veselka
|
v Postonjski porodnišnici je očitno navada, da ti dajo odvajalo dan po porodu, da ga vzameš pred spanjem. sm mislila, da me bo že ponoč šraufalo, me je blo kr strah, ker sm bla še od poroda utrujena, ker je bla neprespana noč... pa je prijel šele naslednji dan. pa kar neki dni nisem sploh čutla nič v črevesju, pa tud ko sm šla lulat, nism nč čutla do zunaj - se mi zdi, da sem mela od vsega pritiskanja pri porodu vse omrtvičeno. vila malina a ti pa sam še 4 kile viška . jaz jih imam še 10, pa se nočem hecat, ker je že tko premal mleka. sam mi je kr mal grozna vsa ta zašpehanost - nisem vajena. mah, bo že čas za odstranit evo, če smo se navadli na previjanje, pa je zdej cela katastrofa kopanje. moja Aurora se tako dere, ko jo damo v vodo, da bodo meni ušesa odpadla. in potem mi je še ful grozno, ker ne vem, a ji s tem travmo delam. tko da jo zlo na hitro namočim in ven vzamem pa fajn zavijem, prelupčkam, prestiskam... da se pomiri. bogica. tko da zaenkrat izvajamo kopanje vsak drugi dan. se pa ful pogosto joka, ko jo dam iz rok. pa že spi, pa jo odložim, da grem kej pojest al se pa umit, pa je hitr dretje. in js je ne morem pustit, da se joka, ker je to res hudo, pa še ful močne glasilke ima (je še patronažna priznala). dons je en tak dan, ko bi bla skos pri meni. potem je tašča prišla na pomoč, da jo je vzela crtat, da sem se šla umit in jest (to je blo okrog poldne in do takrat sploh še nisem uspela jest) pa jo je sicer po določenem času pomirila, sam je blo pol še slabše. no smo na koncu šli na sprehod, s tem, da sem najprej mogla hodit z njo v naročju, da je zaspala in je šele potem v vozičku mirno drnjohala. kako pa vaši sončki kej spijo ponoči? pa preden se zbudijo? a se zbudijo iz mirnega spanca? ker moja kr neki časa javka v spanju preden se zbudi in začne jokat za jest. pa ne vem, a to kej sanja, al od lakote al jo kej črviči,...