chebelica21
|
Oj punce,.... no da se vam javim malo. Midva z Amon Raiem sva super, se dojima in malce imava dodatka ker sma preveč izgubila na teži v P. Ampak sedaj je že pravi jedec in ima že kar dve bradi,... Jutri pa imava pregled v P. Moja porodna zgodba,... V soboto sem skuhala čufte za 8 oseb in rekla, da potem pa gremo rodit,... In res v nedeljo zjutraj ob 4 se mi začnejo popadki na 15 minut, do 6 so se začeli samo še stopnjevat na 5-7. No pa grema z mojim v P kjer me pregledajo ampak nisem se odpirala (odprta sem bila samo 2 cm) vendar so me obdržali noter. Nato pa dolgo čakanje najprej ctg, potem me je babica dala hodit, da bi pospešla odpiranje ali odtek vode,... Ampak nič. Naredila sem pa sigurno 10 km po hodniku,... No 13.40 pa me hoče spet pregledat, takrat mi je pa počil mehur in začelo se je. Popadki so se seveda stopnjevali in bili kar hudi morem priznat, ampak smo zdržali. Moj je seveda bil non stop z mano in me podpiral,... No iztis je bil pa hitro mimo, trije popadki in moj sonček je bil na svetu,... Seveda so me morali vrezat, tako da trenutno še malce težko sedim, ampak je že zelo vredu,... Domov sva prišla v sredo in imela ponoči kar malce pestro, razumem saj je bilo to za Amon Raia vse novo, sedaj pa je pravi . Ponoči se zbujama na 3 ure tako, da se jaz kar naspim,... Z pa imava razdeljeno delo, jaz dojim on previja in kupčka podira,... Tako, da smo v 45 minutah spet vsi v posteljah in že veselo spimo naprej. Mi zelo pomaga, pa še spočijem se malo,... Toliko za sedaj se vam še kaj javim,... Čestitke vsem mamicam in njihovim , vsem ki še pa čakate pa želim čimlepši porod. Iz lastnih izkušen vam povem, splača se potrpet vso bolečino, saj ko enkrat držiš potem to malo štručko v rokah je nepozabno.
< Sporočilo je popravil chebelica21 -- 28.9.2009 8:27:16 >
|