MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Čer Lepo da, ste se danes lepo imele in malčki uživali. Naj vam povem, da smo že dvakrat kostan pekli in je že dober, možek je danes prešal(stiskal) mošt tako, da je že ves materjal za naš marčevski kostanjev piknik, samo še datum mormo določit, petek,soboto ali nedeljo. Uro bi blo fajn kmalu po dvanajsti, ker je kmalu noč. Pa feliks bi prosila da ona vodi seznam udeležencev. Kaj prinest mošt, jabolčni sok, jabolčno pito,kostanj bomo mi, tako da vam ostane kar same želite, dobravolja, nasmeh, veselje, kitara,.................... pa sveda če bo ketra nabirala kostanj lahko tud. hahaha, očitno ste bile prejšnjič zadovoljne z mojim seznamom OK - predloge za datum, prosim! kaj pravite za soboto, 10.10. ob 13h? Trenutno zainteresirane in lačne kostanja so: Čebeica Maja - gostiteljica 2+2 Kokica32 2+1 Mala Čebelica 2+1 Trinity22 - 2+1 (a pride tokrat kuži? ) felix7 - 2+1 Kdo še? Sem skoraj zihr za Najoo, yanio, Tašo, spps in Persido, da pridejo, ampak jih ne upam dat na seznam, da ne bodo rekle, kaj se grem o feliša ma ti kar napiši pa kokič ma tudi kužka v bistvu bi morale najprej gostiteljico vprašat, če so psi tudi dobrodošli, sej veš, lahko majo doma trop mačk aja, to maš pa prav. no, mi mamo morskega prašička. samo ne bo prišel zraven. je bolj hišni tip pa nerad hodi okoli