|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
27.9.2009 21:41:53   
stuhica
nea teja ja jakec je re sprav lušern.. pravi korenjak bo boš videla...

Drgač punce jaz sem bila danes kar cel dna mal histerično že zoprna razlog apa je da se nisem naspal ker sem se celo božjo noč zbujala, me je pekla zgaga... pa neki me je skoz špikal in pol je začel še user posted image  z pravo nogometno tekmo v mojmu trebuhu.. rezultat je bil 1:0 za njega.. saj me je obrcal kot ronaldinio... kriza... in pol sem mogla vstat k je tamla vstal ker se našmu ni dal.... user posted image user posted image  ko hudič mu neki rečem in potem od 5 stvari  naredi le eno... men epa vse bolel tud vstal sem komaej.. pa tmal mi je že ob pol osmih težil mami to mami ono.. in pol je seveda imel opravke,pa šel kropit pa v štacuno, no pol pa pravi da če gremo na zrak na kavo... mi je skor piskr odpihnlo on ib šu okorg ja kdo bo pa pospravu pa kosilo skuhal.... oh never ending story ja sej bi šla ven pa če ne morem bemti...
mislim desc sam da je njemu fletn... za popent...
i
n pol je šu v službo, jaz pa seveda spet kuhanje pranje, zdaj me čaka še likanje, potem sem pospravljala in pregledovala cunje od našga tamlga , in sem za celo tavvelko vrečko nabasala cunj ki so mu že premajhne no tamal pa itak ----

naš tamal mi je pa cel dan kravžlal živčke sem se kr zdrla nanga pol mi je bilo pa žal sem sepa zjokala ... ampak res sem tolk utruje a danes da je to za popent...  glava me boli, vsa sem neokretna.. mislim res sama seb grem že na jetra....
No pol zvečer sta pršla nečakinja in njen tiip mi je bilo kuj mal boljš, vsaj družbo za zgovarjt sem imela, pa še pol je predlagal če gremo na en sprehod ven na bled tako da smo šli in morm rečt da mi je prav sedlo...

zdej še mal posrfam in pogledam na forum pa Fb pol pa likat verjetno... pa počas bo treba spet spat anede...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 22:28:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rakica 2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3777
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 22:39:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3778
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 23:12:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3779
27.9.2009 23:35:17   
skačica
michelle, si že letela spat?

Jaz sem ravno v svoj blog napisala kako smo preživeli dan. Mi je full fajn pisat tja, berejo samo povabljeni, pišem in nakladam pa lahko o vsem, kar mi leži na duši. pa fotke limam.

Bom še kakšne pol urice na rač. pol grem pa spat. Moj že spi na sedežni. Mi dela družbo v dnevni, samo da nisem samauser posted image .
Sicer pa Zara danes nekam malo muva po trebuhu. Sicer je takle čas vedno živahna za znort, danes pa prav redko brcne ali se premakne. Bom še malo počakala in spremljala to.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
27.9.2009 23:44:16   
stuhica
oh skačica in michelle ne sploh še nisem šla spat sem surfala na netu pa tud likat s nisem zbasala zdje me pa že ornk rit boli, moj user posted image  ima spet turnit  v nogometu očitno, oh ja bo spet pestro.. upam le d abo na ta ritem user posted image  mal pozabu k bo ven pršu iz podnajemniškega stanovanja... user posted image user posted image

Sam zdej pa res grem ni kej, zjutri bom vsa narobe spet.. sploh če bom spet poslušala dretje tamalga preden bo šu v vrtec ker se našmu ne da z njim lepo in počas ubadat... ampak hoče da je njegov 3 letnik zjutrak ko se zbudi kot en 30 letnik prštiman v minutki... a to žal ne gre sam to user posted image  descu dopovedat... oh ja sej bo boljš enkrat...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
27.9.2009 23:45:22   
skačica
zdele berem, da še vedno delaš. Ja, a ni zanimivo, obe sva oktobrke pa jaz v soboto lahko že rodim, ti pa šele v petek zaključiš s službo?user posted image  No, sej v prvo sem bila tud jaz pri zadnjih. Sicer sem imela PDP 18.3., rodila pa potem 25.3., na materinski danuser posted image , tudi med zadnjimi. Zdej sem med prvimi, rodila pa mislim, da ne bom med zadnjimiuser posted image , ta bi bla pa dobra ja.

O veri pa samo to- se strinjam. Po težkih preizkušnjah sem se tudi z njeno pomočjo pobrala, da sem lahko živela naprej.

Danes je bratranec komentiral najino izbiro imena. In je bil navdušen, še bolj pa njegova partnerka. Da sta oba imena (Iza in Zara) čisto po njunem okusu in da super pašeta skupaj. Ja, itak, sej imam okususer posted image .

A sem že povedala, da je mami en par copatk že naštrikala in da so že v nahrbtniku, jih bo mala imela za iz P. Ta drugi se pa tudi štrikajo, bodo kmalu gotovi, bodo pa tudi lepi. Če bodo tudi ti kmalu gotovi, še pred porodom, se bom pa potem spet odločala, katere naj ima oblečene pupa, ko bo odhajala domov??? Ah, vedno težke dilemeuser posted image .

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
27.9.2009 23:50:38   
skačica
stuhica, jaz sploh ne likam tkole na veliko. Lepo zložim iz sušilca, potem pa po potrebi kakšno stvar zlikam, preden jo oblečem. Moj si majice kar sam sproti lika.Mi je pa crknila likalna postaja in zdej pač likam s parnim likalnikom, ki ni niti senca postaji. Bo treba novo kupit pa se spravljam že dva meseca v nakup. Se mi nekako ne zdi najbolj nujen nakup in raje zapravljam denar za veliko bolj pomembne stvariuser posted image user posted image user posted image .

No, moj pa lahko rečem, da ima kar konjske živce, kadar mala živce kravžlja. Ima prav dva obrazka. En je angelski in se da vse lepo z njo zmenit, je prijazna, ljubezniva,...tko je ponavadi. Ta drugi je pa pravi mali vragec, ki samo izsiljuje, se dere,...ampak to je bolj poredko. HB. Pa še takrat ti dvigne pokrov.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
27.9.2009 23:52:53   
skačica
evo, nalimam še eno frišno fotko od mojega user posted image  in user posted image .
user posted image

Zdej grem pa spat. Lahko noč.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
28.9.2009 7:02:39   
LINDI
Dobro jutro punce,jaz celo noč nisem spala,upam,da se do poroda vsaj kako noč naspim,sem komaj čakala,da bo toliko ura,da gre moj v službo,da mu čestitam za rojstni danuser posted image .
Sem pa brala zgodbi od FEBRUARKE in od RAKICE,me je kar streslo,vem pa,da so pri takih dogodkih le trenutki,tako hitro se to zgodi,jaz sem samo ob branju doživljala strah,ne morem si predstavljati,kako te šele vrže,če je tvoj otrok.Jaz se že za mojega brata sekiram in obremenjujem,me je strah,trpim z njim...pa pravim,kako bo šele,ko bom imela svojega bejbijauser posted image .Sploh ne vem kaj naj a naj se zrihtam pa grem na eno kavico ob 8,pojma nimam ,danes sem obljubila,da jaz kuham,sem si pa izbrala danuser posted image ,ko bom najbolj utrujenaa,jutri pa pregled v LJ.me je že zdaj strah,ker vem,da mi bo težila zaradi kguser posted image kaj morem,če obstajajo sladkarijeuser posted image ,jutri pa prvi ctg.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
28.9.2009 7:05:20   
LINDI
Nea Teja,ja tale tvoj pikec pa zgleda tak ornk dečko,se mi pa kar smili,ker ima toliko cevčic na sebi,še dobro,da ga pokrijejo,pa saj verjetno ga ne zebe,a neuser posted image Ima pa tako lepo našobljene ustnice ccuker,ni kaj,naj čimprej okreva in gre k mamici v naročje.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
28.9.2009 7:06:20   
LINDI
Skačica hudo zgleda tvoja pikica med temi žogicami.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
28.9.2009 7:10:48   
Crystall
Dobro jutro!

Skačica ... jz na tejli sliki vidim samo enega sladkega angelčka user posted image . Mala je prava lepotička.

Februarka ... HB, da je vse ok user posted image . Res je bil en angelček nad njo!

Nea_teja ... Jaka je res lep fant, sam jz držim pesti in navijam, da gre čimprej zdrav domov. Tak se mi smili. Evo, kar solzice mi grejo na oči. Tak mali, pa že vse tiste žičke. Upam, da se boste čimprej cartali veseli in zdravi doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa zajtrk že pojedla - čokolino user posted image , zdaj pa uredim še ene papirje. Greva z očetom k notarju podpisat darilno pogodbo, pa še na zemljiško knjigo morm it, da uredim prepis lastništva, potem pa še na csd odnest Matejeve papirje o plači, ker jih takrat še nisva imela. Kar nekaj letanja me spet čaka. Popoldne pa zasluženi počitek user posted image  

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
28.9.2009 7:41:50   
boob
dobro jutro,

no jst tud že pokonci, že stuširana glava umita, zajtrk se tud že bliža koncu . . še mal peciva morem user posted image
Pol pa najprej v laboratorij pa CTG in na pregled. . upam da bo vse ok. . .. Moj pravi da bomo dans šli rodit user posted image user posted image

se še pol oglasim, če negrem not. . hahaha. . .neše neše 

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
28.9.2009 8:17:13   
Anonimen
Dobro jutro...me ni bilo en dan pa vas komaj dohajam, sem kar zadihana...hehe   Nea_teja tvoj Jaka je res -borec in pol upam, da bo kmalu doma, da se boste skupaj cartali. Držim pesti, da bo vse vredu in mislim na vas.user posted image user posted image   Februarka08 maaa kakšna prigoda.Dobro, da se je vse srečno izteklo. Ve mamice že veste kako je občutiti skrb za svoje malčke. Si ne predstavjam kakšni grozni občutki te takole preletijo. Dobro, da  se je izteklo tako kot  se je in, da sta obedve celi oz. vsi trije.   Boob poročaj kako in kaj. Mogoče bomo pa danes s tabo dihale ??user posted image user posted image
  No jaz imam pa jutri laboratorij pa CTG in redni pregled. Tako, da bomo videli kakšno je stanje. Včeraj ko je dragi spal me je začelo v nožnici tako špikati, kod da bi me en z ostrim predmeto od znotraj vlekel. Takih občutkov ( tako močnih mislem ) pa do zdaj res še ni bilo.K sreči sem včeraj še zadnjič tudi Vagisan uporabila tako, da sem frej zdaj te nadloge. Se je pa naš malček zadnje 3 dni zelo umiril tako, da se čuti samo še premikanje, kaknih brcik močnih pa ni več.   MalaMravljica kako pa ti kaj napreduješ? Si še doma ?user posted image

(odgovor članu boob)
  Neposredna povezava do sporočila: 3790
28.9.2009 8:35:55   
karmen b
Dobro jutro user posted image in mamice....

No jaz perem cuje v novi kopalnici. Ta čas, ko grem na dekompresijski stol se bo oprala še zadnja žehta najinih cunj, potem pa začnem z otroškimi. Moram najprej vse iz vrečk dat, poslikat, da bom vedla, čigave so katere, ko jih bom vračala in potem pranje user posted image

Lep dan vsem...user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
28.9.2009 8:39:08   
gorenka
Jutro!

Me ni za vikend nč na forumu pa vidm da vse pomembno sfalim...k boste vse na vikend rojevale a kaj? Pol se morm res kdaj tut kšno soboto gor priklopit!user posted image
Najprej pa:
čestitke Neji_Teji za Jako! Družim pesti da bo čimprej pri mamici doma...sej zgleda res pravi korenjak!user posted image user posted image user posted image
čestitke Metki_Zone za Žana! user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitke Taliki za Zalo! no čeprav si rekla da isto nosiš kot prvič...spol je pa drug a neuser posted image ! Čestitke in ja...pri Žabarju pol enkrat z vozički!user posted image user posted image

Jst sm mela v petek pregled...urin je bolj na meji...no ja ostalo pa ok. Pa za izcedek sem dobila spet recept za Canasten...to se mi tut nikol ne umiri..user posted image Na CTG-ju je pokazal da moj user posted image rad spi user posted image vsaj zjutraj. Tko da zgleda bom kar lepo na vrsto počakala...sej septembskih user posted image je že kar dost...user posted image

Moj naslednji pregled 9.10.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
28.9.2009 8:44:48   
gorenka
o karmen, pol se bova pa srečale...jst mam pa stol rezerviran za 9:30user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
28.9.2009 9:23:14   
*chance*
Jutrooooooooouser posted image

Čestitke in vse lepo želim vsem, ki že cartate svoje bejbijeuser posted image user posted image user posted image
Upam, da bom jaz tudi kaj prej na vrsti, kakor pa mi napovedujejouser posted image ker sedaj pa tudi spat ne morem več...
Sicer pa vse ob svojem času...user posted image
Lep teden vsemuser posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
28.9.2009 9:25:45   
Crystall
Tako! Moja torba za v P je skoraj pripravljena. Še dokumente zraven zložim, napišem mojemu listek, kaj mora vse narediti medtem ko bom v P. Tudi za malega sem kupček z oblačili pripravila user posted image . Smo pripravljeni!!!

Še 24 dni user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
28.9.2009 9:49:06   
skačica
helo!

Midve sva že v pogonu, zdele ravno fin zajtrk pojedle. Bom še mal posesala in pobrisala prah pa postelje preoblekla, da bo lepo. Pa mal bom šla cunjce za Zaro preložit, da se jih spet nagledam.

Danes mami kuha kosilo, HB, ker se meni ne da. Imam občutek, da bova ta teden bolj enostavne jedi kuhale, ker se nobeni ne da. Po pa samo tuhtava kaj bi kuhale, da bi blo treba čimmanj za štedilnikom stat.
Sicer bi blo meni lažje, če bi kuhala tu v stanovanju, ampak je fino da greva gor, da jaz malo poklepetam, Iza se pa igra z bratrančki in uživa na igralih. In zdej, ko imamo še želvo gor, je pa sploh enega veselja.

karmen- a je fajn, ko lahk pereš in se namakaš v novi kopalnici, a ? NO, super da vam je ratalo in da boš imela vse popedenano do poroda.

emilly- kako gre pa pri vas z deli? Kaj vas še čaka?

Moja noči so za zdele vse približno enake. Ko zaspim, spim skoraj celo noč, tam nekje okrog 6-7 zjutraj grem na WC in to je to. Res pa, da hodim pozno spat. Včeraj recimo okrog enih, vstala sem že nekaj pred osmo. No, sej tud to ni tok hudo.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
28.9.2009 9:50:50   
rozilu
Nea_Teja - kako je luškan ta mali, zgleda res že pravi korenjak, zato ne dvomim da se bo prav kmalu znebil vseh tistih cevčic user posted image user posted image user posted image user posted image

Crystall - ja po tebi se pa moram zgledovat, mislim da imava na isti dan PDP. Bo treba pripravit torbo user posted image

Včeraj sem bila kar lena za doma kaj pospravljat (saj je bila nedelja, ne), tako da sem dopoldne kar počivala. Popoldan sva pa šla z user posted image malo hodit v Polhograjce. Sem se počutila kot čisto prava Ljubljančanka user posted image - najprej izlet, potem pa še kosilo v Polhovem Gradcu (mmm, jurčki user posted image ).

Sem pa mislila,da bom veliko bolj utrujena, ker sva kar dolgo hodila (za moje sedanje stanje). Kako uro gor, pa uro nazaj; nisem bila prepričana, da imam še toliko kondicije. Aja, pa kostanji user posted image saj kakega sem videla, samo raje nisem gledala, ker se mi je tako mučno sklanjat... Če bi jih pa začela nabirat, pa se ne bi znala ustavit...

No gremo v nov "delovni", zdaj je ravno sonček pokukal iz meglic, jupiiii.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
28.9.2009 10:04:23   
Aniiita
Živjo,

po celem vikendu brez računalnika- trgatevuser posted image .

Nea teja, Metka zone in Talika19- vsem čestitke ob rojstvu vaših sončkov user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas se tudi še nič ne dogaja..razen to, da sem pripravila torbo in tudi za dojenčka vse,kar rabi iz porodnišnice..in da bi rada vse počistila in pospravila itd. user posted image user posted image Še vedno precej brca,je pa sedaj to bolj intenzivno, kar cele bulice izboči (pomoje nogice ali komolce).

Včeraj smo imeli fotografiranje, tako da komaj čakam na slikice..105 smo jih naredili user posted image No,za razvijanje jih bo zbral 10-15.. Tiste, ki ste se fotografirale s fotografom- koliko je to stalo? Me zanima, ker tale moj ne želi računa delat (ker je sestrin fant), vendar mu bom vseeno nekaj dala,pa ne bi rada čisto mimo udarila.

Danes grem pa k pedikerki-končno! Sedaj ko je izpit in vse mimo sem si prav zaslužila user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
28.9.2009 10:31:33   
Februarka08
Dan.

Sem še vedno hotel mama, da ne boste mislile, da že cartamouser posted image sicer bi vam pa javila, če bi blo kaj. Noč je bla dokaj v reduuser posted image sem mislila, da me bo bolj dajalo, pa me ni, na srečo. Sicer sem imela skoz en in isti prizor pred očmi, ampak HB se je res vse ok izteklo. Zbudila sem se ob 6h, potem pa ne več spatuser posted image user posted image eh... sem mislila kar vstat in it kaj pospravljat, pa me je takoj minilouser posted image tako da sem meditirala v postelji dokler se ni tamala zbudila, potem sem ji počasi zajtrk nardila in za možeka kavico, ko je prišel domov, jaz sem pa tud pojedla par piškotkov in kafe, tako da sem sitauser posted image sicer bi kos dobrega kruha s čim, ampak le-tega niuser posted image tako da bom zgleda mal lačna.

Michelle, lepo si napisala, Bog res obstaja, meni je to že večkrat dokazaluser posted image
Skačica, tale tvoja princeska je pa tako luštkana da se je ne morš nagledatuser posted image vem pa kako izgleda če ima lepotička 2 obrazauser posted image

Sem pa ful vesela, da sva včeraj z dragim vse pospravila, imamo tipi topi, jaz danes samo še stanovanje pometem v celoti in bouser posted image user posted image tudi zavese so oprane, okna, cunje so vse zložene, tako da je prav užitek ležat tukiuser posted image sem se pa ravno spomnila, da morm danes še darilo za mojega zavit, da me kaj ne prehiti in da bo lepo na varnemuser posted image ampak trenutno sem na čik pavziuser posted image tako da to pride na vrsto kasneje.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
   [Brisano sporočilo]
28.9.2009 10:47:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?