|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
21.9.2009 18:53:22   
Shorty_
Ja v  petek prideva 99%user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 426
22.9.2009 13:03:20   
tintara
Ema, kaj je zdaj, a imaš drgač datum za CR dogovorjen? Če ga še nimaš, se kar podvizaj, sicer bo mimogrede že oktober. Še če imaš dogovorjeno, se lahko pripeti,m da te za kak dan prestavijo. Tebi pa to poruši ves sistem, ane.

Jaz sem spet doma, tokrat z drisko. No, moram potrkat, zdaj že ene par ur nisem šla (ene tri), ponoči sem bila pa nonstop na WC ju. Tko na ene 15 minut. M Adonca, preklet golaž in Kam. Bistrica. Smo mel en praznovanje tam, pa sem jedla golaž, ker ni bilo nič pametnega sicer (dunajc in poimfri za moj pritisk ni ravno OK). In očitno ni bil prav svež. Še dobr, da sem ga pol pustila, očitno sem kar začutla, da ni OK.

Petek: bomo videl, čeprav po pravici povedan, je men kar muka letet iz službe domov, pa po otroke, pa pol z obema spet v LJ. Pa petke mamo nekak rezervirane, da pride oči mal prej domov, da smo vsaj mal skupi.

No, sem se preveč hvalila, šibam na WC.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 427
22.9.2009 13:56:20   
emaa
Evo mene nazaj iz porodnišnice, datum imam, pa vam ga ne povem, dokler tega moj mož ne dovoli, oz. nočem da cela javnost ve. Že tako se preveč vtikujejo, bi drugač morala čakat na spontano, ampak je naše dete malo, in imam datum zaradi zastoja rasti. Spet bojo št. 50 prišle v poštev. 

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 428
22.9.2009 21:57:58   
r1ta
O Ema, držim pesti in mislim nate!

Tintara pozdravi se čimprej! Presneti golaž!!!

Lepo da se boste spet dobile, sem vesela za vas! In pofotkajte malo naše decemberčke. Jih tako rada vidim!

Punce, jaz imam en problem. Odkar hodi Ana v ta novi vrtec ni več Ana, ampak kuža. To sem že povedala. In to je res že moteče, ker z usti pobira predmete, skače in laja in nasploh je kuža. V skupini sta dva fanta, ki se tako igrata in kolikor sem imela priložnost videti, sta dokaj neposlušna in divja. Vzgojiteljici ju opozarjata, ampak ne zaleže prav dosti. Z eno mamico sem se pogovarjala in pravi, da je tudi njena punčka imela težave, saj se ni znala postavit zase in jo je eden od fantov tepel. Tega me ni strah, ker se Ana zna postavit zase, kar mi je tudi vzgojiteljica povedala, ampak tole oponašanje kužka mi pa res gre na živce. Vedno, ko jo pridem iskat v vrtec je strašno razposajena in potrebuje uro, dve, da se umiri in da je spet tista stara Ana. Zdaj me pa zanima, bi se ve o tem pogovorile z vzgojiteljico ali bi raje počakale, če jo tovrstna igra neha veseliti?

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 429
22.9.2009 22:15:22   
frufru
R1ta tole s "pasjo" Ano me spomne na deklico, ki sem jo čuvala v FR. Samo sem to izkoristila in ji povedala, da kužki vedno ubogajo. Pol je bla pa mala malca jo umit, igrače pospravit, pojest,... user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 430
23.9.2009 9:22:54   
tintara
Ja, Ema, normalno, da ne poveš. Mene je sam zanimal, če datum imaš. No, glede planov za vrtec si torej pomirjena, predvidevam.
Nič, zdaj pa sploh čakam na SMS. Držita se, oba.

R1ta: pri nas imamo pa dva kužka. Predvsem za vikende in tiste popoldneve, ko smo doma. Ta velik nosi pošto (nekja načečka, napiše mene ali moža) in nama odnese (seveda po kolenih in s papirjem v ustih) pošto. Pa ga je treba pobožat, pohvalit,... Nadja ga svedea posnema. Za vikend že zjutraj prineseta nama za oblečt z laježem ali cviležem in potem bi se igrala, crkljala, lajala... Ma kaj jaz vem, občasno je res moteče, ker bi ti rad kam hitro spokal..., izkoristil vikend, po drugi strani se pa malo več stisnemo skupaj, potem jih pa počasi na kakšne finte vrževa in gremo. Zunaj sta pa potem ponavadi kar onadva, no ali pa kakšna levčka, krokodilčka... Včasih težko slediš, ker tako hitro menjata.
Ne vem, poskusi s finto od Frufru, naj bo priden kuža. Nisem čisto prepričana, da bi ti pogovor z vzgojiteljico veliko pomagal. Ne vem sicer, kolko moteči so za skupino ko se takole igrajo, ampak če niso, potem tudi jaz ne vidim razloga, da bi posegala v otroško igro. Je pa tako, da pač starši ne smemo vplivat na izbiro prijateljev, pa čeprav nam včasih niso všeč (seveda do nekih mej).

Veliko sreče pri kinološki vzgoji! Saj naslednja stvar bo, da si bo zaželela psa, verjetno.

Lp, Tina

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 431
23.9.2009 10:22:06   
r1ta
Ančka je že zdaj čisto nora na pse, tako da se psihično že pripravljam na četrtega člana.

(A. Einstein)

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 432
24.9.2009 9:57:35   
tintara
No, takole. Mene jutri ne bo. Sem že odpovedala službo do konca tedna, ker se stvari nečejo čist umirit in mi je ful bolje, če mirujem in imam trebuh lepo pokrit z dekico. Ma ko stare mame sem.
Sem šla v lekarno po linex in ji povedala da sem noseča, pa zdaj berem in piše, naj ga ne jemljem. Ma, to ni res. Sam vedela je, sem ji parkrat omenila in verjetno ej potem OK. Kaj jaz vem. Verjetno bom še poklicala zdravnika.

R1ta: mi smo bili pa zjutraj levčki. In kako zlo je, če jo pokličem NAdja, ona je ta mali levček in tako jo moramo klicat. Pol imamo pa še ta večjega levčka, pa levinjo in leva. Ne vem kaj bo ta nov, a bo ta micen levček ali kaj, ali bomo na srednjega levčka prešaltal?

Zdaj sem pa že lačna, grem na postano naribano jabolko in banano in borovničev čaj.

Čau, T

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 433
24.9.2009 14:47:11   
Najaa
tintara a tako te je zdelalo?

r1ta saj kužki so prav prijetne živali. user posted image

Mi imamo pa polno dela z vsem skupaj in se ven ne vidim. Za rač. si sicer vzamem čas, a ga je vedno manj.
Jutri pridem, čeprav sem skoraj pozabila. user posted image Še dobro, da je ena na fb napisala, če se vidimo. Tako da super.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 434
24.9.2009 20:52:09   
r1ta
Čvekice lepo se imejte jutri!

(A. Einstein)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 435
25.9.2009 12:20:52   
tintara
Ja, Najaa, kar dost me je zdelal. Če ti povem, da je danes že 5 dan in da sme do sedaj danes že 8x sedela na stranišču in klela golaž, ti bop verjetno jasno. No, ampak danes me vsaj boli nič več. Ker v torek me je ful, potem pa vsak dan manj.
Sem pa se vseeno ustrašila, ker sem včeraj po vsakem obroku letela na wc (dostikrat še do konca ne morem pojest), da naš miško premalo dobi od mene. No, sem šla danes k zdravniku. Pravi, da sem hidrirana dovolj in naj pač še naprej poskušam zadevo uredit s prehrano. Linex sicer kao lahko, ampak pravi, da me lahko potem preveč zapre. Ma, ja, učinka sploh nima. V glavnem, če do pon ne bo dobro, me pošlje na odvzem krvi, da vidi če je bakterijsko. Do takrat naj počivam in skačem v trgovino po prepečenec, banane, wc papiruser posted image

No, bo že. Mali pridno brca, kakšne infuzije še ne rabim... Aja, sem dala še vodo zaradi beljakovin in pričakovala slabši rezultat, ker je bil urin temen (kljub temu, da sem do takrat spila vsaj 1,5 litra vode). Pa je baje v redu, tako da mislim, da se počasi izvlečem. Sam v Kamniško pa ne grem niti na sladoled ali vodo ali sok več!!

Punce, lepo se imejte danes. Tudi če bi prišla, bi me bolj malo videle, ker bi bila dosti časa na WCjuuser posted image .

Upam, da bo še kakšna prilika. T

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 436
25.9.2009 18:47:36   
tintara
Kvaj dej, a ga žurate, ane.
Lepo se naklepetajte, otroci vi pa naigrajte.

Lp, T

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 437
25.9.2009 21:14:35   
Vilma
Dober večer punce user posted image
Tintara evo jaz ne žuram. user posted image  Še tole napišem, pa grem kr spat, sem zdelana.

Mi mamo prigode. Dominik si je teden dni nazaj priprl palček na vhodnih vratih. Ki so protivlomna, težka 100kg. user posted image  Mu je kri takoj šrpicnila izpod nohta, hematom se je naredil, jokal je pa kot še nikoli. Smo šibal na urgenco, so mu naredil luknjico, da se je kri stekla ven. Potem smo šli na prvijanje in se je kr dobr začel celit. No potem se mu je v vrtcu en fantek vsedel na prst in je začelo vse skup spet otekati, nabiral se je gnoj, tako da je danes dobil amoksiklav. Če do ponedeljka ne bo bolje, pa via Ljubljana na kirurgijo. Me je tega strah ko hudič, držte pesti, da se pocajta. Če se ne bo, bom kr moža poslala, da gre z njim, mene vse zaboli že ko zdaj gledam njegov prstek.
Drugače smo ok, uživamo, ko ni bolezni in prigod.
Julija raste, je navihana ko en mali hudiček. Z Dominikom se veliko igrata skupaj, najraje pa igrico hočem igračo, ki jo ima moj bratec/sestrica. Skratka v hiši je pestro, veliko cviljenja, jokanja, prerivanja, ampak to paše zraven. user posted image  
Dominiku se non stop smejim, ko take prijavi. Zdaj ko toliko govori, je prav luštno.
Zadnjič je rekel, da bo imel, ko bo velik, motor, veliko čelado in žiga žaga. user posted image
Ko je bil dan brez avtomobilov ta teden, so imeli pred vrtec policaji in gasilci razstavo svoji vozil. Pa so se smeli otroci usest na policijski motor. Zato bo zdej on imel motor. Čelada itak paše zraven, žiga žaga je pa pesmica Naša četica koraka, ki jo poslušamo vsako jutro, ko se peljemo v vrtec. user posted image
Še zdaj se mi smeje, ko se ga spomnim, kako je to rekel: Ves mami... Kko to reče, zgleda jako pameten, s kazalcem kaže proti meni in govori naprej: Ko bom velik bom imel motol, veliko čelado in žiga žaga. user posted image
Julija pa se tudi trudi klepetat, čeprav ne govori veliko. Še je za hrano, mami za vse ostalo, kar si zaželi. user posted image  Potem zna lepo poklicat atija in nono. Ostalo pa je bolj čebljanje. user posted image

Vidim, da ste se danes nekaj dobile. Upam da uživate. Pa poročajte, kako je bilo. user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 438
25.9.2009 21:15:17   
Vilma
Ema držim pesti, da bo šlo vse kot po maslu na porodu!
Tintara koliko imaš pa ti do konca?

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 439
26.9.2009 20:17:52   
emaa
Punce kako je blo včeraj?

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 440
26.9.2009 20:20:31   
Najaa
tintara si kej boljše?

Vilma, sej bo vse ok s prstkom, boš vidla.user posted image

Na srečanju je blo ok. Ble smo tak sam shorty, moj_moj in jaz. Otrci so se malo guncali, pa spušćali s tobogana in pili sok, me pa smo čvekale 100 na uro. Itak. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 441
26.9.2009 21:29:17   
Vilma
Ne vem Najaa, zaenkrat ne zgleda, da se kej celi. user posted image
Smo imeli dan za vola ubit. Zjutraj je Julija ze pred sesto norela, je še Dominika zbudila. Potem je Dominik dopoldne s klopce padel, ker je prižigal luč v kopalnici. Je jokal na ful. Popoldne je padel se z jedilnega stola in to direkt na poškodovan palček, tako da so še meni solze lile, ker ga je tolk bolelo. user posted image  Se mi zdi, da mu je palček še bolj otekel, ne vem, sem bila ful v dilemi a it na urgenco al ne. Pa potem nisva šla. Upam, da se nisem narobe odločila.

Pol sva šli z Julijo ven in ko sva bli najbolj daleč, me kliče mama, da Dominik že pol ure joče, ker hoče, da pridem domov. Jaz pa ful daleč. Potem z JUlijo prideva domov, Dominik zakuha, je imel 38,3 vročine. Sem mu dala calpol, se je čist razživel in potem zaletel v odprta vrata od hladilnika, ker je tekel proti Juliji. Ima tak rog na glavi, da me je blo strah, da bo skup padel od bolečin.
Se ne spomnim, da bi se v enem dnevu tolk nesreč zgodilo.user posted image
Zdej pa oba že spita eno uro. Šibam še jaz spat, sem čist sesuta.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 442
27.9.2009 10:50:51   
tintara
O, Vilma, ste pa res nesrečni tale teden. Držim pesti, da se palček zaceli. Rog na glavi se bo že.

So pa meni tudi ful smešni tale čas. Ko so jako pametni in pomoje čisto vsi pri tem pametno kažejo s prstom. Vsaj pri nas sta oba oz Nadja še. Pa da dol padeš od smeha od posameznih izjav.
Sam včasih me pa Nadja tudi preseneti s spominom. Sva se v petek zmenili, da bomo poskusili kolesariti brez koleščkov. Ker pa ni boljšega za učenje kot prazno mercatorjevo parkirišče, sva se zmenili, da počakava do nedelje popoldne. Ok, ni problema. In gremo včeraj spet s kolesom in že pravi, mami, pozabili sva dat dol koleščka. Pa sem spet rekla, da v nedeljo in je bila takoj zadovoljna.

O, a pol ste bile samo tri? No, saj se da potem kar veliko zmenit, ane. In kako kaj Mojmoj in Nejc?

Moja driska je kar trdovratna, danes vztraja že 7 dan. Včeraj je kazalo na totalen preobrat, ker sem prvič šla šele popoldne, sam pol se je na žalost sfižilo in sem nadoknadila popoldne.  Danes pa ni tak fajn kot včeraj, tudi občutek v želodcu ni pravi, tako da sem raje ostala doma, medtem ko drugi uživajo v gozdu. Pa vseeno, mislim, da čez kak teden bo pa žeuser posted image .

Mal mi je zoprno, ker mi teža pada. Sem sam še na 2,5 kilah plusa od začetne teže (29 tednov). Saj sliši se fajn, sam kaj ko vem, da sem bila že na 5. Saj nazaj bo takoj prišlo, to vem, in gre samo za vodo, ampak to je najbolj važno od vsega. Ma nič, zdravnik pravi, da nisem dehidrirana, mali pridno brca, urin je bp, kaj še čem? Ne bom se sekirala, tako ali tako nimam kaj veliko za pomagat.

Vilma: do konca imam nekje še 10 tednov. No, 11, ampak ziher bom kak teden prej rodila, ker mi bodo itak datum dali za CR. Počasi prihajam v 3/4 nosečnosti. Saj gre kar hiter, ane.

Ajde, katera se pa zdaj javi, da bomo navijal zanjo? nekje do novega leta imate čas, potem nam bo pa spet zmanjaklo kandidatk. R1ta, Frufru, Shorty, Ženkica, Mojmojuser posted image . No, ne bit jezne, prav.

Ha, sem se zdaj spomnila ene finte od NAdje. Kadarkoli zasliši vprašanje: kaj pa bo (karkoli že), vedno takoj odgovori: Vane bo, ziher. Očitno se je sprijaznila in je Lučko pozabila oz prestavila v prihodnost, ko bomo po mišljenju otrok imeli še enega oz eno.

Takole, imejte se: Jaz grem v trgovino: po prepečenec in banane seveda. Upam, da jih imajo v Mercatorju dovolj na zalogi.

Tina

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 443
27.9.2009 22:33:04   
frufru
Čer!

Mi smo si po doooooolgem času vzeli dan zase user posted image Zjutraj smo šli v Tuš, smo si ogledal mini razstavo kač, pajkov in druge mrgolazni. Zunaj je bila gosta megla pa smo šli gledat Garfielda. Malemu je bilo ful všeč, meni pa ne preveč. user posted image Po kosilu smo malega spravili spat in sva tudi mi2 eno odrnjohala. Potem se je pa narredil en lep sončen dan in smo se odpravili na 3h potepanje po mestu. Mali je pobral eno palico in hodil kot ta prav planinc Smo obdelal 5/7 Nm gričev. Nazajgrede smo se ustavili še na stadionu, pa je R odtekel par krogov, Lovro pa plezal po igralih. Domov smo prišli že v mraku. Utrujeni ampak zadovoljni.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 444
27.9.2009 23:36:41   
frufru
 če kero zanima

< Sporočilo je popravil frufru -- 27.9.2009 23:56:34 >

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 445
28.9.2009 9:17:36   
emaa
Lepo, lepo, a Lovro še spi čez dan. Naša dva uživata v gozdolazenju, sem šla v soboto zraven, pa k porodu očitno ni pomagalo. Smo veverico videli, sta mislila, da je muca, itak jima pa dogaja, včeraj sta pa kostanj nabirala.
Vilma vam se pa dogaja, ma ko si je David prst v Čatežu fental, tud ni bil tolk pr mir, da bi se celit lahko začel, če ga ni sam, mu ga je pa Luka pohodil, na srečo se je dobro izteklo.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 446
28.9.2009 20:42:50   
frufru
Emaa, naš je zaspane sorte, sicer je ena energetic bomb, ampak se okoli 13ih izprazne in spi cca 2h. Pa čez vikend malo not prinaša, ker v vrtcu spi max. 1 uro, ga moti svetloba in šundr drugih otrok, ki ne spijo. Tuki se mu pa pozna, da je najmlajši v skupini.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 447
28.9.2009 21:20:00   
emaa
No vidiš naše dva pa doma ne spita, če že kateri pol Luka dol pade, David redko, ampak on tudi v vrtcu spi manj kot Luka, v vrtcu pa spita zmeraj, ju pa na splošno šundr, svetloba ne moti. 

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 448
29.9.2009 10:24:05   
Shorty_
Pozdravljene!

Evo mi smo pridelali že prvo jesensko virozico. Visoka vročina 39C+, pa kašljanje in smrkanje...seveda je zbolela Niki. Jz sem v podobnem stanju kot ona le da nimam vročine počutim se pa kot cunja. No v službi sem se zmanila da delam ta teden ko je mala bolna od 16-20 pa bom mal ure kotistila pa še nekaj jih bom naknadno not prinesla. Bolje kot bolniška sej popoldan je pa itak ati doma.

drugače sem pa z novo službo izredno zadovoljna zaenkrat, držite pesti da tako ostane še dolgo časa user posted image

Včeraj smo šli na bowling s službo in smo res užival pa se nasmejaliuser posted image

Nič punce moje, Ema nate mislim te dni še posebajuser posted image se tipkamo kaj jutri dopoldan.

aja še nekja bi va uprašala kako se kaj spopadate z izsiljevanjemuser posted image naša se trenutno že 10 minut dere da bo jedla bombone in naj ji dam bombone. 10 sem rekla ne zdaj jo pa ignoriramuser posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 449
29.9.2009 10:34:27   
emaa
Ignoriram, če izsiljevanje vključuje še tepež, ščipanje, gr epa na stol na hodnik sedet, pa tolkkrat nazaj kot sam vstane pa pride sem. Pa dokler se ne neha dret, trmat, tud ostane tam, zadnjič je blo treba Luko iz trgovine fizično ven odnest, ker se ni hotel ločit od nakupovalne košare in se je potem drl na telh. 

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?