|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
28.9.2009 14:41:50   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

yania: meni tudi ni jasno, kako lahko eni spijo skup s tamalimi- jaz našega včasih po 6. uri zjutraj dam k sebi, potem pa se samo kotali in naju brca. ne moreš spat!

MČ: hvala za voščilo! jutri naju ne bo, ker nisva mobilna! kje se pa potem za četrtek menite. midva ob 13.30 morava it dalje, prej pa bi lahko (navijam za center mesta ali pri zdravstveni!!!) kje je bumbar nimam pojma, bi mogla pogledat na netu

kokica: tale s štumfi je zakon. naši moški majo včasih take, da dol padeš... čestitke za okrogli mesec!

spalna vreča: naš se tudi čisto odkriva, mam ikea vrečo moram še sprobat. sumim da mu ne bo preveč všeč, ko bo tko not stisnjen...

lp

Mediuhec..kaj pa če se z MČ ali Taso dogovoriš in se skupaj pripeljete....user posted image user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
28.9.2009 14:45:00   
KOKICA32
Sedaj pa se grem z mojim otrokom ukvarjati, ker se je naspal in ravnokar najedel zelenjavne župice. Se tipkamo zvečer! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
28.9.2009 14:47:39   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica
ja pa bi poklicali prej user posted image no, mi smo sicer bli na pohorju popoldne. ampak mogoče bi se vseeno zadeli user posted image
no, saj to smo bili okoli 18h, ker smo takrat od tašče+tasta šli..

Sta bile na sprehodu? Full je toplo a ne? Midve sva bile skoraj do mesta in nazaj, zdaj pa L. panča, jaz pa namesto da bi pospravljala po RR svetim user posted image

ob 18ih smo že bli nazaj tak da bi se komot oglasili. drugič da te ne vidim, da tu gor pišeš, da si bla pri bumbarju in mene nič obvestila o tem user posted image

midve sma šel zdaj nazaj iz sprehoda. malo sma šle do moje službe...

glede jutri - kaj rabita prevoz????

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
28.9.2009 14:49:19   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: spps

katera pa sploh pride jutr v konjice?user posted image user posted image  če katera hoče ji lahko dam svojo številko, da me pokličete ,če kaj ne bo jasnouser posted image  ZS prosimuser posted image

pa če bo katera kaj prej v konjicah lahk pride do meneuser posted image

jaz bi imela tvojo telefonsko prosim.

da bi pa ble prej tam pa ne verjamem. midve itak ponavadi vedno zamudima. to vejo potrditi vse mariborčanke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
28.9.2009 14:52:06   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jaz pa sem zdaj mal brskala po netu in sem našla tole!!!

http://www.mddsz.gov.si/si/delovna_podrocja/druzina/rejnistvo/priznanja_za_rejnistvo/nada_rabuzin/

To je moja botraaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in jutri po srečanju grem k njej na obisk user posted image user posted image

bravo botra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
28.9.2009 14:54:34   
felix7
midva z Juretom sva pa danes preživela prijetno pozno dopoldne/zgodnje popoldne z Nino in Brinom user posted image smo se naklepetali in nasprehodili, zdaj pa prilagam Brinovo novo sliko za seznam (z Nininim privoljenjem user posted image ):
user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
28.9.2009 15:00:43   
felix7
evo, glasovi za vse 4 marčevčke oddani user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
28.9.2009 15:24:27   
Steffi

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

VSE NAJBOLJŠE MOJEMU VALENTINU ZA 7 MESECEV!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem user posted image user posted image user posted image

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
28.9.2009 15:47:16   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: spps

katera pa sploh pride jutr v konjice?user posted image user posted image  če katera hoče ji lahko dam svojo številko, da me pokličete ,če kaj ne bo jasnouser posted image  ZS prosimuser posted image

pa če bo katera kaj prej v konjicah lahk pride do meneuser posted image

jaz imam tvojo št. sam če bom rabila te pokličem, prej bom pa tam ker mala je okol 10ihuser posted image

hokejuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
28.9.2009 15:53:21   
PERSIDA
Valentin od Kokice user posted image user posted image user posted image user posted image  za 7 mesecevuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
28.9.2009 16:41:30   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

midva z Juretom sva pa danes preživela prijetno pozno dopoldne/zgodnje popoldne z Nino in Brinom user posted image smo se naklepetali in nasprehodili, zdaj pa prilagam Brinovo novo sliko za seznam (z Nininim privoljenjem user posted image ):
user posted image

uuu kakšen fantič je že, bravouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
28.9.2009 17:18:34   
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Valentin od Kokice user posted image user posted image user posted image user posted image  za 7 mesecevuser posted image

Čestitikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
28.9.2009 18:17:40   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

user posted image

Ja, da nes je bil prav lep dan. Čas hitro leti, ko si v dobri družbi user posted image  Se je pa Brin pošteno naspal, tako da potem doma nisem imela več časa za RR.

Danes je Brin že drug dan jedel korenčkovo kašico. Ja, sva tudi midva končno začela z GH user posted image  Včeraj ni bil čisto prepričan, če mu je korenje všeč, danes pa je bilo že precej boljše user posted image

Sicer se pa spet javim zvečer ali jutri, da malo preberem kako ste se imeli čez vikend user posted image  pa da kaj poklepetamo.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
28.9.2009 18:18:10   
Nina00

VSE NAJBOLJŠE user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
28.9.2009 19:33:55   
MalaČebelica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
28.9.2009 19:35:28   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

joj, koliko vas bo user posted image
še do včeraj sn mislila da vas bova z marušo presenetili in bova prišli...pa sn šla še enkrat v marušino knjižico gledat in imava jutri pregled...ne vem zakaj sn js ves čas mislila da ga imava v sredo...
kaj pa je s tisto kavico v četrtek v MB o kateri je Persida zadnjič neki govorla...to zdaj odpade? user posted image

Baje bo sreda...ampak dopoldan....boš prišla? Pa gremo v tisti Bumbar pogledati...user posted image Punce?

saj če se hočete dobit s treziko pa njej ne paše sreda, se lahko v četrtek. jaz itak skoz pridem pa ne bo škode če enkrat manjkam. če pa bo vsem pasalo v sredo pa bom več kot srečna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
28.9.2009 19:37:29   
MalaČebelica

trezika - lahko ,pa kdaj do ptuja prišlepamo ,če ti je lažje ,pri nas ni da niuser posted image ,pa še mami obožuje ptuj

jaz tudi lahko do Ptuja pridem...komot...samo zmenimo se...user posted image

jaz tudi, če je dopoldne. ker danes sem poskušala priti popoldne na ptuj. kaj si ti nor. več kot pol ure čakaš samo da prideš ven iz mb. pa kaj mi pomaga avtocesta do ptuja, če sploh na njo ne morem prit user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
28.9.2009 19:38:48   
MalaČebelica

saj če bo v četrtek slučajno še katera za se midve pripeljeva do MB... v bistvu se bova pripeljali če boš mela cajt Persida...ker še dolgujeva eno kavico... za naslednjič pa se lahk na Ptuju zmenimo...

jaz sem tudi lahko ZA četrtek...ampak MČ je rekla, da oina ne bi mogla v četretk, zato sem sreda napisala...user posted image

Midve prideva v četrtek v MB pa ste vse vljudno vabljene user posted image samo uro še naj Persida določi kr ma ona pred tem še obveznosti....meni je čist vseeno

okidoki...jaz pa bom še videla, če bom šla v sredo ali v četrtek ali pa kar oba dneva na pijačko....user posted image saj imam cajt...saj sem na porodniški...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
28.9.2009 19:40:00   
MalaČebelica

Ej, punce, včeraj sem vam pozabila povedati kaj je moj dragi naredil zvečer..user posted image Sem mu rekla naj Valentina sleče, da ga skopam, jaz pa sem točila vodo v bano, nato pa nekam skočila. Ko sem se vrnila v kopalnico sem slišala, da je Valentina že dal v banjico in ga je pričel kopati....Pa sta se nekaj pogovarjala in smejala...pa sem pošpejala noter in slišala mojega:" Joj, da ne bo mami videla, kaj sem naredil! Daj slečiva te zoknčke dol!" Jaz sem skoraj po ploščicah padla od smeha...saj je moj dragi Valentina kar obutega v vodo dal. user posted image user posted image user posted image

ha ha ha.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
28.9.2009 19:48:21   
tasa_m

yania - a ti mojadva malo posodim ?,mojadva ,pa nočeta nehat jestuser posted image .Jogurti so zakonuser posted image .

G.Tasa - dobrodošli nazaj počitnikari,reči dediju B. ,da sem jezna na njega ,ker na nas ni nič študiral vsem je často samo nam neuser posted image ,počitnice mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Bom mu sporočila user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
28.9.2009 19:48:28   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image Ja, bučke očitno vsepovsod zmagujejo! user posted image user posted image user posted image

pr nam ne user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
28.9.2009 19:48:33   
tasa_m

Jaz tudi...samo kam? Ker midva bova že prej v SK šla...ker do 10h midva že pol sveta obrneva...user posted image

ja k spps user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
28.9.2009 19:48:37   
tasa_m

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
28.9.2009 19:48:45   
tasa_m

saj če bo v četrtek slučajno še katera za se midve pripeljeva do MB... v bistvu se bova pripeljali če boš mela cajt Persida...ker še dolgujeva eno kavico... za naslednjič pa se lahk na Ptuju zmenimo...
men paše čet. ker v sredo nam pridejo klimo punit te pa mormo doma bit..user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
28.9.2009 19:48:47   
tasa_m

Ej, punce, včeraj sem vam pozabila povedati kaj je moj dragi naredil zvečer..user posted image Sem mu rekla naj Valentina sleče, da ga skopam, jaz pa sem točila vodo v bano, nato pa nekam skočila. Ko sem se vrnila v kopalnico sem slišala, da je Valentina že dal v banjico in ga je pričel kopati....Pa sta se nekaj pogovarjala in smejala...pa sem pošpejala noter in slišala mojega:" Joj, da ne bo mami videla, kaj sem naredil! Daj slečiva te zoknčke dol!" Jaz sem skoraj po ploščicah padla od smeha...saj je moj dragi Valentina kar obutega v vodo dal. user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?