Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 19:59:27
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ so mi pa tudi vse mamice skupaj z vodjo vrtca rekle, da gre Sara kamot lahko jutri v vrtec četudi mal še smrka in kašlja... da naj bo odsotna samo v primeru, da je res slabotna in vidno bolana. Sara pa je razigrana in normalno funkcionira čez dan... kaj ve mislite? rekle so, da je nosek itak čez jesen in zimo več ali manj vedno poln... in če jo bom imela samo zato doma, bo doma celo leto... prosim za mnenje punce! Slovenčki so tak narod kolikor opažam, da so ti danes vse lepo rekle, da naj gre babika jutri v vrtec, doma se bodo pa že danes verjetno pogovarjale kako to da ti pride to na misel in kako neodgovorno od tebe. Ali pa tudi ne, ampak ponavadi je tko. Sto ljudi, sto čudi. Če se ti zdi, da je še smrkava in kašljava je jaz ne bi vozila še v vrtec jutri, naj bo jutri raje doma še in jo pelji v četrtek. Moje mnenje. Sicer ni L v vrtcu in ne vem kako strogo je to pri vas, ampak pri nas kolikor čujem so vzgojiteljice hude če je otrok smrkavo. Je pa res, da bo sedaj tak čas, da zna biti otroček kar eno obdobje dosti sprehlajen. Zdaj pa vedi kar je prav. Sicer pa kot je Gloria prej rekla, vse mamice delamo za svoje otročke najboljše in vem, da se boš tudi ti pravilno odločila. Glede tega, da pa nisi dobila glasu na sestanku je pa tako, da je povsod tako, kjer je preveč babnc na kupu. Ti pa verjetno nisi tip ženske, ki bi skakala v besedo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 20:00:18
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ so mi pa tudi vse mamice skupaj z vodjo vrtca rekle, da gre Sara kamot lahko jutri v vrtec četudi mal še smrka in kašlja... da naj bo odsotna samo v primeru, da je res slabotna in vidno bolana. Sara pa je razigrana in normalno funkcionira čez dan... kaj ve mislite? rekle so, da je nosek itak čez jesen in zimo več ali manj vedno poln... in če jo bom imela samo zato doma, bo doma celo leto... prosim za mnenje punce! grem zdej mal nazaj prebrat.... lep večer! To je res. Če je otrok samo nahoden, kar pomeni poln nosek, tudi kašelj do neke meje je spejemljiv, lahko gre v vrtec. Nikakor pa ne s povišano telesno temperaturo. Otrok preboli cca 20 prehladov letno, če vsak vzame en teden je to že skoraj pol leta Res je, da so prehladi tudi virusni in so ravno tako nalezljivi, ampak se jim enostavno ne da izognit. Tudi pediater za take stvari ne da bolniške. Glede sveta staršev pa čestitke, da si sprejela to funkcijo, res se je večina otepa . Verjamem, da ni lahko, pri nas škriplje že znotraj skupine (pri bubiju) in imamo (po roditeljskem sestanku prejšnji teden) že sklicane prve skupne pogovorne ure. Gre za zbiranje denarja za novoletno obdarovanje. Meni se vzgojiteljica prav smili. Vem kako je težko, ko vzgojiteljica želi popestrit vsakdan, ampak je to povezano s stroški. Zdaj bo bogi revi težko rečt za kak denar, morda se bo zaradi tega raje čemu odpovedala. Ta kratko pa bodo seveda potegnili naši malčki Meni se zdi lušno, da grejo v lutkovno gledališče, ampak to seveda ni zastonj. Pa da pride kako gledališče k njim, to tudi stane. Lani so nas po časopisu vlačili, ker se je zbiral denar ob koncu leta za šopek rožic
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 20:00:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* alenka, ne morem verjet, da tudi tebe kaj raz , ko si vedno tako pozitivna in vzpodbudna. saj bo šlo, mami! tako ja.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 20:04:34
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Lani so nas po časopisu vlačili, ker se je zbiral denar ob koncu leta za šopek rožic Ne razumem Bubi. V čem je bil problem?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 20:05:44
|
|
|
|
pf
|
Zaradi aidsa bomo manj seksali, zaradi norih krav, ptičje in svinjske gripe bomo manj jedli. Če pa se pojavi še nora trta, smo ga pa res najebali. Ja, ja, totalen kaos.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 20:06:43
|
|
|
|
pf
|
Saraya a potem te niso vzeli in si se mogla prenaročiti? Ja nimaš kaj leta so tu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 20:07:16
|
|
|
|
*bubi*
|
pf, to je tudi res, kar si napisala. žal pa je težko, če nimaš alternative pri varstvu. Pediater ti ne da bolniške za smrkav nos. Če je možnost, je seveda fajn, da se otrok čisto pozdravi, preden gre nazaj v vrtec. Samo je treba vedet, da bo čez tri dni spet pipica puščala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 20:08:11
|
|
|
|
pf
|
Lara kako je na Krasu? A piha kaj burja? Mast kurja kak bi šla za en teden nekam na Kras na dopust, ali pa vsaj čez vikend. Enkrat sigurno, mogoče drugo leto za prvi maj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 20:10:50
|
|
|
|
pf
|
Punce držte pesti, Lani gredo vse štiri štirke naenkrat ven. Luba mati Marija. To bo še ena katastrofa. Sem ji prej masirala dlesni in ima tak napeto, da bog pomagaj vse skupaj. Revče mamino.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 20:13:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Lani so nas po časopisu vlačili, ker se je zbiral denar ob koncu leta za šopek rožic Ne razumem Bubi. V čem je bil problem? nekateri starši vidijo v tem problem. Težko jim je dat 5€ za vzgojiteljici (obe skupaj), ki sta se celo leto ful trudili z našimi otroki No, taki so šli celo tako daleč, da so dali v časopis. Večer. Sicer ni bil vrtec poimenovan, ampak je bila taka specifična informacija, da nisi mogel zgrešit. Zdaj se je na oglasni deski pojavilo pismo ene mamice v zvezi z zbiranjem denarja za novoletno obdarovanje (6€), ki spet ful napada..... stil in besedne zveze pa so zelo podobne kot junija ob koncu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 20:14:11
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce držte pesti, Lani gredo vse štiri štirke naenkrat ven. Luba mati Marija. To bo še ena katastrofa. Sem ji prej masirala dlesni in ima tak napeto, da bog pomagaj vse skupaj. Revče mamino. bubika je še vedno pri spodnjih enkicah
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 20:18:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Glede sveta staršev pa čestitke, da si sprejela to funkcijo, res se je večina otepa . Verjamem, da ni lahko, pri nas škriplje že znotraj skupine (pri bubiju) in imamo (po roditeljskem sestanku prejšnji teden) že sklicane prve skupne pogovorne ure. Gre za zbiranje denarja za novoletno obdarovanje. Meni se vzgojiteljica prav smili. Vem kako je težko, ko vzgojiteljica želi popestrit vsakdan, ampak je to povezano s stroški. Zdaj bo bogi revi težko rečt za kak denar, morda se bo zaradi tega raje čemu odpovedala. Ta kratko pa bodo seveda potegnili naši malčki Meni se zdi lušno, da grejo v lutkovno gledališče, ampak to seveda ni zastonj. Pa da pride kako gledališče k njim, to tudi stane. Lani so nas po časopisu vlačili, ker se je zbiral denar ob koncu leta za šopek rožic vidiš, pri nas so pa le to odpovedali in tega sploh več ni v vrtcu, ker so se starši drugač usmerjenih zbunili..pa ni več božička al pa dedka mraza v vrtcu....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 20:19:19
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ojoj, MTY, upam da imaš dodatek na neugodne delovne razmere Tudi če ga ima, ji (nam) bodo zdaj vse vstran vzeli Jaz se kar malo bojim, kaj bo. Oba delava v JU. Dragi je še bolj odvisen od dodatkov, zdaj jih bodo pa nižali. Ravno danes sem se šla za mojo plačo zbunit, ker sem bila kar malo razočarana nikoli nobenga dodatke za te, oprostite bedake, nisem imela. sedaj pa....kaj vse to bluzijo?? porodniška se ne bo več štela v delovno dobo, v JU naj bi vsak mesec en petek delali gratis za državo...
< Sporočilo je popravil Me to you -- 29.9.2009 20:21:38 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 20:19:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce držte pesti, Lani gredo vse štiri štirke naenkrat ven. Luba mati Marija. To bo še ena katastrofa. Sem ji prej masirala dlesni in ima tak napeto, da bog pomagaj vse skupaj. Revče mamino. bubika je še vedno pri spodnjih enkicah naš ma pa zgornje že tud
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 20:20:11
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce držte pesti, Lani gredo vse štiri štirke naenkrat ven. Luba mati Marija. To bo še ena katastrofa. Sem ji prej masirala dlesni in ima tak napeto, da bog pomagaj vse skupaj. Revče mamino.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 20:22:29
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Lani so nas po časopisu vlačili, ker se je zbiral denar ob koncu leta za šopek rožic Ne razumem Bubi. V čem je bil problem? nekateri starši vidijo v tem problem. Težko jim je dat 5€ za vzgojiteljici (obe skupaj), ki sta se celo leto ful trudili z našimi otroki No, taki so šli celo tako daleč, da so dali v časopis. Večer. Sicer ni bil vrtec poimenovan, ampak je bila taka specifična informacija, da nisi mogel zgrešit. Zdaj se je na oglasni deski pojavilo pismo ene mamice v zvezi z zbiranjem denarja za novoletno obdarovanje (6€), ki spet ful napada..... stil in besedne zveze pa so zelo podobne kot junija ob koncu za to pa sploh nimam besed. žalostno.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 20:23:20
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish vidiš, pri nas so pa le to odpovedali in tega sploh več ni v vrtcu, ker so se starši drugač usmerjenih zbunili..pa ni več božička al pa dedka mraza v vrtcu.... Iz ene skrajnosti v drugo. Tole pa tudi ni dobro. Mi smo to čisto drugače dojemali. Jaz se še sedaj spomnim dedka mraza v vrtcu, ko je prišel, pa da sem imela oblekco novo oblečeno in da sem mu sedela na krilu in sem se slikala z njim, pa da mi je dal darilo, pa da je bil prijazen stric. To bi se mogli zbuniti, da bi bil, ne pa da ga ni. Je pa res pri hudiču, da ljudje nimajo oz. nimamo denarja in to je posledica tega. Pri vrabcu slabo čitam, sedaj komaj vidim, da piše drugače usmerjenih. To verjetno misliš versko, zato ni božička. Tudi to ni dobro, pa naj imajo dva.
< Sporočilo je popravil pf -- 29.9.2009 20:25:01 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 20:25:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Lani so nas po časopisu vlačili, ker se je zbiral denar ob koncu leta za šopek rožic Ne razumem Bubi. V čem je bil problem? nekateri starši vidijo v tem problem. Težko jim je dat 5€ za vzgojiteljici (obe skupaj), ki sta se celo leto ful trudili z našimi otroki No, taki so šli celo tako daleč, da so dali v časopis. Večer. Sicer ni bil vrtec poimenovan, ampak je bila taka specifična informacija, da nisi mogel zgrešit. Zdaj se je na oglasni deski pojavilo pismo ene mamice v zvezi z zbiranjem denarja za novoletno obdarovanje (6€), ki spet ful napada..... stil in besedne zveze pa so zelo podobne kot junija ob koncu pri nas v šoli se tud vedno eni in isti bunijo, pa jim je vsak € težko dat, pa že vsi vemo, da jim ni denar problem..... ampak res vsaka malenkost jim gre v nos ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 20:26:54
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you v JU naj bi vsak mesec en petek delali gratis za državo... Čakaj, čakaj. Dobrih štirinajst dni me ni na šihtu, pa že petek gratis, dodatke bodo skinli. Je pa res, da med 24 ur najbolj Lano rihtam. Kaj pol se mi še sploh splača iti po bolniški na šiht? Kaj si ti ja nor?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 20:28:36
|
|
|
|
pf
|
Lara kaj si zaspala za računalnikom? Hitro malo poročaj kak sta?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 20:30:35
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you v JU naj bi vsak mesec en petek delali gratis za državo... Čakaj, čakaj. Dobrih štirinajst dni me ni na šihtu, pa že petek gratis, dodatke bodo skinli. Je pa res, da med 24 ur najbolj Lano rihtam. Kaj pol se mi še sploh splača iti po bolniški na šiht? Kaj si ti ja nor? to sem slišala danes v službi. najprej je bil predlog 3 petki na mesec, sedaj so se nekako zmenili za enega. kdaj pride to v realnost, ne vem. je pa sigurno nekaj resnice v tem, sem izvedela te info. od zanesljive osebe, ki pozna veliko ljudi na pravih položajih. mislm........kar se dogaja v tej državi.........to ni več normalno. čudim se, da narod vse tko stoično prenaša.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 29.9.2009 20:34:01 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 20:37:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf To verjetno misliš versko, zato ni božička. Tudi to ni dobro, pa naj imajo dva. versko ja........ pa jehovci so bli v bistvu problem...... je pa res to zdaj čisto brezveze..... tak prazni december je ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 20:38:07
|
|
|
|
pf
|
Lahko noč, grem malo pred TV.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 20:39:09
|
|
|
|
gold fish
|
nočka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 20:39:51
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish je pa res to zdaj čisto brezveze..... tak prazni december je .... Nasplošno ni več to, to. Sam vrvež je v trgovini in vozički polni, da dol pada in na silo kupljena darila. Nič več domačnosti, sproščenosti in čakanja na božička ni. Vsi bi imeli že najraje desetega decembra darilo. Mah kaj čmo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?