rina22
|
Mamice, ste res pridne čvekice Komaj še vas utegnem prebirati, kaj šele kaj napisati.. Naša punčka že 3 dni podnevi skorajda nič ne spi (pa zato potem celo noč prespi ), tak da tistih 20 minut, ko pančka podnevi hitro izkoristim za likanje, kuhanje, pospravljanje,... lilka, prava cukerčka maš doma Res sta lubana d3 kapljice - tudi jaz bom počakala z njimi, da dopolni 3 mesece. Sicer so se krči umirili, ampak bom vseeno raje počakala. barva oči- Timeja ima modre očke, tudi midva oba imava modre. Samo ona ima bolj temne, kot midva. Mogoče se še kaj spremeni barva pozneje. Bomo vidli češnca, imamo podobno situacijo glede "aktivnega" preživljanja dni Tudi jaz zadnje dni še komaj najdem kaj časa za klepet Glede dojenja pa itak - nimam komentarja več Ker so me ljudje že tak dotolkli, da je groza menstruacije še nimam Vsaj to.. pri meni je pa čišča trajala 7 tednov. Sem mislila že, da bom obupala rakica26, iz lastnih izkušenj ti ne znam svetovati, lahko pa povem, kaj sem slišala pa prebrala.. Prijateljica prisega na to velikost (0-3) še pri hčerki, ki je stara 3 leta, enako pri hčerki, ki je stara 15 mesecev. Pravi, da so tiste prevelike, in jima ne ustrezajo. Sem pa prebrala, da naj bi menjavali dude tak, kot raste , zaradi tega, ker če ima premalo dudo, poje preveč zraka.. Jaz bom verjetno menjala, ko bo čas za to.. Razen, če ji res ne bo odgovarjala večja. Ali pa bom malo počakala, da bo stara mogoče 4 mesece. Menjala bom ziher, kot pravim - če pa ne bo ustrezalo, bom ji pa dala nazaj najmanjšo.
|