yania
|
oj...evo mene na kratko kako rečem, ker me spet začenja napadati glavobol... prej ob 16.sem se šla vodoravno, pa eno uro nisem mogla zaspati, tako me je glava bolela,,,pa sem vzela lekadol in je prijel po ene 10 minutah....moj in Naja sta šla na kolo, Timon se zbudi, in počitka konec, tako da se nisem nič ulegla...ma prav zdeluje me tole...mislim da še nisem imela prehlada z glavobolom...zdej sem si naredila in že popila mleko na prežganem sladkorju, pa me vseeno žgečka...Timon pa tudi nabija,,,HB zdej ne ko spi...upam da bo noč mirna, vsaj z njegove strani.... Evo, drugače pa se je Naja ob 19.30 spomnila, da jutri rabi v vrtec prinset brezčrtan zvezek, noter pa mora biti narisana mavrica in ona ....smo hitro poslali očija v trgovino in risali...kaj čmo...takole navajajo otročke počasi na šolske obveznosti, ki bojo drugo leto...ma mi je prav hudo, ko mi vse mame govorijo, boš videla kako bo drugo leto....tu v vrtcu jim je ful luštno, vse jih popedenajo...tam?...hm..raje ne bi... Pa sej se res otroci zeloooooo dobro počutijo,,vsaj za naš vrtec lahko to zatrdim...res... Timona sem namazala s kremo od justa, materina dušica..upam da ne bo kakih pikic, ker je potekla dec.2008....ma sebe mažem že 2 dni, pa ni panike...se spomnim besec posrednika, od katerega jemljem te zadeve, ko je rekel, da ni panike, če poteče, samo da ni tolk močna krema, oz.ni tako učinkovita...