|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO
26.9.2009 8:36:55   
tasa_m
Rubin, saj ne vem kaj naj rečem.. VSE BO OK. Gaja je borka, pa še Zoja nanjo pazi, tako da vse se bo porihtalo!! JAz verjamem v to!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 626
26.9.2009 23:02:51   
Raho
Rubin, vse bo OK: Gaja je borka. Pošiljam ji mali milijon dobrih misli, njej in vsem vam.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 627
27.9.2009 19:34:37   
banga
Draga Rubin, ne mine dan, da ne bi mislila nate, na tvojo borko Gajo in malo miss. Verjamem, da bo z Gajo še vse o.k. in da boste kmalu vsi skupaj doma. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 628
27.9.2009 20:18:23   
Rubin.
Hvala vam za dobre želje user posted image .

Gaji gre na bolje, danes je imela CRP 26, še pred kratkim pa 200. Naj povem za primerjavo, da je v mejah normale okoli 10. Hvala bogu pada. Zgleda, da je antibiotk končno prijel oz. da ima sedaj pravo kombinacijo le teh. Upam, da jo spet kmalu dobim v naročje, je sedaj že 10 dni odkar sva se nazadnje cartali. Zelo pogrešam to.

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 629
27.9.2009 20:20:05   
thaiss
super novičke!! Gaja samo tako naprej, da te bo mamica spet pocartala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 630
27.9.2009 20:22:57   
sonček33
Rubin tole stran vedno odprem v starhu, z nekako tresočimi rokami...a vedno polna upanja an dobre novie. In danes so novice super. Gaja, drži se. Želim vama, da se čimprej spet pocrkljata.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 631
27.9.2009 20:54:53   
Janeja
Samo, da gre spet na bolje. user posted image

Bodite močni in polni optimizma. Gaja je borka in to vam je že večkrat dokazala. Verjemite vanjo in v njeno moč ter voljo do življenja. Tudi ona komaj čaka na ponovno cartanje pri mamici. user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 632
27.9.2009 23:03:00   
valči
Rubin,,po dolgem času pridem sem gor na rr,vedno najprej pogledat,kako kaj Gaja.In spet sem jokala,ko sem za nazaj brala in spet sem vesela,ko sem na konec prišla.Drži se ti,mislim nate,na Gajo,držim pesti.Kar navezala sem se na vas,tako mi je hudo,koliko ste že doživeli gorja zadnje čase.

Upanja nikar ne izgubi,prav tako ne moči,ki jo rabiš zase,za Laro in Gajo,ki se res bori.

In se bo,dokler je ne boš nekega dne odnesla domov.Vem,da jo boš.

Veliko sonca v vašo družino pošiljam.user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 633
27.9.2009 23:06:13   
gloria
Draga Rubin držim pesti za Gajo...vse bo ok user posted image user posted image user posted image user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 634
27.9.2009 23:08:39   
Najaa
Super, Rubin. Bravo, Gaja!user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 635
27.9.2009 23:11:39   
matcar
Super!user posted image user posted image user posted image Sem vesela za vas.Gaji pa še naprej pošiljam na milijoneuser posted image in držim pesti,da bo čimprej v tvojem naročju!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 636
28.9.2009 6:33:24   
christiana21
Bravo Gajauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Kmalu okrevaj, da boš lahko čimprej šla v objem mamice, očka in sestrice.user posted image user posted image user posted image user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 637
28.9.2009 7:38:30   
oka
Rubin, tvoja micena Gaja je pa taka borka, da ji ni parauser posted image Res jo občudujem, malo junakinjo in ji pošiljam koš dobrih misli in želja.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 638
28.9.2009 20:35:45   
skuštrana
Rubin, držte se. Zadnje  čase sem bolj malo na RR, ampak vedno ko pridem, pogledam kako je tvoja pupika...držim pesti za njo user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 639
28.9.2009 23:07:11   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: oka
Rubin, tvoja micena Gaja je pa taka borka, da ji ni parauser posted image Res jo občudujem, malo junakinjo in ji pošiljam koš dobrih misli in želja.

Tu se pa popolnoma strinjam s teboj. Jaz jo tudi občudujem. Tako malo dete pa tako  močna volja do življenja.

Danes je bil pri nas tudi sonček, pa ne samo na nebu. Gaja je bila toliko stabilna, da sva se lahko cartali. Tako se mi je smejala, da je bila soba polna smeha, tudi z moje strani, v srcu mi je vse igralo. Pa previla sem jo lahko prvič, končno kaj koristi od mene. Danes je bil res dober dan.

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
Rubin tole stran vedno odprem v starhu, z nekako tresočimi rokami...a vedno polna upanja an dobre novie. In danes so novice super. Gaja, drži se. Želim vama, da se čimprej spet pocrkljata.

Kaj bi dala, da bi lahko tukaj pisala samo dobre novice, ni da ni. Res srčno upam, da bo več korakov naprej kot nazaj.

Gaja lepo napreduje ima že 1630g, danes je bila na 55% kisiku, antibiotk bo dobivala še 14 dni, da uniči bakterije kolikor se bo dalo. Sedaj pa resnično močno upam, da jih več ne bo dobila in da se bodo te preizkušnje končale. Moramo še pljučka porihtat, te okžbe pa vse skupaj močno zavirajo.

Hvala, 10000x hvala za pestke.

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 640
28.9.2009 23:56:02   
gloria
...super novice Rubin...le tako naprej user posted image user posted image user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 641
29.9.2009 7:19:38   
zvesta
Bravo Gaja, bravo Rubin.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 642
29.9.2009 7:30:07   
Šarki
user posted image user posted image user posted image  bravo punciuser posted image user posted image user posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 643
29.9.2009 7:41:36   
oka
Jeeeejj, superuser posted image ! Borka malauser posted image Ti Rubin pa se drži. Še veliko lepega vas čaka. V to sem prepričana.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 644
29.9.2009 9:36:59   
marta82
Super novičke!user posted image Sem zelo vesela. Naj gre vse samo še na bolje.

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 645
   RE: Nedonošenčki 2009
29.9.2009 11:31:42   
gigi1
Draga Rubin so se mi kar učke orosile od sreče, ko sem prebrala tvoje včerišnje poročilo user posted image . Gaja bravo user posted image  user posted image  user posted image  ti si naša najmočnejša borka user posted image  user posted image  user posted image . Le tako naprej user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 646
29.9.2009 11:34:15   
Erdbeere
Bravo Gaja user posted image user posted image user posted image le tako naprej...Rubin. bravo tudi tebi za previjanje, sej bo počasi počasi boste začeli vsi skupaj uživat...prav srečna sem, ko preberem tako lepo novičko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 647
29.9.2009 11:35:03   
yania
user posted image user posted image user posted image user posted image  še takih novic.....mislimo na vaju,,,,,,Gaja drži se.....pa hitro k mamici v naročje....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 648
29.9.2009 13:36:08   
banga

IZVIRNO SPOROČILO: yania

user posted image user posted image user posted image user posted image  še takih novic.....mislimo na vaju,,,,,,Gaja drži se.....pa hitro k mamici v naročje....

se podpišem pod toleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 649
29.9.2009 18:31:14   
Rubin.
Sva se cartali uro in pol user posted image  .

Danes ima Gaja 100 dni. user posted image

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?