škorpijončica
|
Bety, dobr si to zrihtala! Tudi jaz imam fotko ki je nastala takoj po rojstvu; Hehe, pa lepim fotke v dojenčkov album in zdaj ne vem kaj naj nalepim pod Moja prva fotografija... Kar tole ali malo pogoljufam... Danes je Nia spremenila status in iz novorojenčice postala dojenček. Lubenička, tako dolgo nisi šla kakat? Uf, groza... Jst nism bla nič šivana pa me je bilo vseeno ful strah it kakat...sam meni so takoj že prvi dan dali zvečer odvajala, dvojno dozo, tako da čez nekaj ur nisem imela izbire..ampak ni bilo tako hudo kot sem mislila da bo, je bilo vse ok. Drugače pa je treba ful pazit, da po porodu redno odvajaš, da se lahko maternica lepo krči, pa tud pogosto moraš hodit lulat, da ni poln mehur. Erdbeere, kako imaš lepe hčerkice, dve lepotičke in ponosen bratec, ne? Napisala si, da ima Eva rada dudo. Pa jo ima dolgo v ustih? Ker jaz sem mojo Nio nekako navadila na dudo, ampak ne potegne vakuma in sicer cuza, ampak jst morm pa zravn sedet pa dudo držat, da vn ne pade,drugače je jok. Sm mislila, da je to zaradi oblike dude (sem imela aventovo), potem sem pa kupila še nukovo pa še eno drugo pa je enako.. Držim pesti za vse, ki še čakate na svoje štručke...lepo se naspite, dokler se še lahko... Saj res, koliko bo moja Nia približno stara, da bo mamica lahko prespala celo noč, brez zbujanja na tri ure? Komaj čakam... Se slišimo
|