Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 19.9.2009 20:12:16
|
|
|
|
Rubin.
|
Najprej draga Gaja vse najboljše, že tri mesece nas razveseljuješ z svojo vztrajnostjo in pogumom - samo tako naprej, princeska moja, rada te imam iz vsega srca. Drugače pa moram povedati, da na žalost CPAP ni uspel. Gaja se je preveč namučila in postala zelo slabotna, ko so ji ga morali odstraniti za čas aspiracije. Poskusili so glede na starost, ampak njena teža je še premajna in pljučka še preslabotna, da bi sama dihala. Ampak to je bilo pričakovano. Bolj me skrbi uz možganov, ki je bil danes opravljen. Dr. je rekel, da nevrološko bolj slabo kaže in da ima simptome hipotonije. Ma je bil en tak težek dan danes, pa še en mesec je kar Zoje ni več. Angelček moj pogrešam te, zelo.
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 19.9.2009 20:14:14
|
|
|
|
Ronči
|
joj, to je pa težko brat. Želim vam da bo šlo samo na bolje!
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 19.9.2009 20:14:40
|
|
|
|
anajmad
|
Drži se. Vem kako je pa Gaja bo tudi zrasla v eno lepo babnico,ki ti bo še kravžljala živce.
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 19.9.2009 20:15:30
|
|
|
|
lake
|
Draga Rubin, misli pozitivno, z fizioterapijo in vztrajnostjo se da marsikej popravt, sploh pa hipotonijo. Drži se!
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 19.9.2009 20:18:13
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Najprej draga Gaja vse najboljše, že tri mesece nas razveseljuješ z svojo vztrajnostjo in pogumom - samo tako naprej, princeska moja, rada te imam iz vsega srca. Drugače pa moram povedati, da na žalost CPAP ni uspel. Gaja se je preveč namučila in postala zelo slabotna, ko so ji ga morali odstraniti za čas aspiracije. Poskusili so glede na starost, ampak njena teža je še premajna in pljučka še preslabotna, da bi sama dihala. Ampak to je bilo pričakovano. Bolj me skrbi uz možganov, ki je bil danes opravljen. Dr. je rekel, da nevrološko bolj slabo kaže in da ima simptome hipotonije. Ma je bil en tak težek dan danes, pa še en mesec je kar Zoje ni več. Angelček moj pogrešam te, zelo. Rubin. držim vam pesti, da bo Gaja čimprej doma. Podoživljam z vami našo zgodbo! Deklice so močne.
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 19.9.2009 20:18:58
|
|
|
|
taškica
|
Rubin, držimo pesti za Gajo in zate . Samo sonca vama želim....
|
|
[Brisano sporočilo] 19.9.2009 20:20:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 19.9.2009 20:55:12
|
|
|
|
PERSIDA
|
za Gajo
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 19.9.2009 22:11:31
|
|
|
|
matcar
|
za Gajo in za tebe in tvojo družino! Držite se,bodi še naprej močna.Mislim na vas!
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 20.9.2009 21:06:24
|
|
|
|
banga
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar za Gajo in za tebe in tvojo družino! Držite se,bodi še naprej močna.Mislim na vas!
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 21.9.2009 8:55:03
|
|
|
|
koala
|
Rubin močno mislim nate in tvojo princesko, kot ti je ena že napisala se da z fizioterapijo veliko porihtat. Škoda da Gaji ni uspel korake proti domu, a vrjamem da je borkain da bo kmalu doma. Držite se.
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 21.9.2009 12:32:31
|
|
|
|
oka
|
Rubin vse se bo uredilo, boš videla, da se bo. Naredita se dva koraka naprej in potem en nazaj in tako naprej in pride čas, ko se koraka samo še naprej. Vse ob svojem času in tudi za Gajo bo ta čas prišel. Gaja se bo okrepila boš videla da se bo. Samo čas rabi, da se njeno telesce okrepi. Trije meseci borbe niso kar tako in mala je fajterka da ji ni para. In iz te borbe boste prišli sami zmagovalci, v to trdno verjamem in ti pošiljam en koš pozitivnih misli
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.9.2009 12:34:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 21.9.2009 13:01:51
|
|
|
|
Andromeda
|
Rubin, na tem forumu je veliko podobnih zgodb in večina malih borcev je prišla domov po ovinkih od izboljšanja do poslabšanja in na koncu do vrnitve domov! Naj bo čim manj ovinkov!
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 21.9.2009 13:07:03
|
|
|
|
Februarka08
|
za malo princesko!!!
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 21.9.2009 13:41:31
|
|
|
|
Lara73
|
o ljubi bog! Kaj se nekaterim dogaja! gre pa res na kup sr..... Se opravičujem besedam, ampak tako sem jezna in žalostna obenem! In jaz se nekaj smilim sama sebi, ker se mogoče malo z dragim sporečeva in imava kakšna dva dneva neme filme in otroc nočjo za sabo pospravt?!? Draga rubin, ne znam in ne morem si predstavljat kaj preživljaš, solze mi kar tečejo dol, še dobro da sem sama v pisarni. Drži se, naj ti družina stoji ob strani in ti daje veliko moči, da nekako prebrodiš najhujše. In vse dobro tudi Gaji!
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 21.9.2009 14:52:17
|
|
|
|
Hope2
|
za gajo in za tebe, da bosta močni
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 23.9.2009 20:37:32
|
|
|
|
Rubin.
|
Nimam nič kaj vzpodbudnih novic. Gaja ima namreč že tretjo infekcijo v zadnjem mesecu. Prva bakterija eslb je še vedno prisotna, drugo so odpravili, sedaj pa ima že tretjo. Zjutraj je dobila temperaturo in jo je popoldan še vedno imela. Je na dveh antibiotikih. Ne vem, kaj naj rečem, sem že čisto obupana.
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 23.9.2009 20:38:43
|
|
|
|
zvesta
|
molim, molim, molim... naj spet posije sonček na vas...
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 23.9.2009 20:40:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojoj, Rubin.. Vcasih zivljenje ubira nam nerazumljiva pota in toliko kot nam nameni bolecine, toliko je nekje tudi veselja. Enkrat sve dođe na svoje.
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 23.9.2009 20:47:41
|
|
|
|
christiana21
|
Ne obupaj Rubin, vse bo ok, boš videla. Vem, da je težko verjeti, ampak bo boljše. Mala Gaja je šibka in vse se je prime, enake težave smo mi imeli z malo Glorio, bila je na treh antibiotikih naenkrat zaradi infekcije, imela je tudi sepso, pa so jo pozdravili, tudi Gajo bodo, ko se bo pa malo okrepila, pa tudi ne bo dobivala več toliko infekcij in bo postala prava mala korenjakinja. Naši otroci zmorejo več, kot si mislimo, vem pa, da se bojiš, ker si eno deklico izgubila. Zdaj ona pazi na vas, še posebej na sestrico Gajo. Zdrži, čeprav vem, da je težko. Vem kako ti je, sama sem šla čez isto, kot ti greš zdaj z Gajo. V mislih sem s tabo in tvojo družino.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 23.9.2009 20:51:33
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ojoj, Rubin.. Vcasih zivljenje ubira nam nerazumljiva pota in toliko kot nam nameni bolecine, toliko je nekje tudi veselja. Enkrat sve dođe na svoje. Ja Mič, samo ne več v tem življenju.
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 23.9.2009 20:55:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Bos videla, da bo prislo spet tudi dobro in dobro
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 23.9.2009 22:29:55
|
|
|
|
matcar
|
Ojoj,Rubin,kaj spet berem .Misli pozitivno in vse se bo uredilo.Imej upanje! Za malo Gajo pa pošiljam 1000000000 ,da se čimprej stanje izboljša.Mislim na vas!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?