|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
30.9.2009 21:00:12   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

oj čveke..končno do vas..sploh ni bilo časa..skoz neki se dogaja..mala itak živi samo iz pudingov,hruha in sadjauser posted image nič drugo noče..pa čokolino...zdaj smo jo preselili ven iz naše sobe v leotovo..ravnokar..ker v naši sobi ni mogla spat..ima zelooo tanka uha in se nismo smeli nit pokriti že se je zbudilauser posted image pa tud računalnik je v spalnici ona pa ne prenaša tipkanje...ovak pa zelo lepo napreduje z dneva v dan..sama sedi,se dvigne na noge-pa tud padeuser posted image ..upam da bo ponoč spala...imam angelcare tako da jo bom slišala vedno,pa še ta soba je zraven najine...a vaši še vedno spijo z vami?a je pametno da sem jo preselila??

ja in bo še kar nakej časa user posted image user posted image user posted image

naša tudi spi z nama pa ne samo v svoji posteljici zraven najine, ampak dobesedno z nama v postelji in ful uživauser posted image  midva sicer malo manj ,ampak sedaj sva se že navadla, da naju nekdo mal brca pa božauser posted image  včasih ko zaspi v svoji posteljici in spi tam do prvega dojenja mi  prav manjkauser posted image  a sem smotana a ne enkrat mi bo pa žal, ko ne bo hotka sama spatuser posted image

ja saj...kolikor ti je zdaj lepo ti bo enkrat problem jo od tega odvadit user posted image

se strinjam sam kaj naj, če drugače pa joče kot jesihar, prav strucuje, ko jo pa dam k nama pa tako lepo mirno zaspi .... že zdaj me suče okoli prstauser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
30.9.2009 21:04:20   
trezika

oj čveke..končno do vas..sploh ni bilo časa..skoz neki se dogaja..mala itak živi samo iz pudingov,hruha in sadjauser posted image nič drugo noče..pa čokolino...zdaj smo jo preselili ven iz naše sobe v leotovo..ravnokar..ker v naši sobi ni mogla spat..ima zelooo tanka uha in se nismo smeli nit pokriti že se je zbudilauser posted image pa tud računalnik je v spalnici ona pa ne prenaša tipkanje...ovak pa zelo lepo napreduje z dneva v dan..sama sedi,se dvigne na noge-pa tud padeuser posted image ..upam da bo ponoč spala...imam angelcare tako da jo bom slišala vedno,pa še ta soba je zraven najine...a vaši še vedno spijo z vami?a je pametno da sem jo preselila??

ja in bo še kar nakej časa user posted image user posted image user posted image

naša tudi spi z nama pa ne samo v svoji posteljici zraven najine, ampak dobesedno z nama v postelji in ful uživauser posted image  midva sicer malo manj ,ampak sedaj sva se že navadla, da naju nekdo mal brca pa božauser posted image  včasih ko zaspi v svoji posteljici in spi tam do prvega dojenja mi  prav manjkauser posted image  a sem smotana a ne enkrat mi bo pa žal, ko ne bo hotka sama spatuser posted image

ja saj...kolikor ti je zdaj lepo ti bo enkrat problem jo od tega odvadit user posted image

se strinjam sam kaj naj, če drugače pa joče kot jesihar, prav strucuje, ko jo pa dam k nama pa tako lepo mirno zaspi .... že zdaj me suče okoli prstauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
30.9.2009 21:07:32   
mama_milchy
Dober večer čveke,
je katera tuki? kako ste? Mi OK čeprav sem spet samohranilka....
Otročki, pridno? Zdravi?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
30.9.2009 21:08:11   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Dober večer čveke,
Otročki, pridno? Zdravi?

jaz sem tu user posted image ..ja kam pa je spet šel tvoj dragi?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
30.9.2009 21:14:11   
mama_milchy
Kokica, moj je spet šel na službene vaje user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
30.9.2009 21:15:31   
trinity22

Dober večer čveke,
Otročki, pridno? Zdravi?

boga, saj bo .... saj je pa potem neki časa toliko boljše, ko se vrnejouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3031
30.9.2009 21:16:17   
yania
oj...evo mene na kratko kako rečem, ker me spet začenja napadati glavobol...
prej ob 16.sem se šla vodoravno, pa eno uro nisem mogla zaspati, tako me je glava bolela,,,pa sem vzela lekadol in je prijel po ene 10 minutah....moj in Naja sta šla na kolo, Timon se zbudi, in počitka konec, tako da se nisem nič ulegla...ma prav zdeluje me tole...mislim da še nisem imela prehlada z glavobolom...zdej sem si naredila in že popila mleko na prežganem sladkorju, pa me vseeno žgečka...Timon pa tudi nabija,,,HB zdej ne ko spi...upam da bo noč mirna, vsaj z njegove strani....

Evo, drugače pa se je Naja ob 19.30 spomnila, da jutri rabi v vrtec prinset brezčrtan zvezek, noter pa mora biti narisana mavrica in ona user posted image ....smo hitro poslali očija v trgovino in risali...kaj čmo...takole navajajo otročke počasi na šolske obveznosti, ki bojo drugo leto...ma mi je prav hudo, ko mi vse mame govorijo, boš videla kako bo drugo leto....tu v vrtcu jim  je ful luštno, vse jih popedenajo...tam?...hm..raje ne bi...user posted image user posted image
Pa sej se res otroci zeloooooo dobro počutijo,,vsaj za naš vrtec lahko to zatrdim...res...

Timona sem namazala s kremo od justa, materina dušica..upam da ne bo kakih pikic, ker je potekla dec.2008....ma sebe mažem že 2 dni, pa ni panike...se spomnim besec posrednika, od katerega jemljem te zadeve, ko je rekel, da ni panike, če poteče, samo da ni tolk močna krema, oz.ni tako učinkovita...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
30.9.2009 21:16:29   
spps
alo!
Kako ste kaj?
Jaz se, spet čist zaničuser posted image user posted image user posted image (ja jamram spet in?haha)
Danes smo se končno znebili ogromnega sršenjega gnezdauser posted image user posted image celo EN občinski gasilec se je opogumil,da ga je odstranil-res mu vsaka častuser posted image user posted image user posted image

jutri pa spet začnem vstajat ob 5ih,da imam pol avto doma (vprašanje kolkrat še do petihuser posted image user posted image user posted image ) in jutri popoldan grem na šolo, s 7.10 pa začnem s predavanj-KOMAJ ČAKAMuser posted image
in kako ste ostale?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
30.9.2009 21:17:30   
PERSIDA
Dober večer .Danes bom bolj kratka.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
30.9.2009 21:17:45   
KOKICA32

Madonca! user posted image Pri njih pa ni recesije! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3035
30.9.2009 21:18:13   
spps
yania .da se ćimprej pozdraviteuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
30.9.2009 21:19:13   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: spps

alo!
Kako ste kaj?
Jaz se, spet čist zaničuser posted image user posted image user posted image (ja jamram spet in?haha)
Danes smo se končno znebili ogromnega sršenjega gnezdauser posted image user posted image celo EN občinski gasilec se je opogumil,da ga je odstranil-res mu vsaka častuser posted image user posted image user posted image

jutri pa spet začnem vstajat ob 5ih,da imam pol avto doma (vprašanje kolkrat še do petihuser posted image user posted image user posted image ) in jutri popoldan grem na šolo, s 7.10 pa začnem s predavanj-KOMAJ ČAKAMuser posted image
in kako ste ostale?

ojla...bravouser posted image ,,,ma super si,,takrat je taka megla pri nas,,,brrrr....po mojem se meni ne bi dalo, zaradi avta vstatuser posted image ...nič ti ne zavidam....
A kar v šolo?...kdo bo Marcelčka čuval?....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
30.9.2009 21:20:00   
mama_milchy
trinity; ja, je boljše sam pol drug teden spet ga cele dneve ne bo ko tako dela; pride zvečer ko bom jaz že otročke dajala spat....ma važno da ima službo, vse drugo pa že uredimo

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
30.9.2009 21:20:01   
KOKICA32

alo!
Kako ste kaj?

in kako ste ostale?

Pridna, pridna...pa pogumen gasilec! user posted image user posted image user posted image

Pa HVALA za včeraj! Pa hvala za gostoljubnost! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
30.9.2009 21:20:22   
KOKICA32

yania .da se ćimprej pozdraviteuser posted image user posted image user posted image

se podpišem! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
30.9.2009 21:20:36   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: yania

oj...evo mene na kratko kako rečem, ker me spet začenja napadati glavobol...
prej ob 16.sem se šla vodoravno, pa eno uro nisem mogla zaspati, tako me je glava bolela,,,pa sem vzela lekadol in je prijel po ene 10 minutah....moj in Naja sta šla na kolo, Timon se zbudi, in počitka konec, tako da se nisem nič ulegla...ma prav zdeluje me tole...mislim da še nisem imela prehlada z glavobolom...zdej sem si naredila in že popila mleko na prežganem sladkorju, pa me vseeno žgečka...Timon pa tudi nabija,,,HB zdej ne ko spi...upam da bo noč mirna, vsaj z njegove strani....

Evo, drugače pa se je Naja ob 19.30 spomnila, da jutri rabi v vrtec prinset brezčrtan zvezek, noter pa mora biti narisana mavrica in ona user posted image ....smo hitro poslali očija v trgovino in risali...kaj čmo...takole navajajo otročke počasi na šolske obveznosti, ki bojo drugo leto...ma mi je prav hudo, ko mi vse mame govorijo, boš videla kako bo drugo leto....tu v vrtcu jim  je ful luštno, vse jih popedenajo...tam?...hm..raje ne bi...user posted image user posted image
Pa sej se res otroci zeloooooo dobro počutijo,,vsaj za naš vrtec lahko to zatrdim...res...

Timona sem namazala s kremo od justa, materina dušica..upam da ne bo kakih pikic, ker je potekla dec.2008....ma sebe mažem že 2 dni, pa ni panike...se spomnim besec posrednika, od katerega jemljem te zadeve, ko je rekel, da ni panike, če poteče, samo da ni tolk močna krema, oz.ni tako učinkovita...

boga vidva oba, no upam da bosta imela res mirno noč in da se čim prej pozdravitauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
30.9.2009 21:20:49   
trinity22

alo!
Kako ste kaj?

in kako ste ostale?

ojla ti pa imaš res gužvouser posted image

no glavno da sršenov nimate večuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
30.9.2009 21:21:15   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Zakaj? Te pa povej kaj takega, kot samo tebi rata?

Velja za jutri=?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
30.9.2009 21:21:46   
mama_milchy
ma kakšna je ta RR? al sam meni neki čudno kaže?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
30.9.2009 21:22:18   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

dober večer user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
30.9.2009 21:23:03   
Lolita23

Moja je spala prvi mesec in pol pri nama v postelji(midva imava železno, mere 140x200, z namenom, da se ne bi nehala stiskat ), jaz se nisem nikol naspala, z ene strani on z druge ona.Če sva takrat jo dala v kinder pa da je spala se je kar zbudila, in če jo je moj šel gledat, je sam rekel, a jo lahk prinesem, me prosi s temi velkimi očmi, no potem sem pa jaz rekla dost, in je šla v kinderpet, pač mal sva se trudile, ampak ni bilo panike.JO sicer vzamem k nama večkrat zjutri.Je pa res, da bolj je star otrok bolj hudo je lahk, ampak če vama paše ...
naša tudi spi z nama pa ne samo v svoji posteljici zraven najine, ampak dobesedno z nama v postelji in ful uživa  midva sicer malo manj ,ampak sedaj sva se že navadla, da naju nekdo mal brca pa boža  včasih ko zaspi v svoji posteljici in spi tam do prvega dojenja mi  prav manjka  a sem smotana a ne enkrat mi bo pa žal, ko ne bo hotka sama spat

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 30.9.2009 21:25:57 >

18.3.2009

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
30.9.2009 21:23:05   
spps

kaj ne štima?

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3047
30.9.2009 21:23:16   
trinity22

pri meni je isto kot vednouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3048
30.9.2009 21:23:32   
mama_milchy

Madonca! user posted image Pri njih pa ni recesije! user posted image

kaka recesija? sej gre iz naših žepov user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
30.9.2009 21:25:00   
KOKICA32

pri meni je okej...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?