Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 21:11:52
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Claud, prvič slišm da je paradajz alergen? Vem pa da zna zvijat, to pa ja. ja, je alergen, sploh je potrebno biti prevriden pri semenju
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 21:14:22
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 simona.....kaj pomeni tista aplikacija ,ki si mi jo poslala? urša,jutta......mislim da sta veliki zmagovalki glede dojenja ke marsikateri ne rata dojiti toliko časa Jaz sem Vita do 10 meseca, pa zagotovo bi še, če ne bi morala nehat zaradi konizacije..... Je pa res, da še pri enemu sorojencu v družini težje shajaš vse gospodinjstvo in še dojenje... to je res umetnost. A si bila na konizaciji? jaz sem bila leto dni preden sem zanosila kar dvakrat, ker enkrat niso zarezali v zdravo. Zdaj pa sem ponovno dala bris in je HB ok.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 21:17:18
|
|
|
|
timy
|
Majchy za seznam: 26. 9. so Evi na dan prikukali še 6., 7. in 8. zobek (eden spodaj, ter sprednja dva zgoraj)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 21:17:40
|
|
|
|
tanci29
|
čer prislužimo si črvička, ker se plazimo mlea timy kaj je to konizacija? miss buši maruša-sploh te nisem našla med kandidatkami tako da nisem oddala glasu
< Sporočilo je popravil tanci29 -- 30.9.2009 21:18:34 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 21:19:27
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy Majchy za seznam: 26. 9. so Evi na dan prikukali še 6., 7. in 8. zobek (eden spodaj, ter sprednja dva zgoraj) uau bošček mali, kar trije naenkrat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 21:19:50
|
|
|
|
piskot
|
cer. kolk imate eni ze zob!? noro. mi smo se vedno pri 2. tanci bodi vesela da ne ves, pa upaj da ti ne bo nikol treba vedet. jaz sem tud vesela, ampak vem kaj to je, ker ima pol mojih kolegic ze to za sabo.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 21:25:31
|
|
|
|
tanci29
|
piškot sem spet probala s sojinim jogurtom pa je blo vse ok, čeprav itak poje par žlic ampak je vsaj ok...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 21:28:11
|
|
|
|
claud
|
timy- waaaaaaa kolk zoooob hani od tanci pa za plazenje...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.9.2009 21:30:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 21:30:59
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 piškot sem spet probala s sojinim jogurtom pa je blo vse ok, čeprav itak poje par žlic ampak je vsaj ok... ooo, super. no jaz se nisem. danes sva uvajali fige. pravi da so uredu.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 21:31:55
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 claud-tus jest poslušam non stop kok sem koščena....ampak kaj češ...tud jest namerno ne hujšam....dobro pretirano veliko tud ne jem ker po pravic povedano sploh nimam cajta, pa tud neke želje ne, mi nč ne paše kej dost...pa še ta dieta se pomoje pozna, kaj pa vem....no ja pa ti povem da mi gre že kar mal na živce... Joj, se podpišem. Kar naprej poslušam samo to, da me nič več ni skupaj. Pa ati pride domov in mi pametuje in pove, da je srečal mojo sodelavko, ki tudi pravi, da sem preveč suha ... Mi že vse totalno najeda. Ko bom imela čas, se bom že zredila. Saj jem, samo tudi veliko migam. Kadar Eva spi, pa me čaka še vse ostalo (čiščenje, cartanje kosmatinčkov, lubeka ...) no, na meni pa trenutno tudi številka 36 izgleda kot raperske hlače, še 34 odvisno od številke, sem pa tudi preden sem zanosila nosila 32 ali 34, samo so si me ljudje navadili malo obilnejše
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 21:32:39
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo MLEA ne omenjaj atria ....pri nas še vedno NIČ....sm dons znorela in smo s tamalimi kr na tleh sedel na blakonu, Majkl je navleku vse avtočke in smo jih spušal dol po uni strmini k bojo enkrat štenge ....sosedje so mislil d se remo kakšno budistično sekto KATJUŠA mam vse kataloge 2009 za prikolice doma jst hočm samo uno ta najbl veliko na dve "akse" oz na 4 kolesa ...spredi pa enga X5 al pa Q7 jst ciljam na manjše prikolice so mi male dost..... sem se navajena stiskat pa verjetno rabljeno, ker bi jo notri predelali upam, da danes izvemo kako naprej al stanovanje je al ni:) Urša jst bi mu urinla nov ritem torej bi ga zbudla prej in mu dala jest..... pol pa do jutra nič druga k vodo..... zdej so res tok stari, da nočno hranjenje ni potrebno mi ga nimamo že od 1 meseca in če bi se zdej začel zbujat mu nebi dala mleka niti slučajno.... je ob 21 zvečer zadnji obrok in spi do 7-9:30 zjutraj in tudi takrat ko se ob 7 zbudi jemo šele pol po 9 uri.... pa ni nič sitko navadu se je takega ritma in to je to..... A ste se na morju še kopali ta čas? Katjuša.. kakšno mleko pa daješ? in koliko?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 21:33:35
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud timy- waaaaaaa kolk zoooob hani od tanci pa za plazenje... ja, ogromno ha? meni je prvi zobek pokukal ven pri 7. mesecih. Kako pa kaj skrbite za zobke? Jaz jih zvečer malo poribam s pleničko (tiste, ki so že čisto zunaj) ali s tisto ščetko, ki se da na prst
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.9.2009 21:33:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 21:36:17
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 prislužimo si črvička, ker se plazimo mlea timy kaj je to konizacija? KMALU BO MORSKI PRAŠIČEK..... konizacija-postopek odstranitve spremenjenih celic na MV - tisto tvorbo iz katere se razvije rak......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 21:36:43
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša prikolice so men tud všeč, no tud tele mobilne hišice so super. Držim pesti za priklico. Glede stanovanja pa škoda, sam sej se bo še kak drug našel. Kako sta pa starša sprejela vašo odločitev ? A otročka sta sedaj zdrava? prikolca ziher bo ker stanovanje je v bistvu prodano ona je sicer rekla da niso dal včeraj denarja sam so se zmenli čez 14 dni mi2 pa ne morma čakat ker bodo tle delal alsvalt in drug teden je treba dat denar in bomo verjetno dal za dvorišče alsvatirat oz. dovoz...... tko da bomo že kako..... mamica je imale prvo noč ko smo ji povedali, da bi se selili srčni napad Florjan je vredu je tud v vrtcu Benjamin pa zamešen nosek in nonstop joka pa za mano plazi..... ko ga prime me tud na wc ne spusti za seznam pa ni panika sam jst ne bom tako k majchy k vas je prosla in fehtala in ne vem kaj katera bo dala podatke bodo posodobljeni ostale pa kakor želite...... in upoštevala bom samo tiste obarvane ker jst tud včasih nimam časa brat in pol če na hitro preletiš ti obarvane stvari padejo v oči in ni težko zrihtat...... če mi pa kdaj ne znese pa hvala ker si se javla in te bom z veseljem nafehtala..... sicer jst sem se kr tko na hitro odločla ker sem vidla da je še vedno neka napetost tle okol tega in ves nisme brala več k en teden pa se ni nič spremenilo in pol sem rekla nič bom zrihtala.... itak je majchy vse tak lepo prštimala da samo kopiraš in dopisuješ BRAVO MAJCHY majchy držim pesti za pisarno in za dopoldansko delo če bi bila na tvojem mestu, tudi če bi te klicala iz agencije čez 14 dni bi ji rekla pol cene stanovanja ali pa bi ji rekla da naj gre v..... No upam, da bo kej boljše pri vas doma Katjuša sem ti že tolk pikapolonic poslala, da bi morali biti vsi zdravi
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 21:36:54
|
|
|
|
piskot
|
kako boste zdaj v hladnejsih dnevih grele pijaco zunaj? a imate termoske, al kaksne posebne flase, tiste oblekce ki so kao termo? kaj se obnese? danes je imela ana cisto mrzel caj, ko sva sli ven ze zgodaj zjutraj. kolumbo mi smo imeli enega od brevija, pa je ful ropotal, bil je pa takrat mal manj kot 100 eur. no smo resili problem ko je martin enkrat potegnil za kabel ... zdej ga nimamo vec . pa tud ne vem ce ga bomo kupovali, upam da ga ne bomo potrebovali. birdy jaz bi pa na tvojem mestu teli tvoji decvi peljala se kam drugam kot k zdravnikom. pa saj sta revici non stop nekaj bolani, al se samo meni tako zdi. no v glavnem upam da se kmal pocajtate. ursa bogi nejc, drzimo pesti da bo cim prej mimo. kolumbo vase zdravje? 3 ure ste bili na zagovoru? ah dej no, a ni imela nic pametnega za povedat, da je tolk casa govorila . zakaj ima zadnje case toliko otrok laringitis? se mi zdi da vcasih za to bolezen sploh nismo vedeli al kako?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 21:37:33
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo mlea A STE DOBIL KAKŠNA ZDRAVILA???? Rokso še zmeri neki čudn kašla....bom vidla jutr...mogoče ga pelem v petek pokazat....kašlja ponavadi ko se zbudi, drugač pa niti ne...sm pa tja kdaj Za domov ne... tam so jima dali samo neki za popit... nimam pojma kaj, baje neki za pomiritev, ki ti dajo samo v ZD in drži 14 ur.... žal več ne vem
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 21:38:45
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: claud timy- waaaaaaa kolk zoooob hani od tanci pa za plazenje... ja, ogromno ha? meni je prvi zobek pokukal ven pri 7. mesecih. Kako pa kaj skrbite za zobke? Jaz jih zvečer malo poribam s pleničko (tiste, ki so že čisto zunaj) ali s tisto ščetko, ki se da na prst ¸ mi še nimamo kj dost za pucat, ker nam je šele prvi zobek zdj ven pokukal bejbe si pa res drobčkana....no jst sm bla prej na št. 38 ali 40, zdj pa na 36....mah če smo srečno suhe je pa tud u redu ane
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 21:40:10
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Evo tudi nas od zdravnika..... Oba imata laringitis in prehlad..... Bomo kupli kar vlažilec zraka, mi je povedala + in - za inhalator..... no lahko bi nam zaupala minus? in plus? inhalatorja
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 21:42:34
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Urša - za tvoje malčke se podpišem
|
|
[Brisano sporočilo] 30.9.2009 21:42:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 21:42:44
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Birdy - za tvoje malčice tudi se podpišem
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 21:45:48
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Piškot, jst mam uno tamalo termovko cca 3 deci, not dam vrel čaj, pol pa ga dolivam...če greva samo en krog po vasi mam uno od Aventa torbico. Zagovor...jao...najprej je komisija pol ure nakladala...pol moja priča pol ure prezentacije...pol spet pol ure d so ji vprašanja postavil in pol je ona mela 45 minut d se je pripravila....ta cajt sva šla na eno kavico ob Ljubljanico...no in pol spet pol ure odgovori na vprašanja in na konc še 15 minut za razglasitev....jst ne bom šla delat doktorata jaz tudi ne... še magisterij mi preveč ne diši
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.9.2009 21:46:55
|
|
|
|
birdy
|
Piškot, jst bi tamalo (neli niti ne ker je drgač precej zdrava, sam zdej v vrtcu marsikej kasira) prec pelala k kakem naravnem zdravilcu. Sam to stane kr precej. k bo denar pa če bo še veno tok bolna jo bom pa pelala.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?