Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 9:30:28
|
|
|
|
pf
|
Res pa je, da nisem ekspert, to so pač moja mnenja glede tega. Grem likat, ker sem že preveč zabluzila s to hojo. Midve sva bile že danes pri P. Si L že dva, tri dni ušesa vlači, kar drugače ne oz. včasih, ko je zaspana, sedaj si je pa kar pogosto. In ker je bila sprehlajena prejšnji teden sem pomislila, da bi lahko šlo za kak začetek vnetja, ker ko sem se ji dotaknila uhic malo bolj si jih je vlačila še bolj. Pa ni nič, očitno jo malo srbijo, ker ji gredo vse štiri štirke ven naenkrat, tista na levi, kjer si pa najbolj vleče uhelj je pa že najbolj kritična. HB da je dobro. Potem pa grem še na terapije. Upam, da bo kaj pomagalo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 9:38:10
|
|
|
|
KAHLO
|
Punce..... me je zdaj ena lublanska dama tu razkurla!!! Dela v logistiki in bi mi mogla nekaj nabavit............in ji jaz razložim, kaj rabim...čist simpl....sem rekla da rabim gel, sijaj in sol za pomivalni stroj (jaz nevem kaj tu ni za zastopit) ona pa meni nazaj, čak čaki da ti to meni po SLOVENSKO!!!!!!!!!!!!! ma mi je tak pritisk dvignila, da sem jo vprašala, kaj po njenem pojmu je slovensko....a njena ljubljanšična!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA In zdaj se naj jaz ukvarjam z nekimi stvarmi ki niti pod razno niso v moji domeni.........pa kaj si ona misli......naj zrihta....da bomo meli čisto posodo........jaz se poleg papirologije še ne mislim z njeno logistiko ukvarjat!!!!!!! šmrkla naduta!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 9:38:44
|
|
|
|
KAHLO
|
evo pa sem spustila ventilček tukajjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 9:39:26
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Res pa je, da nisem ekspert, to so pač moja mnenja glede tega. Grem likat, ker sem že preveč zabluzila s to hojo. Midve sva bile že danes pri P. Si L že dva, tri dni ušesa vlači, kar drugače ne oz. včasih, ko je zaspana, sedaj si je pa kar pogosto. In ker je bila sprehlajena prejšnji teden sem pomislila, da bi lahko šlo za kak začetek vnetja, ker ko sem se ji dotaknila uhic malo bolj si jih je vlačila še bolj. Pa ni nič, očitno jo malo srbijo, ker ji gredo vse štiri štirke ven naenkrat, tista na levi, kjer si pa najbolj vleče uhelj je pa že najbolj kritična. HB da je dobro. Potem pa grem še na terapije. Upam, da bo kaj pomagalo. za Lano..... tebi naj pa terapije pomagajo............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 9:41:01
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Punce..... me je zdaj ena lublanska dama tu razkurla!!! Dela v logistiki in bi mi mogla nekaj nabavit............in ji jaz razložim, kaj rabim...čist simpl....sem rekla da rabim gel, sijaj in sol za pomivalni stroj (jaz nevem kaj tu ni za zastopit) ona pa meni nazaj, čak čaki da ti to meni po SLOVENSKO!!!!!!!!!!!!! ma mi je tak pritisk dvignila, da sem jo vprašala, kaj po njenem pojmu je slovensko....a njena ljubljanšična!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA In zdaj se naj jaz ukvarjam z nekimi stvarmi ki niti pod razno niso v moji domeni.........pa kaj si ona misli......naj zrihta....da bomo meli čisto posodo........jaz se poleg papirologije še ne mislim z njeno logistiko ukvarjat!!!!!!! šmrkla naduta!!!! a to v službi al kaj????????? za crknt, kok so nesposobni........ ej..................a kr pomivalca imate v službi???opa opa, vi pa niste kr tko...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 9:42:43
|
|
|
|
KAHLO
|
ja nam je šef nabavu......da ne zapravljamo sl. časa za pomivanje posode....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 9:45:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO evo pa sem spustila ventilček tukajjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 9:45:50
|
|
|
|
ključek
|
pf, imaš z.s.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 9:46:13
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO ja nam je šef nabavu......da ne zapravljamo sl. časa za pomivanje posode.... Mi pa imamo samo kafe mašino, lončke se itak v koš vrže Pa še za ta kafe spit je 5 min premalo, po novih 45 min pa je mrzla
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 9:47:26
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO ja nam je šef nabavu......da ne zapravljamo sl. časa za pomivanje posode.... ja hudo dobr. samo zdej se postavlja vprašanje..............toliko kofetkate ali kako???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 9:51:42
|
|
|
|
KAHLO
|
srce na roko, kofe si privoščimo zjutraj in opoldne.....nas je 5......drgače pa ga bl uporabljamo za razne sprejeme al pa kolegije............... Bi pa jaz tud mela rajši kafe mašino............! drgače pa včasih jaz kafe tud po dve uri pijem.....tak da je na koncu že malo za lepoto....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 9:57:22
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO srce na roko, kofe si privoščimo zjutraj in opoldne.....nas je 5......drgače pa ga bl uporabljamo za razne sprejeme al pa kolegije............... Bi pa jaz tud mela rajši kafe mašino............! drgače pa včasih jaz kafe tud po dve uri pijem.....tak da je na koncu že malo za lepoto.... enako. pa še čokolada je, pa kakav.....ker kafetka itak ne pijem. sej vem, da ste pridni. malo hecam!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 9:57:58
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO srce na roko, kofe si privoščimo zjutraj in opoldne.....nas je 5......drgače pa ga bl uporabljamo za razne sprejeme al pa kolegije............... Bi pa jaz tud mela rajši kafe mašino............! drgače pa včasih jaz kafe tud po dve uri pijem.....tak da je na koncu že malo za lepoto.... ...............si faca, veš!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 10:00:46
|
|
|
|
KAHLO
|
Smo pridni....je pa res da včasih napoči tudi dan.....k pa je zatišje.....ampak je vsem jasno da je zatišje pred nevihto....zato ga takrat zaužijemo Še posebaj se nam nevitha pozna okrog polne lune.....tako da ga tarkat doma Ronja biksa......v službi pa folk nevem kje se takrat vse te sumljive stranke pojavijo!!! ampak čist res.........to ne moraš verjet....da luna res tako vpliva na folk!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 11:45:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Res je, pf, to je razlika. Problem vodenja je pri otrocih, ki sami še ne prestopajo, starši pa jih za roke dobesedno v zrak držijo in vlečejo naprej, noge pa potem zadaj capljajo. Če je otroku ena roka dovolj, da lepo hodi, rabi to za sigurnost (v glavi) in ne za oporo. Bubika ima sicer že kar nekaj kilometrine in ji ni problem sami hodit, ampak vidim, kako zelo rada da rokico in greva skupaj. Ji rečem greva pogledat to in to in mi že da rokico, da bi skupaj hodili. tako vodenje sem imela v mislih...ne tisto, ko ima otrok že ravnotežje..... ...tisto je problematično..... ravno gledam sosedo...pravi mali že hodi....pol pa točno tak kot je bubi napisala....ga dobesedno vleče za roke pa obrača levo, desno...on pa noge zadaj vleče.... ..in to že od 7 al 8 meseca dalje...zdaj drug mesec bo pa eno leto star.....korigirano 10 mesecev
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 11:46:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...se strinja z ...jaz niti slučajno ne dovolim da se ga vodi za roke pri hoji...čakam da se sam spusti .....tudi P mi je tko povedal in zdej baje ni nič narobe če ne shodi do 18 meseca.... To se pravi, da še nič ni hodil Nik? NIkoli niti probal ni? To se meni čudno zdi, pa ne zameriti. Dobro mogoče ti ne nakaže, da bi hodil. Moja L se recimo postavi ob sedežni in prehodi celo in če sem recimo tam zraven nje še jaz mi da roko in me kar potegne, da bi šle recimo v kopalnico gledat pralni stroj. Ne stalno, velikokrat na dan pa. Meni je pa v RA rekla, da če do 15 meseca ne shodi jo moram poklicati in jo bo pregledala. tu je mišljeno postavljanje na noge pomoje...... takrat je lahko problem...shodijo pa tud kasneje pa ni nič narobe...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 11:47:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...se strinja z ...jaz niti slučajno ne dovolim da se ga vodi za roke pri hoji...čakam da se sam spusti .....tudi P mi je tko povedal in zdej baje ni nič narobe če ne shodi do 18 meseca.... To se pravi, da še nič ni hodil Nik? NIkoli niti probal ni? To se meni čudno zdi, pa ne zameriti. Dobro mogoče ti ne nakaže, da bi hodil. Moja L se recimo postavi ob sedežni in prehodi celo in če sem recimo tam zraven nje še jaz mi da roko in me kar potegne, da bi šle recimo v kopalnico gledat pralni stroj. Ne stalno, velikokrat na dan pa. Meni je pa v RA rekla, da če do 15 meseca ne shodi jo moram poklicati in jo bo pregledala. valjda da je probal, ko mamice ni bilo zraven a misliš s taščo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 11:58:21
|
|
|
|
gold fish
|
grem po pikeca v šolo
< Sporočilo je popravil gold fish -- 29.9.2009 12:01:14 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 12:12:19
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO srce na roko, kofe si privoščimo zjutraj in opoldne.....nas je 5......drgače pa ga bl uporabljamo za razne sprejeme al pa kolegije............... Bi pa jaz tud mela rajši kafe mašino............! drgače pa včasih jaz kafe tud po dve uri pijem.....tak da je na koncu že malo za lepoto.... ...............si faca, veš! hehe, tale je res dobra! Kahlo, vidim da te je ta ljubljanščina čist iz tira spravla.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 12:14:20
|
|
|
|
Olivija*
|
mi pa imamo avtomat za tople napitke in enega za sendviče in čokoladice...ampak zjutraj običajno kuhamo ta pravo kavo....pa tut mikrovalovko imamo in hladilnik....pomivalc pa popoldne pride v službo in vse pomije
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 12:18:55
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* mi pa imamo avtomat za tople napitke in enega za sendviče in čokoladice...ampak zjutraj običajno kuhamo ta pravo kavo....pa tut mikrovalovko imamo in hladilnik....pomivalc pa popoldne pride v službo in vse pomije to je pa sploh super!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 12:22:13
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Smo pridni....je pa res da včasih napoči tudi dan.....k pa je zatišje.....ampak je vsem jasno da je zatišje pred nevihto....zato ga takrat zaužijemo Še posebaj se nam nevitha pozna okrog polne lune.....tako da ga tarkat doma Ronja biksa......v službi pa folk nevem kje se takrat vse te sumljive stranke pojavijo!!! ampak čist res.........to ne moraš verjet....da luna res tako vpliva na folk! ne govori. na prejšni lokaciji, isto JU,kjer sem delala..............adijo pamet...............to so grozili z pištolami, vpili nad nas, da ne pišem o smradu, ena teta je prišla vsak mesec jokati-dobesedno zaradi pokojnine, potem je prišla ena z mačko v kletki in vpila, da nas bo mačka vse pogrizla, popraskala............ včasih me je bilo strah iti v službo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 12:27:43
|
|
|
|
Olivija*
|
ojoj, MTY, upam da imaš dodatek na neugodne delovne razmere
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 12:55:49
|
|
|
|
KAHLO
|
Olivija, moram rečt da mi te ene lublanske frajle hitro potegnejo živec......sicer poznam tudi nekaj super punc....ampak včasih pa res naletim na kako da misli da je Ljubljana center vesolja in ona glavna princesa.....madona jaz sem iz štajerja....pa zastopim vse od gorencov, primorcov, dolencov, prekmurcov, še tote lublanske dame....ona pa meni s tako.....da naj po slovensko........upam da se ne srečama danes po bajti, ker bi jo verjetno s pogledom przemlila!!!!! jaz tud navijam da bi meli mikrovalovno......da bi lahko kdaj za malco kak pogrej in pojej v sebe dala.....tako pa mam na izbiro samo to kaj prinesem od doma. noja tud avtomata s sendviči se ne bi branla....ampak vem da bi bla pol še bl zajetna babnca kot pa sem MTY......no ja, tak hudo še pr meni ni........meni zaenkrat grozijo samo po telefonu, ali pa mi stalajo vse mogoče....ker so jezni na to državo.....mah, kaj čem.....jih poslušam, da se spovejo pol pa do druge lune spet mir......smo bli tud že na tem da nas vesolčki ogrožajo.....svaštaaaaaaaaaa.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 29.9.2009 13:04:42
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish tako vodenje sem imela v mislih...ne tisto, ko ima otrok že ravnotežje..... . No pol pa jaz dobro delam, ker naša že ima ravnotežje kar precej časa. Lepo stopi in v bistvu ona kaže pot, ne jaz.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?