|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - 4. del
28.9.2009 8:16:19   
simonae
Pozdravljene!

litlleMiss čisto prav narediš z D kaplicami, da iztisneš malo mlekca zraven (sicer eni pravijo, da lahko direkt, a meni so vedno rekli, da naj naredim točno tako, kot si ti opisala. Moj nasvet je le to, da ne prehitro zvišati doze, če jo že kaj črviči. Raje kar pri eni dalj ostani (ene šele pri 3-mesecih začnejo dajati, če nj. otročičkov nič ne dajejo črvički, ravno zato, da se prebava otroka toliko utrdi, da potem lažje to predelajo, pa ponavadi minejo krčki okoli 3.meseca.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 651
28.9.2009 8:24:32   
chebelica21
Oj punce,.... no da se vam javim malo.

Midva z Amon Raiem sva super, se dojima in malce imava dodatka ker sma preveč izgubila na teži v P. Ampak sedaj je že pravi jedec in ima že kar dve bradi,... user posted image Jutri pa imava pregled v P.

Moja porodna zgodba,...
V soboto sem skuhala čufte za 8 oseb in rekla, da potem pa gremo rodit,... In res v nedeljo zjutraj ob 4 se mi začnejo popadki na 15 minut, do 6 so se začeli samo še stopnjevat na 5-7. No pa grema z mojimuser posted image v P kjer me pregledajo ampak nisem se odpirala (odprta sem bila samo 2 cm) vendar so me obdržali noter. Nato pa dolgo čakanje najprej ctg, potem me je babica dala hodit, da bi pospešla odpiranje ali odtek vode,... Ampak nič. Naredila sem pa sigurno 10 km po hodniku,... user posted image No 13.40 pa me hoče spet pregledat, takrat mi je pa počil mehur in začelo se je. Popadki so se seveda stopnjevali in bili kar hudi morem priznat, ampak smo zdržali. Moj user posted image je seveda bil non stop z mano in me podpiral,... No iztis je bil pa hitro mimo, trije popadki in moj sonček je bil na svetu,... Seveda so me morali vrezat, tako da trenutno še malce težko sedim, ampak je že zelo vredu,... user posted image
Domov sva prišla v sredo in imela ponoči kar malce pestro, razumem saj je bilo to za Amon Raia vse novo, sedaj pa je pravi user posted image . Ponoči se zbujama na 3 ure tako, da se jaz kar naspim,... Z user posted image pa imava razdeljeno delo, jaz dojim on previja in kupčka podira,... Tako, da smo v 45 minutah spet vsi v posteljah in že veselo spimo naprej. Mi zelo pomaga, pa še spočijem se malo,...

Toliko za sedaj se vam še kaj javim,...

Čestitke vsem mamicam in njihovimuser posted image , vsem ki še pa čakate pa želim čimlepši porod.
Iz lastnih izkušen vam povem, splača se potrpet vso bolečino, saj ko enkrat držiš potem to malo štručko v rokah je nepozabno.

< Sporočilo je popravil chebelica21 -- 28.9.2009 8:27:16 >

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 652
28.9.2009 8:27:51   
simonae
No, še moje stanje: se dogaja, pa se ne dogaja. user posted image

Vse skupaj me zelo heca in imam že dost!

Danes ponoči sem imela popadke na približno 10 min dve uri (medtem, ko sem ležala sem jih nekaj čutila, potem pa sem vstala in hodila, če bi to pospešilo vse skupaj. Pol pa spet nič. Šla še nisem v P, ker sem tudi prejšnja dva dneva nekaj imela na pol ure, a se je vmes večkrat prenehalo in še niti 1 cel prst nisem odprta (v soboto sem šla na CTG, ker v petek nisem nič premikov čutila. No, CTG je bil spet lep, tudi otroček se je zbudiluser posted image , je pa bil zaznan že en popadek.)

Danes se moram pokazati svoji G. Upam, da je vse to dogajanje kaj začelo odpirati moja tako strogo zaprta vratauser posted image - moja G je prejšnji teden na enak izvid rekla, da sem še zacementirana.

Ja, kaj naj rečem - vedno bolj sem nestrpna, čeprav sem do četrtka ves čas govorila, da pred 30. oz. 1. ne pričakujem nič.

Lep sončen dan vsem - za sprehode in za rodit

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 653
28.9.2009 8:42:15   
Mateja4
Punce, _melody_ vam sporoča, da je v porodnišnici, klistirana in 1 prst odprta, popadki pa celo noč...

DAJMO SARA pohiti!!!!

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 654
28.9.2009 8:49:09   
Tanik
Dobro jutro,

pri meni se nič ne dogaja, bom videla kaj bo popoldne CTG pokazal pa upam, da bo kaj.zdaj bi pa že jaz tudi šla.

Sonchek čestitke user posted image

melody naj čim hitreje mine user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 655
28.9.2009 9:13:20   
Erdbeere
dobro jutro punce...

Naj vam vsem čimprej začne dogajati na polno...da čimprej dobite svoje zakladke v naročje...sej bo boste videle...vem pa popolnoma dobro kako vam je, ker sem sama tokrat spet zamujala..najlepše je, če rodiš na PDP...samo takih je malo user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 656
28.9.2009 9:29:58   
klaja
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4

Punce, _melody_ vam sporoča, da je v porodnišnici, klistirana in 1 prst odprta, popadki pa celo noč...

DAJMO SARA pohiti!!!!

Držim pesti za čim bolj hiter in ne boleč porod!!!! Evo pa si me prehitela.

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 657
28.9.2009 9:53:23   
dreja79
Dobro jutro,

Sonchek iskrene čestitke za sinčka user posted image user posted image user posted image .

Melody držim pesti, da ti čimprej mine user posted image user posted image .

Kaj pa je z Anjo22?

Evo jaz sem danes s pregleda, prav tako imam danes rok. CTG je lep, user posted image  se še dobro počuti v trebuščku. Je pa tista krivulja, ki naj bi merila popadke, danes narasla, zadnjič je bila čista ravna črta. Vendar mi G ni nič rekel, da bi se lahko že kaj dogajal.

Včeraj sem bila ful utrujena, sem cel dan skoraj preležala in predremala, pa vse me je dol tiščalo, pa  v spodnjem delu trebuha me je zategovalo. Sem že mislila, da bo kaj, ampak na žalost še nič user posted image
Mal se sita vsega! S tem trebuhom sploh ne morem več normalno funkcionirat. Pa mogoče sem mislna, da bo ta user posted image  prišel malo prej ven, pa sem se očitno zelo uštela. Zdaj sem pa žalostna!
Naslednji pregled imam 02.10., če ga bom dočakala, kile pa +0,5 kg za na seznam. Mi je pa rekel G, da me bo v petek pregledal še vaginalno, da bo videl, a se že kaj pripravlja.

Upam, da vseeno še ulovim september user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 658
28.9.2009 9:58:40   
draja
Simonae v LJ porodnišnici so obiski strogo omejeni le na očke. Tako velja že od 19. junija. (Razen če so zdaj v 3-eh tednih kar sem doma kaj spremenili).

Čestitke novim mamicam in navijamo za melody!!!!

Pa še vse slikice in sončke na njih moram pohvaliti. En bolj lušen kot drugi!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 659
28.9.2009 10:15:34   
kepica
Oj, danes rodimo, odprta do 6cm, umetni popadki! Sporočim, ko rodimo. Pa držite pesti, da bo vse OK. pa pa Anya22

Sporočilo je poslala ob 7h, tako, da sedaj verjetno že na polno dogaja.
Go go Anya22user posted image user posted image user posted image Srečnouser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 660
28.9.2009 10:26:22   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Oj, danes rodimo, odprta do 6cm, umetni popadki! Sporočim, ko rodimo. Pa držite pesti, da bo vse OK. pa pa Anya22

Go go Anya22user posted image user posted image user posted image Srečnouser posted image

Verjetn, da bo vsak čas konec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 661
28.9.2009 10:31:41   
Erdbeere
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

Verjetn, da bo vsak čas konec user posted image user posted image user posted image

oooo super....go go Anya22

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 662
28.9.2009 10:59:43   
*kinnie*
Heloo

No jaz pa ena izmed ta vztrajnih user posted image user posted image user posted image ....naslednji pregled 1.10...

Z malim vse ok, ctg lep, pretoki ok, plodovnice dovolj......edino kar mali  zamujaaaaa, mene pa že vse takooo boliii,....

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 663
28.9.2009 11:11:14   
Lubenička

SREČNO!! user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 664
28.9.2009 11:11:31   
Lubenička
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4

DAJMO SARA pohiti!!!!

SREČNO!! user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 665
28.9.2009 11:38:46   
klaja
Torej čakamo sedaj na dve lepi novički!!!

Melody in Anja user posted image

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 666
28.9.2009 11:58:22   
SONČEK LARA
No pa da se še ja javim. Ja danes je moj dan! Pa nič ne kaže, vsa sem že neučakana in predvsem naveličana!!!

Jutri imam pregled takoj ob osmih, in naj me spet pregleda vaginalno in če sem že kaj več odprta se bom kar sama zapeljala v porodnišnico, ker mam dost tega čakanja. Počutim se vsak dan bolje, a ni to čudno, še kak mesec nazaj me je vse ščipalo pa matralo, danes na PDP pa sem ko rožica.

Res nas je še malo ostalo in upam da nam vsem uspe še v tem mesecuuser posted image user posted image

Srečno

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 667
28.9.2009 12:21:20   
Anonimen
ojla punce
držim pesti da vse čimprej opravite pot v Rimuser posted image

naša princeska je boga se je od tamavčija nalezla pa še krčki jo dajejo tko da je prov bogauser posted image

nč grem zdej eno juhico pojest pol pa vrjetn že rito previt k voham da neki smrdiuser posted image

(odgovor članu SONČEK LARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 668
28.9.2009 13:46:41   
katka11
no se vam se jaz malo javim.
v soboto sem imela rok, danes ze drugo amnioskopijo, nic novega, v sredo spet kontrola, ce ne pridem prej rodit.
drugace nc posebnega, razden, da ko sedim nekaj casa pol komi vstanem, me bolijo sramne kosti za pop....
nic pocakamo, ko se bo dete odlocilo pa akcija, ni kaj drugega.
mal m grejo pa na zivce vsi klici, smsi in podobno z vsebino, a je ze kaj, ja  a si se kar doma, ja kva pa j s tabo.... no ja ampak sej pravim bo ze , prej al slej.

lepo se mejte vse, tiste, ki cakate in teiste, ki mate ze svoje soncke v roka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 669
28.9.2009 15:12:51   
kepica
Ku ku, pa sem tu punčka Nika, težka 3320g, velika 51cm. Mamica in hčerkica sta dobro. Anya22

Čestitke Anya22 za malo princeskouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 670
28.9.2009 15:14:58   
Erdbeere
Anya čestitke za hčerkico Niko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 671
28.9.2009 15:52:53   
klaja
Anya22 čestitke za Niko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Katka tudi meni grejo že vsi na živce, pri nas že sosed hodi vsak dan spraševat, če že imamo kaj, pa drugače nimamo nekih posebnih stikov user posted image . O ostalih pa sploh ne bi komentirala.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 672
28.9.2009 16:10:01   
baby blue
Anya22 čestitke za hčerkico...

_melody_ srečno držim pesti

Midve sva se ravno p odojili sedaj pa lepo pančka... Je prava mala požrešnica ratala...

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 673
28.9.2009 16:30:31   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

Anya čestitke za hčerkico Niko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 674
28.9.2009 16:49:33   
Dulsineya
Anja22 čestitke za Niko

Melody go go...zdej verjetno že carta...

Mi smo pa spet na ustaljenem urniku, na 4-urne intervale, nama je z Lili spet ratalo red vzpostavit, ker odkar sva se začele res končno dojit je bila kr naprej priklopljena na joško in jaz sem bila okupirana 24/7 in mi ni ratalo nič naredit, tak, da je zdej hb boljše in mala brez nastavkov končno vlečeuser posted image

Mi je pa danes soseda prinesla Primorske novice od 4. sept, kjer so oblavili rojstvo, čeprav se je Lili rodila 16. avg. Pa sem rekla moji mami, da bi rada za spomin in sem naslednji dan, ko sem rodila njo poslala po Primorske in ona jih je vestno kupovala enih 14 dni in ni bilo nič, pol je pa obupala in je rekla sosedi, ki je naročena, da če bo slučajno zasledila, da pove. No, in sedaj imamo en spomin večuser posted image Sem pa videla, da sta zraven objavljeni še rojstvi Maksa od Sarchi in Aurore od Veselkeuser posted image

Evo, je prišel ati domov in šibamo na sprehod, z Lili sva se ravno sprevile in podojile tako da sva perajt...

Uživajte!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?