Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 21:28:25
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Danes se ful neki vse pritožujeste pa se bom še jaz.... Sem kupla bodije v Hoferju, so mi bli tak fanj, lepo ravno prav ozki, pri vratu tudi vse ok... No, to je št.74/80, ma kaj, ko ji je čisto prav.... Pa kupim eno šte. večje bodije - ma katastrofa.... to bi še jaz gor navlekla, če se potrudim... matr, vse široko, okoli vratu je gola do ramen... ufaaaaa... No, ta večja št. je 86/92, vmesne pa ni... jaz sem ji zadnjič kupila trenirke. in št. 74/80 ji je glih okej-hlače, jaknica skoraj premajhna. so te cunjice bolj majhne ali kako?? sem zdej prvič kupovala v Hoferju oblačila. Ne, številke so kar ok. 74/80 je nekje za 12 mesecev. Pa LN je ful velika. Problem je ravno v tem, kar sem prej napisala. Pri teh združenih številkah so velike razlike v velikosti. sem prebrala potem, kaj si napisala. sej so luštne, bombažne trenerke, tko da bom še šla iskati. samo cifre so res malo čudne. ali malo premajhno ali ful preveliko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 21:29:17
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you se pravi.............do decembra plačujemo po tej odločbi, potem pa novi? Ja, decembrsko položnico (ki jo dobiš januarja) boš plačala še po tej odločbi. aha. hvala. sej predvidevam,da bistvenih razlik ne bo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 21:31:15
|
|
|
|
ključek
|
kok pa žabice kupujete?? ali tudi ne obstajajo 80/86 v H&M?? jaz jih nisem našla ne v CE ne v LJ. 86/92..........so pa prevelikeeeeeeeeeeee. joj, ji bom gor do vratu jih potegnila ji.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 21:33:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sem malo v dilemi - naj kaj rečem/vprašam ......omeni jutri vzgojiteljici kaj si opazila,da ne bo boga bubika cela pogrižena domov hodila, povedat še revše malo itak ne zna ....... kolegica je vzgojiteljica, pa bebiko ima tako staro kot me....... pa imajo tud enega fantka v skupini,ki grize...je bilo tako nadležno to že, da ga je vzojiteljica kao "nazaj ugriznila" ...zdaj je pa mir....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 21:34:46
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish čarli - a ti si naročala pri mali maši? ...... Sem ja - sicer je malo dražja, ampak copatki in čeveljčki so tipi topi. A ti kaj premerim?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 21:37:50
|
|
|
|
ključek
|
punce, nočko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 21:38:05
|
|
|
|
*bubi*
|
Žabice so tudi večinoma kombinirane številke. Jaz 74/80 ne bom kupovala (oz. jih še imam). Ko zdaj kupujem, mislim na to, da bo nosila še čez pol leta (feb., marec), tako da bo 86/92 kar ok. Pa jaz v sušilcu sušim.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 21:39:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you punce, nočko. Lahko noč. Jaz bi rada Zdravnikovo vest gledala. Ampak je tako pozno zaradi te Kmetije. Pa ravno v sredo ful zgodaj začnem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 21:40:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you se pravi.............do decembra plačujemo po tej odločbi, potem pa novi? Ja, decembrsko položnico (ki jo dobiš januarja) boš plačala še po tej odločbi. aha. hvala. sej predvidevam,da bistvenih razlik ne bo. pri nas tud ne...sem šla gledat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 21:43:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish čarli - a ti si naročala pri mali maši? ...... Sem ja - sicer je malo dražja, ampak copatki in čeveljčki so tipi topi. A ti kaj premerim? ja če imaš tiste 0-6...... kako dolgi so, pa široki? A imajo močno gumo? ma mi je ful hecno copatke naročat, če naš noče nič na nogah imet..... zokne si sezuje, čevlje/copatke odveže in jih nekak spravi z noge.....ježek trak je tak takoj odprt....... moram zdaj edino še 2 zavet, pa da vidm potem.... ......sploh ne vem kaj mu naj za vrtec obujem, če je pol itak bos ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 21:43:47
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Žabice so tudi večinoma kombinirane številke. Jaz 74/80 ne bom kupovala (oz. jih še imam). Ko zdaj kupujem, mislim na to, da bo nosila še čez pol leta (feb., marec), tako da bo 86/92 kar ok. Pa jaz v sušilcu sušim. saj nisem 74/80 kupovala, te so še od spomladi. samo 86/92. v sušilcu? jih kaj pobere skupaj?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 21:44:27
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you punce, nočko. Lahko noč. Jaz bi rada Zdravnikovo vest gledala. Ampak je tako pozno zaradi te Kmetije. Pa ravno v sredo ful zgodaj začnem jaz tudi. pa sem zaspana že od zjutraj, ko je ura zvonila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 21:45:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Žabice so tudi večinoma kombinirane številke. Jaz 74/80 ne bom kupovala (oz. jih še imam). Ko zdaj kupujem, mislim na to, da bo nosila še čez pol leta (feb., marec), tako da bo 86/92 kar ok. Pa jaz v sušilcu sušim. saj nisem 74/80 kupovala, te so še od spomladi. samo 86/92. v sušilcu? jih kaj pobere skupaj? a ve jim že žabe oblačite? al samo, če imajo kiklce al pa oblekce gor? ...drugače pa jaz vse v sušilcu sušim......pa se mi ne zdi, da kaj ekstra skup potegne,..... no razen mojih cot
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 21:45:36
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ja ja, naj bi.... tudi rodili naj bi se v 40. tednu, pa se eni že pred 35im tednom, druge je pa treba na konc 42ega na silo ven skopat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 21:48:56
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO sem vam lih hotla napisat.......glavno da bodo shodili......pa da majo interes.............kaj te naj jaz rečem....k smo na riti Pr nas pa brez interesa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 21:50:49
|
|
|
|
lana luna
|
helou punce... spet jest po miljon letih. sej ne bi pisala če ne bi imela ene prošnje za vas ne vem če se katera še spomni (če sem sploh povedala) da bom novembra (okol martina) postala prvič tetka. in moja draga sestrica, ki nosi v trebuhu mojega nečaka/nečakinjo je kandidirala na MISS BUŠI 2009 . in zdj jest tle prosim še vas punce, če ste tolk prjazne da bi katera šla na spodnji link pa glasovala za to simpatično trebušasto punčaro. njeno ime je Mateja Rajgelj. vsak vaš glasek ji bo pomagal k boljši uvrstitvi. pa že vnaprej hvala!!! http://www.missbusi.si/
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 21:52:11
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ sem ravnokar iz sestanka sveta staršev... razp pa do konca... Evo ti ruke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 21:54:42
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ so mi pa tudi vse mamice skupaj z vodjo vrtca rekle, da gre Sara kamot lahko jutri v vrtec četudi mal še smrka in kašlja... da naj bo odsotna samo v primeru, da je res slabotna in vidno bolana. Sara pa je razigrana in normalno funkcionira čez dan... kaj ve mislite? Alenka, naš je smrkav od vrtca dalje. Prej nikoli ni bil. Itak je non stop doma - meni je tudi rekla vzgojiteljica, naj ne pretiravam s tem, da ga imam doma.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 21:59:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pri teh združenih številkah so velike razlike v velikosti. Ma brez veze so te združene številke.... tiste bodije lahko samo spravim za drugo leto...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 22:01:25
|
|
|
|
lana luna
|
drgač pa pr nas nič kej preveč novga. mami pač na konc dneva nima energije na računalniku viset pa pisat, čeprav brat se mi pa še da včasih bi blo fajn da bi kej več sodelovala, k včasih kar pogrešam naše čveke. ja medtem, ko je večina septemberčkov že starih eno leto, se naša zamudnica pridružuje šele v nedeljo. in mami je že en mesec čist živčna k ne ve kako naj ta rojstni dan spelje. k glih ta vikend je vse zabezecan. ful rad bi ji torto naredila pa je časovno to čist nemogoče. bom očitno kar sredi noči za pultam visela. za mojo princesko vse a je bolš medvedek al pikapolonica za enoletnega miškota?? ker res ne vem, kaj je tista stvar ki naši gospodični najbolj ugaja poleg vseh vozil z volanom. al nej ji kr avto nardimo aja kaj sem še hotla povedat. k vas vse tko firbc skos matra . nekak mi je ratal še enkrat postat . tko da zdj morm še aprilčice 2010 brat, pa se tut že en tedn spravlam da bi se jim pridružla pa sem tko preklemano lena da zvečer sam še okol padm. dons se mi ful čudn zdi, kako to, da me še ni zmanjkalo zdj grem pa tut jest pogledat ta norega dohtarja, pol pa mižat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 22:01:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jaz bi rada Zdravnikovo vest gledala. Ampak je tako pozno Ja pismo, pa zloudej si sezone pa pol glej takrat, ko imaš cajt...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 22:04:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
a ve jim že žabe oblačite? Pri 26 stopinjah?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 22:04:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
spet jest po miljon letih. sej ne bi pisala če ne bi imela ene prošnje za vasuser posted image user posted image user posted image Aa ti si ta...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 22:09:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna . nekak mi je ratal še enkrat postat . tko da zdj morm še aprilčice 2010 brat, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ................... čestitke......... druga septembrska .... ...lepo nosečnost ti želim...... p.s. najboljš, da se s čarli skup javita tam...maš takoj eno "domačo"
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 22:10:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
nekak mi je ratal še enkrat postat user posted image . tko da zdj morm še aprilčice O ti tudi... lušno, lušno.... ve kr dejte.... hehe.... jst se hočem pa samo z mojo Lariko ukvarjat... no pa sama s sabo tudi..
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?