Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 11:52:11
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ojla .... Evo,mi smo spet bubani,,,ma je spet Timon začel kašljati ponoči....je od mene ziher pobral nekaj....pa saj ni čudno, kaj naj se v folijo zavijem, ko sem pa skos z njim ....zdej mi spi,,, ponoči pa ja, jedel ob 1.00 in potem se je ob 5.20 že zbudil in ni šlo drugače kot da ob 6.00 pade mleko ...no potem ni hotel nič več jesti ko se je zbudil ob 8.,30...samo malo čajčka s pesinim sokcom je popil..bomo zdej probali,,,že nekaj kašlja...po mojem bo kmalu auf... Piknik 10.10, mi žal ne moremo, ker imamo birmo, sem botrca, tako da ne morem manjkati ....žal...glede na to da vas je toliko za ta datum, verjetno ne boste prestavljale, ker se bo vedno nekdo našel, ki pa takrat ne bi...drugače pa imamo 18.10 krst končno...smo se uskladili z župnikom za ekstra termin, ker 4.10 ne moremo, ker nimamo botrčkov doma..... bogi Timon glede datumov za piknik je pa meni zaenkrat še vseeno. lahko tudi kam prestavimo.....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 11:55:05
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa dober dan vsem. mala spi že prvo rundo. jaz malo pospravljam. pol pa pičimo ven. če bo še vreme držalo neki oblaki so. a je dež napovedan????? Ne da bi vedla. Pri nas je lep sonček Iz kej ša ste vi? verjetno iz drugega konca Slo samo zdaj je pri nas že tudi sonček
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 11:56:36
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Trenutno zainteresirane in lačne kostanja so (predlagan datum 10.10. ob 13h): Čebeica Maja - gostiteljica 2+2 Kokica32 2+1 Mala Čebelica 2+1 Trinity22 - 2+1 (a pride tokrat kuži? ) felix7 - 2+1 Persida - 1+2 Najaa - 2+2 trenutni rezultat: 7 družin za : 0 družin proti Kdo še? trenutni rezultat Mi pa ne bomo mogli Mamo že RD. Sicer je pri nas oktober tak mesec, poln RD-jev, tako da komej folgamo. Mi je vedno žal, ker redko uspemo še na kak kostanjev piknik skočit. Jaz imam pa tako rada kostanj. o škoda za piknik
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 12:08:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica lahko noč vsem ki ste šle spat. jaz še te slikice pošljem. pol pa tudi gem zalegnit. še enkrat hvala za danes vsem pa posebej še spps, da je financirala pijačko spps tudi jaz se zahvaljujem. sicer pa sej veš - jaz sem že tvoj večkratni dolžnik.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 12:08:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps felix,a men si tud slike poslala? od čebele in koke sem dobla, od tebe pa ne spps, beri svoj podpis. in bodi potrpežljiva.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 30.9.2009 12:09:38 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 12:10:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober dan! Včeraj je pa Brin prav veselo odpiral usta za korenček. Je pojedel malo več kot 5 zvrhanih jedilnih žlic korenčkove kašice super za jedca Brina! Nika bo pa danes dobila prvič bučke za probat. pa da vidimo...
< Sporočilo je popravil Najaa -- 30.9.2009 12:14:27 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 12:13:41
|
|
|
|
Najaa
|
pa še dober dan... En otrok je z dedijem vzunaj, drug trok spi, tretji otrok pije kofe , jaz p imam malo časa preden grem bučko kuhat. Še enkrat hval za slike vsem, MČ tebi se še nisem zahvalila. Hvala! A je še katera slikala? MČ na fb več o tem, zakaj ne moremo tako zgodaj. Sicer pa je meni glede datuma vseeno, ker sem se odločla, da če moj ne bo mogu, pa sam babnce pridemo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 12:14:06
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 nič, grem jaz res spat. Jutri, ko vstanem in vas pridem pogledat, pa pričakujem, da se vas bo še vsaj 10 prijavilo na piknik sem dala obvestilo tudi na FB, da vidijo še tiste, ki se tu ne javljajo veliko. Lahko noč zdaj prihajamo ob taki normalni uri - okoli devetih, pol pa še okoli polnoči še enkrat, ko vemo da si ti tu
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 12:14:15
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps felix,a men si tud slike poslala? od čebele in koke sem dobla, od tebe pa ne morala bi dobit. ker sem jaz iz njenega maila tvoj naslov pobrala. čudno da si pol moje doble njene pa ne sem najdla-mi je pa vrglo med vsiljeno pošto sej če me maš za vsiljivca, bi mi lahko prej povedala, pa ne bi k teb domov hodila
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 12:14:17
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps feliša,ko boš drugič imela ta fotič s sabo, mi prosim ne slikaj rok,ker zgleda,da sem kosmata,ko kočevski medved glede na to, da mam kočevske medvede za sosede, lahko podam strokovno mnenje, da jim nisi prav nič podobna
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 12:14:25
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober dan! Včeraj je pa Brin prav veselo odpiral usta za korenček. Je pojedel malo več kot 5 zvrhanih jedilnih žlic korenčkove kašice
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 12:14:26
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps felix,a men si tud slike poslala? od čebele in koke sem dobla, od tebe pa ne morala bi dobit. ker sem jaz iz njenega maila tvoj naslov pobrala. čudno da si pol moje doble njene pa ne sem najdla-mi je pa vrglo med vsiljeno pošto a ja to pa možno ja. saj feliša včasih deluje bolj vsiljivo ja haha se hecam feliška, da ne boš slučajno zamerila.... čak, ko se ti bom na vrata nalimala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 12:15:42
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa dober dan vsem. mala spi že prvo rundo. jaz malo pospravljam. pol pa pičimo ven. če bo še vreme držalo neki oblaki so. a je dež napovedan????? Ne da bi vedla. Pri nas je lep sonček Iz kej ša ste vi? verjetno iz drugega konca Slo samo zdaj je pri nas že tudi sonček Nina je naša
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 12:16:30
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa pa še dober dan... En otrok je z dedijem vzunaj, drug trok spi, tretji otrok pije kofe , jaz p imam malo časa preden grem bučko kuhat. Še enkrat hval za slike vsem, MČ tebi se še nisem zahvalila. Hvala! A je še katera slikala? MČ na fb več o tem, zakaj ne moremo tako zgodaj. Sicer pa je meni glede datuma vseeno, ker sem se odločla, da če moj ne bo mogu, pa sam babnce pridemo. ti si legenda
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 12:17:27
|
|
|
|
felix7
|
Punce, glede na to, da že 5 marčevk 10.10. ne more, a bi šlo 11.10. ob 14h? Čebeica Maja, je to ok?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 12:20:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Punce, glede na to, da že 5 marčevk 10.10. ne more, a bi šlo 11.10. ob 14h? Čebeica Maja, je to ok? še lepše...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 12:22:37
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Novo mesto uf ,grem malo na zemljevid gledat ,da naštudiram pot. ja to pa le. že zdaj začni dan haha to je pa tako kot, da bi italjana vprašal kje je slovenija pa itak neve kje je . najbol enostavno po AC do Ljlubljane in naprej do Novega mesta, bol podrobno bom pa še napisala.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 12:26:31
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober dan! Včeraj je pa Brin prav veselo odpiral usta za korenček. Je pojedel malo več kot 5 zvrhanih jedilnih žlic korenčkove kašice super za jedca Brina! Nika bo pa danes dobila prvič bučke za probat. pa da vidimo... mi smi jih pa že probal pa so mu všeč, smo da se je najedel sem mu jih z krompirjem mešala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 12:30:26
|
|
|
|
NoBady
|
dan... smo meli danes pregled in ceplenje... težek je 8150g, dolg 73cm... bom prlimala še kakšno novo slikico, ko bom doma, zdej smo pri tašči... za piknik zaenkrat smo tudi mi zraven... kje pa je to? NM? a ju3 pride kdo v CE? Taj je po ceplenju nekam vroč, če ne bo imel vročine pridema tudi mi2... ...alarm...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 12:32:05
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Punce, glede na to, da že 5 marčevk 10.10. ne more, a bi šlo 11.10. ob 14h? Čebeica Maja, je to ok? lahko seveda, men se je datum dopal mislim številke (10.10. pa še ob 10 u ) no potem 11.10. ob 14uri, vse da vas bo v večjem številu
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 12:33:57
|
|
|
|
Najaa
|
kaj ve kaj solite bučke?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 12:35:04
|
|
|
|
yania
|
Oj...preden grem mal ven, na zrak, da zčuftava prostore, samo to ... 11.10 meni čist odgovarja, seveda če ne bo kake višje sile....10.pa res ne moremo....zaradi mene, lahko prestavimo....hvala Timon je pa pojedu celo skledo za kosilo ob 12.ih...prej ni šlo...a kaj je imel? Bučke, en šopek brokolija, listek zelja, pa malo polentice povrhu posujem, da se malo zgosti,,,,aja, pa žlička olivnega olja....je bilo 370 ml vsega, bolj redko, samo je po mojem pustil ene 80....res se je napokal, ker drugače pa popapa, ko je lačen, max 190...ta juhica, mu je pa pasala....pa brez igračk
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 12:36:14
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Punce, glede na to, da že 5 marčevk 10.10. ne more, a bi šlo 11.10. ob 14h? Čebeica Maja, je to ok? lahko seveda, men se je datum dopal mislim številke (10.10. pa še ob 10 u ) no potem 11.10. ob 14uri, vse da vas bo v večjem številu ja , dober datum,,,,no mi imamo birmo 10.10 ob 10.uri...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 12:37:14
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa kaj ve kaj solite bučke? Nič ne solim za njega.,,,zaenkrat ne... je pa že skuto, kjer je sol, pa tudi ko imamo mi kosilo, mu dam, kolikor pač hoče pojesti...to mu je ful užitek....je z roke, kot en ptiček....kak rižek, al pa pire, ma karkoli... je pa res, da ko mu skuham, probam tudi sama eno žličko, in je čist uredu, ma ne rabiš nič soli...je ful okusno...res...no moj se ne bi strinjal...
< Sporočilo je popravil yania -- 30.9.2009 12:38:14 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 12:43:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa kaj ve kaj solite bučke? Nič ne solim za njega.,,,zaenkrat ne... je pa že skuto, kjer je sol, pa tudi ko imamo mi kosilo, mu dam, kolikor pač hoče pojesti...to mu je ful užitek....je z roke, kot en ptiček....kak rižek, al pa pire, ma karkoli... je pa res, da ko mu skuham, probam tudi sama eno žličko, in je čist uredu, ma ne rabiš nič soli...je ful okusno...res...no moj se ne bi strinjal... sej vem, hvala yania. sam vprašam. jaz Tiji kar dolg nisem nič solila, pa tudi zdaj probavam brez.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?