Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 18:18:30
|
|
|
|
lake
|
KatMat A si bla v Arburetumu, al kje?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 18:33:41
|
|
|
|
FLASK_A
|
Katmat Kje si bila? Evo, naša scena: mami za računalniku, ati peče palačinke, jaka sedi nepremično za mizo in gleda kdaj bo dobil kaj za pojest Maja se pa trudi zaspat
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 18:36:46
|
|
|
|
lake
|
Naša scena: Mami kuha, sedi za računalniko in je, oči za računalnikom v kleti, Taja se igra na tleh in ugotavlja kako bi še bolj glavo zvila da bi vidla televizijo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 19:18:31
|
|
|
|
Tanja_
|
Pri nas pa:mami je pecivo, ujčka otroka in bere RR.Možek pa predeluje regal v dnevni, da bo vanj spravil nov TV. ledenka kam to pridemo?Sej bom prnesla moj biskvit v zameno.A si na kulinariki dobila recept?Jst sm zanč nardila pina colada muffine-ful, ful so bli dobri. Ko biskvita zmanjka jih bom spet.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 19:40:37
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG No, pa samo na kratko-kateri je že tisti šampon proti izpadanju las za doječe mamice? Men so začel na polno lasje izpadat, bom hmal plešasta Upam, da vse nazaj zraste. Pa mi bo spet vse štrlel...ah ja... A obstaja prav kakšen šampon za doječe mamice? To bi pa jaz tudi nujno rabila, mi ful izpadajo že 3 mesece in se že vidi skalp meni tudi fuuull lasje izpadajo. Kakšno vitaminsko kuro bo treba vsekat se mi zdi. naša scena: mama za računalnikom, ata serje, L. zraven se igra in govori: skeniran izdelek v vrečko (ma to si čist vse zapomnijo, ne moreš verjet), F. brca na postelji in čaka na kopel. bo še neki časa trajal, ker ata rabi svoj čas
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 19:41:12
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Pri nas pa:mami je pecivo, ujčka otroka in bere RR.Možek pa predeluje regal v dnevni, da bo vanj spravil nov TV. ledenka kam to pridemo?Sej bom prnesla moj biskvit v zameno.A si na kulinariki dobila recept?Jst sm zanč nardila pina colada muffine-ful, ful so bli dobri. Ko biskvita zmanjka jih bom spet. a je recept na kulinariki?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 19:42:57
|
|
|
|
FLASK_A
|
Hehe, vse imamo prav lepe večerne scene vidim Tale z atejom insranjem je najboljša. Ker je naš tudi takrat noter kot da bi generalko po sekretu delal
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 19:52:33
|
|
|
|
Dudica1
|
hmm naša scena je pa taka...mami je še burek in lepo čiča na fotelju pa bere rr...ati uspava Maja,Tej pa že spi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 19:56:21
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 pooooki a maš kaj lepši dan danes HB je bil nekoliko boljši dan,..ampak noč je bla pa še hujša. Se je Anej kar 3x zbudil, nisem vajena...1x je bla rutina. Pa ni hotu jest, je pel in peeeel...mali črednik naš! Pol sem ga malo pustla, da se je drl, ni nehal.,...pol sem ga šla tapkat po ritkici. Pol je nekak zaspal. Sem bla danes ko zombi, sem že navsezgodaj morala enga Bikca spit! Pa še zdaj enga pijem. Popoldan je pa bil kot rožica, ko je ati pršu iz šihta, se je smejal do ušesk in nazaj. Smo bli vsi 3je pri zobarju, Anej je prespal najino vrtanje. Meni je dr. poštimala zgornjo petko, ko me je bolela, imam spet eno drugo zdravilo not, lubi pa ma šele čez 1 leto kontrolo. Važič! Men bo pa še kr morala rihtat, da vse poštimamo tako kot mora bit. Jutri pridejo starši od lubija na obisk, ko grejo nekaj v CE in še 1h sem šibnejo v našo smer. Sem že danes pripravla goveje zrezke v omaki od lisičk, pa krompirjeve njoke zraven skuham jutri, ledenko solato in jabolčni štrudelj še spečem (Lidlov). Sem že hodla gledat danes na RR, pa mi je povezavo skos vn metalo, sem že v noro pamet skor šla... . Ahhh bo že. Je treba kmetijo it pogledat. Kaj pa uno gledate, na A kanalu? Joj, tolko ste načvekale od včeraj da ne sledim. Prebrala sem samo nekaj strani za nazaj. Preveč,...preveč.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 19:58:50
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela meni tudi fuuull lasje izpadajo. Kakšno vitaminsko kuro bo treba vsekat se mi zdi. naša scena: mama za računalnikom, ata serje, L. zraven se igra in govori: skeniran izdelek v vrečko (ma to si čist vse zapomnijo, ne moreš verjet), F. brca na postelji in čaka na kopel. bo še neki časa trajal, ker ata rabi svoj čas Pr nas je tud nekaj takega! Mamica pije redbull in bere čvekice na RRu, Anej spi...ati ser.. in bere Auto foto market...jst pa gledam še buhteljen na mizi in študiram, ali bi enga hamsnila, al nebi?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 19:59:20
|
|
|
|
Dudica1
|
poki super da je dan boljši... kmetija je zdej na pop tv!!!...hitro šibaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 20:03:05
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 poki super da je dan boljši... kmetija je zdej na pop tv!!!...hitro šibaj Aaaaaaaaa, se mi še tv-ja ne da prižgat. Anej ga spet neki serje...je spal že 45 min, zdaj se pa zbudil, pa noče prsta cuzat, pa se neki dere. Jst nevem ka mu je...že 3 dni je tako! Groooooooza.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 20:08:54
|
|
|
|
Dudica1
|
držim pesti da je samo začasno!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 20:12:28
|
|
|
|
lake
|
Torej dejmo narest povzetek, moški al serjejo also pa za računalnikom, edini ki je kositen je od Dudice, ker je otroke uspavu, g. Dudek
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 20:14:15
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela a je recept na kulinariki? recept je na kulinariki, sam v google vpišeš muffini z nutello in je prvi samo presuhi so, bom naslednjič dala več nutelle scena pr nas: ati je lost in space (again), mali spi v vozičku (čakam, da se zbudi), jaz pa jem za računalnikom
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 20:16:38
|
|
|
|
PapuaNG
|
haha, še moje poročilo-mami je na rr, ati pedena tamalga. Itak ga moram jst pol nafutrat Sva šla na rožnik pa u merkurja kupit lučko za kopalnico, nam jutri končno pridejo poštimat omarice in ogledalo-bomo končno imeli ogledalo v stanovanju Sploh ne vem, kako smo sfural eno leto brez ogledala, ampak je šlo Smo manj obremenjeni z videzom tako (je pa res, da se vidim v odsevu od vrat ). Pol gre pa ati itak tekmo gledat k frendu (davek oz. bonus, da ni tv-ja doma), jst moram pa kopalnice pospravit, da bojo mel delavci sploh kam stopit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 20:17:26
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Torej dejmo narest povzetek, moški al serjejo also pa za računalnikom, edini ki je kositen je od Dudice, ker je otroke uspavu, g. Dudek Ej, sam res!!! Bravo g. Dudek! Naš se že brije..pol še tuširanje...1x delj traja vse skup kot pr meni.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 20:18:04
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Torej dejmo narest povzetek, moški al serjejo also pa za računalnikom, edini ki je kositen je od Dudice, ker je otroke uspavu, g. Dudek ...se smeji in se ti zahvaljuje... otroci uspavani
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 20:19:32
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: lake Torej dejmo narest povzetek, moški al serjejo also pa za računalnikom, edini ki je kositen je od Dudice, ker je otroke uspavu, g. Dudek Ej, sam res!!! Bravo g. Dudek! Naš se že brije..pol še tuširanje...1x delj traja vse skup kot pr meni. ja to se pa strinjam...dalj se tuširajo kot ženske
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 20:21:51
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: lake Torej dejmo narest povzetek, moški al serjejo also pa za računalnikom, edini ki je kositen je od Dudice, ker je otroke uspavu, g. Dudek Ej, sam res!!! Bravo g. Dudek! Naš se že brije..pol še tuširanje...1x delj traja vse skup kot pr meni. ja to se pa strinjam...dalj se tuširajo kot ženske Menda zato, k majo kocine...kosmatinci naši!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 20:25:23
|
|
|
|
Dudica1
|
poki pa sej vsak dan se pa ne brijejo!...moj se pa vsak dan tok dolg tušira...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 20:26:15
|
|
|
|
lake
|
Statistika nas je pa ubistvu še boljša. Vse sedimo za računalnikom, pol se jih baše s hrano, ostala polovica pa nas razmišlja o tem s čim se bomo basale . Jao bogi naši otroci, so prepuščeni sami seb
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 20:27:42
|
|
|
|
lake
|
Britja pri našem pa raj ne komentiram, mam dva ogledala v kopalnici, pa ne vem če se prov velikrat pogleda not. Računalničar pač
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 20:28:02
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: lake Torej dejmo narest povzetek, moški al serjejo also pa za računalnikom, edini ki je kositen je od Dudice, ker je otroke uspavu, g. Dudek Ej, sam res!!! Bravo g. Dudek! Naš se že brije..pol še tuširanje...1x delj traja vse skup kot pr meni. ja to se pa strinjam...dalj se tuširajo kot ženske Menda zato, k majo kocine...kosmatinci naši! Jst sem mislila na to, da se tolk dolg tuširajo,...k majo več kocin po telesu kot me...moj ima npr. kosmate noge! Pa traja delj, da gel nanese in speni!!! Drgač pa se moj tud vsak 2. dan brije. Men se dopade da je neobrit delj časa, sam kaj ko se mora zarad šihta brit vsaj vsak 2. dan.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 20:29:14
|
|
|
|
pokica_
|
Ej, men pa FarmVille ne dela!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?