|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
29.9.2009 18:18:30   
lake
KatMat A si bla v Arburetumu, al kje?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
29.9.2009 18:33:41   
FLASK_A
Katmatuser posted image Kje si bila?

Evo, naša scena: mami za računalniku, ati peče palačinke, jaka sedi nepremično za mizo in gleda kdaj bo dobil kaj za pojestuser posted image Maja se pa trudi zaspatuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
29.9.2009 18:36:46   
lake
Naša scena: Mami kuha, sedi za računalniko in je, oči za računalnikom v kleti, Taja se igra na tleh in ugotavlja kako bi še  bolj glavo zvila da bi vidla televizijo. 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
29.9.2009 19:18:31   
Tanja_
Pri nas pa:mami je pecivo, ujčka otroka in bere RR.Možek pa predeluje regal v dnevni, da bo vanj spravil nov TV.

ledenka kam to pridemo?Sej bom prnesla moj biskvit v zameno.A si na kulinariki dobila recept?Jst sm zanč nardila pina colada muffine-ful, ful so bli dobri. Ko biskvita zmanjka jih bom spet.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
29.9.2009 19:40:37   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG
No, pa samo na kratko-kateri je že tisti šampon proti izpadanju las za doječe mamice? Men so začel na polno lasje izpadat, bom hmal plešasta user posted image Upam, da vse nazaj zraste. Pa mi bo spet vse štrlel...ah ja...

A obstaja prav kakšen šampon za doječe mamice? To bi pa jaz tudi nujno rabila, mi ful izpadajo že 3 mesece in se že vidi skalp user posted image

meni tudi fuuull lasje izpadajo. Kakšno vitaminsko kuro bo treba vsekat se mi zdi.

naša scena: mama za računalnikom, ata serje, L. zraven se igra in govori: skeniran izdelek v vrečko (ma to si čist vse zapomnijo, ne moreš verjet), F. brca na postelji in čaka na kopel. bo še neki časa trajal, ker ata rabi svoj čas user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
29.9.2009 19:41:12   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Pri nas pa:mami je pecivo, ujčka otroka in bere RR.Možek pa predeluje regal v dnevni, da bo vanj spravil nov TV.

ledenka kam to pridemo?Sej bom prnesla moj biskvit v zameno.A si na kulinariki dobila recept?Jst sm zanč nardila pina colada muffine-ful, ful so bli dobri. Ko biskvita zmanjka jih bom spet.

a je recept na kulinariki?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
29.9.2009 19:42:57   
FLASK_A
user posted image user posted image user posted image

Hehe, vse imamo prav lepe večerne scene vidimuser posted image Tale z atejom insranjem je najboljša. Ker je naš tudi takrat noter kot da bi generalko po sekretu delaluser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
29.9.2009 19:52:33   
Dudica1
hmm naša scena je pa taka...mami je še burek in lepo čiča na fotelju pa bere rr...ati uspava Maja,Tej pa že spi 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
29.9.2009 19:56:21   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

pooooki a maš kaj lepši dan danes

HB je bil nekoliko boljši dan,..ampak noč je bla pa še hujša. Se je Anej kar 3x zbudil, nisem vajena...1x je bla rutina. Pa ni hotu jest, je pel in peeeel...mali črednik naš! user posted image  Pol sem ga malo pustla, da se je drl, ni nehal.,...pol sem ga šla tapkat po ritkici. Pol je nekak zaspal. Sem bla danes ko zombi, sem že navsezgodaj morala enga Bikca spit! Pa še zdaj enga pijem.
Popoldan je pa bil kot rožica, ko je ati pršu iz šihta, se je smejal do ušesk in nazaj. Smo bli vsi 3je pri zobarju, Anej je prespal najino vrtanje. Meni je dr. poštimala zgornjo petko, ko me je bolela, imam spet eno drugo zdravilo not, lubi pa ma šele čez 1 leto kontrolo. Važič! user posted image

Men bo pa še kr morala rihtat, da vse poštimamo tako kot mora bit. user posted image  

Jutri pridejo starši od lubija na obisk, ko grejo nekaj v CE in še 1h sem šibnejo v našo smer. Sem že danes pripravla goveje zrezke v omaki od lisičk, pa krompirjeve njoke zraven skuham jutri, ledenko solato in jabolčni štrudelj še spečem (Lidlov). user posted image  

Sem že hodla gledat danes na RR, pa mi je povezavo skos vn metalo, sem že v noro pamet skor šla...user posted image . Ahhh bo že.

Je treba kmetijo it pogledat. Kaj pa uno gledate, na A kanalu?

Joj, tolko ste načvekale od včeraj da ne sledim. Prebrala sem samo nekaj strani za nazaj. Preveč,...preveč. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
29.9.2009 19:58:50   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

meni tudi fuuull lasje izpadajo. Kakšno vitaminsko kuro bo treba vsekat se mi zdi.

naša scena: mama za računalnikom, ata serje, L. zraven se igra in govori: skeniran izdelek v vrečko (ma to si čist vse zapomnijo, ne moreš verjet), F. brca na postelji in čaka na kopel. bo še neki časa trajal, ker ata rabi svoj čas user posted image

user posted image user posted image user posted image  Pr nas je tud nekaj takega!
Mamica pije redbull in bere čvekice na RRu, Anej spi...ati ser..user posted image user posted image user posted image  in bere Auto foto market...jst pa gledam še buhteljen na mizi in študiram, ali bi enga hamsnila, al nebi? user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
29.9.2009 19:59:20   
Dudica1
poki super da je dan boljši...

kmetija je zdej na pop tv!!!...hitro šibajuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
29.9.2009 20:03:05   
pokica_

poki super da je dan boljši...

kmetija je zdej na pop tv!!!...hitro šibajuser posted image

Aaaaaaaaa, se mi še tv-ja ne da prižgat.
Anej ga spet neki serje...je spal že 45 min, zdaj se pa zbudil, pa noče prsta cuzat, pa se neki dere. user posted image user posted image  Jst nevem ka mu je...že 3 dni je tako! Groooooooza.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
29.9.2009 20:08:54   
Dudica1
držim pesti da je samo začasno!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
29.9.2009 20:12:28   
lake
Torej dejmo narest povzetek, moški al serjejo  also  pa za računalnikom, edini ki je kositen je od Dudice, ker je otroke uspavu, user posted image user posted image g. Dudek user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
29.9.2009 20:14:15   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

a je recept na kulinariki?

recept je na kulinariki, sam v google vpišeš muffini z nutello in je prvi user posted image samo presuhi so, bom naslednjič dala več nutelle user posted image

scena pr nas: ati je lost in space (again), mali spi v vozičku (čakam, da se zbudi), jaz pa jem za računalnikom user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
29.9.2009 20:16:38   
PapuaNG
haha, še moje poročilo-mami je na rr, ati pedena tamalga. Itak ga moram jst pol nafutrat user posted image Sva šla na rožnik pa u merkurja kupit lučko za kopalnico, nam jutri končno pridejo poštimat omarice in ogledalo-bomo končno imeli ogledalo v stanovanjuuser posted image Sploh ne vem, kako smo sfural eno leto brez ogledala, ampak je šlo user posted image Smo manj obremenjeni z videzom tako (je pa res, da se vidim v odsevu od vrat user posted image ).

Pol gre pa ati itak tekmo gledat k frendu (davek oz. bonus, da ni tv-ja doma), jst moram pa kopalnice pospravit, da bojo mel delavci sploh kam stopit user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
29.9.2009 20:17:26   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Torej dejmo narest povzetek, moški al serjejo  also  pa za računalnikom, edini ki je kositen je od Dudice, ker je otroke uspavu, user posted image user posted image g. Dudek user posted image user posted image

Ej, sam res!!! Bravo g. Dudek! user posted image Naš se že brije..pol še tuširanje...1x delj traja vse skup kot pr meni. user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
29.9.2009 20:18:04   
Dudica1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...se smeji in se ti zahvaljuje...

otroci uspavaniuser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
29.9.2009 20:19:32   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Ej, sam res!!! Bravo g. Dudek! user posted image Naš se že brije..pol še tuširanje...1x delj traja vse skup kot pr meni. user posted image

ja to se pa strinjam...dalj se tuširajo kot ženske user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
29.9.2009 20:21:51   
pokica_

ja to se pa strinjam...dalj se tuširajo kot ženske user posted image user posted image user posted image

Menda zato, k majo kocine...kosmatinci naši! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
29.9.2009 20:25:23   
Dudica1
poki pa sej vsak dan se pa ne brijejo!...moj se pa vsak dan tok dolg tušira...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
29.9.2009 20:26:15   
lake
Statistika nas je pa ubistvu še boljša. Vse sedimo za računalnikom, pol se jih baše s hrano, ostala polovica pa nas razmišlja o tem s čim se bomo basale user posted image user posted image . Jao bogi naši otroci, so prepuščeni sami seb user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
29.9.2009 20:27:42   
lake
Britja pri našem pa raj ne komentiram, mam dva ogledala v kopalnici, pa ne vem če se prov velikrat pogleda not. Računalničar pač user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
29.9.2009 20:28:02   
pokica_

Menda zato, k majo kocine...kosmatinci naši! user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image Jst sem mislila na to, da se tolk dolg tuširajo,...k majo več kocin po telesu kot me...moj ima npr. kosmate noge! user posted image  Pa traja delj, da gel nanese in speni!!! user posted image
Drgač pa se moj tud vsak 2. dan brije. Men se dopade da je neobrit delj časa, sam kaj ko se mora zarad šihta brit vsaj vsak 2. dan.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
29.9.2009 20:29:14   
pokica_
Ej, men pa FarmVille ne dela! user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?