|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
30.9.2009 11:52:11   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Ojla ....
Evo,mi smo spet bubani,,,ma je spet Timon začel kašljati ponoči....je od mene ziher pobral nekaj....pa saj  ni čudno, kaj naj se v folijo zavijem, ko sem pa skos z njimuser posted image ....zdej mi spi,,,
ponoči pa ja, jedel ob 1.00 in potem se je ob 5.20 že zbudil in ni šlo drugače kot da ob 6.00 pade mlekouser posted image ...no potem ni hotel nič več jesti ko se je zbudil ob 8.,30...samo malo čajčka s pesinim sokcom je popil..bomo zdej probali,,,že nekaj kašlja...po mojem bo kmalu auf...

Piknik 10.10, mi žal ne moremo, ker imamo birmo, sem botrca, tako da ne morem manjkati user posted image ....žal...glede na to da vas je toliko za ta datum, verjetno ne boste prestavljale, ker se bo vedno nekdo našel, ki pa takrat ne bi...drugače pa imamo 18.10 krstuser posted image user posted image user posted image končno...smo se uskladili z župnikom za ekstra termin, ker 4.10 ne moremo, ker nimamo botrčkov doma.....

bogi Timon user posted image user posted image user posted image user posted image

glede datumov za piknik je pa meni zaenkrat še vseeno. lahko tudi kam prestavimo.....

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
30.9.2009 11:55:05   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

pa dober dan vsem.

mala spi že prvo rundo. jaz malo pospravljam. pol pa pičimo ven. če bo še vreme držalo user posted image neki oblaki so. a je dež napovedan?????

Ne da bi vedla. Pri nas je lep sonček user posted image

Iz kej ša ste vi? verjetno iz drugega konca Slo user posted image samo zdaj je pri nas že tudi sonček user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
30.9.2009 11:56:36   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Trenutno zainteresirane in lačne kostanja so (predlagan datum 10.10. ob 13h):
Čebeica Maja - gostiteljica 2+2
Kokica32 2+1
Mala Čebelica 2+1
Trinity22 - 2+1 (a pride tokrat kuži? user posted image )
felix7 - 2+1
Persida - 1+2
Najaa - 2+2

trenutni rezultat: 7 družin za : 0 družin proti user posted image

Kdo še?

trenutni rezultat user posted image user posted image user posted image

Mi pa ne bomo mogli user posted image  Mamo že RD. Sicer je pri nas oktober tak mesec, poln RD-jev, tako da komej folgamo. Mi je vedno žal, ker redko uspemo še na kak kostanjev piknik skočit. Jaz imam pa tako rada kostanj.

o škoda za piknik user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
30.9.2009 12:08:08   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: spps

lahko noč vsem ki ste šle spat. jaz še te slikice pošljem. pol pa tudi gem zalegnit. še enkrat hvala za danes vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa posebej še spps, da je financirala pijačko user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

spps tudi jaz se zahvaljujem. sicer pa sej veš - jaz sem že tvoj večkratni dolžnik. user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
30.9.2009 12:08:42   
Najaa

felix,a men si tud slike poslala? od čebele in koke sem dobla, od tebe pa neuser posted image user posted image user posted image

spps, beri svoj podpis. in bodi potrpežljiva. user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 30.9.2009 12:09:38 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
30.9.2009 12:10:17   
Najaa

Dober dan!

Včeraj je pa Brin prav veselo odpiral usta za korenček. Je pojedel malo več kot 5 zvrhanih jedilnih žlic korenčkove kašice user posted image

super za jedca Brina! user posted image

Nika bo pa danes dobila prvič bučke za probat. pa da vidimo...

< Sporočilo je popravil Najaa -- 30.9.2009 12:14:27 >

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
30.9.2009 12:13:41   
Najaa
pa še dober dan...

En otrok je z dedijem vzunaj, drug trok spi, tretji otrok pije kofe user posted image , jaz p imam malo časa preden grem bučko kuhat. user posted image
Še enkrat hval za slike vsem, MČ tebi se še nisem zahvalila. Hvala! A je še katera slikala?

na fb več o tem, zakaj ne moremo tako zgodaj. Sicer pa je meni glede datuma vseeno, ker sem se odločla, da če moj ne bo mogu, pa sam babnce pridemo. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
30.9.2009 12:14:06   
felix7

nič, grem jaz res spat. Jutri, ko vstanem in vas pridem pogledat, pa pričakujem, da se vas bo še vsaj 10 prijavilo na piknik user posted image user posted image user posted image
sem dala obvestilo tudi na FB, da vidijo še tiste, ki se tu ne javljajo veliko.

Lahko noč user posted image

zdaj prihajamo ob taki normalni uri - okoli devetih, pol pa še okoli polnoči še enkrat, ko vemo da si ti tu user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
30.9.2009 12:14:15   
felix7

felix,a men si tud slike poslala? od čebele in koke sem dobla, od tebe pa neuser posted image user posted image user posted image

morala bi dobit. ker sem jaz iz njenega maila tvoj naslov pobrala. čudno da si pol moje doble njene pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem najdla-mi je pa vrglo med vsiljeno poštouser posted image

sej če me maš za vsiljivca, bi mi lahko prej povedala, pa ne bi k teb domov hodila user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
30.9.2009 12:14:17   
felix7

feliša,ko boš drugič imela ta fotič s sabo, mi prosim ne slikaj rok,ker zgleda,da sem kosmata,ko kočevski medveduser posted image user posted image

glede na to, da mam kočevske medvede za sosede, lahko podam strokovno mnenje, da jim nisi prav nič podobna user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
30.9.2009 12:14:25   
felix7

Dober dan!

Včeraj je pa Brin prav veselo odpiral usta za korenček. Je pojedel malo več kot 5 zvrhanih jedilnih žlic korenčkove kašice user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
30.9.2009 12:14:26   
felix7

morala bi dobit. ker sem jaz iz njenega maila tvoj naslov pobrala. čudno da si pol moje doble njene pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem najdla-mi je pa vrglo med vsiljeno poštouser posted image

a ja to pa možno ja. saj feliša včasih deluje bolj vsiljivo ja user posted image user posted image user posted image user posted image haha se hecam feliška, da ne boš slučajno zamerila....

čak, ko se ti bom na vrata nalimala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2962
30.9.2009 12:15:42   
felix7

pa dober dan vsem.

mala spi že prvo rundo. jaz malo pospravljam. pol pa pičimo ven. če bo še vreme držalo user posted image neki oblaki so. a je dež napovedan?????

Ne da bi vedla. Pri nas je lep sonček user posted image

Iz kej ša ste vi? verjetno iz drugega konca Slo user posted image samo zdaj je pri nas že tudi sonček user posted image user posted image

Nina je naša user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2963
30.9.2009 12:16:30   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

pa še dober dan...

En otrok je z dedijem vzunaj, drug trok spi, tretji otrok pije kofe user posted image , jaz p imam malo časa preden grem bučko kuhat. user posted image
Še enkrat hval za slike vsem, MČ tebi se še nisem zahvalila. Hvala! A je še katera slikala?

na fb več o tem, zakaj ne moremo tako zgodaj. Sicer pa je meni glede datuma vseeno, ker sem se odločla, da če moj ne bo mogu, pa sam babnce pridemo. user posted image

ti si legenda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
30.9.2009 12:17:27   
felix7
Punce, glede na to, da že 5 marčevk 10.10. ne more, a bi šlo 11.10. ob 14h? Čebeica Maja, je to ok?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
30.9.2009 12:20:37   
Najaa

Punce, glede na to, da že 5 marčevk 10.10. ne more, a bi šlo 11.10. ob 14h? Čebeica Maja, je to ok?

še lepše... user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
30.9.2009 12:22:37   
čebeica maja

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Novo mesto uf ,grem malo na zemljevid gledatuser posted image ,da naštudiram pot.

ja to pa le. že zdaj začni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dan
haha to je pa tako kot, da bi italjana vprašal kje je slovenija pa itak neve kje jeuser posted image user posted image user posted image .

najbol enostavno po AC do Ljlubljane in naprej do Novega mesta, bol podrobno bom pa še napisala.

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

Neposredna povezava do sporočila: 2967
30.9.2009 12:26:31   
čebeica maja

Dober dan!

super za jedca Brina! user posted image

Nika bo pa danes dobila prvič bučke za probat. pa da vidimo...

user posted image user posted image user posted image

mi smi jih pa že probal pa so mu všeč, smo da se je najedel sem mu jih z krompirjem mešala

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
30.9.2009 12:30:26   
NoBady
dan... smo meli danes pregled in ceplenje... težek je 8150g, dolg 73cm...
bom prlimala še kakšno novo slikico, ko bom doma, zdej smo pri tašči...

za piknik zaenkrat smo tudi mi zraven... kje pa je to? NM?

a ju3 pride kdo v CE? Taj je po ceplenju nekam vroč, če ne bo imel vročine pridema tudi mi2...

...alarm...

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
30.9.2009 12:32:05   
čebeica maja

lahko seveda, men se je datum  dopal mislim številkeuser posted image (10.10. pa še ob 10 uuser posted image )

no potem 11.10. ob 14uri,  vse da vas bo v večjem številuuser posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
30.9.2009 12:33:57   
Najaa
kaj ve kaj solite bučke?user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
30.9.2009 12:35:04   
yania
Oj...preden grem mal ven, na zrak, da zčuftava prostore, samo to ...
11.10 meni čist odgovarja, seveda če ne bo kake višje sile....10.pa res ne moremo....zaradi mene, lahko prestavimo....hvalauser posted image

Timon je pa pojedu celo skledo za kosilo ob 12.ih...prej ni šlo...a kaj je imel?
Bučke, en šopek brokolija, listek zelja, pa malo polentice povrhu posujem, da se malo zgosti,,,,aja, pa žlička olivnega olja....je bilo 370 ml vsega, bolj redko, samo je po mojem pustil ene 80....res se je napokal, ker drugače pa popapa, ko je lačen, max 190...ta juhica, mu je pa pasala....pa brez igračkuser posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

Neposredna povezava do sporočila: 2972
30.9.2009 12:36:14   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

lahko seveda, men se je datum  dopal mislim številkeuser posted image (10.10. pa še ob 10 uuser posted image )

no potem 11.10. ob 14uri,  vse da vas bo v večjem številuuser posted image user posted image user posted image

ja , dober datum,,,,no mi imamo birmo 10.10 ob 10.uri...user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

Neposredna povezava do sporočila: 2973
30.9.2009 12:37:14   
yania

Nič ne solim za njega.,,,zaenkrat ne...

je pa že skuto, kjer je sol, pa tudi ko imamo mi kosilo, mu dam, kolikor pač hoče pojesti...to mu je ful užitek....je z roke, kot en ptiček....kak rižek, al pa pire, ma karkoli...
je pa res, da ko mu skuham, probam tudi sama eno žličko, in je čist uredu, ma ne rabiš nič soli...je ful okusno...res...no moj se ne bi strinjal...

< Sporočilo je popravil yania -- 30.9.2009 12:38:14 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
30.9.2009 12:43:44   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Nič ne solim za njega.,,,zaenkrat ne...

je pa že skuto, kjer je sol, pa tudi ko imamo mi kosilo, mu dam, kolikor pač hoče pojesti...to mu je ful užitek....je z roke, kot en ptiček....kak rižek, al pa pire, ma karkoli...
je pa res, da ko mu skuham, probam tudi sama eno žličko, in je čist uredu, ma ne rabiš nič soli...je ful okusno...res...no moj se ne bi strinjal...

sej vem, hvala yania. sam vprašam. jaz Tiji kar dolg nisem nič solila, pa tudi zdaj probavam brez.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?