Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Moj mali pingvin danes še ne gre v v vrtec, čeprav je zdaj ok, tista vročina od včerajšnje noči se danes ni več ponovila, tudi drugače je dober Aja, včeraj mi je popoldne spal celih 10 minut To je bil ves dnevni spanec Včeraj je bil nasploh en zahteven dan. Stara mati je KONČNO dobila mesto v domu starejših. Aleluja! Zdaj lahko malo bolj svobodno zadihamo. Sicer ji nič všeč, vse ji gre na živce, jo je celo ena druga obiskovalka (ki je bila pri drugi gospe) opomnila, da bo morala malo več dobre volje pokazat. Aha, naša stara mat'... Ki je poosebljenje dobrega... not!!! Najbolj je bil hec, ko je jamrala, da ji ne zamenjajo plenice. "Mama, a si polulana?" "Ne, ne še." "Ja, zakaj bi ti jo pa potem menjali??" Tišina. Pa ni ji prav, ker ne sme jesti svojih Lexaurinov kot bonbonov pa še in še... Prej sem ji po nasvetu ene negovalke v Müllerju kupila bonbone, ki izgledajo kot tablete in so ji fajn "prijeli", ko smo ji namesto Lexaurinov podtaknili te, je bila zadovoljna. Vsak dan je poleg nujnih tablet prejela še vsa 3 "Bonbon-rine" Njej je glavno, da poje čimveč tablet, pa čeprav placebo. Tu pa drugi vršijo kontrolo in "bonbončkov" ni več. No, se bomo zmenili super, da je dobila stara mati dom...zanjo bo dobro poskrbljeno, vi pa si boste odpočili sem vedla, da sem hotla prej še nekej komentirat pa sem pozabla fino, da bo sedaj v domu, mislim, da bo za vas veliko lažje in boste malce lahkotnejše "dihali"
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|