejo kužki... Sej pa ni res..... tu pa tam kak pes koga ukolje... Moj kačon ugrizne...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 22:09:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* 10., 11. in 12. ji zdaj nagajajo. zobki seveda. Enim gre v lase, drugim pa v zobe...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 22:09:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ali pa *bubi*........... katere igrače se splača kupiti v TOYSU?? mislim cenovno, kaj je bolj bolj ugodno kot pri nas? Če ni kake posebne akcije, se skoraj ne splača več. Problem pri igračah za malčke je, da tiste v Toysu "govorijo" nemško. Kaj ti pomaga, če je ceneje. Tudi Lego ni nič kaj cenejši, razen ko je v akciji. Ravno danes sem dobila na mail njihov aktualni letak. Ti forwardiram. edino tu pri Lego mi toysa trenutno koristimo...... pa še to takrat kot je bubu napisala, ko ga imajo v akciji... ...drugače pa ti je že ona odgovorila..... za nemško so še premali.....no razen Leyla Za Lego se mi zdi tudi fajn izkoristit bon za -30% v Intersparu, je občasno v dnevnem časopisju. No, za katerokoli igračo. Zdaj sem se spomnila - če bo katera kupovala kako igračo v Direndaju, imam bone za -20%. Velja do konca koledarskega leta. Samo povejte
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 22:28:55
|
|
|
|
lana luna
|
čer, sem vas prišla dons še enkrat na hitrco špgledat, pol grem pa ajat... lara upam da si v šparu kupla dost velike bodije, ker majo ful mejhne številke. to me tko jezi, ker ma vsaka štacuna tako ogromne razlike med številkami. bubi jest delam v šoli, pa so nam to soboto uturili tehnični dan. tko da morm it za ene štir ure tja prčkat. a še kej?? ja lahko noč vsem skupaj pa lep nov dan...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 22:31:11
|
|
|
|
Lara Croft
|
lara upam da si v šparu kupla dost velike bodije, ker majo ful mejhne številke. to me tko jezi, ker ma vsaka štacuna tako ogromne razlike med številkami. Ja, vem... .... Ma so mi pa drugače zlo všeč šparovi bodiji.. Bi blo pa res fino, da se enkrat zmenijo glede teh številk...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?