|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
3.9.2009 9:32:43   
tintara
Hojla punce!
sem doma, z bolečim grlom, smrkanjem in za malenkost bolečo glavo. Ma bo že.

Barbk, najprej dobrodošlica tebi. Super, da se spet oglašaš. No

Brrr, neki mi je ven vrglo. Ma, dost mam za zdaj, se oglasim, ko se mal odpočijem, ok?

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 376
3.9.2009 10:10:06   
r1ta
Tintara lepo se pozdravi!

Frufru, tale je bila pa dobra! Pa se Lovro ni nič upiral volančkom? Mi je smešno, da sam ni povedal, da to niso njegova oblačila.

Jaz sem Ančko danes odpeljala v vrtec in jo pustila tam. Lepo sva se pogovorili in je rekla, da lahko grem. Zdajle pokličem, če je vse vredu in če je, jo grem dvignit čez slabi dve urci.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 377
3.9.2009 14:14:18   
tintara
Madonca, nič hudega mi ni. Nimam vročine, vsaj mislim, smrkam in grlo me boli, pa sem že cel dan k ena cunja. Še dobr da so otroc v šoli in vrtcu. No, saj prav dolgo ne bodo več.

R1ta, hvala za dobre želje. Jutri bom že boljša, sem se odločila, sam v službo pa vseeno še ne bom šla. Mah kaj, sam imam še dopust, in mi bo zdaj kar koristil, jutri pa sploh, ko smo popoldne sami.

Torej, Barbk, kako je živeti v 5? da se pripravim. Glede slikice s trebuhom pa takole: v bistvu je sploh nimam, Jaz se slikam tik preden grem v porodnišnico, sicer pa ne. Ampak, kot sem že Shorty rekla, v živo sem ga skoz pripravljena kazat. S teboj se menda ne bo težko zmenit, ko si na porodniški. Nekje v oktobru, ko bom predvidoma tudi jaz bolj prosta. Pa še kakšna bo gotovo prišla zraven. Npr. Ema v dveh kosih, pa Naja - se bomo že tako zmenile, da boš v Lj. Si za, ali bi še vedno raje slikico trebuha?

Ja, punce, zdaj pa jaz tudi vem, kako je imeti šolarja.user posted image  Saj je kar navdušen, čeprav prav zgovoren tudi ni. Pred začetkom je skoz govoril, da komaj čaka, sam sem videla, da ga tudi malo mori, ker se je veliko več stiskal k nama. No, to ga še ni minilo, tako da čisto čez prvi šok še ni. Sicer pa ni bilo prehudo, ker dosti otrok pozna iz vrtca.

V pon in tor sem začudila malo morje ljudi, ker so vsi naenkrat ugotovili, da sem noseča. V pon smo imeli srečanje z vrtcem od Nadje in očitno se tolk mal videvamo ob pobiranju otrok, da so kar vsi naenkrat ugotovili in spraševali... Potem pa v torek ponovi vajo z mamami iz Gašperjevega vrtca, s katerimi smo skupaj zakorakali v šolo. Pa vedno je bilo isto: a že decembra, ja to bo pa kmalu. Ja, vraga, za tistega ki ni noseč, ane. Res pa je, da imam nekja manjši trebuh in bi se lahko za kak februar izdajala.

Frufru, ja, imate pa včasih tudi punčko. Res pa: kako da ni rekel? Ker je na frišno? Nadja pri nas protestira pri oblekah od kakega leta starosti, no morda leta in pol. In dvomim, da bi jo lahko oblekel v kaj kar ni njenega (še posebno, če bi bilo punčkasto, s tem ima že doma problemeuser posted image ). Ampak Gašper je pa druga zgodba...

Čestitke vsem za dobro prestane prve dni vrtca. Tudi naša je danes baje že tekla notri k novi vzgojiteljici, medtem ko je včeraj, ko sem jo pšeljala jaz, jokala ko dež. Sva bila včeraj oba in jo je potem očka kar notri postavil vso jokajočo, pa sva se potem seveda še midva spričkala. No, ampak očitno je imel prav in je samo izsijlevalauser posted image

nič, dosti imam. spet me nekaj obliva, pa mislim, da nimam vročine.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 378
3.9.2009 16:36:14   
Najaa
tintara, jaz sem definitivno za srečanje. V tem primeru ni treba slike kazat. user posted image Bom pa okol 1.oktobra nekaj časa v Lj.user posted image

Ko sem prišla v vrtec, je imela Tija spet plenico na riti. Pa sem misla, da bo zdaj kaj boljše... Kazalo je že tako. Do danes vse ok, razen včeri gatke, ker ji je malo ušlo. Danes pa plenica. Jutri bom zjutraj vprašala, kako je to, ampak po moje nekega velikega razumevanja ne bo.
Kaj pa ve pravite? Mi lahko katera kaj svetuje? Kaj je res treba plenico nazaj gor dat?
Imam rahel občutek, da ima Tija malo krize in to kaže na ta način. Mislim zarad Nike. Prikrita ljubosumnost.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 379
3.9.2009 21:18:03   
frufru
R1ta, tintara, se je zbudil, ker je bil moker in je jokal, ker je bil moker, da je treba dat cunje dol in je bil čisto srečen da je bil v suhih cunjah. Ne vem od kod mu, ampak je sam nad sabo čisto ogorčen če se polula in joka, čeprav ga ni nihče nikoli sekiral glede tegauser posted image  Ga je pa morala glih preoblečt, ker je hodil po igralnici, ležalnik je bil pa še moker. Če bi bil bolj zbrihtan bi ziher protestiraluser posted image

Kakorkoli, pri nas letos krize zgleda ne bo user posted image (trkam). Danes je R celo rekel, da bi bil še v vrtcu. Samo je pa res kot dan in noč, napram prejšnjemu, tudi vzgojiteljice so bolj tople do otrok in staršev.

Najaa najbolje, da se pogovoriš. Nam so takrat, ko je Lovro suh ratal, tudi neki težile, da bi plenice še nosila, ker jim je bolj enostavno plenico namontirat, kot z otrokom hodit na wc. Jim je šlo v nos, ker je Lovro vsake pol ure do uro rekel za lulat.Pa sem se z njimi pogovorila, razložila, da veliko pije in da ima bolj švoh mehur (če ga malo hladi) in pol niso nikol več rekle za plenice. Boljš ta prva zamera kot ta druga. Po moje so tudi same pripomogle k temu, če so ji dale plenico nazaj, ko je bila že čisto suha. Če ne bo razumevanja pejt pa do ravnatelja vrtca. Saj so konec koncev vzgojno varstvena ustanova, ki naj bi skrbela za razvoj otrok, ne pa za nazadovanje.

< Sporočilo je popravil frufru -- 3.9.2009 21:27:10 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 380
3.9.2009 22:35:32   
r1ta

IZVIRNO SPOROČILO: frufru

Najaa najbolje, da se pogovoriš. Nam so takrat, ko je Lovro suh ratal, tudi neki težile, da bi plenice še nosila, ker jim je bolj enostavno plenico namontirat, kot z otrokom hodit na wc. Jim je šlo v nos, ker je Lovro vsake pol ure do uro rekel za lulat.Pa sem se z njimi pogovorila, razložila, da veliko pije in da ima bolj švoh mehur (če ga malo hladi) in pol niso nikol več rekle za plenice. Boljš ta prva zamera kot ta druga. Po moje so tudi same pripomogle k temu, če so ji dale plenico nazaj, ko je bila že čisto suha. Če ne bo razumevanja pejt pa do ravnatelja vrtca. Saj so konec koncev vzgojno varstvena ustanova, ki naj bi skrbela za razvoj otrok, ne pa za nazadovanje.

Se podpišem, če smem!

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 381
3.9.2009 23:00:59   
frufru
Ja itak da se smeš, sem vesela, da nisem edina, ki tako misli. Kako je pa ana nov vrtec sprejela?

Aja Najaa, a je to edini vrtec pri vas? Kaj pa če jo prepišeš v drugega?

< Sporočilo je popravil frufru -- 3.9.2009 23:02:05 >

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 382
3.9.2009 23:05:56   
Najaa
Ne, prepisala je zarad tega ne bom. Je pa tud edini vrtec, ja...
Ne, jutri se bom probala zment tako, kot si tudi ti rekla. Seveda je nazadovala zato, ker so ji dale plenico. In če lahko doma gre na stranišče kakat, bodo tud v vrtcu poskrbele za to.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 383
4.9.2009 9:11:35   
tintara
Najaa, definitivno ne delajo prav. Če je otrok suh je suh in pika. Normalno, da se kdaj še zgodi nesreča, zato pa imamo koplet ali dva za preoblečt. Jaz sem takrat imela po dva, v bistvu je še zdaj kaj po dvojno, ker se madam takoj preobleče, pa čeprav ima res samo za pikico mokro majčko. Tako, da če imaš slučajno samo en komplet, daj dvojnega in jih na to opozori.
Verjetno si se že pogovorila z njimi in je pomagalo, sicer pa res kar do ravnateljice.

Sem pa drugače že večkreat slišala za kaj podobnega. Pri nas moram rečt, je bila prejšnja vzgojiteljica glede tega fenomenalna. Prav orenk je spodbujala Nadjo in mene, ker je glede na njeno starost (19 mesecev) bilo tudi več nesreč. Če bi mi takrat s plenico težila, nisem čist prepričana, da se ne bi tudi jaz vdala. Tako so jo pa problačili (prbl dvakrat na dan kak teden ali mogoče dva) in naju ful spodbujali. Pa je bilo hitro konec.

So pa tudi pri nas še polulalne hlačke, sicer skoraj vedno zaradi istega vzroka in sicer: gre na stranišče, pa tako čudno lula, da ji curek odnese ven iz stranišča - na hlačke. user posted image

Sicer sem pa jaz že boljša. Sem še doma, ampak sem že mal sesala, zdaj pa spet rabim odmor. Dobro, včeraj sem odmor rabila že po tem, ko sem mal sam sedela.

Najaa, upam, da uštimate. PA saj sploh ne morem verjet, saj so že skoraj tri leta stari, pa bi jih raje imeli v plenicah. Saj niti previjalnih nimajo več...

Lp, T

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 384
4.9.2009 10:14:20   
r1ta
Frufru tak tak je z Ančko. Najraje vidi, da sem jaz zraven nje, kar pa seveda ne gre. Včeraj je trokirala in sem jo predčasno šla iskat, takoj po 10.15. Danes sem jo pustila in me bodo poklicale, če bo kriza, čeprav enkrat bo itak mogla it čez to in se navadit, da je tam tiste tri pišljive urce.

Evo, še mene se nekaj loteva. Ponoči me je grlo bolelo, zdaj me celo žrelo peče z nosem vred... Pa smo tam. Jesen, prehladi...

(A. Einstein)

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 385
4.9.2009 13:53:57   
emaa
Ti se kar pogovori, mi smo se zmenili, da se bom z odvajanjem (zaradi kakanja, ne da povesta), ubadali čez kakih 14 dni, ko se poleže glede uvajanja, sprememb vrtca, pa bomo videli. Ker točno to, saj moramo svoje plenice zdaj nosit, ko niso več jaslični, saj jim je valjda v interesu, da grejo sami na wc. 

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 386
4.9.2009 14:29:08   
tintara
Bu, svoje plenice? A jih ne nosite skoz svojih? Mi smo jih tudi v jaslih, sam takrat je bil prostor za previjat, zdaj ga pa ni več. Sploh ne vem, kje uštimajo tiste, ki imajo še plenice (saj jih ni veliko, ampak nekaj jih je pa še).

R1ta: ma da te nisem jaz okužila - sorry, nisem vedela, da gre tudi preko netauser posted image user posted image

Punce, eno vprašanje imam. Ma mal cvikam vprašat, ker je bila takrat taka reč. A se spomnite, k smo se še menile na dojenčkih (pomoje so bili okoli pol leta al pa tri četrt stari), pa se je naenkrat pojavil en fant, ki naj bi imel eno punčko z nenavadnim imenom (se ga ne spomnim, sam vem, da je bil ful nenevaden). Pa smo ga mal izločile, da tko rečem, ker je vse skupaj dokaj neresnično zvenelo. A se kera spomni kako je bilo ime punčki? Namreč, pri Nadji se je letos pojavila v vrtcu punčka z imenom Shreeya ali nekaj podobnega (moram dans prebrat), ap sem pomislila, da je to ista. Se katera spomni oz zna poiskat naše debate za nazaj? Ker bil je iz ta pravega okoliša za naš vrtec... Madonca sem firbčna, če imam preveč časa....

Ojej, spet je voda povrela. Sem dala za čaj gor, pol pa na net. In evo, sam še pol vode je. Moram spet dotočit. PA dans se mi je to že 3x zgodiluser posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 387
4.9.2009 17:10:54   
Shorty_
ti kar jaz odgovorim to je bil duc20, punčka pa je bila Tayra če se ne motim.user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 388
5.9.2009 16:28:10   
Najaa
tintara, dokler so bili 1. starostna skupina, so plenice dali v vrtcu. Zdaj pa je 2. starostna skupina in ni več upravičena do njih s strani vrtca, zato bi jih morala sama prinest.
Moram povedat, da sva se z vzg. pogovorili in sem nekako "kao da sprejela" njeno prošnjo ali zahtevo ali trditev, da če bo kakala še naprej, da ji da plenico gor. Kao pravim zato, ker nisem in ne bom tega sprejela. V glavnem, včeraj je bilo super, ni kakala in so jo večkrat dale na wc. Danes pa bejba spet sama že cel dan hodi lulat in kakat. Tako da... verjetno jo vsa ta sprememba v vrtcu malo bega. Sej se bo navadla.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 389
5.9.2009 20:31:19   
frufru
Naja a pri vas plenico dajouser posted image user posted image  Pri nas jih ne dajo, jih moramo starši nosit, ne v 1. ne v 2. starostni skupini, zato se jim tudi nič ne mudi, da bi otroci suhi ratal in so tolk komotuser posted image   Jaz priznam, da še vedno ne vem v kateri skupini jeuser posted image . Kolikor sem otroke vidla so vsi take starosti kot Lovro, raje več kot manj. Bom najbrž v četrtek zvedla, ko imamo roditeljski sestanek.

Drugače je bil naš včeraj pod vplivom polne ure, beri kot  user posted image , danes zjutraj je pa že ob 6h  user posted image jokal, da bi šel v vrtec user posted image user posted image   Sva pol kompromisno prebrala Nemota in dve knjigici od krtka. Po zajtrku sva pospravljala, potem sva šla pa v najboljšega soseda, kjer je bila Fifi, Trobentica, Željko in Čmrlek (Ta mu je bil najbolj všeč) Slikat se sicer ni hotel, je pa dve risbici pobarval in surprise surprise, bil izžreban za srečelov. Dobil je Lumpijevo vrečko presenečenja (zvezek, lumpi roladica, sok, gumasti bombončki in prestice). Pol je pa v trgovini dobil še lumpijev album in nalepke je bil pa sploh čisto navdušen. No ob dveh je actionman končno zaspal in ob pol5 še vedno spal  user posted image pol sva ga pa kar zbudila, ker bi bilo pol sr... Smo šli s kolesom (mi2 z R pa peš) do stadiona in je mali celo pot tja in nazaj vrtel, pa še 3 kroge je naredil skupaj z R. Tako, da se je fajn zmatral in je sedaj celo zaspal user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 390
5.9.2009 22:39:57   
tintara
O, Shorty, hvala za odgovor. Ti pa imaš spomin, punca!

OK, potem ni ista in lahko naprej živim v prepričanju, da nas je en nategval - ker vmes sem imela mal slab občutek, da pa vseeno, morda...user posted image  Ah, nima veze tak al tak.

Ja, pri nas so tudi plenice nas strošek in to tudi v jaslih. Ampak res so pa nam pomagale pri odvajanju. Pohvala njim. Ma ko takole berem vase dogodivscine, to je res ful glupo, ni kaj.

Naja, drzim pesti, da se jim punca ne pusti in da cez vikend zadevo spet spravite v red. In potem gasa po njih. Brrrr, sam ce pomislim, pa kaj jim je, da ji dajejo plenico nazaj, pa a ni normalno, da bo zmedena? Enkrat mora bit brez pa it na stranisce, drugic ji jo dajo spet gor, pa lahko kaka, če hoče.... Ma, saj je se meni zamotano...

Nic, bodite fajn, T

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 391
7.9.2009 16:42:57   
Najaa
Kje ste, punce? Vas bo treba spet z metlo ven bezat? user posted image user posted image

frufru, dajo plenice, dajo, pa sej jih tud zaračunajo.

No danes je bilo vse ok, je kakala na wc. Upam, da tako ostane.

Kako pa kaj naše nosečke? emaa, tintara? emaa, zdaj se bo pa počasi začelo odštevanje, kaj? user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 392
8.9.2009 7:14:58   
tintara
Ja, Ema, jaz če kak sms piska, že po malo pomislim, če si slučajno ti. No, saj vem, da imaš še skor en mesec, sam če bi rada naravno, moraš do 30 uštimat, ane. Sicer je pa to tud še neki časa, kajne.
Kdaj imaš kaj pregled, da vidim, če se kaj srečava?

Aja, še nekaj, a si ti imela v tej nosečnosti test za cuker? Mislim, da se ga zdaj enkrat dela (v mojih tednih), pa niso nič kaj rekli. Ne vem, al so pozabili al pa so nehal z rutinskim pregledovanjem.

Naja, jaz sem OK. Po malo kar skoz računam, kolk časa moram bit še v službi, po drugi strani pa gledam, kaj vse naj bi še skončala. Dans mamo še sestanek, bo ziher še kaj padlo, tak da bo do konca pestro. Ampak nekje okrog 15 oktobra bom nehala, morda že tudi kaj prej. Pol mam še za dobra dva tedna dopusta, pol bom pa probala za dva tedna bolniško dobit, morda pa tudi tri tedne. Ma šus, če še tega ne bojo dal, bom pa do konca delala.

Nič, mejte se. Delooo kliče, a ga slišite? T

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 393
8.9.2009 8:42:08   
emaa
Ja, manj kot 4 tedne do konca, včeraj sem začela porodniško, mogoče mi rata kako slikico trebuha najdet al pa naredit.
Test za cuker sem imela v obeh nosečnostih, nekje med 24. in 28. tednom tokrat, prejšnjič pa pri 32. tednih. Pregled imam 17.9., je že CTG na vrsti, je šlo tako hitro.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 394
10.9.2009 8:08:01   
Najaa
emaa, kako? Uživaš zdaj? user posted image Maš že vse prštimano za user posted image ?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 395
10.9.2009 8:17:23   
Ženkica
Ola punce, na hitrco, da vas pozdravim.

Evo, mi smo štartali v nov vrtec prejšnji teden in je super; Kaja se je uvedla praktično že prvi dan in je drugi dan že prespala po kosilu, praktično ni potrebovala nobenega uvajanja in gre zelo rada v "ta nov" vrtec.
Podnevni gre sama na wc, ponoči pa so se začele nekam pogosto dogajat nesreče, tako, da je predvčerajšnjim sama prosila za pleničko; in sem ji jo tudi dala. Prala sem praktično vsako drug dan njeno posteljnino. No ja, upam, da je to samo prehodno, ker je bila že čisto suha tudi ponoči.
Je pa naša navihanka zelo zelo brihtna, včasih kar pogledam kaj vse že zna. No, sicer najbrž so vsi taki; da kar požirajo novitete. No in tudi preizkuša me nenormalno; včasih moram bit kar huda, da me upošteva, ampak takrat pač vidi, da ni heca, če npr. rečem, da mora zobke umit in potem se umiri in uboga.
@Emma: lepo porodniško ti želim.
@Naja: kako si kaj primorka; o nekem srečanju ste govorile če se ne motim?
@Barbk: kdaj se bomo kaj vidli, zelo si vas želim srečat.

Pozdravček tudi ostalim, ki jih nisem posebej omenila.

Ženkica

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 396
10.9.2009 8:20:05   
Najaa
Ženkica, če je že Kaja taka navihanka, je pa že skrajni čas, da zamenjaš sliko v profilu! user posted image user posted image
O srečanju? Ne, nazadnje je bilo tisto v Kavalu. Za konec sept. mal planirite, punce, lahko tudi med tednom. user posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 397
10.9.2009 14:27:00   
emaa
Prištimano še nimam vse za dojenčka, počasi pa bo, tam nekje naslednji teden bom pa verjetno že imela vse kar rabim na kupu. 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 398
10.9.2009 23:48:18   
r1ta
Moram se malo oglasit, ker tole je pa že kriza.

Ana rada hodi v vrtec, je pa tole kar sprememba za naju obe, ker sodima med zaspance in sma celo poletje prespali do okoli desete zjutraj, zdaj se je pa ob pol osmih treba vstat in se do konec tedna kar nabere. Zeeeh... Tudi jaz sem se nekako uvedla v novi urnik, zjutraj Ančko oddam, šibam domov malo pospravit, zlikat, potem je pa tik tak urca pol dvanajst, ko moram po Ano. Drugače pa nič novega pri naši hiši. Opažam, da jo zadnje čase zanimajo puzzle bolj kot kdajkoli prej pa izredno rada riše, pleše, poje. In zahteva ogromnoooo pozornosti. Tako da jo vključim v vse kar sama počnem in strašansko uživa, se počuti pomembno.
Bi prilepila še eno sliko, pa izgleda da se ne da več. :(user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 399
11.9.2009 6:52:56   
tintara
Oh, R1ta, ob pol osmih jo šele dvigaš? Pa saj to ni tak zgodnja ura, no. Meni se smilijo tisti, ki jih že pred 6 pripeljejo v vrtec. Tist pa je zgodaj. Naša dva sta pokonci med 6 in 6.30 - odvisno kako gre zbujanje. No, z Nadjo ni problema, jo pokličeš in vstane, občasno pa tudi reče, pejt stran, jaz bi še spala, sam pol je ravn tko v minuti pokonci. Brat je pa druga zgodba: on bi pa spal, ma do ene osmih kar rad. Njega je pa težko zbudit.

No, sicer sem jaz Ok. Preživela sem zadnji teren, vsaj res upam, da je bil zadnji. Ker dam sem prišla kar utrujena, sem kar rabla neki časa, da sem se skupi zbrala. Pa med delom me je mal bolj špikalo, sam OK, skončala sem vseen vse.
Delam najbrž še kak mesec ali kaj takega, moram še par stvari podelat. Ene par večjih, pa ene par manjših...

Nič, bodte fajn. T

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?