Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 5:24:24
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna aja kaj sem še hotla povedat. k vas vse tko firbc skos matra . nekak mi je ratal še enkrat postat . tko da zdj morm še aprilčice 2010 brat Čestitke in lepo nosečnost.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 5:28:05
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Kot rečeno, mi smo danes prišli iz ns in sem ful vesela. Izvidi so zelo dobri, še boljši kot prvič. Sem prav lepo pomirjena. Pa še posebej sem vesela
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 5:32:13
|
|
|
|
pf
|
Tak prebrala, komentirala. Sem se zbudila okrog pete, ker me tak glava in hrbtenica bolita, da ni za zdržat. Verjetno reakcija na terapije.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 7:04:09
|
|
|
|
ključek
|
jutro..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 7:12:48
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Žabice so tudi večinoma kombinirane številke. Jaz 74/80 ne bom kupovala (oz. jih še imam). Ko zdaj kupujem, mislim na to, da bo nosila še čez pol leta (feb., marec), tako da bo 86/92 kar ok. Pa jaz v sušilcu sušim. saj nisem 74/80 kupovala, te so še od spomladi. samo 86/92. v sušilcu? jih kaj pobere skupaj? a ve jim že žabe oblačite? al samo, če imajo kiklce al pa oblekce gor? ...drugače pa jaz vse v sušilcu sušim......pa se mi ne zdi, da kaj ekstra skup potegne,..... no razen mojih cot ne ne oblačim ji še žab. samo mi je pa pametno jih imeti že doma, ker se to vreme zna v enemu dnevu čist spremeniti. in ne mislm potem noreti po štacunah.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 7:13:10
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: lana luna . nekak mi je ratal še enkrat postat . tko da zdj morm še aprilčice 2010 brat, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ................... čestitke......... druga septembrska .... ...lepo nosečnost ti želim...... p.s. najboljš, da se s čarli skup javita tam...maš takoj eno "domačo" iskrene čestitke še od mene.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 7:13:22
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Kot rečeno, mi smo danes prišli iz ns in sem ful vesela. Izvidi so zelo dobri, še boljši kot prvič. Sem prav lepo pomirjena. Pa še posebej sem vesela super.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 7:13:58
|
|
|
|
ključek
|
za dober začetek dneva.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 7:14:29
|
|
|
|
ključek
|
taja1235, dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 7:15:08
|
|
|
|
ključek
|
< Sporočilo je popravil Me to you -- 30.9.2009 7:17:17 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 7:16:51
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Tak prebrala, komentirala. Sem se zbudila okrog pete, ker me tak glava in hrbtenica bolita, da ni za zdržat. Verjetno reakcija na terapije.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 7:17:25
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 7:18:31
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK Dobro jutro jutrooooooooooo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 7:18:55
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: lana luna . nekak mi je ratal še enkrat postat . tko da zdj morm še aprilčice 2010 brat, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ................... čestitke......... druga septembrska .... ...lepo nosečnost ti želim...... p.s. najboljš, da se s čarli skup javita tam...maš takoj eno "domačo" iskrene čestitke še od mene. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kuk lepo čestitke še z moje strani
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 7:19:51
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Tak prebrala, komentirala. Sem se zbudila okrog pete, ker me tak glava in hrbtenica bolita, da ni za zdržat. Verjetno reakcija na terapije. sej bo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 7:23:17
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Danes je imela bubika sledi ugriza na rokici Vsaj 6 zobkov se vidi (4+2), tako da sama se sigurno ni. Iskat jo je šla babica, nihče ji nič ni rekel. Zjutraj jo pelje ati. Sem malo v dilemi - naj kaj rečem/vprašam Jaz bi omenila, da sem opazila in da naj bodo malo pozorne, ker en mišo grize v skupini. Ne bi pa haloja delala. ja bo treba kaj omenit dons na rokco jutri pa lahko na obraz....tko da ....naj bodo vzgojiteljice pač malo bolj pozorne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 7:23:19
|
|
|
|
taja1235
|
Vsem dobro jutro in ena sladka kavica za lepsi dan. Danes pa sreda, se mal pa bo vikend. a veste da zadnje case zivim samo se za vikende ko sm lahko z mojima dvema sonckoma, tok mi pomenita...res.... nosečkam, sm vam kr fous k boste mele busije...js ga ucash prou pogresam no sej mogoce pa bom tudi jaz kmalu ..... racunava cez ene dve leti...razn ce prej rata he he.... bi rada mela mal rezlike pa da sem zdej cist z njo ...tudi pri nas stanovanje malo trpi...cune se sfolgam oprat pa zlikat...kej vec pa.... nc punce en lep dan...pa posiljam vam soncka ......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 7:48:14
|
|
|
|
ključek
|
mi smo imeli pa pestro jutro............ob petih zjutraj ln dobi flaško mleka. in lepo poje, zaspi nazaj. čez dobri 2 minuti pa začne ful kašljati. grem k njej, jo obrnem na bok, še vedno kašlja....potem pa kar naenkart se začne daviti od kašlja in zbruha mleko ven. jo hitro dvignem, pobruha sebe, mene, posteljo.....jo na hitro problečem, jo ati popoka in jo nese kar k nama. jaz pa preoblečem posteljo, sebe...še dobr, da me po laseh ni pobruhala, ker ob petih zjutraj si pa res ne bi las prala........... amapk začuda sem bila čisto mirna, ko je začela bruhati....ponavadi me itak panika takoj zagrabi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 8:03:29
|
|
|
|
ključek
|
in KAHLO............ nekaj časa nazaj sta imeli debato o kapljicah oz. eteričnemu olju, ki se ga kupi v Avstriji. mi lahko prosim napišeta točen naziv izdelka? v soboto greva v Ikeo, pa da grem še v DM po nakupih. hvala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 8:13:32
|
|
|
|
Olivija*
|
juuuutro! danes bo dober dan.... ponoči se je A zbujala vsako uro in jooookala....zjutraj me je obiskala še .... popoldne imamo pa zmenek pri P in če jo bo kljub vsemu cepila, bo mera polna.... ah, saj ji ne bom dovolila, da jo cepi, ko je tak revček. v glavnem, zdej sem (virtualna, kako boš to spravila v besede?)...postelja se mi prikazuje...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 8:14:09
|
|
|
|
Olivija*
|
zdej grem pa nazaj brat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 8:23:26
|
|
|
|
KAHLO
|
Dobro jutro babike!! MTY.....uff, ste meli pestro noč....od penatena baby erkeltungsbad. Lanaluna pa lih zadnjič sem kroftovi razlagala da pogrešam tebe in še par korošic ala tejchy al kaj je že bla pa bark pa to............no glede na to da pa si pa ti verjamem da se ti ne da zvečer še za rač. čepet........jaz se spomnim da sem pr ronji na začetku bla full zadremana.....takoj k sem prišla iz službe sem šla spat......zdaj ko bom če bom drugič pa zna biti tu malo problem , drgače pa sigurno kaj po lj hodiš....daj se kaj na Viču ustavi.....da kakšno rečemo!!! Bubi......glede ronjinega ritkanja....vprašaj Croftovo ...jo je videla kako poskakuje....saj bi prpopala kak filmček...ampak je to že za mene višek tehnologije....jaz ga vem samo s fotiča spravit dol na rač...kak pa ga spraavit sem je pa že vprašanje.....drgače pa vsi ko jo vidijo se začno smejat....(nehote, nekateri pa hote) je vsem smešno...jaz sem že čist navajena...tako da mi je to nekaj normalnega.......ma pa tak stil da skače, in ko skoči v zrak ma obe rokice v luftu....k da bi se z rokami naprej pognala....mah nevem razložit.....od Croftove larika, to čist drgače počne....no bi celo rekla da ne ritka...k tko eno nogico nazaj drži z drugo se pa naprej pomika... skratka drgače sorte ritkanja, ker plazenje pa tud ni ampak onidve sta se vse zmenli.... Jaz bi vas full v mb prišla pogledat.....ampak midvi z ronjo nisma mobilni.....šoferja do mb pa ne bi našli....ker nobenmu ni za vikend v mb it...pa čakat da bova midve kofetali MOj gre v petek v barcelono za nekaj dni......mi nekak to sploh ne diši.....predvsem me je strah da bo kaj domu prvleku........pa nevem.......kr naprej mam neke fleše....da se bo kaj zgodilo....pred ronjo o tem sploh nisem razmišljala.....zdaj pa kr naprej....pa še s samimi frajeri, gre.....mah upam da bo res imel glavo na mestu.....če ne bom mu jo jaz premestila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 8:29:47
|
|
|
|
Alenka_
|
dobro jutro! evo sem kar peljala Saro danes v vrtec... najbolj me je skrbelo kako bo ona jokala in ji bo hudo spet po skoraj dveh tednih it nazaj v vrtec... in glej ga zlomka KOMAJ JE ČAKALA DA GRE V IGRALNICO! kar ušla mi je in trkala po vratih, da bi šla rada not. ko jo je vzgojiteljica pozdravila in jo nato peljala v igralnico mi je Sara samo še pomahala in stekla k igračam. uhhhhh se mi je oddahnilo! upam samo, da bo bp cel dan in da ne bo kasneje kakega problema... pomoje ji je bilo že takooo dolgčas doma da je bila tako zelo vesela spet mal drugih igrač in drugega okolja... tako... grem zdej končno mal stanovanje v lepše stanje postavit in se psihično pripraviti, da jutri spet začnem s faksom... po skoraj letu in pol spet v predavalnice... urnik je kar pester in poln... sploh oktober me zelooo skrbi. predavanja so čez cel ljubi dan. cel mesec. Saro bom tako vidla samo zjutraj in zvečer...vse skupaj za slabi dve uri ah nekako bom že zmogla... leeeep dan!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 8:33:20
|
|
|
|
Alenka_
|
Čarli in Lana luna: takooooo sem vesela za vaju in vajino nosečnost! želim vama obema zdravja in dobrega počutja predvsem pa POROČAJTA TU KAKO VAMA GRE! mi je tako lepo brati o poteku nosečnosti... bomo vse z velikim zanimanjem rade prebrale!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 30.9.2009 8:40:54
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: lana luna aja kaj sem še hotla povedat. k vas vse tko firbc skos matra . nekak mi je ratal še enkrat postat . tko da zdj morm še aprilčice 2010 brat čestitke in lepo nosečnost. vau, super. čestitam!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?