|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
29.9.2009 21:04:32   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

mi smo imeli pregled,veliki smo 67cm,težki 8200g,dobili pikeca,vzeli kri pa se ni niti oglasil...priden je..
drugače vas pa nisem nič brala,me že 5 dni križ boli ko sedim da se komaj vstanem...je še katero v tretjem m nosečnosti tak križ bolel?naslednji pregled 28.12.
uživajte...

user posted image user posted image user posted image za pregled in korenjaka, ki ne joka v laboratoriju! user posted image user posted image user posted image

Jaaaaaa, mene je križ bolel od začetka do konca in še vedno me! user posted image

se kr podpišem pod to. Mene je tud bolel in me še user posted image

bravo miško user posted image user posted image user posted image
Glede križa pa raje ne bi...celo nosečnost, sej smo stalno jamrale,,,,no, pri meni je bilo itak vse nazaj obrnjeno, pa še zdej je, s e ni v red spravilo, no pa to je druga pesem....zdej je pa tako, včasih boljš včasih slabše....sej bo...malo več telovadbe, aktivnosti, da v formo pridemo....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
29.9.2009 21:04:53   
PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

kokica -rada vas mam a ne bereš tašinih postovuser posted image
očitno me ima na ignoru.
Zdaj glih razmišljam če zarad tega ker je bila kokosova moka že ven iz uporabe user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kokos nima roka

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
29.9.2009 21:05:01   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

verjetno dajo gor šele po vseh ponovitvah. poskusi jutri.

a si dala V. v stajico?
in kako je bilo na plavanju?

Bom...user posted image

Stajica-
Ne, nisem še ga dala...jutri...jo je moj prinesel iz avta šele pred uro...ker prej tak nismo nič cajta meli....user posted image

Plavanje
- zelo sem zadovoljna....še bolj pa Valentin...zelo je užival, in če bo tako še 9x se nimam  kaj buniti, ker eni so se celo uro jokali tam...al pa niso hotli v obroču biti, on pa je kar vaditeljici gledal in jima razlagal:" delam prav, delam prav...pa dajmo hitreje, no...meni je tečno"...user posted image user posted image user posted image user posted image Je nekaj vaj brez obroča in nekaj z njim...pa priplavati morajo do ladjice in si igračo na na njej izbrati, pa vadili smo sonožen odriv, pa skoke kot žabice,...user posted image Skratka: The best! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
29.9.2009 21:05:39   
Najaa

Jaz ,pa nebi bla noseča kako štruco,pa bi še melauser posted image

hvala enako.
ko nama kdo reče, če bova še kakega mela (in pol seveda ja zakaj pa ne itd...) rečem mojemu, da on lahka še ima alipa če zrihta nadomestno nosečnico. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
29.9.2009 21:06:30   
KOKICA32

tak pa ja...sem mislila, da bi morala še Persida tam ven izbrati...user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
29.9.2009 21:06:43   
tasa_m

yania user posted image
user posted image user posted image da boš čimprej OK in fit

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
29.9.2009 21:07:10   
PERSIDA

hvala enako.
ko nama kdo reče, če bova še kakega mela (in pol seveda ja zakaj pa ne itd...) rečem mojemu, da on lahka še ima alipa če zrihta nadomestno nosečnico. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
29.9.2009 21:07:14   
ema tiara

večina to reče...jaz pa sem rada noseča,pa vso tisto pričakovanje...danes sem imela nuhalno,je dete tak mahalo..user posted image .
zdaj pa grem ležat ker me samo takrat ne boli križuser posted image ...pa hvala za čestitke.user posted image ..uživajte

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
29.9.2009 21:08:47   
yania
Najaa tudi jaz te user posted image ......

ojoj, kolk me na kašelj sili...pa se mi ne da nič lizat pametnega...pa imam strepsils , pa granobil....mah....v kurnk nej gre ....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
29.9.2009 21:08:52   
KOKICA32

očitno me ima na ignoru.
Zdaj glih razmišljam če zarad tega ker je bila kokosova moka že ven iz uporabe user posted image user posted image user posted image

Čuj ti..kaj je res???? user posted image Te ne smem peciva spečti???

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
29.9.2009 21:08:55   
KOKICA32

Kaj kokos je bil na mizi nisem folgala videt?user posted image

Ne, je bil že v mojem avtu spravljen! user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
29.9.2009 21:10:54   
tasa_m
Plavanje- zelo sem zadovoljna....še bolj pa Valentin...zelo je užival, in če bo tako še 9x se nimam  kaj buniti, ker eni so se celo uro jokali tam...al pa niso hotli v obroču biti, on pa je kar vaditeljici gledal in jima razlagal:" delam prav, delam prav...pa dajmo hitreje, no...meni je tečno"...user posted image user posted image user posted image user posted image Je nekaj vaj brez obroča in nekaj z njim...pa priplavati morajo do ladjice in si igračo na na njej izbrati, pa vadili smo sonožen odriv, pa skoke kot žabice,...user posted image Skratka: The best! user posted image user posted image user posted image
Kokica, tak se zmenimo: ti zdaj lepo hodi na ta tečaj, pol pa boš ti nam predavala tak,da bodo še naši dojenčki vedeli kako je prav plavat ipd. In mi ti bomo plačale pol cene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
29.9.2009 21:10:56   
MalaČebelica

čebela - maš zs,prosim za slike

ok. sam zdaj mam tvoj mail, ker je felix vsem poslala in iz njenega maila vidim vse ostale. ti pošljem seveda kot vsem ostalim

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
29.9.2009 21:11:57   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Kokica - midve sma prijavljeni na plavanje z začetkom drugi teden user posted image user posted image user posted image pravila pa so mi tudi poslali na mail tak da mam vse.

Že vse vem! user posted image user posted image

kak pa te zdaj to vse veš ????????

ha, ha, ha..te zanima, ne? user posted image

jaaaaa. daj povej. te dobiš čokolado user posted image user posted image user posted image

hjahaha...a s kokosom user posted image ?

ja. pa rumom user posted image user posted image

ne.....samo kokos....ruma ne maram....razen v čaju in pecivu...user posted image

dobro, dobiš kilo bountija samo moraš mi prej povedati od kod veš user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
29.9.2009 21:11:57   
PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

večina to reče...jaz pa sem rada noseča,pa vso tisto pričakovanje...danes sem imela nuhalno,je dete tak mahalo..user posted image .
zdaj pa grem ležat ker me samo takrat ne boli križuser posted image ...pa hvala za čestitke.user posted image ..uživajte

Če bi jaz tako zlahka zanosila kot ti tud nebi razmišljala,rodit je še najmanjša stvar.Pa srečno nosečnost.

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
29.9.2009 21:12:58   
KOKICA32

očitno me ima na ignoru.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kokos nima roka

sem šla gledati..in RES datum poteka je 05.06.2009!!!!user posted image user posted image user posted image Kaj si to kupla al si doma mela? Opica ena...kaj naj zdaj to v smeti vržem al kaj? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
29.9.2009 21:13:48   
tasa_m

očitno me ima na ignoru.

Čuj ti..kaj je res???? user posted image Te ne smem peciva spečti???

ne, ne. To sem napisala, ker sem mislila da me imaš na ignoru user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
29.9.2009 21:14:09   
KOKICA32

čebela - maš zs,prosim za slike

ok. sam zdaj mam tvoj mail, ker je felix vsem poslala in iz njenega maila vidim vse ostale. ti pošljem seveda kot vsem ostalim

samo jaz sem Persidi raje na GMAIL pošiljala, ker je Felix rekla, da ji na HOTMAIL-u zavrača! user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
29.9.2009 21:14:26   
Najaa

a si dala V. v stajico?

Bom...user posted image

Stajica-
Ne, nisem še ga dala...jutri...jo je moj prinesel iz avta šele pred uro...ker prej tak nismo nič cajta meli....user posted image

Plavanje
- zelo sem zadovoljna....še bolj pa Valentin...zelo je užival, in če bo tako še 9x se nimam  kaj buniti, ker eni so se celo uro jokali tam...al pa niso hotli v obroču biti, on pa je kar vaditeljici gledal in jima razlagal:" delam prav, delam prav...pa dajmo hitreje, no...meni je tečno"...user posted image user posted image user posted image user posted image Je nekaj vaj brez obroča in nekaj z njim...pa priplavati morajo do ladjice in si igračo na na njej izbrati, pa vadili smo sonožen odriv, pa skoke kot žabice,...user posted image Skratka: The best! user posted image user posted image user posted image

user posted image za plavalca Valentina.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
29.9.2009 21:14:35   
PERSIDA

očitno me ima na ignoru.

sem šla gledati..in RES datum poteka je 05.06.2009!!!!user posted image user posted image user posted image Kaj si to kupla al si doma mela? Opica ena...kaj naj zdaj to v smeti vržem al kaj? user posted image user posted image user posted image

Ej tota ,pa je tak dobra........user posted image user posted image user posted image user posted image za crknit

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
29.9.2009 21:15:12   
tasa_m

očitno me ima na ignoru.

KAJ RES AL KAJ?? Če pa sem danes v naši trgovini kupla!! Prnesi nazaj bom ga babi v usta potisnila, da bo mela kaj za lapat.
Joj, jutri se že grem dret. Prok**** babnica prtisnjena ********

OPROSTIIIIII , DOBIŠ NOVO IN TO DVE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
29.9.2009 21:15:22   
KOKICA32

Plavanje- zelo sem zadovoljna....še bolj pa Valentin...zelo je užival, in če bo tako še 9x se nimam  kaj buniti, ker eni so se celo uro jokali tam...al pa niso hotli v obroču biti, on pa je kar vaditeljici gledal in jima razlagal:" delam prav, delam prav...pa dajmo hitreje, no...meni je tečno"...user posted image user posted image user posted image user posted image Je nekaj vaj brez obroča in nekaj z njim...pa priplavati morajo do ladjice in si igračo na na njej izbrati, pa vadili smo sonožen odriv, pa skoke kot žabice,...user posted image Skratka: The best! user posted image user posted image user posted image
Kokica, tak se zmenimo: ti zdaj lepo hodi na ta tečaj, pol pa boš ti nam predavala tak,da bodo še naši dojenčki vedeli kako je prav plavat ipd. In mi ti bomo plačale pol cene user posted image user posted image user posted image

Zmenjeno...torej 53 eur po osebi...No, Persida ima skonto...plača samo za enega...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
29.9.2009 21:15:22   
Najaa

očitno me ima na ignoru.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
29.9.2009 21:15:52   
PERSIDA
kokica - čist ok da si dala na gmail tam več sprejme kot hotmailuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
29.9.2009 21:16:14   
MalaČebelica

a si dala V. v stajico?

Bom...user posted image

Stajica-

Plavanje

se že veselim. upam da naša tečka ne bo jokala.... bomo videli

KOKICA JAZ NIMAM TVOJIH SLIK user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?