|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
30.9.2009 8:33:24   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Moj mali pingvin danes še ne gre v v vrtec, čeprav je zdaj ok, tista vročina od včerajšnje noči se danes ni več ponovila, tudi drugače je dober user posted image Aja, včeraj mi je popoldne spal celih 10 minut user posted image To je bil ves dnevni spanec user posted image

Včeraj je bil nasploh en zahteven dan. Stara mati je KONČNO dobila mesto v domu starejših. Aleluja! Zdaj lahko malo bolj svobodno zadihamo. Sicer ji nič všeč, vse ji gre na živce, jo je celo ena druga obiskovalka (ki je bila pri drugi gospe) opomnila, da bo morala malo več dobre volje pokazat. Aha, naša stara mat'... Ki je poosebljenje dobrega... not!!! user posted image Najbolj je bil hec, ko je jamrala, da ji ne zamenjajo plenice. "Mama, a si polulana?" "Ne, ne še." "Ja, zakaj bi ti jo pa potem menjali??" Tišina. Pa ni ji prav, ker ne sme jesti svojih Lexaurinov kot bonbonov pa še in še... Prej sem ji po nasvetu ene negovalke v Müllerju kupila bonbone, ki izgledajo kot tablete in so ji fajn "prijeli", ko smo ji namesto Lexaurinov podtaknili te, je bila zadovoljna. Vsak dan je poleg nujnih tablet prejela še vsa 3 "Bonbon-rine" user posted image Njej je glavno, da poje čimveč tablet, pa čeprav placebo. Tu pa drugi vršijo kontrolo in "bonbončkov" ni več. No, se bomo zmenili user posted image

Pa je Gregi vsaj ponoči koliko toliko spal?
user posted image user posted image da ste dobili dom.Drugače pa kot bi opisovala svojo staro mamouser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
30.9.2009 8:36:45   
Anonimen

Moj mali pingvin danes še ne gre v v vrtec, čeprav je zdaj ok, tista vročina od včerajšnje noči se danes ni več ponovila, tudi drugače je dober user posted image Aja, včeraj mi je popoldne spal celih 10 minut user posted image To je bil ves dnevni spanec user posted image

Včeraj je bil nasploh en zahteven dan. Stara mati je KONČNO dobila mesto v domu starejših. Aleluja! Zdaj lahko malo bolj svobodno zadihamo. Sicer ji nič všeč, vse ji gre na živce, jo je celo ena druga obiskovalka (ki je bila pri drugi gospe) opomnila, da bo morala malo več dobre volje pokazat. Aha, naša stara mat'... Ki je poosebljenje dobrega... not!!! user posted image Najbolj je bil hec, ko je jamrala, da ji ne zamenjajo plenice. "Mama, a si polulana?" "Ne, ne še." "Ja, zakaj bi ti jo pa potem menjali??" Tišina. Pa ni ji prav, ker ne sme jesti svojih Lexaurinov kot bonbonov pa še in še... Prej sem ji po nasvetu ene negovalke v Müllerju kupila bonbone, ki izgledajo kot tablete in so ji fajn "prijeli", ko smo ji namesto Lexaurinov podtaknili te, je bila zadovoljna. Vsak dan je poleg nujnih tablet prejela še vsa 3 "Bonbon-rine" user posted image Njej je glavno, da poje čimveč tablet, pa čeprav placebo. Tu pa drugi vršijo kontrolo in "bonbončkov" ni več. No, se bomo zmenili user posted image

10 minuser posted image user posted image  madonca pa ima energije, kako je bilo pa ponoči?

Sem vesela, da se boste zdaj lahko vsi malo oddahnili, ko gre stara mama v domuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2027
30.9.2009 8:37:05   
tilči
Dobro jutro!

Danes pa ne kuham nič,ker se zdravim in mi hrana smrdi.Očitno sem še jaz fasala virus,saj sem ponoči bruhala in driskalauser posted image
Zaenkrat je ok in upam,da tako tudi ostane.
Otroka sta v vrtcu.Sem se pa vpisala za govorilne za v torek za Tilna ob 16.,za Nejca bom pa prosila,če lahko malo prej pridem,ker grem potem direkt v službo.Toliko da zvem,če je kaj posebnegauser posted image .

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
30.9.2009 8:38:26   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

JUTROuser posted image

na vse zgodaj sem že razkurjena, do amenauser posted image user posted image user posted image

ufff ta šeficauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa je bilo,da ti je na živc stopila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
30.9.2009 8:42:20   
tilči
Včeraj sem pa od sodelavke spet dobila dve vreči oblačil,tokrat za Nejcauser posted image user posted image

Včerajšnji sestanek za komunalo ni obrodil sadov.Vsi so se uprli,da ne bodo plačali takih zneskov,saj drudi imajo tudi po 60.000,90.000 eurov za plačati za poslovne stavbe.Sosed je vprašal,če imajo namen dati zlate cevi notriuser posted image
En drug pa je rekel,da se bori,da imajo delavci dobre in redne plače,da je zaslužka bolj malo,a sedaj naj pa to plačauser posted image
Vglavnem lahko pripeljejo do dovoza,naprej pa ne bo nič,ker ne bomo plačali!user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
30.9.2009 8:44:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

JUTROuser posted image

na vse zgodaj sem že razkurjena, do amenauser posted image user posted image user posted image

ufff ta šeficauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mah na vse zdodaj me že spravla v slabo voljo user posted image  , želi neke obrace, ki jih izpolnjujem ob vsakem zaključku meseca, pa to ji vedno dam tam 5-6 v nasl. mescu, ker tega je ogroooooooooomno, zdaj pa pride in reče, da če sem žeuser posted image user posted image user posted image user posted image  haloooooo pa danes smo šele 30.9. mislim katastrofaaaaaaaa

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2031
30.9.2009 8:49:33   
jana81
punce vem da vas kr nekaj kupuje izdelke JUST..
no jst sem zdaj začela delat za njih in če boste kaj naročale, se zelo priporočam ! (v prvem mesecu moram narediti za 350€ prometa)

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
30.9.2009 8:51:50   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro!

Vas samo na hitro pozdravim potem pa šibam delat, saj me čaka kar nekaj stvari. Pa še sreda je danes, tako da bo kar dolga do 17ih ko se bom končno odpravila prosti domu.

No še par stvari pokometitam, potem pa se zapodim v papirje... user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
30.9.2009 8:52:27   
Soncnica Sandra ***

JUTROuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sej bo, ti kar mal na tipko IGNORE dej user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
30.9.2009 8:56:37   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

SS pa kje se skrivaš. Kako si?pa Manca?

Nina, jaz sem drugače na usposabljanju na delovnem mestu, tako da hodim domov tam okrog 16ih, potem me čaka še kosilo, nato pa čas preživim z mojo Mančito, ki od 1.9 pridno hodi v vrtec. In ob vsem tem  mi ostane zelo malo časa še za računalnik, do RR pa itak komaj še utegnem priti.
DRugače pa kot najbrž veš sem se avgusta poročila, potem smo bili en teden v Moravskih toplicah, sedaj pa smo že lepo na starih tirnicah spet.
Manca pridno hodi v vrtec. TRenutno je v njeni skupini samo 4-5 otrok, ker vsi še ne izpolnjujejo starostnega pogoja 11.mesecev in bodo sedaj počasi začeli z uvajanjem še ostali.
Drgače je pa kar pridna. Imamo že veliko zob, trenutno ji ena 4-ka izrašča in jo kar močno boli. Edino vedno bolj trmasta je odkar hodi v vrtec user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
30.9.2009 9:05:13   
kasso

Včeraj sem pa od sodelavke spet dobila dve vreči oblačil,tokrat za Nejcauser posted image user posted image

Včerajšnji sestanek za komunalo ni obrodil sadov.Vsi so se uprli,da ne bodo plačali takih zneskov,saj drudi imajo tudi po 60.000,90.000 eurov za plačati za poslovne stavbe.Sosed je vprašal,če imajo namen dati zlate cevi notriuser posted image
En drug pa je rekel,da se bori,da imajo delavci dobre in redne plače,da je zaslužka bolj malo,a sedaj naj pa to plačauser posted image
Vglavnem lahko pripeljejo do dovoza,naprej pa ne bo nič,ker ne bomo plačali!user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
30.9.2009 9:08:15   
kasso

super, da je dobila stara mati dom...zanjo bo dobro poskrbljeno, vi pa si boste odpočiliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
30.9.2009 9:10:17   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

no jst sem zdaj začela delat za njih in če boste kaj naročale, se zelo priporočam ! (v prvem mesecu moram narediti za 350€ prometa)

jaz nič tega ne poznam, a je kaka int. stran njihovih izdelkov?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
30.9.2009 9:10:26   
kasso

JUTROuser posted image

mah na vse zdodaj me že spravla v slabo voljo user posted image  , želi neke obrace, ki jih izpolnjujem ob vsakem zaključku meseca, pa to ji vedno dam tam 5-6 v nasl. mescu, ker tega je ogroooooooooomno, zdaj pa pride in reče, da če sem žeuser posted image user posted image user posted image user posted image  haloooooo pa danes smo šele 30.9. mislim katastrofaaaaaaaa

luna ima vpliv na tvojo šefico user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
30.9.2009 9:35:23   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

to je čist naravna kozmetika, tudi za otroke zelo primerna.

tule je internetna stran, drugače pa več o posameznem izdelku dobiš od mene

http://www.naturaljust.si/#

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
30.9.2009 9:48:07   
Soncnica Sandra ***

super, da je dobila stara mati dom...zanjo bo dobro poskrbljeno, vi pa si boste odpočiliuser posted image user posted image user posted image

sem vedla, da sem hotla prej še nekej komentirat pa sem pozabla user posted image

fino, da bo sedaj v domu, mislim, da bo za vas veliko lažje in boste malce lahkotnejše "dihali"

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
30.9.2009 9:48:59   
Soncnica Sandra ***

mislim po 90.000 €, pa kaj jim ni jasno user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
30.9.2009 10:13:37   
kasso

hvala, sem že našla...ko bom pa kaj rabila, pa zdaj vem, na koga se obrnit :)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
30.9.2009 10:14:18   
jana81

hvala, sem že našla...ko bom pa kaj rabila, pa zdaj vem, na koga se obrnit :)

hvala

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
30.9.2009 10:28:25   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Najprej moje poročilo:Gregor je danes v vrtcu SPAAAAAL user posted image user posted image user posted image Pridem ob pol enih tja in vidim mojo malo bibo, kako "švasa" na ležalničku user posted image user posted image user posted image Je vzgojiteljica rekla, da je šel lepo sam ležat gor, ko je videl, da gredo tudi drugi otroci, in da je popil malo soka ter mirno zaspal user posted image No, sem šla potem ob enih še 1x tja, ker ga prej nisem hotela budit, potem je bil pa že pokonci user posted image Sem tako ponosna na mojega malega fanta user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Gregijejo spanje!

Nisem za najaz brala in ne vem kako je bilo prej: ali ti je štrajkal in ni hotel spati v vrtcu?
Naša gre tudi v  vrtcu sama spat, damo pa NO WAY

Ne, tistikrat je prvič ostal tako dolgo, da je bil tudi čas za spanje user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
30.9.2009 10:28:45   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Aja, pa en lep pozdravček.
Smo ok, mal šmrkavi oz. nahodni. Malce vsake tolk tečkoti, drgač pa SUPER. Novga ni nč. Mogoče se še kej pol javim.

user posted image da ste fajn.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
30.9.2009 10:29:37   
špelin@

Sm na hitr preletela kaj ste napisale, sm mela cel dopoldan obisk.
Vse slikce so res luštne
Za vse bolančke pa velik pikapok.

Edina če bosta pa v soboto lutale pa pridta na kavo al pa se dobimo kje

a ne bi mogoče ti zraven prilutala do celja, pa bi še me kako kavo spile:)

Jana ma ne vem, mogoče pa res, bom vidla kaj bo mel MR.S v planu pa kdaj mislita unidve it v Celje, ker jest če bi , bi šla mal prej na kavo. no sej bom vidla

Ma pridite prej, bom tudi jaz, ker itak ne bom mogla dolgo v večer ostati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
30.9.2009 10:30:23   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Žal mi čas in služba ne dopuščata, da se vam pridružim na debati, ker sem v veliki gužvi, da ne pravim, da sem bila 4 dni službeno v Nemčiji, v četrtek grem spet za dva dni v Kranjsko Goro spet na izobraževanje, decembra v Francijo... ubogi moj sinek. Ko ga je teta v času, ko sem bila odsotna vprašala kje pa je mamica, se je revček začel jokati. user posted image user posted image user posted image Drugače se pa imamo super in smo vsi zdravi.

Vau, si pa na polno zaposlena.

Imaš čas v soboto pozno popoldne za kavo v CE?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
30.9.2009 10:31:22   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

joj, tak ko sem bla snoči dobre volj, gre danes vse user posted image . sem malo pred 12. nesla evo spat in ni hotla, pa sem jo pustla in se je igrala. vmes sem dokončala kosilo in ker me je tašča prosla, da ji dam ob 1ih fižol kuhat, ki ga je blo treba prej še narezat, sem še to hitro nardila. med tem časom pa mi je eva sama zaspala na sedežni brez kosila user posted image
sem hotla it ležat zraven eve, pa moram zdaj ta user posted image fižol pazit! komaj čakam, da se eva zbudi, da pičiva ven!

user posted image user posted image
Eh, ponavadi takrat, ko bi človek lahko malo počival, kaj vmes pride user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
30.9.2009 10:31:56   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Hitro napišem lepe pozdrave, ker smo na drugo stran zdrsnile. Sem vas komaj našla. user posted image

Ja, včasih nas kar "povozijo" user posted image

Kako si? user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?