|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
29.9.2009 16:39:15   
majakla

Pozdravljene moje souser posted image !

Čestitke vsem novopečenim mamicam! user posted image

Evo mene, končno doma, še vedno 2v1.
So me not držali zaradi visokega pritiska,
dobila sem tablete, ki pa ne pomagajo
glih najbolj, zato je rekel Dr., da mi jutri
vstavi gel in bom tako morda že jutri, če
pa ne pa v četrtek rodila.
Ampak ker so bili vsi izvidi ok, pritisk še
kar, sem ga prosila, da bi jaz šla domov
in pridem v četrtek, mi vstavi gel in rodim
v četrtek ali petek.
Seveda sem morala podpisat, da na lastno
odgovornost.
Doma sem si izmerila pritisk in je pod mejo:
139/89 - HB.

Tako, da punce v četrtek grem rodit, malo
me je strah, se pa tudi že kar veselim.

Hvala Lenika, za obveščanje.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
29.9.2009 16:41:45   
Nea_teja_
No danes je naš Jaka samo na 26% kisiku.Ampak je revček ratal malo zlatenčen zato so ga dal pod lučko.Evo njegovo najnovejšo slikco.
Kaj a tistih vozičkov k sm napisala pa nima nobena?
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
29.9.2009 16:50:53   
palegia30
Nea_ teja_ drži se in veliko sreče z malim ljubčkom...

No tudi jaz iz pregleda, vse ok, jupi..čakamo...

Drugače sem kupila tudi jaz danes vrtiljak v baby centru komaj čakam da pride, se res splača in upam, da je res fajn zadevca.

Sedaj pa grem malo na sprehod pa lep večer še naprej!

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
29.9.2009 16:58:27   
Tiara123

IZVIRNO SPOROČILO: karmen b

No meni se zdi absurd dat 100€ za posteljnino. Melita je dala muci*maci 105% popusta, ker je z mano pršla, tko da premisli boob pa sporoči kako si se odločla.

Moram komentirat user posted image
Jaz sem tudi šla k Meliti kar na dom in mi je v nekaj minutah zašila 2 prekrasni posteljnini, tako da sem bila zelooo vesela in še prišlo me je veliko ceneje (dala še posebej popust user posted image ) kot če bi kupovala neke drage posteljnine.. user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
29.9.2009 16:59:35   
Februarka08
Nea_teja joj ga je revčka tkole težko gledatuser posted image upam da bo čimprej ok, da se bosta lahko cartalauser posted image
Majakla vau še malouser posted image uživaj še ta 2 dni, potem pa akcijauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
29.9.2009 17:11:59   
Nej@
Palegia30, boob, pa še katera ta vrtiljak je superca moja kolegica ima prav tega in meni se zdi super tudi njenemu fantiču je fajn saj se ga še ni naveličal pa ga uporabljajo že 5 mesecev, ima take nežne lepe zvoke (ker eni znajo malo vmes zaškrtat) pa tele živalce se lepo vrtijo v krogu ko pa padejo se še posamezno zavrtijo. Jaz sem ga hotela imeti pa mi je bilo dosti dati skoraj 50 evrov za njega in sem si rezervo nagledala v pikapolonici za nekje 35 evrov, danes me je pa moj dragi presenetil in mi povedal, da je že polnoči naročil tega. Fajn mi je, sploh pa ker vem, da ne mara teh zvočnih igrač (ne more spati če je zvok - moje smrčanje je izjema user posted image , svetloba ali kaj podobnega v spalnici), je rekel, da bo te tri mesece dokler bo bejbika v najini spalnici že potrpel, ker se itak gre za dobro počutje najine princeske. Ta moj je res zlata vreden user posted image

Frrrr se opravičujem, ker sem te že poslala v Rim, ampak kot vidiš oktoberke kar rade presenečajo v septembru. Upam pa da se ti bodo težave čimprej odpravile user posted image

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
29.9.2009 17:13:13   
Nea_teja_
Punce zdej mam pa problem moje mlekarne so začele delati na polno prejle sem si zbrizgala 110ml.Naš tamal poje na enkrat 9 ml se pravi da je ta kolicina za cel dan oz še več .Jest pa imam mleka veliko a katera kej ve kako naj jest ostalo mleko shranim da ga nebi metala proč mi ga je škoda .Nekaj sem slišala da se ga lahko zmrzne  user posted image Sam kam ga naj pa shranim valda da nebom kupovala 50 flašk  a je še kakšna druga varjanta.

Neposredna povezava do sporočila: 3957
29.9.2009 17:17:35   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

Punce zdej mam pa problem moje mlekarne so začele delati na polno prejle sem si zbrizgala 110ml.Naš tamal poje na enkrat 9 ml se pravi da je ta kolicina za cel dan oz še več .Jest pa imam mleka veliko a katera kej ve kako naj jest ostalo mleko shranim da ga nebi metala proč mi ga je škoda .Nekaj sem slišala da se ga lahko zmrzne  user posted image Sam kam ga naj pa shranim valda da nebom kupovala 50 flašk  a je še kakšna druga varjanta.

najprej user posted image za polne mlekarneuser posted image ali imaš kaj tistih Aventovih lončkov, ki se zapirajouser posted image vem da so ga moje kolegice tako zamrzovale. Pojma nimam kam bi ga lahko kako drugače dalauser posted image user posted image kaj pa jogurtovi lončkiuser posted image user posted image ne vem...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3958
29.9.2009 17:19:06   
Nej@
nea_tea v lekarni se dajo kupiti vrečkice ravno za ta namen shranjevanja materinega mleka, zraven pa dobiš še take sponke da se vrečke zaprejo, cene pa ne vem, ker je to že en čas nazaj, ko si jih je sestrična kupovala.
Jih je pa ona napolnila z merico in gor z flomastrom označila dan in uro črpanja, da je vedela katerega prej porabiti, je bilo fino zalogo doma imeti ker smo potem v njeni odsotnosti lahko mi hranili njenega fantiča.

Neposredna povezava do sporočila: 3959
29.9.2009 17:20:37   
tea85
NEA-TEJA- Po moje ne bo nič narobe če maš doma kakšne plastične posode s pokrovom, jih pač prej temeljito sčistiš, saj dejansko je isto kot te stekleničke ki jih kupiš. jaz bom tak nardila če bom slučajno mela dosti mleka.

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

Neposredna povezava do sporočila: 3960
29.9.2009 17:26:17   
boob
nea_teja se mi je zdel da sm ravno danes nekje vidla te vrečkice za shranjevanje mleka . . no pa sm najdla

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=146405

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
29.9.2009 17:47:34   
LINDI
M mojca lepo,da si se nam oglasila,me veseli,da je vse v redu z dojenčkom,jaz imam na isti dan rokuser posted image kot si ti rodila tega lepotcauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3962
29.9.2009 17:53:42   
majakla

Nea_tea_: tvoj Jaka je pa pravi lepotec,
ko tiste pupe dojenčki, ki smo jih
(sigurno) vse hotele imet.
Čestitam!
user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
29.9.2009 17:56:07   
majakla

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Majakla vau še malouser posted image uživaj še ta 2 dni, potem pa akcijauser posted image

Ja, vem. Hvala, veš da bom. [sm=smiley1.gif]

Neposredna povezava do sporočila: 3964
29.9.2009 18:03:15   
Anonimen
Nea_teja super glede kisikauser posted image vajin Jakec bo kmalu pri vama...držim pesti, da bo to v tem tednu.

Majakla tebi pa čim mirnejša 2 dneva pred porodom, da si nabereš moči. Bomo dihale s tabo v četrtek.user posted image user posted image

Februarka08 imam rok 9.10., ampak glede na to, da se nič ne dogaja ne vem če bom kaj pred tabouser posted image

Pa še nekaj me zanima, ali je kateri od vaših user posted image bil zelo miren na CTG-ju?

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3965
29.9.2009 19:36:05   
malaMravljica
Nea_teja, joj je lep tvoj mali. Pa lepo napreduje a ne, boste kmalu ze doma.

Majakla, vesela sem, da si tudi ti malo doma. Sedaj me bos pa se ti zapustila na datumu 2.10, cist sama bom ostala tam al kaj. Bo pa lepo, da bos cartala, sem ti kar fous. Strah potisni stran do dneva D in ga koristi sam na tisti dan, sedaj pa se nasmeh na usta.

Jaz sem iz pregleda. CTG je bil glede mojih popadkov ena sama zalost, se nikoli tako nic user posted image  sam je rekel g. da ctg za mamico ni tok pomemeben, je bolj pregled, CTG pa za spemljanje srcka dojencka. No, me je pregledal, se vedno odprta sam 1 cm, zmehcano in pripravljeno. Sam kdaj bo akcija pa ne vem. Potem mi je pa se uz naredil in koncno enkrat obrazek brez rokice gor, se slikco sem dobila. PLodovnice je dovolj, se pa lusci tisti smir v plodovnico sedaj, se je prav videlo na uz. Ocenjena teza dojencka na 3.650 g, premer glavice pa 9,5 cm. Morem podnajemniku razlozit, da se mora kmalu izselit, ker imam tok lepih stvari v st 56, pa za iz porodnisnice pripravljeno to velikost. Sicer imam v 62 tudi toooook lepe zadevice, sam prvo st moremo tudi ponosit, da nisem zastonj kupovala.

Sem pa imela popoldan nesreco v kuhinji, sem kuhala kavo in ni hotla voda zavret, pol sem hotla pa sladkor dat v vodo je pa voda kar eksplodirala, sem se opekla po obrazu, vratu, dekolteju, roki in tudi po trebuhu. Hladila in mocila z vodo in ledom, sam trebuh nisem upala prevec kaj ustavrjat. Se mal pece, sam bo, imam pa par rdecih flekov sedaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
29.9.2009 19:38:50   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: pravoda

Pa še nekaj me zanima, ali je kateri od vaših user posted image bil zelo miren na CTG-ju?

moj user posted image  je danes med CTG-jem po moje spal, nic boksanja v tisto sondo, utrip pa med 135 do 145, naceloma pa kar tam pri 140. Krivulja je bila danes res ocitno manj ukrivljena kot ponavadi, ko je bila kar zelo gor in zelo dol, pa to ves cas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
29.9.2009 20:16:30   
rozilu
Samo malo vas pozdravim. Nekaj sem slabe volje danes, mogoče ker sem dobila mail od šefa user posted image . In
že cel popoldan sedim pred rač. in hočem končat to kar me (oz. ga) teži user posted image .

Razmišljam da bi pol šla za sprostitev likat user posted image , samo sem po mojem preveč utrujena... bomo vidli.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
29.9.2009 20:16:48   
Februarka08
mM samo da ni bilo hujšega z vrelo vodouser posted image
Pravoda, jaz imam pa občutek, da bo drug teden akcija pri meniuser posted image no bomo videli, pustimo se presenetituser posted image uf, danes je bil moj user posted image noro poskočen na CTG-ju. Sem mislila da ne bo, ker še nisem nič jedla in pila, ampak je kar skakal, utrip je parkrat kar prekinilo, ker ga ni več zaznalouser posted image bil je pa meni ful čuden utrip - je bil tudi do 160 (takrat je kolcaluser posted image ) pol ko se je mal umiril je bil nekje 130, potem pa spet poskok na 150... popadki so mi pa danes prišli do 33 (sem skoz spremljala ko mi je trebuh otrdel).

Evo, jaz sem stuškana, krvavim ne večuser posted image samo malo je še rjavega izcedka, ker se čisti, špika me tudi neuser posted image samo pa čutim da ni vse kot je blo prej. Otrdevanje je pa že cel dan, se vidi da sem nehala Mg pit. Ga kar ne upam večuser posted image Sem mela pa danes vajo nosit spet Vir80user posted image ma je čuden občutekuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3969
29.9.2009 20:16:50   
Anonimen

moj user posted image  je danes med CTG-jem po moje spal, nic boksanja v tisto sondo, utrip pa med 135 do 145, naceloma pa kar tam pri 140. Krivulja je bila danes res ocitno manj ukrivljena kot ponavadi, ko je bila kar zelo gor in zelo dol, pa to ves cas.
[/quote]

Ja tudi pri meni je bilo tako in je rekla, da se vidi, da user posted image spi in, da moram šteti gibe. No danes je že opravil svojo nalogo oz. jo še kar opravlja direktno spodaj v rebra nekje ?user posted image Glede popadkov pa tudi nič, njente, nada...user posted image

MalaMravljica pa si vredu glede opeklin ?? Upam, da ni prehudo ? Ampak tale buši tudi meni kdaj malo ''orientacijo'' zmeša, sem se zadnjič v vrata tako butnila, da joj. Sem jih premalo odpral...joj jaz..

Neposredna povezava do sporočila: 3970
29.9.2009 20:17:42   
karmen b
Majalka potem boš pa na moj rojstni dan rodila. Me bomo pri Žabarju lizale sladoled in navijale zate....če boš rodila v četrtek user posted image user posted image user posted image

Špela je naše največje veselje :)

Neposredna povezava do sporočila: 3971
29.9.2009 20:21:31   
lenika83
Majakla user posted image user posted image  samo dva dni še. Joj, kako bi jaz bila vesela, da bi vnaprej vedela kdaj bo "akcija" user posted image  Naslednja novička, ki jo bom o tebi sporočila pa bo bolj vesela user posted image .

Aja, pa super za pritisk, da je vsaj malo boljši. Koliko je pa sploh meja? Ker meni je zadnjič namerila 140/90, pa se mi je zdelo, da G ni preveč zadovoljen z rezultatom user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
29.9.2009 20:46:04   
Nea_teja_
Punce hvala za vzpodbudne besede.Ja očitno bo treba v nabavo za vrečke čeprov niso tok pocen user posted image .Evo je moj klicu v bolnico in se je naš piki pokaku,polulu,in je na samo 21% zraku sicer je še pod lučko ampak to ni nič hudega sploh za nedonošenčke.Se mi pa zdi da je vsak dan ko ga vidim drug.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
29.9.2009 21:15:13   
stuhica
bemti sem jezna cel post napišem in mi ga zbriše ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alvin in Lejla cel moj svet..

Neposredna povezava do sporočila: 3974
29.9.2009 21:15:43   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

Punce hvala za vzpodbudne besede.Ja očitno bo treba v nabavo za vrečke čeprov niso tok pocen user posted image .Evo je moj klicu v bolnico in se je naš piki pokaku,polulu,in je na samo 21% zraku sicer je še pod lučko ampak to ni nič hudega sploh za nedonošenčke.Se mi pa zdi da je vsak dan ko ga vidim drug.

super, samo da napredujeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?