|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
30.9.2009 10:33:20   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

kasso, a tašče ne bi mogla nažicat za varstvo? Vem, da je težka tako daleč in ponoči vozit se sama user posted image Poskusi nekoga pregovorit - moža, taščo ali mamo? Pa da ena od njiju popazi na otroke, dokler mož ne bo gotov, potem jih pa on prevzame?

žal nimam varstva, ker gre mama v soboto v Italijo na eno razstavo, tašča in tast pa gresta od petka do ponedeljka na morje, drugače ne bi bilo problema ....

Joj, vse na ta dan user posted image Upam, da boš lahko možička pregovorila user posted image Drugače pa kavo komot izvedemo tudi kmalu še 1x v LJ, npr.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
30.9.2009 10:36:52   
špelin@
Ja, glede stare mame je pri nas zdaj res padlo dol z ramen taaaakooooo breme (psihično in fizično!), da midve z mami niti dojemava še ne. Saj ko bodo dnevi tekli, se bova navadili in spoznali, da je res user posted image user posted image Danes je Day One user posted image

Naše današnje spanje: presenetljivo zelo dobro user posted image V bistvu je to točno drugič, odkar je na svetu, da je Gregor odspal res ornk dozo v kosu, t.j. 7 ur, se sploh ne upam pohvalit, da me ne bo že prihodnja noč spet sesula na dno.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
30.9.2009 10:38:26   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Danes pa ne kuham nič,ker se zdravim in mi hrana smrdi.Očitno sem še jaz fasala virus,saj sem ponoči bruhala in driskalauser posted image
Zaenkrat je ok in upam,da tako tudi ostane.
Otroka sta v vrtcu.Sem se pa vpisala za govorilne za v torek za Tilna ob 16.,za Nejca bom pa prosila,če lahko malo prej pridem,ker grem potem direkt v službo.Toliko da zvem,če je kaj posebnegauser posted image .

Pozdravi se!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
30.9.2009 10:39:07   
špelin@

Včeraj sem pa od sodelavke spet dobila dve vreči oblačil,tokrat za Nejcauser posted image user posted image
user posted image za sodelavko.

Včerajšnji sestanek za komunalo ni obrodil sadov.Vsi so se uprli,da ne bodo plačali takih zneskov,saj drudi imajo tudi po 60.000,90.000 eurov za plačati za poslovne stavbe.Sosed je vprašal,če imajo namen dati zlate cevi notriuser posted image
En drug pa je rekel,da se bori,da imajo delavci dobre in redne plače,da je zaslužka bolj malo,a sedaj naj pa to plačauser posted image
Vglavnem lahko pripeljejo do dovoza,naprej pa ne bo nič,ker ne bomo plačali!user posted image
Ma daj, to je res TU (ne TRI) MAČ!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
30.9.2009 10:39:51   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dobro jutro!

Vas samo na hitro pozdravim potem pa šibam delat, saj me čaka kar nekaj stvari. Pa še sreda je danes, tako da bo kar dolga do 17ih ko se bom končno odpravila prosti domu.

No še par stvari pokometitam, potem pa se zapodim v papirje... user posted image

Pridna si user posted image
Do kdaj ti pa še traja tole usposabljanje na del. mestu?

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
30.9.2009 10:41:12   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

punce vem da vas kr nekaj kupuje izdelke JUST..
no jst sem zdaj začela delat za njih in če boste kaj naročale, se zelo priporočam ! (v prvem mesecu moram narediti za 350€ prometa)

Dobro, da vem user posted image Samo trenutno ne potrebujem nič, ker sem si ravno poleti zalogo naredila.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
30.9.2009 10:41:42   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

JUTROuser posted image

na vse zgodaj sem že razkurjena, do amenauser posted image user posted image user posted image

ufff ta šeficauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa je bilo,da ti je na živc stopila?

mah na vse zdodaj me že spravla v slabo voljo user posted image  , želi neke obrace, ki jih izpolnjujem ob vsakem zaključku meseca, pa to ji vedno dam tam 5-6 v nasl. mescu, ker tega je ogroooooooooomno, zdaj pa pride in reče, da če sem žeuser posted image user posted image user posted image user posted image  haloooooo pa danes smo šele 30.9. mislim katastrofaaaaaaaa

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
30.9.2009 11:00:33   
špelin@

no jst sem zdaj začela delat za njih in če boste kaj naročale, se zelo priporočam ! (v prvem mesecu moram narediti za 350€ prometa)

Dobro, da vem user posted image Samo trenutno ne potrebujem nič, ker sem si ravno poleti zalogo naredila.

Aja, jana81, a veš, za katero Justovo kremo sem po novem ugotovila, da je res super? Sem dobila malo tubico za probo. Kamilična krema za roke. Tako dobre kreme še nisem imela, razen mogoče ena od Eucerina je bila tudi fajn. Sem res navdušena, ker imam zelo občutljivo kožo na rokah in nonstop probleme s suhostjo, razjedami, ekcemi,... user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
30.9.2009 11:18:43   
jana81

Aja, jana81, a veš, za katero Justovo kremo sem po novem ugotovila, da je res super? Sem dobila malo tubico za probo. Kamilična krema za roke. Tako dobre kreme še nisem imela, razen mogoče ena od Eucerina je bila tudi fajn. Sem res navdušena, ker imam zelo občutljivo kožo na rokah in nonstop probleme s suhostjo, razjedami, ekcemi,... user posted image

ja poznam, sem jo za mami naročila.Pa tud moj ima zelo suhe roke
misliš tole a ne?

http://www.naturaljust.si/krema_za_roke_kamilica.php

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
30.9.2009 11:29:32   
kasso

misliš tole a ne?

mikavno, sporoči mi prosim na email koliko pride taka kremca, ker imam tudi jaz ful probleme s kožo na rokah...se je že začelo zaradi mrzlih juteruser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
30.9.2009 11:40:02   
jana81

misliš tole a ne?

mikavno, sporoči mi prosim na email koliko pride taka kremca, ker imam tudi jaz ful probleme s kožo na rokah...se je že začelo zaradi mrzlih juteruser posted image

imaš ZS

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
30.9.2009 11:42:02   
špelin@

misliš tole a ne?

Uf, imaš enake probleme kot jaz user posted image user posted image Ravno tole glede mrzlih juter sem hotela napisat...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
30.9.2009 11:44:18   
špelin@
Punce, eno prošnjo imam user posted image Tiste, ki boste v soboto prišle: a ima katera mogoče doma kak pisan, zanimiv gumb, ki ga ne potrebuje in bi mi ga prinesla? Pri veliki piki pri krožku nekaj šivajo in potrebuje različne gumbe, jaz pa ravno pestre izbire ne premorem, sva vse porabili pred leti za vrtec user posted image Zelo bi bila vesela.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
30.9.2009 12:22:33   
jana81

Punce, eno prošnjo imam user posted image Tiste, ki boste v soboto prišle: a ima katera mogoče doma kak pisan, zanimiv gumb, ki ga ne potrebuje in bi mi ga prinesla? Pri veliki piki pri krožku nekaj šivajo in potrebuje različne gumbe, jaz pa ravno pestre izbire ne premorem, sva vse porabili pred leti za vrtec user posted image Zelo bi bila vesela.

bom prebrskala po maminih predalih

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
30.9.2009 13:12:36   
nia5
Dan user posted image
Jaz sem od zobozdravnika in mi je vse porihtal, kak sem vesela, da imam en čas mir user posted image , grem še le na čiščenje zobnega kamna, ker niti ni tako drago, kot sem predvidevala.
user posted image je boljši, Nia tudi, čeprav ji še vedno malo iz noska teče, jaz pa hb zdrava ko dren user posted image
Trenutno si iščem službo, ker tam bom le pomagala za vikende, kar pa je premalo, tako da upam da najdem kaj pametnega.

Sobota mislim da zame odpade, ker pridejo na trgatev kolegi, ki bojo tudi prespali tu in bi bilo malo čudno, če bi pa jaz pol vrezala v Celje, res mi je škoda user posted image
Da vidim kaj ste kaj povedale.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
30.9.2009 13:13:35   
nia5

veselje ob novih oblačilih:
user posted image
hi konjiček
user posted image
Le na kaj namigujeuser posted image user posted image
user posted image

Tilen je res en smejko user posted image user posted image
Le na kaj Nejc namiguje?? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
30.9.2009 13:14:12   
nia5

jutrouser posted image

punce jaz sem tako žalostna, ker je danes umrla zajčica od moje mame, imeli smo jo več kot 5 letuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a to je tista ki so prej ti imela?

ne to je bila mamica od mojeuser posted image

vso so že umrli razen moje zajčice, se pravi: mami zajčka, tata zajček, 2 otročkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
30.9.2009 13:15:07   
nia5

da vam pokažem mojega frajerja in njegovo sestrično..zgledata kot parček user posted image

user posted image

Cute user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
30.9.2009 13:17:49   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

SG: a ti vedno tako pozno spat hodiš?user posted image

jp, pred polnočjo zelo redko, tko sm se navadla.

Jaz tudi, no včasih me zmanjka že prej pred tv-jem.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
30.9.2009 13:18:36   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Žal mi čas in služba ne dopuščata, da se vam pridružim na debati, ker sem v veliki gužvi, da ne pravim, da sem bila 4 dni službeno v Nemčiji, v četrtek grem spet za dva dni v Kranjsko Goro spet na izobraževanje, decembra v Francijo... ubogi moj sinek. Ko ga je teta v času, ko sem bila odsotna vprašala kje pa je mamica, se je revček začel jokati. user posted image user posted image user posted image Drugače se pa imamo super in smo vsi zdravi.

Skratka vse vas želim lepo pozdraviti, upam, da ste ve in vaši otroki zdravi, da se imate lepo in seveda veliko sreče novopečeni user posted image Martini in ostalim nosečkam Nini, Čmrliki in Tally.

Imejte se lepo in uživajte. user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
30.9.2009 13:20:50   
nia5

Dobro jutro user posted image

Moj mali pingvin danes še ne gre v v vrtec, čeprav je zdaj ok, tista vročina od včerajšnje noči se danes ni več ponovila, tudi drugače je dober user posted image Aja, včeraj mi je popoldne spal celih 10 minut user posted image To je bil ves dnevni spanec user posted image

Včeraj je bil nasploh en zahteven dan. Stara mati je KONČNO dobila mesto v domu starejših. Aleluja! Zdaj lahko malo bolj svobodno zadihamo. Sicer ji nič všeč, vse ji gre na živce, jo je celo ena druga obiskovalka (ki je bila pri drugi gospe) opomnila, da bo morala malo več dobre volje pokazat. Aha, naša stara mat'... Ki je poosebljenje dobrega... not!!! user posted image Najbolj je bil hec, ko je jamrala, da ji ne zamenjajo plenice. "Mama, a si polulana?" "Ne, ne še." "Ja, zakaj bi ti jo pa potem menjali??" Tišina. Pa ni ji prav, ker ne sme jesti svojih Lexaurinov kot bonbonov pa še in še... Prej sem ji po nasvetu ene negovalke v Müllerju kupila bonbone, ki izgledajo kot tablete in so ji fajn "prijeli", ko smo ji namesto Lexaurinov podtaknili te, je bila zadovoljna. Vsak dan je poleg nujnih tablet prejela še vsa 3 "Bonbon-rine" user posted image Njej je glavno, da poje čimveč tablet, pa čeprav placebo. Tu pa drugi vršijo kontrolo in "bonbončkov" ni več. No, se bomo zmenili user posted image

user posted image user posted image user posted image za prosto mesto, bo zdaj verjetno lažje za vse. Veš s temi bonboni, psiha dela svoje user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
30.9.2009 13:23:21   
nia5

Super user posted image , smo glihkar nabavili vse kar rabimo user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
30.9.2009 13:46:23   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Super user posted image , smo glihkar nabavili vse kar rabimo user posted image

super za tebe, in user posted image za mene user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
30.9.2009 14:45:46   
Anonimen
Dan danuser posted image

Gaja je pri naših, jest sm pa že vse pospravila, pa glavo sm si umila zdej bom šla pa počas palačinke delat.
Komentirala ne bom nč k nimam živcev s tem laptopomuser posted image
Kaj zdej za v soboto, a se boste kej prej dobile?

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2074
30.9.2009 14:48:52   
Anonimen
Joj , jest še kr nimam nč za user posted image , sploh ne vem kdaj bom šla kej nabavt.
Še papirje za porodniško morm zrihtat, pa zaenkrat še ne morm k se mi je neki zakompliciralo s papirjiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?