Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 28.9.2009 15:00:15
|
|
|
|
Nincica1
|
Končno še jaz malo,...ves čas v zagonu haha. V glavnem na Trojanah je bilo fajn, otročki lepi in vsi različni. Imam nekaj slikic, tako da mi na zs pošljite maile, da vam pošljem. Danes smo imeli pregled pri zobozdravniku, vse OK,...Otika tabletk ne dajejo več, ker niti niso nekaj zdrave,...sicer pa slišim, da je to od zobozdravnika odvisno kaj priporoča in itak vsak drugače. Mi smo našega v petek peljali na Gibonnija, je užival in celo spal, čeprav smo bili blizu zvočnika,...se očitno spomni muzike iz trebuha, tako da ni 2-krat za reči, da bo tudi on po mami fan V petek imamo pregled na pediatrični, če imamo alergijo na laktozo, pri Voduškovi nam takrat ni nič pokazalo, razmišljam pa tudi jaz o bioresonanci, ker sem slišala, da nekaterim pomaga, no nekaterim pa spet ne. Vem za Rogaško in Kranj, da je OK,...bomo videli. Sicer pa se počasi iztekajo porodniške, groza me je, ko pomislim kako hitro je minilo,... lep dan še naprej vsem.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 28.9.2009 15:47:25
|
|
|
|
arupnik3
|
nincica1 kako si pršla do spoznanja da je mogoče alergičen na laktozo??
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 28.9.2009 16:09:35
|
|
|
|
katja_p
|
Tjaša za pešakanje Next: js kupujem pr Next in so cotke točno tak, kot piše. Razn če so vaši malčki ful nad povprečjem. Če češ kupit za 12 m in naprej, vzem 12-18. Mogoč bo z začetka mal preveliko, pač mal zavihaš. Js sm za zdle kupila 9-12. Imam pa tretuno doma pižamice 6-9 in jih še nosimo.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 28.9.2009 21:00:59
|
|
|
|
petruscha
|
Tudi mi še nosimo cotke od NEXT-a velikost od 6-9 mesecev, naslednji teden naročim zopet. Me zanima, če je katera naročila tisto sivo zimsko jaknico, ker men je tol cartkana? Prejšnič sem naročila tudi ene mehke teniske velikost od 6-12 mesecev, pa mi je sedaj že premajhno, tako da bom sedaj kupila verjetno mehke copatke, velikost pa 12-18 mesecev. Dobila sem stolček, ki je v originalni embalaži od SToKKa-a, jutri ga sestavim in poročam. Sem tolk vesela, ker sem pršparala skoraj 160 EUR. To ni majhen denar!! Avtosedež v BC še vedno niso dobili, zato sem ga naročila preko neta, razlika v ceni okoli 80 EUR. Jutri grem plačat na banko, ker nimajo Mastercarda, potem pa upam da ga čimprej dobim, ker naš poba je res že prevelik za lupinco.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 29.9.2009 10:16:12
|
|
|
|
5ra_28
|
Cotke: midva sva zdaj za jesen kupila Taiu številke 80, le eno majčko 74. Pa sta mu dve 80-tki še kar veliki, preveč za zavihat , dve pa sta mu lepo prav. Pa ista firma. Smešno. Pa tudi jesensko jaknco sva mu kupila 74, pa je imel spodaj oblečeno kar debelo majčko, pa mu je bilo ok. Za zimo kasneje pa verjetno 80. Ampak to še bomo počakali. Tiste cotke, ki so na mesece, mi niso tako fajn, ker je kar velik razpon - 6 mescev, a ne?? 6-12, 12-18 itd... Sem pa mu včeraj dala eno kratko majčko gor, ki sva mu jo kupila za prvomajske praznike v Nemčiji, star je bil točno 5 mesecev, številko 68. Pa mu ni bila nič prevelika takrat. Pač tak komot. Pa sem mu jo včeraj dala gor. Pa še je čist ok. Ni mu ravno velika, sam je pa dovolj dolga, pa še bodi brez rokavov je imel spodaj. Ta naš malček res ponuca cotke..Od 5 mescev pa do 10-tih (v petek bo 10 mescev star). Saj drugače bi jo že pospravila, sam mi je ful fajna. Spredaj ima narisano žvižgalko na vrvici, zadaj pa mu piše: swimm instructor. Ja, takega drobižeka imamo. Pa kavbojke še tudi nosi 68. Že od pomladi. Zdaj pa spi, jaz pa grem bananino rolado pečt. Se že 3 dni spravljam. A pride katera na rolado?? Še mal, pa služba...jaz se grem v naslednjih dneh z direktorco zmenit, kam me bodo dali oz. kaj bom delala. Ker jaz bi tolk dosti, kot prej. No, plačo pa mi imela isto. Sam to ne gre. Šment.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 29.9.2009 10:23:42
|
|
|
|
5ra_28
|
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28 Ker jaz NE bi tolk dosti, kot prej. No, plačo pa mi imela isto. Sam to ne gre. Šment.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 29.9.2009 11:03:06
|
|
|
|
čebeli
|
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28 Zdaj pa spi, jaz pa grem bananino rolado pečt. Se že 3 dni spravljam. A pride katera na rolado?? Js bi prec, sam kaj , ko si čist predelč... No, mi smo pa čist navdušeni nad plavalnim tečajem...smo bili včeraj in je bilo res zakooon! Izgleda, da je punca že fajn pogrešala morje in fredov obroč , včeraj pa je končno prišla na svoj račun! In današnja noč je bila super - niti enkrat nisem vstala...je pa res, da se je zvečer tolk najedla vsega, da je mal bruhnila vn na koncu...požreška mala . Danes imamo pregled, me prav zanima kakšno menikenko imamo...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 29.9.2009 11:31:11
|
|
|
|
tasa.m
|
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28 Tiste cotke, ki so na mesece, mi niso tako fajn, ker je kar velik razpon - 6 mescev, a ne?? 6-12, 12-18 itd... Mi tudi še kar nekaj številk nosimo št. 68, bodiji s kratkimi rokavi so ji še čisto prav (pa imamo že 76 cm ), hlače so ji pa premajhne, ker ima dolge nogice. Sem ji pa včeraj kupila cunce za krst, v bistvu kar navadne stvari, da jih bo kasneje še lahko ponucala, bo pa prava princeska, ji je moj zraven vzel še roza plašček . Od enega leta so pol vse številke na pol leta, mislim do dveh let, od 12 - 18 m, 18 - 24 m, potem so pa št. na 2, 3, 4 leta, tako da se boš morala Petra kar sprijaznit s številkami .
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 29.9.2009 11:35:55
|
|
|
|
pumpkin23
|
Copatki male nogice so meni kr velke in mamo mi zdej 0-6mesecev. Mas pa drugace na njihovi strani napisan zraven velikosti tudi cm. Pa baje da dobijo sredi oktobra novo robo.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 29.9.2009 11:41:12
|
|
|
|
pumpkin23
|
Ja glede cotik mamo pa mi kr mal problemov. Nas je velik 74cm sam je tak suhec (še nima 8kg) da so mu vse hlace ful prevelike v pasu in zgleda pol k da je v zaklu. Pa še okončine ma ful dolge, tako da mamo mi ful razlicne stevilke. A pri nextu so hlače bol za suhcane al za debelčkane? Ful bi rada kej naročila tam k majo lepe stavri sam si ne upam nič kupit če ne vidim.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 29.9.2009 12:44:24
|
|
|
|
petruscha
|
Mi smo prišli iz posvetovalnice in naš piki ima pri 9 mesecih in enem tednu 9.860 g in 74 cm. Vse je ok. Je hotel kar vse pokazat kaj zna in je rekla pediatrinja, da bo pri naslednjem pregledu že tekel in ne hodil , ker je tak veseljak korenjak. Pumkin 33: glede na mere tvojega , mu bodo prav stvari pri NEXTU od 6-9 mesecev, moj namreč še vedno nosi to številko, zlasti hlače so večje. Samo čez mesec dni mu bom morala pa verjetno oblečt večje številke.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 29.9.2009 13:25:39
|
|
|
|
5ra_28
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m Od enega leta so pol vse številke na pol leta, mislim do dveh let, od 12 - 18 m, 18 - 24 m, potem so pa št. na 2, 3, 4 leta, tako da se boš morala Petra kar sprijaznit s številkami . Ja, saj za potem mi je jasno in ok. Sam recimo zdaj pri 9 mescih, marsikatera sprašuje tukaj ali od 6-12 ali že naslednjo večjo številko. Enako jaz ne bi vedela, katero vzet. En vic za mal smeha: V vrstnih hiškah dobi en gospod novga soseda. Pa ga nov sosed vpraša: ' Ej, kolk tapet si ti kupil za hodnik? Ker bom jaz tudi tapete polagal.' Pa pravi sosed: '10'. Novi sosed zadovoljen s pomočjo in gre po tapete in jih polaga. Pa potem pokliče soseda in pravi:' A veš, ko si mi rekel, da si kupil 10 tapet za hodnik... men jih je 7 ostalo!? '. Pa pravi prvi sosed : 'Saj men tud'.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 29.9.2009 20:44:43
|
|
|
|
blackcoffee
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 kako je pa pri malih nogicah z velikostjo?? ... vzemi centimeter in izmeri dolžino stopala. pol pa poglej na njihovo internetno stran.. vse imaš napisano: http://www.male-nogice.si/Velikosti.aspx če se ti ne da pa ti prilepljam tabelo - samo zate: S 0-6 mesecev (11,5 cm) M 6-12 mesecev (12,75 cm) L 12-18 mesecev (14 cm) XL 18-24 mesecev (15,25 cm) jaz sem vzela za gromkega XL velikost - od 18 do 24mesecev. ko sem copatke dobila, so mu bili še malo preveliki, zdaj pa so mu super.nogico je imel takrat veliko 13cm in se mi ni zdelo smiselno L kupit. bi copatke ravno en teden nosil.
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 29.9.2009 20:50:32 >
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 29.9.2009 21:06:17
|
|
|
|
petruscha
|
Blackcoffe: stolček sestavljen in mali je čist happy v njem. Še enkrat hvala za tisto številko.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 29.9.2009 21:45:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Alo ... tolko da se malo javim ... v pečici se mi marmorni šarkelj peče, cunje me čakajo za likat ... sam men se pa ne da . Velikost cunjic ... Neži ima eno čudno minikensko postavico in ji je v širino še 68 prav v dolžino pa bolj ko ne že kar 80 ... tako da smo en komproomis usekali in 74 nosi. Copatke sem pa na www.copatki.si naročila 9-12 mesecev pa so ji še ful preveliki ... vsaj kak centimetr in pol.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 29.9.2009 23:55:33
|
|
|
|
blackcoffee
|
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha Blackcoffe: stolček sestavljen in mali je čist happy v njem. Še enkrat hvala za tisto številko. cool!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 30.9.2009 7:33:30
|
|
|
|
arupnik3
|
coffee hvala zlata si
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 30.9.2009 8:07:16
|
|
|
|
čebeli
|
Dobro jutro! Včeraj smo imeli posvetovalnico pri devetih mesecih in je naša pupa v primerjavi z vašimi kar drobižek... velika je 72 cm in težka 8,2 kg. Drugače smo pa zdravi in normalni... 5ra, za vic!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 30.9.2009 8:13:04
|
|
|
|
Nincica1
|
Dobro jutro, mi spet bolj malo spali,...ne vem kaj je to,...upam, da nam v petek povejo kje je vzrok, če ne se resno lotim še iskanja terapije z bioresonanco in obiska homeopatinje. arupnik3 glede laktoze je tako, da našega še vedno vse napenja in ima grozne krče cele noči, tako da to že malo predolgo traja in glede na to, da se je z uvajanjem goste hrane to samo še poslabšalo je rekla P, da naj gremo še to testirat. Pri Voduškovi sva že bila in je rekla, da je mogoče samo malo povišana vrednost na mlečne izdelke in da naj nadaljujem s sojinimi izdelki vsaj do 1. leta no in ko sem mu dala skuto je bilo zelo pestro ob jogurtu prav tako in sem potem vse črtala,...dajem pa mu pripravke, ki se mešajo z vodo in seveda vsebujejo mleko, zato je rekla P, da zna biti laktoza,...kaj pa vem, bomo videli, če nam bo končno uspelo malo spati, ker dojenje in jokanje na vsako uro oz. 45 minut je mučno, sploh, ker že tako doooolgo to traja. Preživite lep dan,...samo še danes je lepa napoved.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 30.9.2009 8:51:26
|
|
|
|
5ra_28
|
jutro... Otika..a to kar se pekla je masrmorni kolač??? Mi temu tako pravimo... moja bananina rolada včeraj je bila tudi ...njaaamiii. no, mal še je je. Morm povedat, čeprav ni v zvezi z otroci.... Moj pa je imel včeraj dva razgovora za službo in eden je bil fuuul uspešen, so mu ponudilil nekaj boljšega, kar sploh ni prišel na razgovor... mu naslednji teden javijo. Oba ful drživa pesti, da bo. Boljša plača in da se ne bi rabil vozit 50 km v eno smer vsak dan. Blackcoffee...a Thor ima že XL??? Uh, še mal pa bo lahk od atija čevlje nosil... Tai ima nekja čez 11 cm. Petruscha..super za stolček! Jaz pa sem pred 2 dnevoma gledala v Deichmanu za Elephanten čeveljčke, pa mi niso bile nobeni nekaj všeč. Čeprav je udobje tu bolj važno, tako da bomo mal zamižali, pa bo. lep dan
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 30.9.2009 10:32:22
|
|
|
|
Detece
|
5ra_28 kateri čeveljčki so to. Moram malemu nekaj nabaviti pa ne vem kaj. Kaj pa ti ki so na copatki.si?? kakšni se vam zdijo?? http://www.copatki.si/index.php?productID=678
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 30.9.2009 10:40:47
|
|
|
|
tasa.m
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeli Včeraj smo imeli posvetovalnico pri devetih mesecih in je naša pupa v primerjavi z vašimi kar drobižek... velika je 72 cm in težka 8,2 kg. Drugače smo pa zdravi in normalni... Čebeli, a ni bila Doreteja velikanka ob rojstvu, ker naši se kar pozna tistih 57 cm.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 30.9.2009 10:46:33
|
|
|
|
tasa.m
|
Meni tudi Elephantenovi čeveljčki niso preveč všeč. Sem jih pa gledala v Zari in so mi tam ful luškani, samo ne vem kako je kaj z kakovostjo oz. če so primerni za prve korake.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 30.9.2009 10:55:47
|
|
|
|
5ra_28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Detece 5ra_28 kateri čeveljčki so to. Moram malemu nekaj nabaviti pa ne vem kaj. Kaj pa ti ki so na copatki.si?? kakšni se vam zdijo?? http://www.copatki.si/index.php?productID=678 Saj jih najdeš. Imajo tak obesek slončka. Nekaj modelčkov je. Ta link tovj...to so čeveljčki, ne copatki.. Men so fajni. Sam kot čeveljčki. Mogoče edino le...bi jaz za prve čeveljčke s čim manj tega širokega roba. Ker bodo nogice že itask ruknile mal druga v drugo, pol pa še tar ob bo jim mal v napoto, se mi zdi.. kakorkol. mi2 greva ven.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 30.9.2009 10:56:52
|
|
|
|
5ra_28
|
maa...kak jaz to tipkam...pol črk manjka ali pa niso na pravem mestu. Imam poševno laptop, pa tai ga grabi.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?