|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
28.9.2009 12:49:08   
suncicica
bravo stellauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
28.9.2009 12:55:45   
trezika
ADA iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

STTELLA bravo za zobek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
28.9.2009 13:28:44   
*monchy*
sun lahko tašči rečem pa ti naroči pa ti pošlem če hočeš, al pa če koga poznaš ki prodaja JUST Kozmetiko

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
28.9.2009 13:43:20   
petra *k
Stella, bravo za zobekuser posted image user posted image user posted image

pa Tia je včeraj dobla 8.zobek, spodaj. pa še enega v kratkem bo, se mi zdi, samo ta je bolj nazaj.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
28.9.2009 14:55:05   
petra *k
tatly, zovem te vena že 10 min, pa me neče povezati, pa sem zvala mamo pa suzo, pa tudi ne, zaj pa nevem, če mam jaz kaj s telefonom narobe, al je kaj omrežje zje...???ve kdo??

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
28.9.2009 15:09:24   
*monchy*
petra tuševo omrežje je** ker mene simon tudi ni mogo dobit. je non stop pisalo napaka v omrežju al neke takega... user posted image tak da maš vse ok s telefonom user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
28.9.2009 15:23:09   
tatly
meni gre vse pa mam tus

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
28.9.2009 17:33:45   
Barbara111
ADAuser posted image user posted image user posted image Čestitke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
28.9.2009 17:37:14   
ada2
vrag pa tak RD.... namesto, da bi cel dan lenarila in se pustila razvajat že celi dan nekaj delam (saj pozna se nič neuser posted image ), pa perem, pa posodo pomivam (pa sploh nisem kuhala danes nič, ker sem se k mami na fižolov zos povabila, andreja itak ni), pa peglam, pa neke papire pregledujem, pa malo tu pospravim, pa malo tam (čez 15 minut je itak isto), pa tu prah zbrišem, pa tam ogledalo, pa ....

eh, sem zdaj nušo in adama z zokni zaposlila, da jih poparčkata, miha spi, jaz grem pa si eno kavico skuhat, pa na balkon, da vsaj malo sončka še ujamemuser posted image

saj jutri bo boljše, ko bo miha že zdrav.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
28.9.2009 20:20:03   
ada2
a pride katera čvekat???

meni je končno uspelo deco v postelje spakirat... no, fanta sta v posteljah, miha že spi, adam verjetno tudi, nuša je tudi že iz kopalnice, samo v torbo si še zloži za jutri, te pa spatuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
28.9.2009 20:37:28   
suncicica
jaz ne morem verjet,pupi ze ob 20h spita???????

kaki mir je v hisi...........user posted image user posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
28.9.2009 21:18:37   
ada2
katka user posted image user posted image user posted image  hvala še 1x.

naj vam povem, katka mi je prinesla torto za RDuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
28.9.2009 21:34:43   
ada2
ok, ne rabite več čvekat, nisem več sama... nemčija mi je vrnila dedcauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
29.9.2009 8:31:43   
petra *k
dobro jutro!

danes pa jaz kuham kavo, capuccino, čaj, kakav... po želji, kaj keri paše.
mi pa mamo gnes cepljenje, juhuuser posted image . vedno, ko vem, da gremo k dr, tak živčna vstanem, nevem, se zgleda jaz bolj bojim kolariča kak mala- sicer ne da bi mela kaj proti njemu,  ampak verjetno so ostali spomini na začetek, ko se nisma razumela, zdaj se.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
29.9.2009 10:05:56   
*monchy*
dobro jutro. mi smo imeli groooozno noč user posted image ob 2h vjtro je Timon vstal kot da bi spal 2 dni skup.. spočit, nasmejan, pripravljen za akcijo. bol sem ga prepričevala da je zunaj tema in da moramo spat bol je on pel raznorazne pesmice, si zmišljeval da grejo pajeki in da bo anika spala poleg njega, plesal po petleku ipd...   user posted image no to rajanje je trajalo do 3.15 vjutro ko je končno popustil in zaspal z spidermanom ker sem rekla da bom spustla Aniko vun in je ne bo več mel če ne bo zaspal nazaj user posted image  user posted image ob 7h pa je bla nazaj budnica user posted image ampak zdaj že pol ure spi user posted image

petra hvala za kavo user posted image pa za Tio & za tebe user posted image user posted image user posted image da bo cepljenje čim prej mimo

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
29.9.2009 10:13:01   
ada2
očitno je bilo nekaj v luftu ponočiuser posted image

ker mi smo tudi spali precej slabo... miha se je zbudil ob 2, sem mislila, da je žejen ali lačen in ker imam joške skoraj malo preveč polne, sem v strahu, da ne fašem mastitis mu seveda takoj dala, ampak on je imel neke druge namene in me je tak pošteno vgriznil v bradavico, da so se mi v trenutku vlile solzeuser posted image  in bolj, ko sem jaz kričala, bolj je on užival, cvilil in se smejaluser posted image user posted image user posted image .... potem je seveda zbudil še adama in ta je začel govoriti kot da je na debatnem tekmovanjuuser posted image user posted image user posted image

ob 3 sem si potem na wc-ju pumpala mleko....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
29.9.2009 10:13:02   
katka37
dobro jutro

petra, user posted image   za kavo, jaz bom zdaj ruknila še eno, brezkofeinsko

monchy, pri nas tudi grozna noč, se je neprestano prebujal in jokal, nimam pojma kaj bi bilo, zdaj je pa čisto ok

ada, vse samo da ti cuker ne pade user posted image

stella, user posted image user posted image  za 1. zobek

sun, ubogi pupi, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
29.9.2009 10:14:49   
*monchy*
pol pa je menda blo to v luftu danes res user posted image  

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
29.9.2009 10:15:36   
*monchy*
katka kak je drugače tin?

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
29.9.2009 14:16:10   
suncicica
mi smo bili pri zdravniku in jima nima kaj dat ker se nikjer nic ne vidi in slisi-samo ubijalsko kasljanje.user posted image user posted image user posted image se kri so vzeli obema za vsak slucaj-pa je pokazala da sta zdraviuser posted image user posted image user posted image

spita pa kot za salo,podnevi ,ponociuser posted image user posted image user posted image user posted image tale bioenergetik dela cudeze!

Stella in Pia

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
29.9.2009 14:19:31   
petra *k
Tia preživela cepljenje, čeprav se je danes nenormalno drla, že ko ji je srčeka poslušal. zgleda da se ga je začela bati. zaj pa je z muko zaspala, no zaj že pol ure spi. te pa grema vun. aja, pa srečala sem pondelak pa tjašo, kak je že velka, pa lepa

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
29.9.2009 18:10:39   
*monchy*
evo. zdaj pa je timon zakuhal do konca user posted image pa sem mislila da je bil mali prehlad, revček gledat ne more kak mu z okic pa  noseka teče user posted image pa še vročina ga kuha.. je kar zaspal pri risanki .. bog ve kaj bo ponoči če že zdaj spii user posted image

taaaak jaz pa ju3 pričnem z prvim delovnim dnem user posted image user posted image user posted image se že veselim, čeprav mi bo malo hudo zaradi moje žabice user posted image pa še zdaj ko je tak bogi

petra super da sta rešle. vem kak je to ja ko se joka ko ga samo vidi user posted image

sun zdaj  semm pa 100% da ju3 pokličem bioenergetika. pa user posted image user posted image da kašelj čim prej mine

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
29.9.2009 18:37:10   
donna22
user posted image user posted image user posted image za Timonauser posted image user posted image user posted image in za mamico ju3 v novi službiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
29.9.2009 20:13:16   
ada2
help!!!!

moje dete nič ne pijeuser posted image

ok, 2x mu je uspelo na flaško spiti malo soka, ampak to je bilo pred cca. mesecem in pol.... dojit se noče, oz. kadarkoli zgrabi bradavico me samo ugrizne, na eni strani imam že vse krastavo, po flaši ne spravim vanj niti kapljice. sem probala 3 različne dude - tommitippe, nuk in avent, pa ne zagrabi nobene. noče ne soka, ne čaja, ne mleka - mojega ali AMuser posted image

kaj naj še naredim, sem že brez idejuser posted image

monchy lepo se imej v službi, pa povej mi, koliko naprej se moram za masažo naročit? sem dobila bon za RDuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
29.9.2009 20:51:44   
katka37
ada, jutri kliči zriličevo, nimam pojma žal kaj bi drugo

monchy, tin je zdaj dobro, user posted image user posted image  za timona, pa prijeten dan ti želim jutri, če sem dobro skužila, začneš v ormožu user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.