|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
30.9.2009 21:25:53   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Kokica, moj je spet šel na službene vaje user posted image

Madonca! user posted image Pri njih pa ni recesije! user posted image

kaka recesija? sej gre iz naših žepov user posted image

misliš, davkoplačevalskih, ne?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
30.9.2009 21:26:41   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: spps

ma kakšna je ta RR? al sam meni neki čudno kaže?
kaj ne štima?

pol pa sam meni user posted image bom še enkrat zaprla stran pa ponovno odprla, mogoče bo bolje

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
30.9.2009 21:26:48   
PERSIDA
Jutri tako kot smo se dogovorile na tistem placu  v interšparovi  restavracijiuser posted image .Če vas ne bo prosim za sms da nebom trugala cele prtljage ven iz avta in nazaj not za prazen nič ,ker maladva bota itak čist fertik.Budnica je oko šest.

trezika - a ima katera tvojo tel.št. ,če ne eni pošlji v primeru odjav no mi smo itak v mbju tak ,da.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
30.9.2009 21:27:12   
yania
Joj, kak mi je hudo za eno deklco, smo zadnjič šli na sprehod, pa se oglasimo pri njih, ravno ko je padla s kolesom, in potem jaz gledam in je imela samo odrgnjeno kožo po bradi in ustnici,,,,božčka je tako jokala, stara pa mislim da je 7 let...ni in jo tolažim, pa njena mami seveda tudi, da ni nič hudega, in je mokro brisačko gor držala....sem rekla,samo da ni za šivanje...no nakar mi moj prej ko se je z Najo vrnil s sprehoda s kolesom, da ima zlomljeno čeljust in vse otečeno in modro...user posted image .,,,,zdej pa čakajo da uplahne oteklina,,,ma sej ne vem, kaj se pa da narediti?...bogi otrok, a lahko sploh je?...user posted image za njo.....

Nič punce moje...lep večer, jaz vas zapuščam....grem pančat...
lepe sanje..

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
30.9.2009 21:29:18   
Najaa
yania, če si še tu. Kako daješ Naji pesin sok?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
30.9.2009 21:30:08   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Jutri tako kot smo se dogovorile na tistem placu  v interšparovi  restavracijiuser posted image .Če vas ne bo prosim za sms da nebom trugala cele prtljage ven iz avta in nazaj not za prazen nič ,ker maladva bota itak čist fertik.Budnica je oko šest.

trezika - a ima katera tvojo tel.št. ,če ne eni pošlji v primeru odjav no mi smo itak v mbju tak ,da.

seveda bom poslala sms....če me ne bo, ker v primeru dežja sem brez avta, veš! Pa je sploh napovedan dež? Me je Tasa prej nekaj prestrašila po sms-u! user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
30.9.2009 21:30:11   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: yania

alo!
Kako ste kaj?
Jaz se, spet čist zaničuser posted image user posted image user posted image (ja jamram spet in?haha)
Danes smo se končno znebili ogromnega sršenjega gnezdauser posted image user posted image celo EN občinski gasilec se je opogumil,da ga je odstranil-res mu vsaka častuser posted image user posted image user posted image

jutri pa spet začnem vstajat ob 5ih,da imam pol avto doma (vprašanje kolkrat še do petihuser posted image user posted image user posted image ) in jutri popoldan grem na šolo, s 7.10 pa začnem s predavanj-KOMAJ ČAKAMuser posted image
in kako ste ostale?

ojla...bravouser posted image ,,,ma super si,,takrat je taka megla pri nas,,,brrrr....po mojem se meni ne bi dalo, zaradi avta vstatuser posted image ...nič ti ne zavidam....
A kar v šolo?...kdo bo Marcelčka čuval?....
ma ,a misliš da se men da????

ja,jaz grem naprej v šolo-končno lahk rečem,da sem študentkauser posted image user posted image user posted image

malega bo pa ati čuval,pa tašča mu bo pomagalauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
30.9.2009 21:30:46   
KOKICA32

alo!
Kako ste kaj?
Jaz se, spet čist zaničuser posted image user posted image user posted image (ja jamram spet in?haha)
Danes smo se končno znebili ogromnega sršenjega gnezdauser posted image user posted image celo EN občinski gasilec se je opogumil,da ga je odstranil-res mu vsaka častuser posted image user posted image user posted image

jutri pa spet začnem vstajat ob 5ih,da imam pol avto doma (vprašanje kolkrat še do petihuser posted image user posted image user posted image ) in jutri popoldan grem na šolo, s 7.10 pa začnem s predavanj-KOMAJ ČAKAMuser posted image
in kako ste ostale?

ojla...bravouser posted image ,,,ma super si,,takrat je taka megla pri nas,,,brrrr....po mojem se meni ne bi dalo, zaradi avta vstatuser posted image ...nič ti ne zavidam....

ja,jaz grem naprej v šolo-končno lahk rečem,da sem študentkauser posted image user posted image user posted image

Super, Spps! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
30.9.2009 21:32:57   
PERSIDA
Drage moje oča so doma zato se sedaj odklapljam in prikljapljam nekam drugamuser posted image user posted image user posted image .Lahko noč drage moje.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
30.9.2009 21:36:31   
KOKICA32

Drage moje oča so doma zato se sedaj odklapljam in prikljapljam nekam drugamuser posted image user posted image user posted image .Lahko noč drage moje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jutri pa boš v Rožcah! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
30.9.2009 21:37:59   
Lolita23

alo!
Kako ste kaj?

in kako ste ostale?

Lej jo kaj, pa žuranje, pa sej veš, to moraš je del študenstkih let:))

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
30.9.2009 21:39:31   
KOKICA32
Jaz tudi grem danes malo prej...torej načeloma je za jutri zmenjeno mariborčanke, ne?

Če jaz ne bom mogla napišem Tasi in Persidi sms...Od Trezoke pa nimam cifre...user posted image

LAHKO NOČ! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
30.9.2009 21:39:33   
mama_milchy

user posted image user posted image user posted image
lahko noč

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
30.9.2009 21:41:15   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Naji?...Timon ga itak rad pije, no mu ga dam tako ali pa s kompotom zmešam...Naji pa kaj pa vem, zmešaj z gostim sokom, ali pa jogurtom, zadnjič sem ji dala npr.1 dcl jagodnega tekočega jogurta in slab  dcl pesinega soka, pa je delala njami, pa še barva ji je bila všeč....pa je vedela da je pesa noter,,,ker sva se prej kregale da naj kar tako popije, in potem sem se tega spomnila...
saj ji ni treba povedat da je noter pesa...

< Sporočilo je popravil yania -- 30.9.2009 21:42:34 >

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
30.9.2009 21:50:07   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

alo!
Kako ste kaj?

in kako ste ostale?

Lej jo kaj, pa žuranje, pa sej veš, to moraš je del študenstkih let:))

to bom pa preskočlauser posted image user posted image user posted image  žurirala sem pa dovoljuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
30.9.2009 21:51:12   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Naji?...Timon ga itak rad pije, no mu ga dam tako ali pa s kompotom zmešam...Naji pa kaj pa vem, zmešaj z gostim sokom, ali pa jogurtom, zadnjič sem ji dala npr.1 dcl jagodnega tekočega jogurta in slab  dcl pesinega soka, pa je delala njami, pa še barva ji je bila všeč....pa je vedela da je pesa noter,,,ker sva se prej kregale da naj kar tako popije, in potem sem se tega spomnila...
saj ji ni treba povedat da je noter pesa...

točno, sej to si mi že povedala.
jaz sem Tiji dajala dve zimi pesin sok, ga je pridno pila vsako jutro. Dala sem ji ga pa s pomarančnim sokom, da se železo boljše absorbira.
Niki bom tud dala, sam ne še zdaj... čez kaka dva tedna.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
30.9.2009 21:51:21   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jutri pa boš v Rožcah! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
30.9.2009 21:53:31   
spps
Kokica,a boš še prišla kaj v Konjice?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
30.9.2009 21:55:24   
leo**tia
http://www.file.si/files/9y813u8ofqgipd6ruazj.jpg

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
30.9.2009 22:00:45   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

vauuu ful lepo že stoji, samo a ni to še prezgodaj, za razvoj njene hrbtenice mislimuser posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
30.9.2009 22:01:21   
leo**tia
http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=140873#imageShow povejte mi kako prilepim slike??imam pa internet explorer 8 in ko na sliki stisnem copy ne gre...

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
30.9.2009 22:03:27   
leo**tia

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

vauuu ful lepo že stoji, samo a ni to še prezgodaj, za razvoj njene hrbtenice mislimuser posted image

ne vem...se mi sama dviguje.jaz jo 100krat posedem pol pa joka...kaj pa vem...vedno sam na noge siliuser posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
30.9.2009 22:04:47   
felix7

oj čveke..končno do vas..sploh ni bilo časa..skoz neki se dogaja..mala itak živi samo iz pudingov,hruha in sadjauser posted image nič drugo noče..pa čokolino...zdaj smo jo preselili ven iz naše sobe v leotovo..ravnokar..ker v naši sobi ni mogla spat..ima zelooo tanka uha in se nismo smeli nit pokriti že se je zbudilauser posted image pa tud računalnik je v spalnici ona pa ne prenaša tipkanje...ovak pa zelo lepo napreduje z dneva v dan..sama sedi,se dvigne na noge-pa tud padeuser posted image ..upam da bo ponoč spala...imam angelcare tako da jo bom slišala vedno,pa še ta soba je zraven najine...a vaši še vedno spijo z vami?a je pametno da sem jo preselila??

glede tega, kdaj dati otroka v svojo sobo, je toliko mnenj, kolikor je mamic. Mi Jureta še ne bomo prestavljali, saj tudi njegove sobice še nismo začeli urejati. Reveža pa ne bomo dali v prazno sobo user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
30.9.2009 22:04:53   
felix7

Trenutno zainteresirane in lačne kostanja so (predlagan datum 10.10. ob 13h):
Čebeica Maja - gostiteljica 2+2
Mala Čebelica 2+1
Trinity22 - 2+1 (a pride tokrat kuži? user posted image )
felix7 - 2+1
Persida - 1+2
Najaa - 2+2
Nobady - 2+1

trenutni rezultat: 8 družin za : 0 družin proti user posted image

11.10. ob 14h pa bi lahko prišle:
Čebeica Maja - gostiteljica 2+2
Najaa - 2+2
felix7 - 2+1
yania - 2+2
Nobady - 2+1
Lolita23 - 2+1

Persida, Kokica, MČ, a vam novi datum ustreza? Kdo še?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
30.9.2009 22:04:56   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Aja, dans sn pa končno zbrala pogum in šla malo tečt... user posted image user posted image user posted image user posted image madonca je pasalo.... sicer sn po letu in pol pavze čist brez kondicije, ampak počasi že bo... pa jutri se bom verjetno komaj na noge postavla user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?