|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
30.9.2009 9:25:26   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Trenutno zainteresirane in lačne kostanja so (predlagan datum 10.10. ob 13h):
Čebeica Maja - gostiteljica 2+2
Kokica32 2+1
Mala Čebelica 2+1
Trinity22 - 2+1 (a pride tokrat kuži? user posted image )
felix7 - 2+1
Persida - 1+2
Najaa - 2+2

trenutni rezultat: 7 družin za : 0 družin proti user posted image

Kdo še?

trenutni rezultat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
30.9.2009 9:26:21   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

felix -a onidve strokovni sliki dobim posebejuser posted image ?

Babike hvala za lep dan ,pa še kdaj.Lahko noč.

ne ne. vsi bi radi videli user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
30.9.2009 9:27:13   
MalaČebelica

čebeica maja - a si daleč doma?

to tudi mene zanima user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
30.9.2009 9:30:03   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dvomim, da bomo mi ob 13h prišli... user posted image

prezgodaj vam je? kaj prestavimo na pozneje? pa zakaj misliš da vam ne bi zneslo?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
30.9.2009 9:31:37   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

10.10. ob 13 je uredu se strinjam,user posted image domače živali so dobrodošle, če se nebojo bale našega Mihatauser posted image .
Sem vesela da je že tolko prijavuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

itak, da je že tok prijav, sej vidiš, da komaj čakamo tale kostanjev piknik

Čebela - a vidiš, tudi naše bogomoljke so dobrodošle user posted image

vidim vidim. te jih pa pripeljite zraven. bomo še mi morsija vzeli pa še verjetno bi se pri kom kaj našlo. pa bomo meli še živalski vrt user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
30.9.2009 9:33:21   
MalaČebelica

nič, grem jaz res spat. Jutri, ko vstanem in vas pridem pogledat, pa pričakujem, da se vas bo še vsaj 10 prijavilo na piknik user posted image user posted image user posted image
sem dala obvestilo tudi na FB, da vidijo še tiste, ki se tu ne javljajo veliko.

Lahko noč user posted image

zdaj prihajamo ob taki normalni uri - okoli devetih, pol pa še okoli polnoči še enkrat, ko vemo da si ti tu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
30.9.2009 9:37:31   
mediuhec
ooo, spet srečanje! na žalost jaz spet ne morem, ker nam pridejo obiski iz krškega, imamo skupno praznovanje rojstnega dne.... ueee pa drugič!!

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
30.9.2009 9:38:27   
MalaČebelica

Novo mesto uf ,grem malo na zemljevid gledatuser posted image ,da naštudiram pot.

ja to pa le. že zdaj začni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
30.9.2009 9:40:20   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: spps

felix,a men si tud slike poslala? od čebele in koke sem dobla, od tebe pa neuser posted image user posted image user posted image

morala bi dobit. ker sem jaz iz njenega maila tvoj naslov pobrala. čudno da si pol moje doble njene pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
30.9.2009 9:42:33   
MalaČebelica

aja,pa dobro jutro vsemuser posted image user posted image user posted image
mene mal glava boli,ker sem z malim bedela od 1-4ihuser posted image user posted image user posted image user posted image  nimam pojma kaj mu je user posted image  pa se ni drl histerično kot noč prej,ampak kr naprej neki,skakal po postelji cvilil- v glavnem bil je buden bolj kot sred dnevauser posted image

to smo ga me včeraj našuntale malo. user posted image user posted image user posted image user posted image ne ne. saj se hecam. tepa user posted image da glava mine in bo danes boljše spanje.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
30.9.2009 9:44:45   
MalaČebelica
pa dober dan vsem.

mala spi že prvo rundo. jaz malo pospravljam. pol pa pičimo ven. če bo še vreme držalo user posted image neki oblaki so. a je dež napovedan?????

Neposredna povezava do sporočila: 2936
30.9.2009 10:12:20   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

felix,a men si tud slike poslala? od čebele in koke sem dobla, od tebe pa neuser posted image user posted image user posted image

morala bi dobit. ker sem jaz iz njenega maila tvoj naslov pobrala. čudno da si pol moje doble njene pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem najdla-mi je pa vrglo med vsiljeno poštouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2937
30.9.2009 10:21:24   
spps
feliša,ko boš drugič imela ta fotič s sabo, mi prosim ne slikaj rok,ker zgleda,da sem kosmata,ko kočevski medveduser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
30.9.2009 10:43:16   
Nina00
Dober dan!

Včeraj je pa Brin prav veselo odpiral usta za korenček. Je pojedel malo več kot 5 zvrhanih jedilnih žlic korenčkove kašice user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
30.9.2009 10:52:02   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

mi smo imeli pregled,veliki smo 67cm,težki 8200g,dobili pikeca,vzeli kri pa se ni niti oglasil...priden je..
drugače vas pa nisem nič brala,me že 5 dni križ boli ko sedim da se komaj vstanem...je še katero v tretjem m nosečnosti tak križ bolel?naslednji pregled 28.12.
uživajte...

Drži se user posted image  pa bravo za mere in pikico user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
30.9.2009 11:00:31   
yania
Ojla ....
Evo,mi smo spet bubani,,,ma je spet Timon začel kašljati ponoči....je od mene ziher pobral nekaj....pa saj  ni čudno, kaj naj se v folijo zavijem, ko sem pa skos z njimuser posted image ....zdej mi spi,,,
ponoči pa ja, jedel ob 1.00 in potem se je ob 5.20 že zbudil in ni šlo drugače kot da ob 6.00 pade mlekouser posted image ...no potem ni hotel nič več jesti ko se je zbudil ob 8.,30...samo malo čajčka s pesinim sokcom je popil..bomo zdej probali,,,že nekaj kašlja...po mojem bo kmalu auf...

Piknik 10.10, mi žal ne moremo, ker imamo birmo, sem botrca, tako da ne morem manjkati user posted image ....žal...glede na to da vas je toliko za ta datum, verjetno ne boste prestavljale, ker se bo vedno nekdo našel, ki pa takrat ne bi...drugače pa imamo 18.10 krstuser posted image user posted image user posted image končno...smo se uskladili z župnikom za ekstra termin, ker 4.10 ne moremo, ker nimamo botrčkov doma.....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
30.9.2009 11:10:11   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Hi,

vidim, da je zbor marčevk in njihovih mladičkov user posted image popolnoma uspel. Pa saj ni bilo nobenega dvoma, da ne bi. Tiste, ki smo štrajkale, a bo kaj slikic tudi za nas. Prosim user posted image kakšno za potešit firbca.

Pri nas pa je drugače zelo pestro. Naš miško je do sedaj bil zdrav kot riba, zdaj pa imamo vročino že dva dni, pa težave z zaprtjem, pa spati nočemo oz. ne moremo, pa probleme s težavami user posted image , pa... sem kar utrujena fizično in psihično tudi malo. Ma je hudo gledat bolanega otroka. Upam da čimprej izraste ta zob in dobim mojega turbofantiča nazaj, da ga bom lahko z veseljem lovila po stanovanju
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
30.9.2009 11:11:42   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Ojla ....
Evo,mi smo spet bubani,,,ma je spet Timon začel kašljati ponoči....je od mene ziher pobral nekaj....pa saj  ni čudno, kaj naj se v folijo zavijem, ko sem pa skos z njimuser posted image ....zdej mi spi,,,
ponoči pa ja, jedel ob 1.00 in potem se je ob 5.20 že zbudil in ni šlo drugače kot da ob 6.00 pade mlekouser posted image ...no potem ni hotel nič več jesti ko se je zbudil ob 8.,30...samo malo čajčka s pesinim sokcom je popil..bomo zdej probali,,,že nekaj kašlja...po mojem bo kmalu auf...

Joj, upam, da ne zboli še mali zares user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
30.9.2009 11:16:51   
Nina00

aja,pa dobro jutro vsemuser posted image user posted image user posted image
mene mal glava boli,ker sem z malim bedela od 1-4ihuser posted image user posted image user posted image user posted image  nimam pojma kaj mu je user posted image  pa se ni drl histerično kot noč prej,ampak kr naprej neki,skakal po postelji cvilil- v glavnem bil je buden bolj kot sred dnevauser posted image
user posted image user posted image  Jaz imam včasih glavobol že, če se veliko zbuja celo noč. Da bi pa kar bedel pa pri nas na srečo še nismo imeli.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
30.9.2009 11:19:35   
Nina00

Ojoj spps user posted image user posted image user posted image .Pri meni je že dovolj ko je na tri ure ne,pa da bi še ordiniral keri ponoči adijo pamet.
sej bo zrastel-enkrat...
user posted image user posted image user posted image  Ja, to pa drži user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
30.9.2009 11:21:38   
Nina00

pa dober dan vsem.

mala spi že prvo rundo. jaz malo pospravljam. pol pa pičimo ven. če bo še vreme držalo user posted image neki oblaki so. a je dež napovedan?????

Ne da bi vedla. Pri nas je lep sonček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2946
30.9.2009 11:23:55   
Nina00

Trenutno zainteresirane in lačne kostanja so (predlagan datum 10.10. ob 13h):
Čebeica Maja - gostiteljica 2+2
Kokica32 2+1
Mala Čebelica 2+1
Trinity22 - 2+1 (a pride tokrat kuži? user posted image )
felix7 - 2+1
Persida - 1+2
Najaa - 2+2

trenutni rezultat: 7 družin za : 0 družin proti user posted image

Kdo še?

trenutni rezultat user posted image user posted image user posted image

Mi pa ne bomo mogli user posted image  Mamo že RD. Sicer je pri nas oktober tak mesec, poln RD-jev, tako da komej folgamo. Mi je vedno žal, ker redko uspemo še na kak kostanjev piknik skočit. Jaz imam pa tako rada kostanj.

Neposredna povezava do sporočila: 2947
30.9.2009 11:49:34   
MalaČebelica

sem najdla-mi je pa vrglo med vsiljeno poštouser posted image

a ja to pa možno ja. saj feliša včasih deluje bolj vsiljivo ja user posted image user posted image user posted image user posted image haha se hecam feliška, da ne boš slučajno zamerila....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
30.9.2009 11:50:02   
MalaČebelica

feliša,ko boš drugič imela ta fotič s sabo, mi prosim ne slikaj rok,ker zgleda,da sem kosmata,ko kočevski medveduser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
30.9.2009 11:50:46   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Dober dan!

Včeraj je pa Brin prav veselo odpiral usta za korenček. Je pojedel malo več kot 5 zvrhanih jedilnih žlic korenčkove kašice user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za Brina. tudi mi upamo, da pri nas pride ta dan.....

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?