|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
28.9.2009 13:53:49   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

saj če bo v četrtek slučajno še katera za se midve pripeljeva do MB... v bistvu se bova pripeljali če boš mela cajt Persida...ker še dolgujeva eno kavico... za naslednjič pa se lahk na Ptuju zmenimo...

jaz sem tudi lahko ZA četrtek...ampak MČ je rekla, da oina ne bi mogla v četretk, zato sem sreda napisala...user posted image

Midve prideva v četrtek v MB pa ste vse vljudno vabljene user posted image samo uro še naj Persida določi kr ma ona pred tem še obveznosti....meni je čist vseeno

okidoki...jaz pa bom še videla, če bom šla v sredo ali v četrtek ali pa kar oba dneva na pijačko....user posted image saj imam cajt...saj sem na porodniški...

prav imaš...izkoristi ta čas user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
28.9.2009 13:54:25   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

katera pa sploh pride jutr v konjice?user posted image user posted image  če katera hoče ji lahko dam svojo številko, da me pokličete ,če kaj ne bo jasnouser posted image  ZS prosimuser posted image

pa če bo katera kaj prej v konjicah lahk pride do meneuser posted image
jaz ti bom poslala ZS in mi daj cifro  prosim! user posted image

Jaz pridem zjutraj na kafe prej! Zmenjeno?

Jaz tudi...samo kam? Ker midva bova že prej v SK šla...ker do 10h midva že pol sveta obrneva...user posted image

pri rondoju,greš za eno gostilno- s tašo se zmenita,pa prideta skupajuser posted image

a mimo Finka al kak že? Ja se bova zmenili...kdaj pa lahko prideva? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
28.9.2009 13:54:45   
trezika

Ej, punce, včeraj sem vam pozabila povedati kaj je moj dragi naredil zvečer..user posted image Sem mu rekla naj Valentina sleče, da ga skopam, jaz pa sem točila vodo v bano, nato pa nekam skočila. Ko sem se vrnila v kopalnico sem slišala, da je Valentina že dal v banjico in ga je pričel kopati....Pa sta se nekaj pogovarjala in smejala...pa sem pošpejala noter in slišala mojega:" Joj, da ne bo mami videla, kaj sem naredil! Daj slečiva te zoknčke dol!" Jaz sem skoraj po ploščicah padla od smeha...saj je moj dragi Valentina kar obutega v vodo dal. user posted image user posted image user posted image

da dol padeš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
28.9.2009 13:54:56   
KOKICA32

a feliša pride al ne?

Joj, ne vem....user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
28.9.2009 13:55:14   
spps

Ej, punce, včeraj sem vam pozabila povedati kaj je moj dragi naredil zvečer..user posted image Sem mu rekla naj Valentina sleče, da ga skopam, jaz pa sem točila vodo v bano, nato pa nekam skočila. Ko sem se vrnila v kopalnico sem slišala, da je Valentina že dal v banjico in ga je pričel kopati....Pa sta se nekaj pogovarjala in smejala...pa sem pošpejala noter in slišala mojega:" Joj, da ne bo mami videla, kaj sem naredil! Daj slečiva te zoknčke dol!" Jaz sem skoraj po ploščicah padla od smeha...saj je moj dragi Valentina kar obutega v vodo dal. user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image a nisi poštudirala,da je bil tolk uvideven,da je še zoknčke opral,da jih tebi ni treba?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
28.9.2009 13:56:20   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image a nisi poštudirala,da je bil tolk uvideven,da je še zoknčke opral,da jih tebi ni treba?user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ja, sem.... a potem ne bi malemu na uho govoril, da jih mora hitro slečti...joj, še zdaj se smejim, ko se spomnim...Pomagal je pa le! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
28.9.2009 13:59:22   
spps

user posted image user posted image user posted image ja, sem.... a potem ne bi malemu na uho govoril, da jih mora hitro slečti...joj, še zdaj se smejim, ko se spomnim...Pomagal je pa le! user posted image

tako jeuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
28.9.2009 14:00:53   
spps
kokica,a veš kje je gostilna fink?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
28.9.2009 14:01:46   
KOKICA32

ja...to je tista na rondoju ne?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
28.9.2009 14:04:39   
spps

jp,jaz sem 2 min z avtom vstran,dam moraš it tam pri gostilni ven iz rondoja

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
28.9.2009 14:05:39   
KOKICA32

a tak...super...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
28.9.2009 14:07:22   
spps

a tak...super...

aha...tak da...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
28.9.2009 14:14:31   
mediuhec
yania: meni tudi ni jasno, kako lahko eni spijo skup s tamalimi- jaz našega včasih po 6. uri zjutraj dam k sebi, potem pa se samo kotali in naju brca. ne moreš spat!

MČ: hvala za voščilo! jutri naju ne bo, ker nisva mobilna! kje se pa potem za četrtek menite. midva ob 13.30 morava it dalje, prej pa bi lahko (navijam za center mesta ali pri zdravstveni!!!) kje je bumbar nimam pojma, bi mogla pogledat na netu

kokica: tale s štumfi je zakon. naši moški majo včasih take, da dol padeš... čestitke za okrogli mesec!

spalna vreča: naš se tudi čisto odkriva, mam ikea vrečo moram še sprobat. sumim da mu ne bo preveč všeč, ko bo tko not stisnjen...

lp

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
28.9.2009 14:18:38   
Lolita23

VSE NAJBOLJŠE MOJEMU VALENTINU ZA 7 MESECEV!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
28.9.2009 14:20:42   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Če se ti kdaj grozno zdi ,pa kako svečko kupi al ,pa staro metodo naredi svečko sama iz mila.Mogoče se noro sliši samo včasih je treba pomagat.Bo ,pa boljše ko se bo črevesje navadlo gh.Pri nas je bil isti problem sedaj je z vsakim dnem boljše.Pa s hruškami probaj čeprav bo prdal na normo.

jaz mu mila ne bi devala, se mi zdi preveč agresivno, se pa da naredit ista svečka iz masla, pa isto fino razmehča blato in požene naprej, tako je meni svetovala P, ko sem klicala v ZD, ko je bila naša zaprtauser posted image  drugače pa jabolčni sok tudi pomaga, pa Hippova kašica od sliv, ali pa sveže slive, naša je zadnjič tak kakala, da je povsod ven teklo, ko sem ji slive zmiksalauser posted image

Mi imamo pa drug problem Tiana je ful lepo jedla GH pa vso zelenjavo kar sem ji dala, pol sva pa prejšnji teden jedle bolj sadne kašice (banano z jabolko, banano z nektarino ...) in zdaj že par dni noče več zelenjave, odklanja korenček s krompirjem, danes je ven špukala bučke, ki jih je prvič s tako slastjo jedla da jo je bilo veselje gledat ... je kateri to znano in kaj je naredilauser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
28.9.2009 14:20:58   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

pol v najslabšem primeru bova sami.user posted image

lahko noč.

mene se ne bosta tako zlahka znebili, razen če zaspim user posted image user posted image user posted image

glej, da si boš naštimala budilko.user posted image
te lahk jaz pokličem,jazt sem hitro pokonc,sam povej kdaj user posted image

ja, tale moja "budilka" tudi ni več najbolj zanesljiva. Je danes prvič pela šele ob 9h user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
28.9.2009 14:21:02   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jaz pa sem zdaj mal brskala po netu in sem našla tole!!!

http://www.mddsz.gov.si/si/delovna_podrocja/druzina/rejnistvo/priznanja_za_rejnistvo/nada_rabuzin/

To je moja botraaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in jutri po srečanju grem k njej na obisk user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image dobro, da obstajajo takšni ljudje user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
28.9.2009 14:21:14   
felix7

SREČANJE SKORAJVSEHMARČEVK (user posted image ) v TOREK V SLOVENSKIH KONJICAH, v gostilni ob Spar centru ob 10.00h.

Udeleženke:

Najaa
Spps
Persida
MalaČebelica
Tasa
Yania
Lolita
NoBady

Trinity
Kokica

p.s. Če sem slučajno katero pozabila, se iskreno opavičujem in se naj prosim dopiše na seznam! user posted image

mene user posted image pa kolikor vem, Nobady ne pride (al se motim?)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
28.9.2009 14:21:26   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Če se ti kdaj grozno zdi ,pa kako svečko kupi al ,pa staro metodo naredi svečko sama iz mila.Mogoče se noro sliši samo včasih je treba pomagat.Bo ,pa boljše ko se bo črevesje navadlo gh.Pri nas je bil isti problem sedaj je z vsakim dnem boljše.Pa s hruškami probaj čeprav bo prdal na normo.

al pa še bolje od mila - maslo. Ker mila so lahko zelo agresivna user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
28.9.2009 14:21:37   
felix7

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
28.9.2009 14:21:45   
felix7

a feliša pride al ne?

plan je tak user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
28.9.2009 14:21:51   
felix7

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
28.9.2009 14:21:55   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
28.9.2009 14:23:01   
Lolita23

katera pa sploh pride jutr v konjice?user posted image user posted image  če katera hoče ji lahko dam svojo številko, da me pokličete ,če kaj ne bo jasnouser posted image  ZS prosimuser posted image

pa če bo katera kaj prej v konjicah lahk pride do meneuser posted image

jaz imam tvojo št. sam če bom rabila te pokličem, prej bom pa tam ker mala je okol 10ihuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
28.9.2009 14:40:26   
KOKICA32

SREČANJE SKORAJVSEHMARČEVK (user posted image ) v TOREK V SLOVENSKIH KONJICAH, v gostilni ob Spar centru ob 10.00h.

Udeleženke:

Najaa
Spps
Persida
MalaČebelica
Tasa
Yania
Lolita
Felix
Trinity
Kokica

p.s. Če sem slučajno katero pozabila, se iskreno opavičujem in se naj prosim dopiše na seznam! user posted image
[/quote]

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?