tintara
|
Madonca, nič hudega mi ni. Nimam vročine, vsaj mislim, smrkam in grlo me boli, pa sem že cel dan k ena cunja. Še dobr da so otroc v šoli in vrtcu. No, saj prav dolgo ne bodo več. R1ta, hvala za dobre želje. Jutri bom že boljša, sem se odločila, sam v službo pa vseeno še ne bom šla. Mah kaj, sam imam še dopust, in mi bo zdaj kar koristil, jutri pa sploh, ko smo popoldne sami. Torej, Barbk, kako je živeti v 5? da se pripravim. Glede slikice s trebuhom pa takole: v bistvu je sploh nimam, Jaz se slikam tik preden grem v porodnišnico, sicer pa ne. Ampak, kot sem že Shorty rekla, v živo sem ga skoz pripravljena kazat. S teboj se menda ne bo težko zmenit, ko si na porodniški. Nekje v oktobru, ko bom predvidoma tudi jaz bolj prosta. Pa še kakšna bo gotovo prišla zraven. Npr. Ema v dveh kosih, pa Naja - se bomo že tako zmenile, da boš v Lj. Si za, ali bi še vedno raje slikico trebuha? Ja, punce, zdaj pa jaz tudi vem, kako je imeti šolarja. Saj je kar navdušen, čeprav prav zgovoren tudi ni. Pred začetkom je skoz govoril, da komaj čaka, sam sem videla, da ga tudi malo mori, ker se je veliko več stiskal k nama. No, to ga še ni minilo, tako da čisto čez prvi šok še ni. Sicer pa ni bilo prehudo, ker dosti otrok pozna iz vrtca. V pon in tor sem začudila malo morje ljudi, ker so vsi naenkrat ugotovili, da sem noseča. V pon smo imeli srečanje z vrtcem od Nadje in očitno se tolk mal videvamo ob pobiranju otrok, da so kar vsi naenkrat ugotovili in spraševali... Potem pa v torek ponovi vajo z mamami iz Gašperjevega vrtca, s katerimi smo skupaj zakorakali v šolo. Pa vedno je bilo isto: a že decembra, ja to bo pa kmalu. Ja, vraga, za tistega ki ni noseč, ane. Res pa je, da imam nekja manjši trebuh in bi se lahko za kak februar izdajala. Frufru, ja, imate pa včasih tudi punčko. Res pa: kako da ni rekel? Ker je na frišno? Nadja pri nas protestira pri oblekah od kakega leta starosti, no morda leta in pol. In dvomim, da bi jo lahko oblekel v kaj kar ni njenega (še posebno, če bi bilo punčkasto, s tem ima že doma probleme ). Ampak Gašper je pa druga zgodba... Čestitke vsem za dobro prestane prve dni vrtca. Tudi naša je danes baje že tekla notri k novi vzgojiteljici, medtem ko je včeraj, ko sem jo pšeljala jaz, jokala ko dež. Sva bila včeraj oba in jo je potem očka kar notri postavil vso jokajočo, pa sva se potem seveda še midva spričkala. No, ampak očitno je imel prav in je samo izsijlevala nič, dosti imam. spet me nekaj obliva, pa mislim, da nimam vročine.
|