|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
29.9.2009 9:30:28   
pf
Res pa je, da nisem ekspert, to so pač moja mnenja glede tega.

Grem likat, ker sem že preveč zabluzila s to hojo. Midve sva bile že danes pri P. Si L že dva, tri dni ušesa vlači, kar drugače ne oz. včasih, ko je zaspana, sedaj si je pa kar pogosto. In ker je bila sprehlajena prejšnji teden sem pomislila, da bi lahko šlo za kak začetek vnetja, ker ko sem se ji dotaknila uhic malo bolj si jih je vlačila še bolj. Pa ni nič, očitno jo malo srbijo, ker ji gredo vse štiri štirke ven naenkrat, tista na levi, kjer si pa najbolj vleče uhelj je pa že najbolj kritična. HB da je dobro. Potem pa grem še na terapije. Upam, da bo kaj pomagalo.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
29.9.2009 9:38:10   
KAHLO
Punce..... me je zdaj ena lublanska dama tu razkurla!!!

Dela v logistiki in bi mi mogla nekaj nabavit............in ji jaz razložim, kaj rabim...čist simpl....sem rekla da rabim gel, sijaj in sol za pomivalni stroj (jaz nevem kaj tu ni za zastopit) ona pa meni nazaj, čak čaki da ti to meni po SLOVENSKO!!!!!!!!!!!!! ma mi je tak pritisk dvignila, da sem jo vprašala, kaj po njenem pojmu je slovensko....a njena ljubljanšična!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
In zdaj se naj jaz ukvarjam z nekimi stvarmi ki niti pod razno niso v moji domeni.........pa kaj si ona misli......naj zrihta....da bomo meli čisto posodo........jaz se poleg papirologije še ne mislim z njeno logistiko ukvarjat!!!!!!! šmrkla naduta!!!!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
29.9.2009 9:38:44   
KAHLO
evo pa sem spustila ventilček tukajjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
29.9.2009 9:39:26   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Res pa je, da nisem ekspert, to so pač moja mnenja glede tega.

Grem likat, ker sem že preveč zabluzila s to hojo. Midve sva bile že danes pri P. Si L že dva, tri dni ušesa vlači, kar drugače ne oz. včasih, ko je zaspana, sedaj si je pa kar pogosto. In ker je bila sprehlajena prejšnji teden sem pomislila, da bi lahko šlo za kak začetek vnetja, ker ko sem se ji dotaknila uhic malo bolj si jih je vlačila še bolj. Pa ni nič, očitno jo malo srbijo, ker ji gredo vse štiri štirke ven naenkrat, tista na levi, kjer si pa najbolj vleče uhelj je pa že najbolj kritična. HB da je dobro. Potem pa grem še na terapije. Upam, da bo kaj pomagalo.

za Lano.....user posted image user posted image user posted image
tebi naj pa terapije pomagajo............user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
29.9.2009 9:41:01   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Punce..... me je zdaj ena lublanska dama tu razkurla!!!

Dela v logistiki in bi mi mogla nekaj nabavit............in ji jaz razložim, kaj rabim...čist simpl....sem rekla da rabim gel, sijaj in sol za pomivalni stroj (jaz nevem kaj tu ni za zastopit) ona pa meni nazaj, čak čaki da ti to meni po SLOVENSKO!!!!!!!!!!!!! ma mi je tak pritisk dvignila, da sem jo vprašala, kaj po njenem pojmu je slovensko....a njena ljubljanšična!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
In zdaj se naj jaz ukvarjam z nekimi stvarmi ki niti pod razno niso v moji domeni.........pa kaj si ona misli......naj zrihta....da bomo meli čisto posodo........jaz se poleg papirologije še ne mislim z njeno logistiko ukvarjat!!!!!!! šmrkla naduta!!!!

a to v službi al kaj?????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za crknt, kok so nesposobni........user posted image user posted image user posted image

ej..................a kr pomivalca imate v službi???opa opa, vi pa niste kr tko...............user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
29.9.2009 9:42:43   
KAHLO
ja nam je šef nabavu......da ne zapravljamo sl. časa za pomivanje posode....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
29.9.2009 9:45:09   
*bubi*

evo pa sem spustila ventilček tukajjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
29.9.2009 9:45:50   
ključek
pf, imaš z.s.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
29.9.2009 9:46:13   
*bubi*

ja nam je šef nabavu......da ne zapravljamo sl. časa za pomivanje posode....user posted image

Mi pa imamo samo kafe mašino, lončke se itak v koš vrže user posted image user posted image user posted image

Pa še za ta kafe spit je 5 min premalo, po novih 45 min pa je mrzla user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
29.9.2009 9:47:26   
ključek

ja hudo dobr.

samo zdej se postavlja vprašanje..............toliko kofetkate ali kako???user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
29.9.2009 9:51:42   
KAHLO
srce na roko, kofe si privoščimo zjutraj in opoldne.....nas je 5......drgače pa ga bl uporabljamo za razne sprejeme al pa kolegije...............
Bi pa jaz tud mela rajši kafe mašino............! drgače pa včasih jaz kafe tud po dve uri pijem.....tak da je na koncu že malo za lepoto....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
29.9.2009 9:57:22   
ključek

srce na roko, kofe si privoščimo zjutraj in opoldne.....nas je 5......drgače pa ga bl uporabljamo za razne sprejeme al pa kolegije...............
Bi pa jaz tud mela rajši kafe mašino............! drgače pa včasih jaz kafe tud po dve uri pijem.....tak da je na koncu že malo za lepoto....user posted image user posted image user posted image

enako. pa še čokolada je, pa kakav.....ker kafetka itak ne pijem.

sej vem, da ste pridni. malo hecam!!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
29.9.2009 9:57:58   
ključek

user posted image user posted image user posted image user posted image ...............si faca, veš!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
29.9.2009 10:00:46   
KAHLO
Smo pridni....je pa res da včasih napoči tudi dan.....k pa je zatišje.....ampak je vsem jasno da je zatišje pred nevihto....zato ga takrat zaužijemouser posted image Še posebaj se nam nevitha pozna okrog polne lune.....tako da ga tarkat doma Ronja biksa......v službi pa folkuser posted image user posted image user posted image nevem kje se takrat vse te sumljive stranke pojavijo!!!user posted image ampak čist res.........to ne moraš verjet....da luna res tako vpliva na folk!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
29.9.2009 11:45:19   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Res je, pf, to je razlika. Problem vodenja je pri otrocih, ki sami še ne prestopajo, starši pa jih za roke dobesedno v zrak držijo in vlečejo naprej, noge pa potem zadaj capljajo.

Če je otroku ena roka dovolj, da lepo hodi, rabi to za sigurnost (v glavi) in ne za oporo.

Bubika ima sicer že kar nekaj kilometrine in ji ni problem sami hodit, ampak vidim, kako zelo rada da rokico in greva skupaj. Ji rečem greva pogledat to in to in mi že da rokico, da bi skupaj hodili.

tako vodenje sem imela v mislih...ne tisto, ko ima otrok že ravnotežje.....

...tisto je problematično.....    ravno gledam sosedo...pravi mali že hodi....pol pa točno tak kot je bubi napisala....ga dobesedno vleče za roke pa obrača levo, desno...on pa noge zadaj vleče....user posted image user posted image user posted image ..in to že od 7 al 8 meseca dalje...zdaj drug mesec bo pa eno leto star.....korigirano 10 mesecev

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
29.9.2009 11:46:43   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...se strinja z user posted image ...jaz niti slučajno ne dovolim da se ga vodi za roke pri hoji...čakam da se sam  spustiuser posted image .....tudi P mi je tko povedal in zdej baje ni nič narobe če ne shodi do 18 meseca....

To se pravi, da še nič ni hodil Nik? NIkoli niti probal ni? To se meni čudno zdi, pa ne zameriti. Dobro mogoče ti ne nakaže, da bi hodil. Moja L se recimo postavi ob sedežni in prehodi celo in če sem recimo tam zraven nje še jaz mi da roko in me kar potegne, da bi šle recimo v kopalnico gledat pralni stroj. Ne stalno, velikokrat na dan pa. Meni je pa v RA rekla, da če do 15 meseca ne shodi jo moram poklicati in jo bo pregledala.

tu je mišljeno postavljanje na noge pomoje...... takrat je lahko problem...shodijo pa tud kasneje pa ni nič narobe...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
29.9.2009 11:47:32   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...se strinja z user posted image ...jaz niti slučajno ne dovolim da se ga vodi za roke pri hoji...čakam da se sam  spustiuser posted image .....tudi P mi je tko povedal in zdej baje ni nič narobe če ne shodi do 18 meseca....

To se pravi, da še nič ni hodil Nik? NIkoli niti probal ni? To se meni čudno zdi, pa ne zameriti. Dobro mogoče ti ne nakaže, da bi hodil. Moja L se recimo postavi ob sedežni in prehodi celo in če sem recimo tam zraven nje še jaz mi da roko in me kar potegne, da bi šle recimo v kopalnico gledat pralni stroj. Ne stalno, velikokrat na dan pa. Meni je pa v RA rekla, da če do 15 meseca ne shodi jo moram poklicati in jo bo pregledala.

user posted image user posted image user posted image  valjda da je probal, ko mamice ni bilo zraven user posted image

a misliš s taščouser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
29.9.2009 11:58:21   
gold fish
grem po pikeca v šolouser posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 29.9.2009 12:01:14 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
29.9.2009 12:12:19   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image user posted image user posted image user posted image ...............si faca, veš!

hehe, tale je res dobra! Kahlo, vidim da te je ta ljubljanščina čist iz tira spravla.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
29.9.2009 12:14:20   
Olivija*
mi pa imamo avtomat za tople napitke in enega za sendviče in čokoladice...ampak zjutraj običajno kuhamo ta pravo kavo....pa tut mikrovalovko imamo in hladilnik....pomivalc pa popoldne pride v službo in vse pomije user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
29.9.2009 12:18:55   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

mi pa imamo avtomat za tople napitke in enega za sendviče in čokoladice...ampak zjutraj običajno kuhamo ta pravo kavo....pa tut mikrovalovko imamo in hladilnik....pomivalc pa popoldne pride v službo in vse pomije user posted image user posted image

to je pa sploh super!user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
29.9.2009 12:22:13   
ključek

Smo pridni....je pa res da včasih napoči tudi dan.....k pa je zatišje.....ampak je vsem jasno da je zatišje pred nevihto....zato ga takrat zaužijemouser posted image Še posebaj se nam nevitha pozna okrog polne lune.....tako da ga tarkat doma Ronja biksa......v službi pa folkuser posted image user posted image user posted image nevem kje se takrat vse te sumljive stranke pojavijo!!!user posted image ampak čist res.........to ne moraš verjet....da luna res tako vpliva na folk!

ne govori. na prejšni lokaciji, isto JU,kjer sem delala..............adijo pamet...............to so grozili z pištolami, vpili nad nas, da ne pišem o smradu, ena teta je prišla vsak mesec jokati-dobesedno zaradi pokojnine, potem je prišla ena z mačko v kletki in vpila, da nas bo mačka vse pogrizla, popraskala............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
včasih me je bilo strah iti v službo!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
29.9.2009 12:27:43   
Olivija*
ojoj, MTY, upam da imaš dodatek na neugodne  delovne razmere user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
29.9.2009 12:55:49   
KAHLO
Olivija, moram rečt da mi te ene lublanske frajle hitro potegnejo živec......sicer poznam tudi nekaj super punc....ampak včasih pa res naletim na kako da misli da je Ljubljana center vesolja in ona glavna princesa.....madona jaz sem iz štajerja....pa zastopim vse od gorencov, primorcov, dolencov, prekmurcov, še tote lublanske dame....ona pa meni s tako.....da naj po slovensko........upam da se ne srečama danes po bajti, ker bi jo verjetno s pogledom przemlila!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz tud navijam da bi meli mikrovalovno......da bi lahko kdaj za malco kak pogrej in pojej v sebe dala.....tako pa mam na izbiro samo to kaj prinesem od doma.user posted image noja tud avtomata s sendviči se ne bi branla....ampak vem da bi bla pol še bl zajetna babnca kot pa semuser posted image user posted image user posted image user posted image

MTY......no ja, tak hudo še pr meni ni........meni zaenkrat grozijo samo po telefonu, ali pa mi stalajo vse mogoče....ker so jezni na to državo.....mah, kaj čem.....jih poslušam, da se spovejo pol pa do druge lune spet mir......smo bli tud že na tem da nas vesolčki ogrožajo.....svaštaaaaaaaaaa.....user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
29.9.2009 13:04:42   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

tako vodenje sem imela v mislih...ne tisto, ko ima otrok že ravnotežje.....

.

No pol pa jaz dobro delam, ker naša že ima ravnotežje kar precej časa. Lepo stopi in v bistvu ona kaže pot, ne jaz.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?