ninocka
|
Sonchek, cestitke za sincka!!!! Cestitke tudi sestrici in ocku!!! IZVIRNO SPOROČILO: ninocka sonchek (bejz rodit ), ..ne pa ne grem..hahahaaa vidis, pa si vseeno sla IZVIRNO SPOROČILO: ajtak IZVIRNO SPOROČILO: ninocka ajtak, sej to ni nate letelo sej tud če bi sem prevečosebno vzela, včasih sem pač taka... Noseca? Mirena je vlka cca 2-3cm, taka žička. Čaki bom probala kako fotko najdt... http://www.helligrath.de/pic_kon/mirena.JPG aha, očitno 3-4cm , predlagam da pred vstavitvjo vzames kak naklofen. Sicer pa, sej si 3× rodila, zate bo tole mačji kašelj JA s CRjem, ko mi pa kdo spodaj sari, pa skor v nezavest na stolu padem... Tannaya in ajtak, a vidve mata obedve mireno? A sta zadovoljne? No, mene je tud hotu moj G zdej po 3 CRju sterilizirat (je kao doktrina), pa sem rekla da ne. Da bom mela mireno. Drugace pa tistim, ki imajo CR, ponavadi naredijo sterilizacijo takoj po CRju, da jih ne odpirajo se enkrat. Za ostale pa ne vem. Zirafa, jst sem bla tdu v vseh treh nosecnostih najbolj navdusena nad temi manner napolitankami...so sle cele vrecke, ceprav drugace sladkarij niem skoraj nic jedla... Nicolina, sem pogledala slikice, ful sta lepi s sestrico Pa sestra ma tud ful lepe fotke, kdo jo je pa slikal? Za glivice / kaj pa tist nailrepair, svincnik za glivice? Sem vidla reklamo na TV in lekarni... next, jst sem tud ze narocla...majo ful lepe in kvalitetne stvari ajtak, glede bolniske - jst mislim, da gres lahko v trgovino. Jst sem tudi s tamalimi hodila ven, ce nista mela vrocine. Sej nikjer ne pise, da mora bit doma (se vedno prej posvetujem s P), ampak ker je bolan pac ne sme v vrtec. Svez zrak pa ne skodi, pa se prej bom nazaj v sluzbi, ker bo hitreje ozdravel. Ena me je vprasal glede porocne obleke - jutri grem v Zalec k Maji Stamol, da se zmenim. Pa ne bo lih klasicna obleka, ker pol z njo nimam kaj za delat IZVIRNO SPOROČILO: tintin Ja oranža iz naftalina - WB!!! Da vam povem, kaksno nama jo je zagodel Ruben v soboto, ko smo sli v trgovino. Sli smo pa v City park, v spar in se moj ustavi pri kavah, da bo eno kupil, Ruben pa vidi tisto mizico od WOWa, k majo igracke gor za igrat in da se bo igral. Moj je mogu se kavo zmlet, pa je eden kr not usul eno kavo in pustil. Pol je pa najdu vrecko, zmlel tisto kavo in jst sem pa rekla, da jo nesem na informacije, Ruben se je pa pri mizici igral. Ga se pogledam, grem do informacij (3 metre stran), jim dam kavo, na hitrco razlozim, pridem nazaj (cca 30 sek) in Rubna ni... ga zazcneva iskat, med igracami, nikjer, pol spara prehodiva ga ni...(niti mi ni blo jasno, kam bi lahlo tolk hitro sel), jst ze vsa panicna, da grem do varnostnikov, naj dajo obvestilo, ko ga opazim zunaj pri vozickih v tistmu avtovozicku. Frajer se je vsedel not in lepo vozil avto... ma ce nisem cist siva ratala ze zarad njega... sej ne vem, a naj ga dam na strik al kaj...