Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 19:48:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mediuhec..kaj pa če se z MČ ali Taso dogovoriš in se skupaj pripeljete.... z mano se lahko sam bo treba pol še it k moji botri pa z cito na sprehod po Laškem MČ pa ima fraj, ker sva prvo midve mislile z njo it, ker nisva vedeli če bova dobili avto ali ne.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 19:48:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 midva z Juretom sva pa danes preživela prijetno pozno dopoldne/zgodnje popoldne z Nino in Brinom smo se naklepetali in nasprehodili, zdaj pa prilagam Brinovo novo sliko za seznam (z Nininim privoljenjem ):
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 19:48:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 midva z Juretom sva pa danes preživela prijetno pozno dopoldne/zgodnje popoldne z Nino in Brinom smo se naklepetali in nasprehodili, zdaj pa prilagam Brinovo novo sliko za seznam (z Nininim privoljenjem ): uuu kakšen fantič je že, bravo lepi je lepi...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 19:53:46
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 midva z Juretom sva pa danes preživela prijetno pozno dopoldne/zgodnje popoldne z Nino in Brinom smo se naklepetali in nasprehodili, zdaj pa prilagam Brinovo novo sliko za seznam (z Nininim privoljenjem ): uuu kakšen fantič je že, bravo lepi je lepi... pa čisto mamici podoben
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 19:54:24
|
|
|
|
tasa_m
|
ooooooooooo feliška
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:09:59
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ooooooooooo feliška pa sem že večkrat rekla, da ne morem na dveh koncih tipkat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:13:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ooooooooooo feliška pa sem že večkrat rekla, da ne morem na dveh koncih tipkat ja, kje pa še tipkaš??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:15:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dajte mi povedat sploh tiste katere imate starejše otroke. Ali ste uporabljale spalno vrečo? Midva sva jo kupila v Ikei in ko dam Lijo noter se ji misli zmešat. Tak se dere, da joj. Zdaj pa me zanima kako jo naj navadim, da je spalna vreča čist ok. Ker odejico si zbinca dol. Res, da zdaj še ni mrzlo ampak vseeno, z nečim je potrebno da je pokrita. Je pa mi jo škoda, da je ne uporabljama, ker ni bila glih poceni pa še lepa je mi jo uporabljamo in je super. Dobra naložba¨!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:15:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 VSE NAJBOLJŠE MOJEMU VALENTINU ZA 7 MESECEV!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:16:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz tudi...samo kam? Ker midva bova že prej v SK šla...ker do 10h midva že pol sveta obrneva... ja k spps kaj če se še jaz najavim prej, bo že preveč gužve pri spps?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:20:15
|
|
|
|
Najaa
|
Čeeeeer. Je kdo tu? Živela štajerska! Tu je skoraj tako vroče kot na morju! Jaz pa skoraj samo jesensko robo zraven... Kako ste kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:21:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čeeeeer. Je kdo tu? Živela štajerska! Tu je skoraj tako vroče kot na morju! Jaz pa skoraj samo jesensko robo zraven... Kako ste kaj? ooooo Najaa A ti kaj za oblečt podosim? Sam upam, da imaš kak pas cuj, ker ti bo vse preveliko..saj veš jaz sem skoraj kot sod
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:22:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz tudi...samo kam? Ker midva bova že prej v SK šla...ker do 10h midva že pol sveta obrneva... ja k spps kaj če se še jaz najavim prej, bo že preveč gužve pri spps? bomo pa na hofu stali
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:28:39
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! Jaz sem samo lahko noč prišla voščit, se grem stiskat k mojem je prehlajen, sam pač ni pri njemu nalezljivo, no jaz še nikol nisem dobila kaj, razen Tjaše Pa da povem, da me je danes mladi bikec napadel no mene in Tjašo, se sprehajava pa naenkrat prileti odvezan bik, jaz pa še z rdečim vozičkom, je kar ponorel, HB da se znam dret, se me je kar ustrašu Tak zdej pa Lahko noč
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:29:19
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čeeeeer. Je kdo tu? Živela štajerska! Tu je skoraj tako vroče kot na morju! Jaz pa skoraj samo jesensko robo zraven... Kako ste kaj? ooooo Najaa A ti kaj za oblečt podosim? Sam upam, da imaš kak pas cuj, ker ti bo vse preveliko..saj veš jaz sem skoraj kot sod ah ne govori, kdo je sod... sicer pa je meni vseeno, če me zebe. za Tijo imam sam dolge rokave. Pa bo že prežvela.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:29:30
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasi - prosim ,če ne govoriš tako grdo o sebi ,ker ti nisi s od soda enkrat se zraven mene postavi,pa polj govori .Kak pa kaj toast a gre dol,če ne mam jaz topli frišn domači kruh iz krušne peči ,če hočeš
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:29:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz tudi...samo kam? Ker midva bova že prej v SK šla...ker do 10h midva že pol sveta obrneva... ja k spps kaj če se še jaz najavim prej, bo že preveč gužve pri spps? bomo pa na hofu stali kaj pa je hof?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:30:19
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasi - prosim ,če ne govoriš tako grdo o sebi ,ker ti nisi s od soda enkrat se zraven mene postavi,pa polj govori .Kak pa kaj toast a gre dol,če ne mam jaz topli frišn domači kruh iz krušne peči ,če hočeš aja tasa ti hujšaš?
< Sporočilo je popravil Najaa -- 28.9.2009 20:31:18 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:30:49
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober večer vsem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:31:31
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - hof je dvorišče
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:36:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - hof je dvorišče ja kaj se smeješ, jaz sem spodnja štajerka, ne zgornja! sem misla, da je hodnik.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:37:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dober večer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:42:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - hof je dvorišče ja kaj se smeješ, jaz sem spodnja štajerka, ne zgornja! sem misla, da je hodnik.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:42:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz tudi...samo kam? Ker midva bova že prej v SK šla...ker do 10h midva že pol sveta obrneva... ja k spps kaj če se še jaz najavim prej, bo že preveč gužve pri spps? bomo pa na hofu stali Tasa kdaj boš ti v SK?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:42:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 midva z Juretom sva pa danes preživela prijetno pozno dopoldne/zgodnje popoldne z Nino in Brinom smo se naklepetali in nasprehodili, zdaj pa prilagam Brinovo novo sliko za seznam (z Nininim privoljenjem ): uuu kakšen fantič je že, bravo lepi je lepi... se podpišem!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?