Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 9:25:26
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Trenutno zainteresirane in lačne kostanja so (predlagan datum 10.10. ob 13h): Čebeica Maja - gostiteljica 2+2 Kokica32 2+1 Mala Čebelica 2+1 Trinity22 - 2+1 (a pride tokrat kuži? ) felix7 - 2+1 Persida - 1+2 Najaa - 2+2 trenutni rezultat: 7 družin za : 0 družin proti Kdo še? trenutni rezultat
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 9:26:21
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA felix -a onidve strokovni sliki dobim posebej ? Babike hvala za lep dan ,pa še kdaj.Lahko noč. ne ne. vsi bi radi videli
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 9:27:13
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA čebeica maja - a si daleč doma? to tudi mene zanima
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 9:30:03
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dvomim, da bomo mi ob 13h prišli... prezgodaj vam je? kaj prestavimo na pozneje? pa zakaj misliš da vam ne bi zneslo?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 9:31:37
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja 10.10. ob 13 je uredu se strinjam, domače živali so dobrodošle, če se nebojo bale našega Mihata . Sem vesela da je že tolko prijav itak, da je že tok prijav, sej vidiš, da komaj čakamo tale kostanjev piknik Čebela - a vidiš, tudi naše bogomoljke so dobrodošle vidim vidim. te jih pa pripeljite zraven. bomo še mi morsija vzeli pa še verjetno bi se pri kom kaj našlo. pa bomo meli še živalski vrt
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 9:33:21
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 nič, grem jaz res spat. Jutri, ko vstanem in vas pridem pogledat, pa pričakujem, da se vas bo še vsaj 10 prijavilo na piknik sem dala obvestilo tudi na FB, da vidijo še tiste, ki se tu ne javljajo veliko. Lahko noč zdaj prihajamo ob taki normalni uri - okoli devetih, pol pa še okoli polnoči še enkrat, ko vemo da si ti tu
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 9:37:31
|
|
|
|
mediuhec
|
ooo, spet srečanje! na žalost jaz spet ne morem, ker nam pridejo obiski iz krškega, imamo skupno praznovanje rojstnega dne.... ueee pa drugič!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 9:38:27
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Novo mesto uf ,grem malo na zemljevid gledat ,da naštudiram pot. ja to pa le. že zdaj začni
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 9:40:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps felix,a men si tud slike poslala? od čebele in koke sem dobla, od tebe pa ne morala bi dobit. ker sem jaz iz njenega maila tvoj naslov pobrala. čudno da si pol moje doble njene pa ne
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 9:42:33
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps aja,pa dobro jutro vsem mene mal glava boli,ker sem z malim bedela od 1-4ih nimam pojma kaj mu je pa se ni drl histerično kot noč prej,ampak kr naprej neki,skakal po postelji cvilil- v glavnem bil je buden bolj kot sred dneva to smo ga me včeraj našuntale malo. ne ne. saj se hecam. tepa da glava mine in bo danes boljše spanje.
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 9:44:45
|
|
|
|
MalaČebelica
|
pa dober dan vsem. mala spi že prvo rundo. jaz malo pospravljam. pol pa pičimo ven. če bo še vreme držalo neki oblaki so. a je dež napovedan?????
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 10:12:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps felix,a men si tud slike poslala? od čebele in koke sem dobla, od tebe pa ne morala bi dobit. ker sem jaz iz njenega maila tvoj naslov pobrala. čudno da si pol moje doble njene pa ne sem najdla-mi je pa vrglo med vsiljeno pošto
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 10:21:24
|
|
|
|
spps
|
feliša,ko boš drugič imela ta fotič s sabo, mi prosim ne slikaj rok,ker zgleda,da sem kosmata,ko kočevski medved
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 10:43:16
|
|
|
|
Nina00
|
Dober dan! Včeraj je pa Brin prav veselo odpiral usta za korenček. Je pojedel malo več kot 5 zvrhanih jedilnih žlic korenčkove kašice
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 10:52:02
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara mi smo imeli pregled,veliki smo 67cm,težki 8200g,dobili pikeca,vzeli kri pa se ni niti oglasil...priden je.. drugače vas pa nisem nič brala,me že 5 dni križ boli ko sedim da se komaj vstanem...je še katero v tretjem m nosečnosti tak križ bolel?naslednji pregled 28.12. uživajte... Drži se pa bravo za mere in pikico
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 11:00:31
|
|
|
|
yania
|
Ojla .... Evo,mi smo spet bubani,,,ma je spet Timon začel kašljati ponoči....je od mene ziher pobral nekaj....pa saj ni čudno, kaj naj se v folijo zavijem, ko sem pa skos z njim ....zdej mi spi,,, ponoči pa ja, jedel ob 1.00 in potem se je ob 5.20 že zbudil in ni šlo drugače kot da ob 6.00 pade mleko ...no potem ni hotel nič več jesti ko se je zbudil ob 8.,30...samo malo čajčka s pesinim sokcom je popil..bomo zdej probali,,,že nekaj kašlja...po mojem bo kmalu auf... Piknik 10.10, mi žal ne moremo, ker imamo birmo, sem botrca, tako da ne morem manjkati ....žal...glede na to da vas je toliko za ta datum, verjetno ne boste prestavljale, ker se bo vedno nekdo našel, ki pa takrat ne bi...drugače pa imamo 18.10 krst končno...smo se uskladili z župnikom za ekstra termin, ker 4.10 ne moremo, ker nimamo botrčkov doma.....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 11:10:11
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Hi, vidim, da je zbor marčevk in njihovih mladičkov popolnoma uspel. Pa saj ni bilo nobenega dvoma, da ne bi. Tiste, ki smo štrajkale, a bo kaj slikic tudi za nas. Prosim kakšno za potešit firbca. Pri nas pa je drugače zelo pestro. Naš miško je do sedaj bil zdrav kot riba, zdaj pa imamo vročino že dva dni, pa težave z zaprtjem, pa spati nočemo oz. ne moremo, pa probleme s težavami , pa... sem kar utrujena fizično in psihično tudi malo. Ma je hudo gledat bolanega otroka. Upam da čimprej izraste ta zob in dobim mojega turbofantiča nazaj, da ga bom lahko z veseljem lovila po stanovanju
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 11:11:42
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ojla .... Evo,mi smo spet bubani,,,ma je spet Timon začel kašljati ponoči....je od mene ziher pobral nekaj....pa saj ni čudno, kaj naj se v folijo zavijem, ko sem pa skos z njim ....zdej mi spi,,, ponoči pa ja, jedel ob 1.00 in potem se je ob 5.20 že zbudil in ni šlo drugače kot da ob 6.00 pade mleko ...no potem ni hotel nič več jesti ko se je zbudil ob 8.,30...samo malo čajčka s pesinim sokcom je popil..bomo zdej probali,,,že nekaj kašlja...po mojem bo kmalu auf... Joj, upam, da ne zboli še mali zares
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 11:16:51
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps aja,pa dobro jutro vsem mene mal glava boli,ker sem z malim bedela od 1-4ih nimam pojma kaj mu je pa se ni drl histerično kot noč prej,ampak kr naprej neki,skakal po postelji cvilil- v glavnem bil je buden bolj kot sred dneva Jaz imam včasih glavobol že, če se veliko zbuja celo noč. Da bi pa kar bedel pa pri nas na srečo še nismo imeli.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 11:19:35
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ojoj spps .Pri meni je že dovolj ko je na tri ure ne,pa da bi še ordiniral keri ponoči adijo pamet. sej bo zrastel-enkrat... Ja, to pa drži
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 11:21:38
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa dober dan vsem. mala spi že prvo rundo. jaz malo pospravljam. pol pa pičimo ven. če bo še vreme držalo neki oblaki so. a je dež napovedan????? Ne da bi vedla. Pri nas je lep sonček
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 11:23:55
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Trenutno zainteresirane in lačne kostanja so (predlagan datum 10.10. ob 13h): Čebeica Maja - gostiteljica 2+2 Kokica32 2+1 Mala Čebelica 2+1 Trinity22 - 2+1 (a pride tokrat kuži? ) felix7 - 2+1 Persida - 1+2 Najaa - 2+2 trenutni rezultat: 7 družin za : 0 družin proti Kdo še? trenutni rezultat Mi pa ne bomo mogli Mamo že RD. Sicer je pri nas oktober tak mesec, poln RD-jev, tako da komej folgamo. Mi je vedno žal, ker redko uspemo še na kak kostanjev piknik skočit. Jaz imam pa tako rada kostanj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 11:49:34
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps felix,a men si tud slike poslala? od čebele in koke sem dobla, od tebe pa ne morala bi dobit. ker sem jaz iz njenega maila tvoj naslov pobrala. čudno da si pol moje doble njene pa ne sem najdla-mi je pa vrglo med vsiljeno pošto a ja to pa možno ja. saj feliša včasih deluje bolj vsiljivo ja haha se hecam feliška, da ne boš slučajno zamerila....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 11:50:02
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps feliša,ko boš drugič imela ta fotič s sabo, mi prosim ne slikaj rok,ker zgleda,da sem kosmata,ko kočevski medved
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 11:50:46
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober dan! Včeraj je pa Brin prav veselo odpiral usta za korenček. Je pojedel malo več kot 5 zvrhanih jedilnih žlic korenčkove kašice za Brina. tudi mi upamo, da pri nas pride ta dan.....
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?