tintara
|
Uauu, Shorty, čestitke za noivo službo! Sicer sem vedela, da za to stiskam pesti (ker mi je vrglo ven na feedih da si odprla neko temo - hm, pa da ne boš mislila, da vohlam, sam mi kar samo hodi kdo kaj odpre, pa kdo je čigav prijatelj - nimam pojm azakaj, pa se mi niti ne da poglabljat), ampak povedala pa nisi nič. Al sem pa spregledala, kaj jaz vem. No, sam da ti je všeč v novi službi. DAnes je zdravniški dan zame. Prvo zobar, vse OK. Nato kontrola pritiska, mao manj OK. Dobila tablete 3x na dan, bolniške pa ne. Čudno, kajne. No, na koncu ko sem vprašala za bolniško, mi je napisala eventuelno?? Tako da, NAjaa, očitno bom kar delala še nekaj časa. No, saj v bistvu imam namen kak mesec še zdržat. Pol pa dopust do konca skoristit in potem bolniška, če jo bom dočakala. OK, ob 16h zopet reden pregled pri svoji G. Upam, da bo spet OK. Namesto kupovanja, ki sem si ga hotla privoščit vmes, sem pa mogla dam it pucat čevlje, ker sem tik pred staro porodnišnico v en kupn pasjega dreka stopla. In to, lepo prosim, na tlakovani potki. Na travi sem pozorna. In ker nisem porajtala, sem cel pregled opravila v smradu in se čudila kja hudiča danes tolk smrdi Nič, zdaj sem se mal spihala, vzemem tableto, potem pa na pucanje čevljev, upam, da ne bruham. Lp, T
|