Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 21:25:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Kokica, moj je spet šel na službene vaje Madonca! Pri njih pa ni recesije! kaka recesija? sej gre iz naših žepov misliš, davkoplačevalskih, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 21:26:41
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ma kakšna je ta RR? al sam meni neki čudno kaže? kaj ne štima? pol pa sam meni bom še enkrat zaprla stran pa ponovno odprla, mogoče bo bolje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 21:26:48
|
|
|
|
PERSIDA
|
Jutri tako kot smo se dogovorile na tistem placu v interšparovi restavraciji .Če vas ne bo prosim za sms da nebom trugala cele prtljage ven iz avta in nazaj not za prazen nič ,ker maladva bota itak čist fertik.Budnica je oko šest. trezika - a ima katera tvojo tel.št. ,če ne eni pošlji v primeru odjav no mi smo itak v mbju tak ,da.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 21:27:12
|
|
|
|
yania
|
Joj, kak mi je hudo za eno deklco, smo zadnjič šli na sprehod, pa se oglasimo pri njih, ravno ko je padla s kolesom, in potem jaz gledam in je imela samo odrgnjeno kožo po bradi in ustnici,,,,božčka je tako jokala, stara pa mislim da je 7 let...ni in jo tolažim, pa njena mami seveda tudi, da ni nič hudega, in je mokro brisačko gor držala....sem rekla,samo da ni za šivanje...no nakar mi moj prej ko se je z Najo vrnil s sprehoda s kolesom, da ima zlomljeno čeljust in vse otečeno in modro... .,,,,zdej pa čakajo da uplahne oteklina,,,ma sej ne vem, kaj se pa da narediti?...bogi otrok, a lahko sploh je?... za njo..... Nič punce moje...lep večer, jaz vas zapuščam....grem pančat... lepe sanje..
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 21:29:18
|
|
|
|
Najaa
|
yania, če si še tu. Kako daješ Naji pesin sok?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 21:30:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jutri tako kot smo se dogovorile na tistem placu v interšparovi restavraciji .Če vas ne bo prosim za sms da nebom trugala cele prtljage ven iz avta in nazaj not za prazen nič ,ker maladva bota itak čist fertik.Budnica je oko šest. trezika - a ima katera tvojo tel.št. ,če ne eni pošlji v primeru odjav no mi smo itak v mbju tak ,da. seveda bom poslala sms....če me ne bo, ker v primeru dežja sem brez avta, veš! Pa je sploh napovedan dež? Me je Tasa prej nekaj prestrašila po sms-u!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 21:30:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: spps alo! Kako ste kaj? Jaz se, spet čist zanič (ja jamram spet in?haha) Danes smo se končno znebili ogromnega sršenjega gnezda celo EN občinski gasilec se je opogumil,da ga je odstranil-res mu vsaka čast jutri pa spet začnem vstajat ob 5ih,da imam pol avto doma (vprašanje kolkrat še do petih ) in jutri popoldan grem na šolo, s 7.10 pa začnem s predavanj-KOMAJ ČAKAM in kako ste ostale? ojla...bravo ,,,ma super si,,takrat je taka megla pri nas,,,brrrr....po mojem se meni ne bi dalo, zaradi avta vstat ...nič ti ne zavidam.... A kar v šolo?...kdo bo Marcelčka čuval?.... ma ,a misliš da se men da???? ja,jaz grem naprej v šolo-končno lahk rečem,da sem študentka malega bo pa ati čuval,pa tašča mu bo pomagala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 21:30:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: spps alo! Kako ste kaj? Jaz se, spet čist zanič (ja jamram spet in?haha) Danes smo se končno znebili ogromnega sršenjega gnezda celo EN občinski gasilec se je opogumil,da ga je odstranil-res mu vsaka čast jutri pa spet začnem vstajat ob 5ih,da imam pol avto doma (vprašanje kolkrat še do petih ) in jutri popoldan grem na šolo, s 7.10 pa začnem s predavanj-KOMAJ ČAKAM in kako ste ostale? ojla...bravo ,,,ma super si,,takrat je taka megla pri nas,,,brrrr....po mojem se meni ne bi dalo, zaradi avta vstat ...nič ti ne zavidam.... A kar v šolo?...kdo bo Marcelčka čuval?.... ma ,a misliš da se men da???? ja,jaz grem naprej v šolo-končno lahk rečem,da sem študentka malega bo pa ati čuval,pa tašča mu bo pomagala Super, Spps!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 21:32:57
|
|
|
|
PERSIDA
|
Drage moje oča so doma zato se sedaj odklapljam in prikljapljam nekam drugam .Lahko noč drage moje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 21:36:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Drage moje oča so doma zato se sedaj odklapljam in prikljapljam nekam drugam .Lahko noč drage moje. Jutri pa boš v Rožcah!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 21:37:59
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: spps alo! Kako ste kaj? Jaz se, spet čist zanič (ja jamram spet in?haha) Danes smo se končno znebili ogromnega sršenjega gnezda celo EN občinski gasilec se je opogumil,da ga je odstranil-res mu vsaka čast jutri pa spet začnem vstajat ob 5ih,da imam pol avto doma (vprašanje kolkrat še do petih ) in jutri popoldan grem na šolo, s 7.10 pa začnem s predavanj-KOMAJ ČAKAM in kako ste ostale? ojla...bravo ,,,ma super si,,takrat je taka megla pri nas,,,brrrr....po mojem se meni ne bi dalo, zaradi avta vstat ...nič ti ne zavidam.... A kar v šolo?...kdo bo Marcelčka čuval?.... ma ,a misliš da se men da???? ja,jaz grem naprej v šolo-končno lahk rečem,da sem študentka malega bo pa ati čuval,pa tašča mu bo pomagala Lej jo kaj, pa žuranje, pa sej veš, to moraš je del študenstkih let:))
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 21:39:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jaz tudi grem danes malo prej...torej načeloma je za jutri zmenjeno mariborčanke, ne? Če jaz ne bom mogla napišem Tasi in Persidi sms...Od Trezoke pa nimam cifre... LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 21:39:33
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Drage moje oča so doma zato se sedaj odklapljam in prikljapljam nekam drugam .Lahko noč drage moje. lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 21:41:15
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania, če si še tu. Kako daješ Naji pesin sok? Naji?...Timon ga itak rad pije, no mu ga dam tako ali pa s kompotom zmešam...Naji pa kaj pa vem, zmešaj z gostim sokom, ali pa jogurtom, zadnjič sem ji dala npr.1 dcl jagodnega tekočega jogurta in slab dcl pesinega soka, pa je delala njami, pa še barva ji je bila všeč....pa je vedela da je pesa noter,,,ker sva se prej kregale da naj kar tako popije, in potem sem se tega spomnila... saj ji ni treba povedat da je noter pesa...
< Sporočilo je popravil yania -- 30.9.2009 21:42:34 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 21:50:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: spps alo! Kako ste kaj? Jaz se, spet čist zanič (ja jamram spet in?haha) Danes smo se končno znebili ogromnega sršenjega gnezda celo EN občinski gasilec se je opogumil,da ga je odstranil-res mu vsaka čast jutri pa spet začnem vstajat ob 5ih,da imam pol avto doma (vprašanje kolkrat še do petih ) in jutri popoldan grem na šolo, s 7.10 pa začnem s predavanj-KOMAJ ČAKAM in kako ste ostale? ojla...bravo ,,,ma super si,,takrat je taka megla pri nas,,,brrrr....po mojem se meni ne bi dalo, zaradi avta vstat ...nič ti ne zavidam.... A kar v šolo?...kdo bo Marcelčka čuval?.... ma ,a misliš da se men da???? ja,jaz grem naprej v šolo-končno lahk rečem,da sem študentka malega bo pa ati čuval,pa tašča mu bo pomagala Lej jo kaj, pa žuranje, pa sej veš, to moraš je del študenstkih let:)) to bom pa preskočla žurirala sem pa dovolj
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 21:51:12
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania, če si še tu. Kako daješ Naji pesin sok? Naji?...Timon ga itak rad pije, no mu ga dam tako ali pa s kompotom zmešam...Naji pa kaj pa vem, zmešaj z gostim sokom, ali pa jogurtom, zadnjič sem ji dala npr.1 dcl jagodnega tekočega jogurta in slab dcl pesinega soka, pa je delala njami, pa še barva ji je bila všeč....pa je vedela da je pesa noter,,,ker sva se prej kregale da naj kar tako popije, in potem sem se tega spomnila... saj ji ni treba povedat da je noter pesa... točno, sej to si mi že povedala. jaz sem Tiji dajala dve zimi pesin sok, ga je pridno pila vsako jutro. Dala sem ji ga pa s pomarančnim sokom, da se železo boljše absorbira. Niki bom tud dala, sam ne še zdaj... čez kaka dva tedna.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 21:51:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Drage moje oča so doma zato se sedaj odklapljam in prikljapljam nekam drugam .Lahko noč drage moje. Jutri pa boš v Rožcah!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 21:53:31
|
|
|
|
spps
|
Kokica,a boš še prišla kaj v Konjice?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 22:03:27
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia http://www.file.si/files/9y813u8ofqgipd6ruazj.jpg vauuu ful lepo že stoji, samo a ni to še prezgodaj, za razvoj njene hrbtenice mislim ne vem...se mi sama dviguje.jaz jo 100krat posedem pol pa joka...kaj pa vem...vedno sam na noge sili
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 22:04:47
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia oj čveke..končno do vas..sploh ni bilo časa..skoz neki se dogaja..mala itak živi samo iz pudingov,hruha in sadja nič drugo noče..pa čokolino...zdaj smo jo preselili ven iz naše sobe v leotovo..ravnokar..ker v naši sobi ni mogla spat..ima zelooo tanka uha in se nismo smeli nit pokriti že se je zbudila pa tud računalnik je v spalnici ona pa ne prenaša tipkanje...ovak pa zelo lepo napreduje z dneva v dan..sama sedi,se dvigne na noge-pa tud pade ..upam da bo ponoč spala...imam angelcare tako da jo bom slišala vedno,pa še ta soba je zraven najine...a vaši še vedno spijo z vami?a je pametno da sem jo preselila?? glede tega, kdaj dati otroka v svojo sobo, je toliko mnenj, kolikor je mamic. Mi Jureta še ne bomo prestavljali, saj tudi njegove sobice še nismo začeli urejati. Reveža pa ne bomo dali v prazno sobo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 22:04:53
|
|
|
|
felix7
|
Trenutno zainteresirane in lačne kostanja so (predlagan datum 10.10. ob 13h): Čebeica Maja - gostiteljica 2+2 Mala Čebelica 2+1 Trinity22 - 2+1 (a pride tokrat kuži? ) felix7 - 2+1 Persida - 1+2 Najaa - 2+2 Nobady - 2+1 trenutni rezultat: 8 družin za : 0 družin proti 11.10. ob 14h pa bi lahko prišle: Čebeica Maja - gostiteljica 2+2 Najaa - 2+2 felix7 - 2+1 yania - 2+2 Nobady - 2+1 Lolita23 - 2+1 Persida, Kokica, MČ, a vam novi datum ustreza? Kdo še?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 22:04:56
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Aja, dans sn pa končno zbrala pogum in šla malo tečt... madonca je pasalo.... sicer sn po letu in pol pavze čist brez kondicije, ampak počasi že bo... pa jutri se bom verjetno komaj na noge postavla
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?