Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.9.2009 14:53:49
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Joj , jest še kr nimam nč za , sploh ne vem kdaj bom šla kej nabavt. Še papirje za porodniško morm zrihtat, pa zaenkrat še ne morm k se mi je neki zakompliciralo s papirji . sej boš zmagala na miss buši, pa boš vse dobila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.9.2009 14:53:52
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan dan Gaja je pri naših, jest sm pa že vse pospravila, pa glavo sm si umila zdej bom šla pa počas palačinke delat. Komentirala ne bom nč k nimam živcev s tem laptopom Kaj zdej za v soboto, a se boste kej prej dobile? JA PRIDI PREJ, JST SEM ITAK BLIZU PA ULETIM
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.9.2009 14:53:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Joj , jest še kr nimam nč za , sploh ne vem kdaj bom šla kej nabavt. Še papirje za porodniško morm zrihtat, pa zaenkrat še ne morm k se mi je neki zakompliciralo s papirji . Nina a ti zdaj kej dobivaš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.9.2009 14:55:40
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Joj , jest še kr nimam nč za , sploh ne vem kdaj bom šla kej nabavt. Še papirje za porodniško morm zrihtat, pa zaenkrat še ne morm k se mi je neki zakompliciralo s papirji . Nina a ti zdaj kej dobivaš? pa kje si ti cel dan?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.9.2009 14:58:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Joj , jest še kr nimam nč za , sploh ne vem kdaj bom šla kej nabavt. Še papirje za porodniško morm zrihtat, pa zaenkrat še ne morm k se mi je neki zakompliciralo s papirji . Nina a ti zdaj kej dobivaš? ma nč,sej zato . Ti razložim zakaj ne, ko se vidmo. Jana ja mogoče pridm, bom še vidla, če mi bo moj avto kej tanku, jest sm brez centa. Kolk mi gre to na živce k sm brez dnarja zarad enih smotanih ljudi k se jim ne da delat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.9.2009 15:00:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Joj , jest še kr nimam nč za , sploh ne vem kdaj bom šla kej nabavt. Še papirje za porodniško morm zrihtat, pa zaenkrat še ne morm k se mi je neki zakompliciralo s papirji . sej boš zmagala na miss buši, pa boš vse dobila [/quote hahaha ti pa si optimist, ma veš da ne bom. Bi mi pa prov prišle nagrade A še kr glasuješ, pa lahko večkrat al kako? ker moj v službi je lahko samo 1x do zdej pa samo z enega rač. z ostalih ni mogu, kr neki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.9.2009 15:05:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Joj , jest še kr nimam nč za , sploh ne vem kdaj bom šla kej nabavt. Še papirje za porodniško morm zrihtat, pa zaenkrat še ne morm k se mi je neki zakompliciralo s papirji . Nina a ti zdaj kej dobivaš? pa kje si ti cel dan? zakopana je v papirje, če jo šefica jebe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.9.2009 15:09:14
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Joj , jest še kr nimam nč za , sploh ne vem kdaj bom šla kej nabavt. Še papirje za porodniško morm zrihtat, pa zaenkrat še ne morm k se mi je neki zakompliciralo s papirji . Nina a ti zdaj kej dobivaš? ma nč,sej zato . Ti razložim zakaj ne, ko se vidmo. Jana ja mogoče pridm, bom še vidla, če mi bo moj avto kej tanku, jest sm brez centa. Kolk mi gre to na živce k sm brez dnarja zarad enih smotanih ljudi k se jim ne da delat ja to pa poznamo..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.9.2009 15:09:16
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Joj , jest še kr nimam nč za , sploh ne vem kdaj bom šla kej nabavt. Še papirje za porodniško morm zrihtat, pa zaenkrat še ne morm k se mi je neki zakompliciralo s papirji . sej boš zmagala na miss buši, pa boš vse dobila [/quote hahaha ti pa si optimist, ma veš da ne bom. Bi mi pa prov prišle nagrade A še kr glasuješ, pa lahko večkrat al kako? ker moj v službi je lahko samo 1x do zdej pa samo z enega rač. z ostalih ni mogu, kr neki JA VSAK DAN GLASUJEŠ Z 6 RAČUNALNIKOV, 4 V FIRMI, 2 DOMA.. AMPAK ZDEJ PA LAHK SAM 1X NA DAN
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.9.2009 15:10:50
|
|
|
|
jana81
|
ej sam ful bi lahk znorela ker te morem vedn iskat, a ne more bit isti vrstni red vsak dan? ej mi je pa zdele napisat, da ne morem več glasovat iz naše računalniške mreže...halo ? kok sem pa prej lohk? grem IP spremenit
< Sporočilo je popravil jana81 -- 30.9.2009 15:13:11 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.9.2009 15:17:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ej sam ful bi lahk znorela ker te morem vedn iskat, a ne more bit isti vrstni red vsak dan? ej mi je pa zdele napisat, da ne morem več glasovat iz naše računalniške mreže...halo ? kok sem pa prej lohk? grem IP spremenit o hudo, hvala ma sej to mi je full čudn glede tega glasovanja, jest pa lahko doma na vsake pol ure, kr neki men gre tud ta vrstni red na živce
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.9.2009 15:20:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Joj , jest še kr nimam nč za , sploh ne vem kdaj bom šla kej nabavt. Še papirje za porodniško morm zrihtat, pa zaenkrat še ne morm k se mi je neki zakompliciralo s papirji . Nina a ti zdaj kej dobivaš? ma nč,sej zato . Ti razložim zakaj ne, ko se vidmo. Jana ja mogoče pridm, bom še vidla, če mi bo moj avto kej tanku, jest sm brez centa. Kolk mi gre to na živce k sm brez dnarja zarad enih smotanih ljudi k se jim ne da delat ja to pa poznamo.. a veš kolk sm jezna zarad tega, pa kolk je šlo že živcev , katasrofa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.9.2009 15:27:24
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Joj , jest še kr nimam nč za , sploh ne vem kdaj bom šla kej nabavt. Še papirje za porodniško morm zrihtat, pa zaenkrat še ne morm k se mi je neki zakompliciralo s papirji . Nina a ti zdaj kej dobivaš? ma nč,sej zato . Ti razložim zakaj ne, ko se vidmo. Jana ja mogoče pridm, bom še vidla, če mi bo moj avto kej tanku, jest sm brez centa. Kolk mi gre to na živce k sm brez dnarja zarad enih smotanih ljudi k se jim ne da delat ja to pa poznamo.. a veš kolk sm jezna zarad tega, pa kolk je šlo že živcev , katasrofa ma škoda živcev, ne se obremenjevat.. morem šibat po Nejca v vrtec, upam da se vidmo v soboto res..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.9.2009 15:33:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Joj , jest še kr nimam nč za , sploh ne vem kdaj bom šla kej nabavt. Še papirje za porodniško morm zrihtat, pa zaenkrat še ne morm k se mi je neki zakompliciralo s papirji . Nina a ti zdaj kej dobivaš? pa kje si ti cel dan? zakopana je v papirje, če jo šefica jebe odgovor je PRAVILEN sem še kar v službi, oči me že pečejo od računalnika, številke pa so mi vse že iste
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.9.2009 15:34:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Joj , jest še kr nimam nč za , sploh ne vem kdaj bom šla kej nabavt. Še papirje za porodniško morm zrihtat, pa zaenkrat še ne morm k se mi je neki zakompliciralo s papirji . Nina a ti zdaj kej dobivaš? ma nč,sej zato . Ti razložim zakaj ne, ko se vidmo. Jana ja mogoče pridm, bom še vidla, če mi bo moj avto kej tanku, jest sm brez centa. Kolk mi gre to na živce k sm brez dnarja zarad enih smotanih ljudi k se jim ne da delat to je pa ŠIT mene bi občutek odvisnosti spravil v obup , pa imam jaz obe kartici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.9.2009 15:37:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Jana ja sej vem da je škoda živcev, sam če si pa zarad tega brez dnarja že 2 meseca je pa težko Edina še mal, kdaj pa nehaš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.9.2009 15:41:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jana ja sej vem da je škoda živcev, sam če si pa zarad tega brez dnarja že 2 meseca je pa težko Edina še mal, kdaj pa nehaš? kmalu, v bistvu ko sama želim , to imam pa res srečo-prihajam in odhajam kadar hočem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.9.2009 16:09:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jana ja sej vem da je škoda živcev, sam če si pa zarad tega brez dnarja že 2 meseca je pa težko Edina še mal, kdaj pa nehaš? kmalu, v bistvu ko sama želim , to imam pa res srečo-prihajam in odhajam kadar hočem to je pa res fajn. kaj zdej a boš drugo službo iskala? Dej raj premisl k tole da si sama del.čas urejaš je redkokje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.9.2009 16:22:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
hej hej se še jaz malce javim predem bo ura 5 in ko končnooooooooooo čas za odhod domov
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.9.2009 16:23:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Vas samo na hitro pozdravim potem pa šibam delat, saj me čaka kar nekaj stvari. Pa še sreda je danes, tako da bo kar dolga do 17ih ko se bom končno odpravila prosti domu. No še par stvari pokometitam, potem pa se zapodim v papirje... Pridna si Do kdaj ti pa še traja tole usposabljanje na del. mestu? Pogodbo imam do 09.11.2009, tako da v bistvu še dober mesec oziroma slab mesec in pol, pol bomo pa videli kako in kaj naprej
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.9.2009 16:29:55
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Helow! Evo me. Moja 2 sta zunaj, jst pa počivam, sm bla dns v šihtu tko zanič, verjetn bom kej zbolela. Šmrkam že 14 dni, pa Videk tud. Danes sm šla iskat za njegove učke neke kapljice, k ma gnojno. Mislm, haloooo. En dan bolš, drug dan pa en k..u..rac. K vragu nej gre vsi ti virusi in nevem kaj še. Da se ti zrola. Nč grem počivat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.9.2009 16:29:57
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Moj mali pingvin danes še ne gre v v vrtec, čeprav je zdaj ok, tista vročina od včerajšnje noči se danes ni več ponovila, tudi drugače je dober Aja, včeraj mi je popoldne spal celih 10 minut To je bil ves dnevni spanec Včeraj je bil nasploh en zahteven dan. Stara mati je KONČNO dobila mesto v domu starejših. Aleluja! Zdaj lahko malo bolj svobodno zadihamo. Sicer ji nič všeč, vse ji gre na živce, jo je celo ena druga obiskovalka (ki je bila pri drugi gospe) opomnila, da bo morala malo več dobre volje pokazat. Aha, naša stara mat'... Ki je poosebljenje dobrega... not!!! Najbolj je bil hec, ko je jamrala, da ji ne zamenjajo plenice. "Mama, a si polulana?" "Ne, ne še." "Ja, zakaj bi ti jo pa potem menjali??" Tišina. Pa ni ji prav, ker ne sme jesti svojih Lexaurinov kot bonbonov pa še in še... Prej sem ji po nasvetu ene negovalke v Müllerju kupila bonbone, ki izgledajo kot tablete in so ji fajn "prijeli", ko smo ji namesto Lexaurinov podtaknili te, je bila zadovoljna. Vsak dan je poleg nujnih tablet prejela še vsa 3 "Bonbon-rine" Njej je glavno, da poje čimveč tablet, pa čeprav placebo. Tu pa drugi vršijo kontrolo in "bonbončkov" ni več. No, se bomo zmenili Sam 10 min? O joj, ma pa res enegije. jeeee za staro mamo...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.9.2009 16:40:07
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Aja, pa danes imava z mojim 10 let odkar sva skupaj , BRAVO mi2
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.9.2009 17:27:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Aja, pa danes imava z mojim 10 let odkar sva skupaj , BRAVO mi2
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.9.2009 17:28:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Helow! Evo me. Moja 2 sta zunaj, jst pa počivam, sm bla dns v šihtu tko zanič, verjetn bom kej zbolela. Šmrkam že 14 dni, pa Videk tud. Danes sm šla iskat za njegove učke neke kapljice, k ma gnojno. Mislm, haloooo. En dan bolš, drug dan pa en k..u..rac. K vragu nej gre vsi ti virusi in nevem kaj še. Da se ti zrola. Nč grem počivat. Upam, da ne zboliš
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?