|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
29.9.2009 21:16:59   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: stuhica

bemti sem jezna cel post napišem in mi ga zbriše ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uf ja, poznam touser posted image user posted image
jaz si vedno za vsak slučaj shranim preden pošljem

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
29.9.2009 21:40:35   
stuhica
nea teja tolk sem ti napisala in je vs ešlo v franže zdaj se mi pa ne da več tolk pisat sem jezna ko user posted image  
V glavnem vesela sem za Jaka boš vidla bo pravi korenjak..

glede mleka... glej da si en boš preveč stiskala in da navš dobila kakega vnetja...  tuširaj in pumpak si mleko ob istem času.. isto količino glede na to da zdaj še ne porabite toliko 110 bo čez glavo dost dokler korenjak ne začen ornk jest..

Vrečke jaz sem uporavljala Aventove sme jih dobila zraven ene flaške ki je prav za to namenjena je brez dna, not daš tisto vrečko , napumpaš in to je to zapreš spraviš v zmrzovalnik... samo za shranjevanje če ga boš zmruovala si piši datume da boš potem ko boš mleko odatajala dala tistega ki jebil prej spumpan..
Tele vrečke od Aventa mislim da jih je 10 kom v tem paketku s to flaško brez dna, pa da so bile cca 3 leta nzaj okrog 8 eur če  se ne motim ne me za besedo držat..

Februarka veseli me da si doma in ok, pa prosim te da zdaj res počivaš ...

Karmen b ful si fletkana tudi bi mogla bit na mis buškah... škoda da nisi, pa ostale tud...
Sladoled zaenkrat itakzame  odpade dieta pa še mal daleč mi je do lju.. sama glih niti ne upam.. še danes nisem šla z našmu na tekmovanje k ga ima z barmani je šel mešat koktajlčke..

Kopalnica je fenomenalna res lepa in lepe barve, kombinacija in tud tko... res luštno narejeno... vem pa da si že prav vesela da je za tabo ker ko delaš in čakaš in je vse v rasulu je res za popent... smo dal to skoz...

MM saj boš kmalu cartala ... sam si pa točna ko urica zgleda... user posted image user posted image

Aja dekleta sem bila danes pri diabetologinji in mi je uspelo čez dva tedn aimam zadnjo kontolo je pa tako da sem uspela  brez inzulin a in sem ful veselllllllaaauser posted image user posted image user posted image

Jutr pa komi čakam pregled pri našem Dr housu... user posted image user posted image  pa upam da mi bo kej mere povedal od našega korenjaka... aja pa mal me mika da bi vprašala kaj mamo,,, a se vam zdi butasto... ma sej ne vem...
bom potrdila da pade tale post ker če mi ga pa zdej požre ...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
29.9.2009 21:41:59   
muca*maca
Čer!

Čestitke vsem novopečenim mamicam in njihovim otročičem!

Jaz sem 4 dni uživala na morju, je bilo fino, super, d-best. 27 stopinj, vsak dan sem se trikrat kopala in sploh je bilo milo ozračje. Sem se tako lepo spočila... Zdaj pa spet na polno v akcijo user posted image

Karmen - kaj naj ti rečem - kopalnica je prečudovitauser posted image

Žabar v četrtek - se že veselim, Talike res ne bo z nami, bomo pa navijale za majaklo, ne

Zdej grem pa kar počivat, ker imam tako razgrajanje v trebuhu.... sej sem sama kriva, sem pojedla skor celo Toblerone... Če mi pa toooook pašeeeee, zadnje dni čuda pojem, samo basala bi, noro. Od kje naenkrat tok placa v trebuhu?!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3978
29.9.2009 21:46:41   
Aniiita
Živjo souser posted image

Hvala vsem za držanje pesti in lepe želje glede izpita.. Se je splačalo user posted image Sem dobila 10 user posted image Pa zadnji izpit..kolk je to en fajn občutek, ej user posted image

Sem bila pa potem prepozna za kostanj, ker se je izpit ful zavlekel (je imela vmes en kup telefonov in obiskov profesorica).. Mi je bilo kar malo žal..res si želim ta pečen kostanj.. Zdaj gruntam, kako bi vseeno uredila,da bi ga dobila user posted image

Karmen b- mi je všeč tvoja kopalnica. Rumena barva ful vse lepo poživi- i like it.

Februarka, no, pa ni bila prava vozovnica za Rim.. user posted image Ti želim, da bi zdaj čimlažje prenesla še teh nekaj zadnjih dni

Majakla- jupi, še dva dni.. user posted image Jaz tudi žr komaj čakam to našo user posted image

Imam pa jutri pregled..bom šla prej spat, da bo prej jutri user posted image

Vrtiljak- meni je pa prijateljica podarila enega super. Ima lučko (to se mi zdi praktično, ker sveti ravno toliko, da vidiš,ne pa močno, da zdrami otroka) in par melodij- všeč mi je ker je tudi klasika in ptičje petje. Če bi ga kupovala, bi hotela prav nekaj takega.

Neposredna povezava do sporočila: 3979
29.9.2009 21:54:48   
Februarka08
Aniiita čestitam za 10-tkouser posted image user posted image bravo! Jutri pa dobro opravi na pregleduuser posted image user posted image
Muca*maca vau, še zadnji obiski morjauser posted image user posted image verjamem, da si noro uživala, tudi jaz bi.

Uf, jaz že 1 uro sanjam o čokoladi, pa je ne bom, ker bo potem norišnica v trebuhu, ko se bom uleglauser posted image že zdaj skoz nori, bom raje jutriuser posted image

Nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
29.9.2009 22:08:48   
skačica
hej!

Neja teja- tud jaz full vesela, da mali tko lepo napreduje in da ima mamica full mlekauser posted image user posted image user posted image . Bravo. Bi ti pa tudi jaz predlagala te vrečke za shranjevanje, čeprav izkušenj z njimi pa nimam, ker nikoli nisem imela tok mleka, da bi si lahko delala zaloge.
Zlatenico je pa naša tudi imela in sva bile zaradi tega v bolnici 5 dni namesto 3. Joj, kok sem jokala, ko so jo odpeljali pod lučko, jaz sem morala pa v sobi ostat.

muca maca- ja, kok sem ti pa jaz fouš za tegale morčkauser posted image . Jst bi se tud že mal namakala. No, enkrat pozimi gremo zih v toplice, da se mami mal naplava pa Iza naužije vode, ker je čist nora nanjo.

majakla- ja kok fajn, da boš v četrtek že cartala. Jaz bi tud. Sem pa kar prepričana v to, da bo tudi ta tamala zamujala tako kot je Iza. No, ko bi se vsaj motila.
Držala bom pesti, da bo šlo hitro in čimmanj boleče.

frrrr- ja, kaj je pa zdej to? A veš, da prvič slišim za kaj takega, res. No, upam, da čimprej rodiš in se rešiš tega sr...a. Sicer pa imaš še skoraj mesec do PDP-ja, a ne?

aniita- čestitke, super ocenauser posted image  za zadnji izpit.

karmen- ja, res je lepa. Zjutraj bo res poživljajoče učinkovala nate, ko boš vstopila vanjo.
Midva imava tud odbite barve- oranžno in zeleno in pride prav huda.

februarka- mogoče bova ble pa midve skupaj v P? No, jaz v CE verjetno, ti v KR, ampak mogoče bova dihale istočasno. Če jaz malo zamudim, ti malo prehitiš...a ima še katera PDP 3.10. Mislim, da nobena, ki se redno javlja.

Jaz sem pa prej ob osmih pojedla en tak dober cheeseburger, so ga kar dostavili, pol pa čez še 3 kinder countryje. Njami, bom še ponovilauser posted image . Sestra mi je napovedala, da bom še pojedla hambija in potem šla rodit, no nič ne bo, še kar tle sedim. Moj mi napoveduje 4.10 za dan D. Ok, tud podpišem, gremo v soboto še na kak mini izlet s tamalo.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
29.9.2009 22:20:21   
ninasiki
februarka fuuuuuuuuuuull lepa kopalnica res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majakla držim pesti da bo vse tko k more bit in da se boste lepo cartal

no mi pa gledamo fuzbal naj bo neki tud po moško user posted image user posted image user posted image  jst sm si pa komi nalakirala nohte na nogah user posted image  mam pa en uprašanja kako je z nalakiranimi nohti v porodnišnici ker sm slišala da morš met nenalakirane in me zanima če to drži user posted image

vrtiljak  jst sm ga dobila od babi iz švice tko da ga bomo naštimal je pa en problem user posted image  je roza pa taka svetlo bež barva user posted image user posted image user posted image  sam kaj naj ji rečm ne nočm tega prnes mi drugo barvo ni glih lepo bo pač mal roza barve meu sej zdej tud fantje nosjo tako nežno raza user posted image

nč bejbe jst grem ajat ker me vse boli in se pozna da nism popoudan nč spala lepo se mejte pa mirno in lahko noč

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 3982
29.9.2009 22:44:41   
skačica
ninasiki- jaz zdej nimam nalakiranih nohtov na nogah, na rokah pa samo s prozornim lakom. Bom kar tako imela do poroda, za vsak slučaj.

glede roza barve na vrtiljaku se pa ne sekiraj. Itak, da je zdej modna roza barva tud za fantke. Sicer pa je BV pri vrtiljakih ali pa podobih zadevah gledat, če so primerne barve za določen spol. Sej je vse kul.
Edino pri cunjcah je pa problem ta, da četudi je barva nevtralna, je pa potem model ali pa kakšna druga malenkost na cunjci narejena tako, da paše k punčki ali pa k fantku.
Jaz imam za iz p. za Zaro bež hlačke in so čisto punčkaste, niti slučajno niso za fantke, ker so narejene tako. Pa vse ostale cunjce, ki niso roza barve, enako.

Grem še mal na svoj blog nakladat, če se mi bo dalo, sicer pa v postlo.
Lahko noč.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
29.9.2009 22:47:04   
frrrr
skačica, jutri štartam 37. teden. če bi to dete oponašalo velikega bratca, bi se v četrtek rodilo. user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
   [Brisano sporočilo]
29.9.2009 22:58:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3985
   [Brisano sporočilo]
29.9.2009 23:44:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3986
   [Brisano sporočilo]
29.9.2009 23:49:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3987
   [Brisano sporočilo]
29.9.2009 23:55:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3988
   [Brisano sporočilo]
29.9.2009 23:58:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3989
   [Brisano sporočilo]
29.9.2009 23:59:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3990
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 0:13:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3991
30.9.2009 7:56:23   
boob
dobro jutro. . a še vse spite?

mene je pa ponoči v križu zagrablo, zdej pa nevem kam naj se dam pa kako naj se dam. . . Sm že misnla da mi bo uspelo it skozi brez tega, ampak nebo šlo. . . upam sam da mine zelooo kmal, ker drgač bo hudič. Imam namreč poškodovano hrbtenico . . tako da če ne mine oz se še okrepi bolečina bom mogla na CR, še prej pa v Valdoltro. Ampak jst vem da bo šlo mim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3992
30.9.2009 8:29:16   
LINDI
HEJJ dobro jutro punce,mi bomo pa imeli ,če nam bo vreme naklonjeno v soboto streho na hiški,komaj čakam,upam,da nam bo,da bo to za nami.
Danes imam ob 14 prvi CTG komaj čakam,da vidim,kako to zgleda,ja moj me je tudi,če bi šli v toplice decembra,pa ne vem,a grem lahko že decembra z bejbijem,če se konec oktobra rodi v toplice,a je kaj važno v katere a ima katera izkušnje s tem.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
30.9.2009 8:45:10   
Februarka08
Dobro jutrouser posted image

Moja noč FENOMENALNAuser posted image user posted image user posted image Ma zdaj lažje diham ko sem brez šivov, to ni za povedatuser posted image kot da sem brez skrbi. Tud špikalo me ni zvečer nič, kot sem predvidevala so me šivi pekli in skeleli, tako da sem lažje spala. Danes sem točno 38 tednov user posted image in punce, to je zame spet en nov dosežekuser posted image user posted image moj user posted image je uradno donošen in vse skrbi so (zaenkrat) daleč proč. Toliko sem se presekirala in prejokala da ne bom donosila, tako kot v 1., no pa mi je uspelo. Z veliko počitka, truda, odrekanja in vsega. Upam da zdaj še malo počaka, da vsaj nekaj dni mal uživamuser posted image
Ah, dosti me mate, kajneuser posted image user posted image
Počasi grem user posted image skuhat da malo k sebi pridem, potem pa novim zmagam naproti.
Vsem en lep dan, komaj čakam jutri, ko končnoooooooooooooooo pride naš dolgopričakovani mesec OKTOBER!!!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
30.9.2009 8:45:52   
Aniiita
Dobro jutro user posted image ,

jaz sem že iz pregleda.. Pri nas je vse BP..vrat se mehča in tanjša, plodovnica čista,  user posted image raste in ne kaže znakov, da bi se ji kam mudilo. Se je pa res malo spustila, kot sem predvidevala. Danes mi je vzel tudi bris za streptokok..joj, je bilo zoprno..sem pomislila, pa saj to gotovo ni še nič v primerjavi z porodom user posted image
Izvidi od zadnjič pa vsi ok. Na CTG pa jaz še nisem bila, me je naročil 10.10- takrat je tudi moj naslednji pregled

Danes začnem tudi s senenim drobirjem..ker sem jutri žev 37 tednu..pa malinov čaj pijem že ene tri dni..

Zdej grem pa še malo spat..je bilo prezgodaj to zame user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
30.9.2009 8:47:26   
Aniiita
Februarka- SUPER! user posted image

Ja, oktober že trka na vrata.. JUHUHU!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
30.9.2009 8:48:31   
karmen b
dobro jutro...

Boob jaz sem tud že nekaj časa pokonc, ampak preden se prebijem čez vse čveke, traja user posted image

Upam da ti res spusti tale križ no...držim pesti user posted image

Nea teja sem vesela da vajin Jaka tako lepo napreduje...bo doma kot bi mignil.

Hvala vsem za pohvaljeno kopalnico, priznam da se mi prav dobro zdi. Včeraj sem skoraj cel dan preživela v njen, ker sem oprala vse otročke cunjice in zdaj se lepo sušijo. Sobica pa žal stoji, ker moj dela po cele dneve v Mariboru in upam, da res do konca tedna končajo, da bo za vikend pobarvana sobica. potem bova z mami zglancale parket in najlepši del ....sestavljanje posteljice in previjalne sledi takoj za tem. Najbolje bo, da potem postavim likalno desko kar v sobico in direkt zlagam v previjalno. Tam bo najbolj čisto in prostorno.

Aniiita čestitke za vrhunsko opravljen zadnji izpit, res lep zaključek user posted image

< Sporočilo je popravil karmen b -- 30.9.2009 8:52:24 >

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
30.9.2009 8:49:34   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

skačica, jutri štartam 37. teden. če bi to dete oponašalo velikega bratca, bi se v četrtek rodilo. user posted image
eh, štartam 38. teden. dete je staro polnih 37 tednov.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
30.9.2009 8:51:14   
frrrr
pa dobro jutro.

js tut danes mau spala... budna bila le 2x za praskanje, pa enkrat sem šla zravn še lulat.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
30.9.2009 8:55:14   
karmen b
Frrr si pa faca, me vedno nasmeješ...no upam, da ti tole srbenje ne bo povzročalo prevelikih muk in da čim prej mine....se pravi via porodnišnica al kako že?! Upam, da kljub srbenju jutri prideš na sladoled!

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?