skačica
|
hej! Neja teja- tud jaz full vesela, da mali tko lepo napreduje in da ima mamica full mleka . Bravo. Bi ti pa tudi jaz predlagala te vrečke za shranjevanje, čeprav izkušenj z njimi pa nimam, ker nikoli nisem imela tok mleka, da bi si lahko delala zaloge. Zlatenico je pa naša tudi imela in sva bile zaradi tega v bolnici 5 dni namesto 3. Joj, kok sem jokala, ko so jo odpeljali pod lučko, jaz sem morala pa v sobi ostat. muca maca- ja, kok sem ti pa jaz fouš za tegale morčka . Jst bi se tud že mal namakala. No, enkrat pozimi gremo zih v toplice, da se mami mal naplava pa Iza naužije vode, ker je čist nora nanjo. majakla- ja kok fajn, da boš v četrtek že cartala. Jaz bi tud. Sem pa kar prepričana v to, da bo tudi ta tamala zamujala tako kot je Iza. No, ko bi se vsaj motila. Držala bom pesti, da bo šlo hitro in čimmanj boleče. frrrr- ja, kaj je pa zdej to? A veš, da prvič slišim za kaj takega, res. No, upam, da čimprej rodiš in se rešiš tega sr...a. Sicer pa imaš še skoraj mesec do PDP-ja, a ne? aniita- čestitke, super ocena za zadnji izpit. karmen- ja, res je lepa. Zjutraj bo res poživljajoče učinkovala nate, ko boš vstopila vanjo. Midva imava tud odbite barve- oranžno in zeleno in pride prav huda. februarka- mogoče bova ble pa midve skupaj v P? No, jaz v CE verjetno, ti v KR, ampak mogoče bova dihale istočasno. Če jaz malo zamudim, ti malo prehitiš...a ima še katera PDP 3.10. Mislim, da nobena, ki se redno javlja. Jaz sem pa prej ob osmih pojedla en tak dober cheeseburger, so ga kar dostavili, pol pa čez še 3 kinder countryje. Njami, bom še ponovila . Sestra mi je napovedala, da bom še pojedla hambija in potem šla rodit, no nič ne bo, še kar tle sedim. Moj mi napoveduje 4.10 za dan D. Ok, tud podpišem, gremo v soboto še na kak mini izlet s tamalo.
|