|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - 4. del
29.9.2009 10:19:54   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

a je kakšno pravilo, glede na to ko me je pogledal vaginalno G, je rekel, da ni še nič pripravljeno, nič ne kaže. saj to se lahko spremeni v trenutku a ne?

ja, pri meni se je 14 dan čez rok s prostin gelomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 701
29.9.2009 10:26:14   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

Saj res, koliko bo moja Nia približno stara, da bo mamica lahko prespala celo noč, brez zbujanja na tri ure?

moj taprvi pri mesecu in pol, Tomaž upam, da bo tudi tu nekje ...nekateri pa še pri dveh letih niso prespali cele nočiuser posted image

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 702
29.9.2009 10:31:35   
Erdbeere
Tanik lahko se hitro spremeni...samo sej veš, običajno tisto kar hočeš ne pride takrat ko bi ti rad user posted image user posted image

Sej bo punce...navijam za vse vas....user posted image

Dolenjka čestitke za sinčka Maksa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kilogrami....pri meni je -3kg...zdej moram pa še kakšnih 10 kg dol spravit pa bom happy user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 703
29.9.2009 11:00:42   
Erdbeere
Škorpijončica hvala user posted image

Evo mi smo se pa ravnokar skopali...je prišla babca in skopala Evo user posted image user posted image Punca je pa tako uživala....brez solzic smo prestali tole prvo kopanje.

Dudo ima pa naša kakor kdaj, včasih jo skoz ven meče..običajno jo ima pa kar lepo v ustih, vleče k zmešana user posted image user posted image user posted image

Hehe prva slikica ja...to pa je lep spominček...pri nas imamo prvo slikico čisto takoj, ko se je Eva rodila...samo ne vem, če je slikica ravno za v javnost, no za doma že, za na forum pa ravno ne user posted image user posted image user posted image Je reku možek, sej si rekla, da moram takoj ko se rodi slikat in je vzel dobesedno....imam vsaj predstavo, kako to vse skupaj zgleda, ker drugače nimaš nobenega občutka kaj se spodaj dogaja.

Bety, še enkrat čestitke za sinčka...pravi mali frajerček je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 704
29.9.2009 11:34:19   
bony
Jaz sem tudi še v enem kosu... danse je PDP in kot zgleda bomo še malo počakali user posted image ... jutri imam pregled in resnično upam, da bomo kmalu v treh... sicer pa je ta vikend polna luna, ki bo mogoče prinesla našo malo pikicouser posted image ....

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 705
29.9.2009 11:47:31   
tulpek
Dolenjka, čestitam user posted image user posted image user posted image .

Bety, super, da si se oglasila. Sem mislila, da bomo mogle 6 tednov čakat, da nam vsaj malo poveš, kako je bilo. Zdaj pa kar počivaj, bomo zdržale, da se vrneš nazaj user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

a je kakšno pravilo, glede na to ko me je pogledal vaginalno G, je rekel, da ni še nič pripravljeno, nič ne kaže. saj to se lahko spremeni v trenutku a ne?

ja, pri meni se je 14 dan čez rok s prostin gelomuser posted image user posted image user posted image

Meni pa 11 dni čez rok user posted image .
Ampak nekaterim se pa res v nekaj urah stanje obrne, sem govorila z nekaterimi takimi, ki so bile še dopoldne na pregledu zabetonirane, ponoči pa akcija. Tak da držim pesti user posted image . Vas razumem, kako je čakati...

Danes smo imeli prvo kopanje, mali ga je lepo sprejel, malo zajokal, sedaj pa zadovoljno spi.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 706
29.9.2009 12:12:20   
baby blue
dolenjka čestitke user posted image user posted image

Najina mala spi jst sem pomila po tleh moj je pa kuža peljal k veterinarju... Ja kar dogaja se pri nas na veliko... Je takoj bolj pestro in energično user posted image user posted image Lana je postala prava jedka se mi zdi da je par dni nazaj dobila kar velik apetit skoz bi jedla in jedla... user posted image user posted image Prava mala požeruhinja... user posted image user posted image Drugače je še vedno pridna... Zajoka samo ko je lačna potem se pa previjemo pa podojimo pa je mir... user posted image user posted image Bomo šli pa danes malo spet na sprehod...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 707
29.9.2009 12:27:27   
altaja
Lubenička: tolk časa si bla zaprta???? Jst v P tud nisem šla na blato in mi je na dan odhoda zdravnica na viziti rekla, da me ne spustijo domov dokler ne grem kakat. In sem dobila svečko. Pa tud šivi bolijo manj če redno odvajaš ker črevesje ne pritiska toliko dol. Drugač pa super da so šivi že ok.

Čestitke nove mamice

In  držim pesti da ostale to kmalu postanete

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 708
29.9.2009 12:40:36   
jullie
halo punce..se vam na hitro javim, ker me še nekaj oči bolijo... sicer nevem točno zakaj, ker se pri porodu res nisem nič napenjala..ampak bo že..

najprej vsem hvala za čestitke.. od nedelje sva s Karlo že doma... vse je ok

..porodna zgodba… ob 2h so se začeli popadki…js še nisem prav vedela, če je to to…grem še malo brskat po googlu kako sploh zgledajo (kot da nisem prej imela 9 mesecev časauser posted image user posted image )… ob pol treh sem si šla spodaj frizurco uredit in noge pobrit…mojuser posted image se je vmes zbudil in ves začuden kaj si js ob taki uri noge brijem..no, vmes so postali popadki na 7 min, pa sem rekla, da pol ure še počakam…no, ob 3.30 sva šla od doma (popadki v avtu že na tri minute), ob 4.05 sva prišla v P, ob 4.20 že v porodno ( 7 cm odprta in čisto zmehčana) in ob 5.02 se je rodila pupa.. res zeloooo hitro..mojuser posted image mi je zelo pomagal z masažo križa… iztis sploh ni bolel (najbolj sta zadnja dva popadka, ko je že dol pritiskala) in v prvem šusu je šla ven..je pa res, da sem spet pozabla kako se dihauser posted image user posted image ..stara zgodba…bila sem pa seveda zopet šivana (upam, da tokrat lepše)...

………………………………………………..
pa vsem, ki ste rodile čestitke!!!!user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 709
29.9.2009 13:13:17   
mayathebee
hello čveke! Evo se oglašam spet po doooolgem času..KONČNO je 22.9. na svet prijokala TAJA-50cm in 2980g težka..Sicer se je zakompliciralo
in so mi morali delati urg. CR in sem bla teden dni v bolnišnici,ampak je naša babika zdrava in to je najvažnejše ane?

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 710
29.9.2009 13:16:40   
Lubenička
IZVIRNO SPOROČILO: mayathebee

hello čveke! Evo se oglašam spet po doooolgem času..KONČNO je 22.9. na svet prijokala TAJA-50cm in 2980g težka..Sicer se je zakompliciralo
in so mi morali delati urg. CR in sem bla teden dni v bolnišnici,ampak je naša babika zdrava in to je najvažnejše ane?

ČESTITKE!! user posted image user posted image Samo,da je vse OK. user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu mayathebee)
Neposredna povezava do sporočila: 711
29.9.2009 13:17:00   
Lubenička
dolenjka...ČESTITKE!! user posted image user posted image

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 712
29.9.2009 13:20:29   
Erdbeere
IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička

ČESTITKE!! user posted image user posted image Samo,da je vse OK. user posted image

se kar podpišem pod tole user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 713
29.9.2009 13:21:43   
mayathebee
Hvala za čestitlke!

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 714
29.9.2009 13:43:39   
Lubenička
Pozdravljene...

midva sva pa bolna. user posted image Jaz sem prehlajen...iz nosa teče, kašlam, v grlu tut neki čutm... Zdj sm na medu in čajčku...
Mali ima pa zamašen nosek, pa ponoči je pobruhal vse kar je pojedel, zjutri pa je zelo malo pojedel, ker sem si veliko mleka ven spumpala...spi pa tudi naveč 2 uri...bošček moj user posted image

upam, da se čimprej pozdraviva...

aja...drugače nama je pa popek odpadu čez vikend in v petek se bomo prvič skopal. user posted image

pridne bodte...

Neposredna povezava do sporočila: 715
29.9.2009 14:08:38   
tulpek

Čestitam user posted image . Upam, da dobro okrevaš po CR.

(odgovor članu mayathebee)
Neposredna povezava do sporočila: 716
29.9.2009 15:39:23   
vila MaLiNa
Lubenička upam, da se kmalu pozdravitauser posted image user posted image user posted image

Bety bravo za poroduser posted image in takega korenjaka. Kako si se potem zmenila s cepljenjem?

Dolenjkauser posted image user posted image user posted image Čestitke!

Kile od mojih končnih 24kguser posted image jih je HB ostalo samo še 4. Tako, da se moj ginekolog lahko malo v jezik ugrizne koliko se lahko nosečnica zredi!

Neposredna povezava do sporočila: 717
29.9.2009 15:40:42   
Tanik

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Čestitam user posted image . Upam, da dobro okrevaš po CR.

se podpišem

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 718
29.9.2009 16:25:11   
veselka
oj,

mi imamo pa jutri prvo posvetovalnico user posted image user posted image user posted image

učer smo kupli ležalnik, pa je bil prvih 15 min ful začudeno zanimiv, še igračke je poguncala... sam pol je bil spet jok za k mami. v glavnem, ona bi se skos pr mami crtila in spala v naročju. jo odložiš v voziček al pa postlo ko že spi... čez 2 min dretje. tko da učasih že prou smrdim, ker ne morem pod tuš, ker od hormonov fuuuuuuuul švicam user posted image . sej rata vsak dan, sam nikol ne vem, kdaj. no, najkasneje ko moj pride domov user posted image

tud ponoč smo začel bit lačni, sam jo kr v pojstlo vzamem, v leže joško v usta in pol počas skupi zaspiva, ker mi ni za čakat, da bo blagovoljena sama zaspat. čez 2/3 ure se tko zgodba ponovi... pa se sam obrneva user posted image

čestitke vsem novopečenim mamicamuser posted image user posted image user posted image

aja, slikice po-poroda so pa na spletu od mojega www.marko.zenfolio.com , če katero zanima user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 29.9.2009 16:31:06 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 719
29.9.2009 16:48:37   
kepica
ijoj veselka, kok je pa Aurora lep dojenčekuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem šla gledat slike v album. To tvoj tako obvlada slikat?
Vse čestitke za tako lepe slike. In tako luštno princeskouser posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 720
29.9.2009 17:16:33   
ja.lo09
Da se javim.
Nič nisem pisala, ker sem zadnje štiri tedene nosečnosti ležala v bolnici. Ne bom opisovala vsega kar se je zgodilo, ker je sedaj že vse mimo.

Skratka, na dan PDP so mi sprožili porod in 24.09 sem po dolgih urah muke rodila punčko Evo, težka 3330 g in velika 52 cm.
Srečna sem da je z mojo pup vse ok, vse ostali pa bom čimprej pozabila.

Dodala bi samo eno, vsa zahvala gre dr. Kseniji Ogrizek Pelkič iz mariborske porodnišnice in za vse skupaj se ji še enkrat iskreno zahvaljujem. 

Nimam časa da bi lahko prebrala vse za nazaj, zato ne vem kdo je že rodil kdo ne, vsem ki ste čestitam, ostale pa le pogumno v boj. Boste videle se splača, ko vidiš svoj največji zaklad. Sedaj pa hitim, moja Eva se mora priklopit na zizo.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 721
29.9.2009 18:16:32   
vila MaLiNa
Ja.Lo samo, da je sedaj vse vredu z vamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa čestitke za Evouser posted image
Sama sem 4 dni pred porodom preživela v porodnišnici... sama v sobi za tri z nosečniškimi hormoni... tako, da si sploh ne moram predstavljati, kako si ti zdržala. No samo sej ženske smo trpežna bitjauser posted image . Uživajte.

Veselka fenomenalne fotografijeuser posted image Sicer jih najbrž ni bilo težko posneti, ker je imel tvoj dragi tako dobra fotomodelauser posted image , ampak moj user posted image je vseeno firbčen, ker fotoaparat ima tvoj.

(odgovor članu ja.lo09)
Neposredna povezava do sporočila: 722
29.9.2009 18:59:04   
veselka
ja moj je mel opreme za cel studio s sabo, da bo ja pravi objektiv imel v trenutku user posted image user posted image user posted image

ima pa Canon 5D II
pa 40D

pa hvala za komplimente user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 29.9.2009 19:04:29 >

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 723
29.9.2009 19:38:08   
baby blue
Čestitke vsem novim mamicam... user posted image user posted image

Meni je tudi G zadnji dan pred odhodom iz P dala svečko ker nisem upala it na blato da si nebi šivov pretrgala... Zdej ko sem domov pršla pa tudi malo težko kakam sem si kupila kar svečke... Tako da si jo dam vsak drugi dan da gre potem lažje...

veselka res prekrasne slike Aurore...

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 724
29.9.2009 20:14:51   
veselka
v Postonjski porodnišnici je očitno navada, da ti dajo odvajalo dan po porodu, da ga vzameš pred spanjem. sm mislila, da me bo že ponoč šraufalo, me je blo kr strah, ker sm bla še od poroda utrujena, ker je bla neprespana noč... pa je prijel šele naslednji dan. pa kar neki dni nisem sploh čutla nič v črevesju, pa tud ko sm šla lulat, nism nč čutla do zunaj - se mi zdi, da sem mela od vsega pritiskanja pri porodu vse omrtvičeno.

vila malina a ti pa sam še 4 kile viška user posted image . jaz jih imam še 10, pa se nočem hecat, ker je že tko premal mleka. sam mi je kr mal grozna vsa ta zašpehanost - nisem vajena. mah, bo že čas za odstranit user posted image

evo, če smo se navadli na previjanje, pa je zdej cela katastrofa kopanje. moja Aurora se tako dere, ko jo damo v vodo, da bodo meni ušesa odpadla. in potem mi je še ful grozno, ker ne vem, a ji s tem travmo delam. tko da jo zlo na hitro namočim in ven vzamem pa fajn zavijem, prelupčkam, prestiskam... da se pomiri. bogica. tko da zaenkrat izvajamo kopanje vsak drugi dan.

se pa ful pogosto joka, ko jo dam iz rok. pa že spi, pa jo odložim, da grem kej pojest al se pa umit, pa je hitr dretje. in js je ne morem pustit, da se joka, ker je to res hudo, pa še ful močne glasilke ima (je še patronažna priznala). dons je en tak dan, ko bi bla skos pri meni. potem je tašča prišla na pomoč, da jo je vzela crtat, da sem se šla umit in jest (to je blo okrog poldne in do takrat sploh še nisem uspela jest) pa jo je sicer po določenem času pomirila, sam je blo pol še slabše. no smo na koncu šli na sprehod, s tem, da sem najprej mogla hodit z njo v naročju, da je zaspala in je šele potem v vozičku mirno drnjohala.

kako pa vaši sončki kej spijo ponoči? pa preden se zbudijo? a se zbudijo iz mirnega spanca? ker moja kr neki časa javka v spanju preden se zbudi in začne jokat za jest. pa ne vem, a to kej sanja, al od lakote al jo kej črviči,...

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?