Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 14:41:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec yania: meni tudi ni jasno, kako lahko eni spijo skup s tamalimi- jaz našega včasih po 6. uri zjutraj dam k sebi, potem pa se samo kotali in naju brca. ne moreš spat! MČ: hvala za voščilo! jutri naju ne bo, ker nisva mobilna! kje se pa potem za četrtek menite. midva ob 13.30 morava it dalje, prej pa bi lahko (navijam za center mesta ali pri zdravstveni!!!) kje je bumbar nimam pojma, bi mogla pogledat na netu kokica: tale s štumfi je zakon. naši moški majo včasih take, da dol padeš... čestitke za okrogli mesec! spalna vreča: naš se tudi čisto odkriva, mam ikea vrečo moram še sprobat. sumim da mu ne bo preveč všeč, ko bo tko not stisnjen... lp Mediuhec..kaj pa če se z MČ ali Taso dogovoriš in se skupaj pripeljete....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 14:45:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
Sedaj pa se grem z mojim otrokom ukvarjati, ker se je naspal in ravnokar najedel zelenjavne župice. Se tipkamo zvečer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 14:47:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja pa bi poklicali prej no, mi smo sicer bli na pohorju popoldne. ampak mogoče bi se vseeno zadeli no, saj to smo bili okoli 18h, ker smo takrat od tašče+tasta šli.. Sta bile na sprehodu? Full je toplo a ne? Midve sva bile skoraj do mesta in nazaj, zdaj pa L. panča, jaz pa namesto da bi pospravljala po RR svetim ob 18ih smo že bli nazaj tak da bi se komot oglasili. drugič da te ne vidim, da tu gor pišeš, da si bla pri bumbarju in mene nič obvestila o tem midve sma šel zdaj nazaj iz sprehoda. malo sma šle do moje službe... glede jutri - kaj rabita prevoz????
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 14:49:19
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps katera pa sploh pride jutr v konjice? če katera hoče ji lahko dam svojo številko, da me pokličete ,če kaj ne bo jasno ZS prosim pa če bo katera kaj prej v konjicah lahk pride do mene jaz bi imela tvojo telefonsko prosim. da bi pa ble prej tam pa ne verjamem. midve itak ponavadi vedno zamudima. to vejo potrditi vse mariborčanke
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 14:54:34
|
|
|
|
felix7
|
midva z Juretom sva pa danes preživela prijetno pozno dopoldne/zgodnje popoldne z Nino in Brinom smo se naklepetali in nasprehodili, zdaj pa prilagam Brinovo novo sliko za seznam (z Nininim privoljenjem ):
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 15:00:43
|
|
|
|
felix7
|
evo, glasovi za vse 4 marčevčke oddani
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 15:24:27
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 VSE NAJBOLJŠE MOJEMU VALENTINU ZA 7 MESECEV!!!! se podpišem
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 15:47:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps katera pa sploh pride jutr v konjice? če katera hoče ji lahko dam svojo številko, da me pokličete ,če kaj ne bo jasno ZS prosim pa če bo katera kaj prej v konjicah lahk pride do mene jaz imam tvojo št. sam če bom rabila te pokličem, prej bom pa tam ker mala je okol 10ih hokej
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 15:53:21
|
|
|
|
PERSIDA
|
Valentin od Kokice za 7 mesecev
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 16:41:30
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 midva z Juretom sva pa danes preživela prijetno pozno dopoldne/zgodnje popoldne z Nino in Brinom smo se naklepetali in nasprehodili, zdaj pa prilagam Brinovo novo sliko za seznam (z Nininim privoljenjem ): uuu kakšen fantič je že, bravo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 17:18:34
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Valentin od Kokice za 7 mesecev Čestitike
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 18:17:40
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 midva z Juretom sva pa danes preživela prijetno pozno dopoldne/zgodnje popoldne z Nino in Brinom smo se naklepetali in nasprehodili, zdaj pa prilagam Brinovo novo sliko za seznam (z Nininim privoljenjem ): Ja, da nes je bil prav lep dan. Čas hitro leti, ko si v dobri družbi Se je pa Brin pošteno naspal, tako da potem doma nisem imela več časa za RR. Danes je Brin že drug dan jedel korenčkovo kašico. Ja, sva tudi midva končno začela z GH Včeraj ni bil čisto prepričan, če mu je korenje všeč, danes pa je bilo že precej boljše Sicer se pa spet javim zvečer ali jutri, da malo preberem kako ste se imeli čez vikend pa da kaj poklepetamo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 18:18:10
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Valentin od Kokice za 7 mesecev VSE NAJBOLJŠE
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 19:33:55
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 VSE NAJBOLJŠE MOJEMU VALENTINU ZA 7 MESECEV!!!! bravo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 19:35:28
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika joj, koliko vas bo še do včeraj sn mislila da vas bova z marušo presenetili in bova prišli...pa sn šla še enkrat v marušino knjižico gledat in imava jutri pregled...ne vem zakaj sn js ves čas mislila da ga imava v sredo... kaj pa je s tisto kavico v četrtek v MB o kateri je Persida zadnjič neki govorla...to zdaj odpade? Baje bo sreda...ampak dopoldan....boš prišla? Pa gremo v tisti Bumbar pogledati... Punce? saj če se hočete dobit s treziko pa njej ne paše sreda, se lahko v četrtek. jaz itak skoz pridem pa ne bo škode če enkrat manjkam. če pa bo vsem pasalo v sredo pa bom več kot srečna
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 19:37:29
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA trezika - lahko ,pa kdaj do ptuja prišlepamo ,če ti je lažje ,pri nas ni da ni ,pa še mami obožuje ptuj jaz tudi lahko do Ptuja pridem...komot...samo zmenimo se... jaz tudi, če je dopoldne. ker danes sem poskušala priti popoldne na ptuj. kaj si ti nor. več kot pol ure čakaš samo da prideš ven iz mb. pa kaj mi pomaga avtocesta do ptuja, če sploh na njo ne morem prit
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 19:38:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika saj če bo v četrtek slučajno še katera za se midve pripeljeva do MB... v bistvu se bova pripeljali če boš mela cajt Persida...ker še dolgujeva eno kavico... za naslednjič pa se lahk na Ptuju zmenimo... jaz sem tudi lahko ZA četrtek...ampak MČ je rekla, da oina ne bi mogla v četretk, zato sem sreda napisala... Midve prideva v četrtek v MB pa ste vse vljudno vabljene samo uro še naj Persida določi kr ma ona pred tem še obveznosti....meni je čist vseeno okidoki...jaz pa bom še videla, če bom šla v sredo ali v četrtek ali pa kar oba dneva na pijačko.... saj imam cajt...saj sem na porodniški...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 19:40:00
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ej, punce, včeraj sem vam pozabila povedati kaj je moj dragi naredil zvečer.. Sem mu rekla naj Valentina sleče, da ga skopam, jaz pa sem točila vodo v bano, nato pa nekam skočila. Ko sem se vrnila v kopalnico sem slišala, da je Valentina že dal v banjico in ga je pričel kopati....Pa sta se nekaj pogovarjala in smejala...pa sem pošpejala noter in slišala mojega:" Joj, da ne bo mami videla, kaj sem naredil! Daj slečiva te zoknčke dol!" Jaz sem skoraj po ploščicah padla od smeha...saj je moj dragi Valentina kar obutega v vodo dal. ha ha ha.
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 19:48:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA yania - a ti mojadva malo posodim ?,mojadva ,pa nočeta nehat jest .Jogurti so zakon . G.Tasa - dobrodošli nazaj počitnikari,reči dediju B. ,da sem jezna na njega ,ker na nas ni nič študiral vsem je často samo nam ne ,počitnice mislim . Bom mu sporočila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 19:48:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, bučke očitno vsepovsod zmagujejo! pr nam ne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 19:48:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz tudi...samo kam? Ker midva bova že prej v SK šla...ker do 10h midva že pol sveta obrneva... ja k spps
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 19:48:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 VSE NAJBOLJŠE MOJEMU VALENTINU ZA 7 MESECEV!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 19:48:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika saj če bo v četrtek slučajno še katera za se midve pripeljeva do MB... v bistvu se bova pripeljali če boš mela cajt Persida...ker še dolgujeva eno kavico... za naslednjič pa se lahk na Ptuju zmenimo... men paše čet. ker v sredo nam pridejo klimo punit te pa mormo doma bit..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 19:48:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ej, punce, včeraj sem vam pozabila povedati kaj je moj dragi naredil zvečer.. Sem mu rekla naj Valentina sleče, da ga skopam, jaz pa sem točila vodo v bano, nato pa nekam skočila. Ko sem se vrnila v kopalnico sem slišala, da je Valentina že dal v banjico in ga je pričel kopati....Pa sta se nekaj pogovarjala in smejala...pa sem pošpejala noter in slišala mojega:" Joj, da ne bo mami videla, kaj sem naredil! Daj slečiva te zoknčke dol!" Jaz sem skoraj po ploščicah padla od smeha...saj je moj dragi Valentina kar obutega v vodo dal.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?