|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
30.9.2009 10:58:20   
ursa_p
Dobro jutro!
PS: Zdej ni vec jutro, ampak ko sem zacela pisat, je pa bilo. ;)

Pri nas nic kaj novega ... se vedno cutim samo premikanje, na otip se pa se nic ne cuti.

Majcka ... 3soncek3 ... a te lahko se enkrat za link prosim. Sem si jo zadnjic samo na hitro pogledala, zdej smo pa ze tolk napisale, da ne vem kje bom to nasla. A enobarvne ni pa nobene? No, bom pogledala na strani. Jaz bom v vsakem primeru vzela eno, samo se za barvo se odlocim.

Rozca26 ... bo slo pa v drugo!!! user posted image

Lep dan, Ursa

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
30.9.2009 10:59:13   
3Sonček3
Punce evo mene nazaj user posted image najprej cestnidrikač mi pokaže user posted image . Zdej sm si spisala iz seznama use nosečke pa če rožca26 neboš jezna nekatere se 2x pojavlajo user posted image mislm da so mele mogoče PDP spremenjen pa si pozabla zbrista kr dvomm da majo 2 isti nick tko da upam da nebom katere pozabila naštela sm jih 74 (brez anonimnih) zdej bom pa sestavla eno sporočilce pol pa forum od prve strani gledat pa iskat te naše skrite nosečke da jim pošlem ZS pa če se bo seznamček že lepo doplnil vam ga kasneje posredujem, drgač pa nebom vsake spremembe javlala, da nebo preveč teh razpredelnic.
skodrana mama, pikapolonica80, ursa_p, tejkaPK, branka28, sandrica23 in 7lina7 ve ste mi dale naročilo prej k smo mele sm dva vzorčka za zbirat pa nevem a bi si katera premislna? Dejte mi prosm še enkrat sporočit da nebo slabe volje pol user posted image . Tko punce zdej grem pa v akcijo. Pa se vam še kej javm sproti.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
30.9.2009 11:04:31   
3Sonček3
ursa_p evo ti use na kupu da se neboš iskala

Povezave

http://www.majcke.net/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=83&category_id=8&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1

http://www.majcke.net/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=82&category_id=8&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1

Izbira barv

BELA-RDEČA
ČRNA-RDEČA
SV.MODRA-T.MODRA
ORANŽNA-ČRNA
BELA-T.MODRA

Velikosti

Velikost  34
je dolžina čez hrbet 55 cm, širina majčke spodaj 35 cm Velikost 36 dolžina čez hrbet 61, širina majčke spodaj  37cm, Velikost 38 dolžina čez hrbet 63 cm širina pa cca 38 cm Velikost 40  dolžina čez hrbet 67 cm širina pa cca 42 cm
Velikost 42 Dolžina čez hrbet 69 cm širina 43cm Velikost 44 Dolžina čez hrbet 75 cm , širina spodaj 44cm Velikost 46 Dolžina čez hrbet 78cm, širina 50 cm Velikost 48 Dolžina čez hrbet 82 cm, širina 55 cm

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
30.9.2009 11:51:54   
Pooh
Ideja glede majčk se mi zdi super. Edino fajn bi bilo, če bo imela majčka DOLGE rokave, ker jih bomo lahko nosile vso zimo ;) Z majčko s kratkimi rokavi si nimamo kaj dosti pomagat več, razen če spodaj oblečeš eno z dolgimi, kar je pa brez veze. Marca bo še vedno mraz ;)
Kaj pravite?
Recimo taka:
user posted image
Motiv štorklje mi je pa všeč ;)

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
30.9.2009 12:00:37   
3Sonček3
vse majčke so z dolgimi rokavi tisti linki ki so na forumu so samo zaradi barve oz kako naj bi zgledalo drugače pa imajo definitivno use dolge rokave brez skrbi user posted image

(odgovor članu Pooh)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
30.9.2009 12:13:00   
malicki
Če so majčke z dolgimi rokavi, bi jo jaz tudi imela. Pa belo-temnomodra kombinacija user posted image  .
Št. pa javim popoldne ker moram zmeriti širino user posted image , ampak po moje bo 38 čisto ok.

Se pa ne spomnim kateri napis ste izbrale - pridem marca ali štorklja me prinese marca ?

pa 3Ssonček3 hvala za potrpljenje user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
30.9.2009 12:20:11   
cestnidrikač
3soncek3 hvala za vedeževanjeuser posted image ...
Ampak mi je hecno...tudi po kitajskem pride user posted image , smo pa se zadnjič neki špilali z verižicami...saj veste tista fora, da verižico daš na trebuh, počasi dvigneš in če kroži jeuser posted image , če pa se premika levo, desno jeuser posted image . In tam mi je prišlo user posted image . In tut vsi, ki me vidijo, ja, ti boš pa ziher fantka mela...tut moj tak pravi, češ, da ma tak občutek.
Hm...karkoli bo ko bom vesela...sam, da ppridno raste in da je zdravo deteuser posted image .

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
30.9.2009 12:22:16   
3Sonček3
Ja men tut usi pravjo da bom mela fantka, razn mami si želi punčko user posted image . Zanimivo, to z verižico še nism probala a je kera fora a je zlata al je lahko tut srebrna z eno bunkico gor (obesek) pa da vidm kaj bo pokazalo. A si to lahko sama pogledam al more to kdo drug dvignt?

(odgovor članu cestnidrikač)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
30.9.2009 12:26:50   
ursa_p
3soncek3 ... hvala! Sej vem, da kompliciramo s temi majicami, ampak ... jaz mislim, da majcke S STORKLJO in z napisom Storklja me prinese MARCA ne moremo dobit, kajti vse imajo samo imena LETNIH CASOV in tako tudi pise v komentarju (velja samo za MAJCKO S STORKLJO). Lahko pa narocimo verjetno s katerim koli drugim napisom, le da ni storklje zraven - ce mene vprasas oziroma kolikor je razvidno iz spletne strani. Jaz bi definitivno raje imela napisano MAREC kot pa POMLADI.
Ce pa vse narocimo majcko PRIDEM MARCA je pa verjetno cisto vseeno katero majico si izberemo ... to dvobarvno ali enobavno, vazno, da imajo vse isti napis (pa da imajo v osnovi vse enako ceno!), tako da delajo tisk samo enkrat na razlicne majcke.
Torej, ce je to tako kot si predstavljam, bi jaz izbrala BORDO MAJICO Z V IZREZOM (velikost M)... napis pa taksen kot ga bomo izbrale.
No, ce bo mozno!

Verjetno prevec kompliciramo, ampak mogoce bi se bilo fino pozanimast samo se to, ker na voljo nam je dala vse dobarvne majcke, ki jih ima na voljo. Ne bit prevec huda, ampak ce bomo vedele ali je pomemben samo enak tisk ali ji je pomembno tudi katero majcko izberemo, bomo vedele vse. Potem se pa samo se napise barva in velikost.

Lp, Ursa

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
30.9.2009 12:32:22   
3Sonček3
Aha ursa_p če ti dvobarvni model ni všeč si lahko izbereš tudi tisto z V izrezom ki je na koncu strani enobarvna. Pa bomo sklanfale neki skupej za napis mi bo pa še odgovorila, js mislm da bo šlo Štorklja me prinese marca. Javim takoj ko izvem

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
30.9.2009 12:38:52   
3Sonček3
Zdej pa tkole punce PA DA NEBO PREVEČ ZMEDE prijazna tetika mi je povedala da si lahko vsaka izbere svoj napis. Zdej pa navalite (ampak štorklce pa bodo gor ane user posted image )

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
30.9.2009 12:39:44   
Anonimen
no evo mene nosečke moje. Sem danes dobila sporočilo od 3soncek3 za majice in sem se šele zavedla da me reeees dolgo ni bilo mal na obisku tukaj pri vas. Glede majčk se mi zdi to ena super ideja, ker so drugače te majčke dosti drage (kot vse nosečniške cotkeuser posted image ), količinsko bi pa lahko prišle dosti poceni skozi (sem si jo itak mislila kupit), tako da, jaz sem definitivno zauser posted image . Za barva mi je pa ta rdeča najbolj všeč in napis pridem marca.

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1837
30.9.2009 12:41:59   
ursa_p
Pa se kar se verizice tice ... pri meni in vseh mojih prijateljicah je do sedaj pokazala PRAVILNO!

Vzames zlato verizico z zlatim obeskom (vseeno kaksnim, le da ni zelooo tezak). Roko polozis na mizo tako, da gleda dlan gor in potem na zapestje polozis zapestnico (nekako jo probas zvit, da ti ne pade/zleze dol, vendar jo na koncu VES CAS DRZIS), potem pa jo cisto pocasi dvignes in ko je verizica od roke dvignjena cca. 2 cm (to cist priblizno govorim, ker ni pomembno, ampak da bo lazje razumljivo) drzis zapestnico in cakas. Ce se vrti v krogu (lahko se premika cisto malo!!!) bo puncka, ce pa levo desno ali gor dol pa fantek. Ne cakas dolgo, ampak samo toliko, da je razvidno kako se giblje! Potem spet pocasi polozis zapestnico na zapestje (jo na koncu se vedno ves cas drzis) in spet pocasi dvignes in delas dokler se zapestnica dviga. Ko se ustavi, je vsega konec. Iz tega je razvidno koliko otrok bos imel in kaksen bo vrstni red. Edino za splave je teko - enim jih kaze, drugim ne - nimam pojma od cesa je odvisno). Meni je prvega pokazalo fantka, zdej kaze puncko in tretjega fantka.
Pa da boste vedele ... enako lahko naredite tudi svojim partnerjem - pri vseh nas, ki smo ze sprobali kaze pravilno. Se je pa ze zgodilo, da se je eni prijateljici spremenilo oziroma se je spremenilo OBEMA (ampak to predno sta sploh imela otroke) in ko se je spremenilo je res dobila puncko (prej ji je skoz fantka kazalo). Drugi prijateljici pa se je iz 3-eh otrok (vsi pravilno napovedani) spremenilo v 4 - cisto na novo. Kako bo, bomo videli cez leta. ;)

Lp, Ursa

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
30.9.2009 12:42:06   
3Sonček3
nosečka24 morš mi še povedat rdeča v kombinaciji z belo al z črno? pa številko ki jo nosiš user posted image
Hvala ker si se nam prdružla nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
30.9.2009 12:46:12   
Pikapolonica80
3Sonček3 ja jz si bom premislila z barvo, bi imela zdaj belo z temnomodrimi rokavi, samo še za številko nisem ziher al 36 al 38, zvečer ko pridem domov me bouser posted image  zmeril pa sporočim. Sej imam še čas ane?

Sem pa zdej ugotovila da imam že naslednji teden pregled. user posted image  gre na službeno pot, tko da bo šla mami zraven, sem ji rekla ker vsakič ko pride na obisk gleda slikico in se ne more načudit kolk fino izgleda, ker ko smo se mi rojevali večina nosečnic ni imela UZ in tega kljub nas 3em še nikoli ni v živo vidla. Maaa se ji bo fajn zdelo!user posted image Tko da če bo gin. rekla da ni UZ, ji bom rekla da moja mami čaka zunaj zarad tega da vidi to user posted image . In je tko srčna ženska, da ga bo sigurno že zarad tega hotla naredituser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
30.9.2009 12:55:07   
lunka1
3sonček3 - hvala za opomnik, ampak majčke ne bom naročila. LP

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
30.9.2009 13:11:56   
vekybel
ola,
kakšna zmeda vlada za te majčke. 3sonček3 kaj ti še enkrat napišemo kaj želimo al???

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
30.9.2009 13:12:25   
3Sonček3
Ja bi lepo prosila jutri vam pa posredujem seznamček kako napredujemo

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
30.9.2009 13:13:40   
3Sonček3
No tko zdej sm obdelala ceu forum in mi je kr mau slabo od tega gor dol gor dol ... ampak sm preživela, poslala sm 89 sporočilc - tut tistim k so se samo enkrat javle in zdej bomo vidli kako bo.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
30.9.2009 13:18:30   
Skodrana mama
user posted image hej 3Sonček3 jaz ostanem pri istem če bo na zalogi. Če pa ne pa mi sporoči user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
30.9.2009 13:18:41   
soni
3Sonček3, majice zaenkrat ne bom naročila, ker še vedno ne vem, kako je z našim sončkom, saj sem imela poseg-biopsija horionskih resic zaradi povečane nuhalne, sedaj pa čakamo...........................................dolge tedne na rezultate.

Si kar ne upam ničesar gledat, izbirat,.......

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
30.9.2009 13:19:03   
vekybel
3sonček3: pridnas si res, ker se trudiš. Veš kaj, lahko bi ti prek ZS poslale naslove in ostale podatke za majčko a??? Ker naslove boš tud rabila ne?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
30.9.2009 13:20:24   
vekybel
user posted image Lahko tudi tak motiv sam vmes nogic damo napis "pridem marca"!

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
30.9.2009 13:22:09   
vekybel
soni: držimo pestke zate, vse bo uredu samo optimistično naprej. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
30.9.2009 13:25:49   
Skodrana mama
3Sonček3 jaz bom belo-rdečo številka 38user posted image user posted image HVALA

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?