![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.9.2009 12:49:08
|
|
|
|
suncicica
|
bravo stella
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.9.2009 12:55:45
|
|
|
|
trezika
|
ADA iskrene čestitke STTELLA bravo za zobek
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.9.2009 13:28:44
|
|
|
|
*monchy*
|
sun lahko tašči rečem pa ti naroči pa ti pošlem če hočeš, al pa če koga poznaš ki prodaja JUST Kozmetiko
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.9.2009 13:43:20
|
|
|
|
petra *k
|
Stella, bravo za zobek pa Tia je včeraj dobla 8.zobek, spodaj. pa še enega v kratkem bo, se mi zdi, samo ta je bolj nazaj.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.9.2009 14:55:05
|
|
|
|
petra *k
|
tatly, zovem te vena že 10 min, pa me neče povezati, pa sem zvala mamo pa suzo, pa tudi ne, zaj pa nevem, če mam jaz kaj s telefonom narobe, al je kaj omrežje zje...???ve kdo??
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.9.2009 15:09:24
|
|
|
|
*monchy*
|
petra tuševo omrežje je** ker mene simon tudi ni mogo dobit. je non stop pisalo napaka v omrežju al neke takega... tak da maš vse ok s telefonom
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.9.2009 15:23:09
|
|
|
|
tatly
|
meni gre vse pa mam tus
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.9.2009 17:33:45
|
|
|
|
Barbara111
|
ADA Čestitke!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.9.2009 17:37:14
|
|
|
|
ada2
|
vrag pa tak RD.... namesto, da bi cel dan lenarila in se pustila razvajat že celi dan nekaj delam (saj pozna se nič ne ), pa perem, pa posodo pomivam (pa sploh nisem kuhala danes nič, ker sem se k mami na fižolov zos povabila, andreja itak ni), pa peglam, pa neke papire pregledujem, pa malo tu pospravim, pa malo tam (čez 15 minut je itak isto), pa tu prah zbrišem, pa tam ogledalo, pa .... eh, sem zdaj nušo in adama z zokni zaposlila, da jih poparčkata, miha spi, jaz grem pa si eno kavico skuhat, pa na balkon, da vsaj malo sončka še ujamem saj jutri bo boljše, ko bo miha že zdrav.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.9.2009 20:20:03
|
|
|
|
ada2
|
a pride katera čvekat??? meni je končno uspelo deco v postelje spakirat... no, fanta sta v posteljah, miha že spi, adam verjetno tudi, nuša je tudi že iz kopalnice, samo v torbo si še zloži za jutri, te pa spat
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.9.2009 20:37:28
|
|
|
|
suncicica
|
jaz ne morem verjet,pupi ze ob 20h spita??????? kaki mir je v hisi...........
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.9.2009 21:18:37
|
|
|
|
ada2
|
katka hvala še 1x. naj vam povem, katka mi je prinesla torto za RD
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.9.2009 21:34:43
|
|
|
|
ada2
|
ok, ne rabite več čvekat, nisem več sama... nemčija mi je vrnila dedca
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 29.9.2009 8:31:43
|
|
|
|
petra *k
|
dobro jutro! danes pa jaz kuham kavo, capuccino, čaj, kakav... po želji, kaj keri paše. mi pa mamo gnes cepljenje, juhu . vedno, ko vem, da gremo k dr, tak živčna vstanem, nevem, se zgleda jaz bolj bojim kolariča kak mala- sicer ne da bi mela kaj proti njemu, ampak verjetno so ostali spomini na začetek, ko se nisma razumela, zdaj se.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 29.9.2009 10:05:56
|
|
|
|
*monchy*
|
dobro jutro. mi smo imeli groooozno noč ob 2h vjtro je Timon vstal kot da bi spal 2 dni skup.. spočit, nasmejan, pripravljen za akcijo. bol sem ga prepričevala da je zunaj tema in da moramo spat bol je on pel raznorazne pesmice, si zmišljeval da grejo pajeki in da bo anika spala poleg njega, plesal po petleku ipd... no to rajanje je trajalo do 3.15 vjutro ko je končno popustil in zaspal z spidermanom ker sem rekla da bom spustla Aniko vun in je ne bo več mel če ne bo zaspal nazaj ob 7h pa je bla nazaj budnica ampak zdaj že pol ure spi petra hvala za kavo pa za Tio & za tebe da bo cepljenje čim prej mimo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 29.9.2009 10:13:01
|
|
|
|
ada2
|
očitno je bilo nekaj v luftu ponoči ker mi smo tudi spali precej slabo... miha se je zbudil ob 2, sem mislila, da je žejen ali lačen in ker imam joške skoraj malo preveč polne, sem v strahu, da ne fašem mastitis mu seveda takoj dala, ampak on je imel neke druge namene in me je tak pošteno vgriznil v bradavico, da so se mi v trenutku vlile solze in bolj, ko sem jaz kričala, bolj je on užival, cvilil in se smejal .... potem je seveda zbudil še adama in ta je začel govoriti kot da je na debatnem tekmovanju ob 3 sem si potem na wc-ju pumpala mleko....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 29.9.2009 10:13:02
|
|
|
|
katka37
|
dobro jutro petra, za kavo, jaz bom zdaj ruknila še eno, brezkofeinsko monchy, pri nas tudi grozna noč, se je neprestano prebujal in jokal, nimam pojma kaj bi bilo, zdaj je pa čisto ok ada, vse samo da ti cuker ne pade stella, za 1. zobek sun, ubogi pupi,
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 29.9.2009 10:14:49
|
|
|
|
*monchy*
|
pol pa je menda blo to v luftu danes res
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 29.9.2009 10:15:36
|
|
|
|
*monchy*
|
katka kak je drugače tin?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 29.9.2009 14:16:10
|
|
|
|
suncicica
|
mi smo bili pri zdravniku in jima nima kaj dat ker se nikjer nic ne vidi in slisi-samo ubijalsko kasljanje. se kri so vzeli obema za vsak slucaj-pa je pokazala da sta zdravi spita pa kot za salo,podnevi ,ponoci tale bioenergetik dela cudeze!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 29.9.2009 14:19:31
|
|
|
|
petra *k
|
Tia preživela cepljenje, čeprav se je danes nenormalno drla, že ko ji je srčeka poslušal. zgleda da se ga je začela bati. zaj pa je z muko zaspala, no zaj že pol ure spi. te pa grema vun. aja, pa srečala sem pondelak pa tjašo, kak je že velka, pa lepa
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 29.9.2009 18:10:39
|
|
|
|
*monchy*
|
evo. zdaj pa je timon zakuhal do konca pa sem mislila da je bil mali prehlad, revček gledat ne more kak mu z okic pa noseka teče pa še vročina ga kuha.. je kar zaspal pri risanki .. bog ve kaj bo ponoči če že zdaj spii taaaak jaz pa ju3 pričnem z prvim delovnim dnem se že veselim, čeprav mi bo malo hudo zaradi moje žabice pa še zdaj ko je tak bogi petra super da sta rešle. vem kak je to ja ko se joka ko ga samo vidi sun zdaj semm pa 100% da ju3 pokličem bioenergetika. pa da kašelj čim prej mine
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 29.9.2009 18:37:10
|
|
|
|
donna22
|
za Timona in za mamico ju3 v novi službi
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 29.9.2009 20:13:16
|
|
|
|
ada2
|
help!!!! moje dete nič ne pije ok, 2x mu je uspelo na flaško spiti malo soka, ampak to je bilo pred cca. mesecem in pol.... dojit se noče, oz. kadarkoli zgrabi bradavico me samo ugrizne, na eni strani imam že vse krastavo, po flaši ne spravim vanj niti kapljice. sem probala 3 različne dude - tommitippe, nuk in avent, pa ne zagrabi nobene. noče ne soka, ne čaja, ne mleka - mojega ali AM kaj naj še naredim, sem že brez idej monchy lepo se imej v službi, pa povej mi, koliko naprej se moram za masažo naročit? sem dobila bon za RD
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 29.9.2009 20:51:44
|
|
|
|
katka37
|
ada, jutri kliči zriličevo, nimam pojma žal kaj bi drugo monchy, tin je zdaj dobro, za timona, pa prijeten dan ti želim jutri, če sem dobro skužila, začneš v ormožu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.