Anonimen
|
jutro kiara sej bo....kaj pa dela tvoj ragi, da tolk okol laufa? spetko vem ja, da večina jih kr izpisujejo, sam jst pa nisem hotla...ker slejkoprej bi tak mogla nazaj...pa hb mi ni blo panike bolniško vzet, ma tašči je pač nisem hotla puščat, pa tud če bi jo izpisala, bi jo pol ona mogla met, to pa ni opcija sej pravim, do zdej še ni blo hujšga, lani od konc avgusta pa do decembra pa ne vem če je bla za en mesec vsega skup v vrtcu pol dec., jan, pa še mal feb. je pa tko bla doma, pol je še par stvari pokasirala, no, pol je blo pa dobr....res sam tu pa tam kaj, zdej pa upam da bo bolš...pa k so res hb sam te viroze, z vročino, smrkljem, občasno kašlem, pa te trebušne, z drisko, vročino bruhanjem...drugo je, če ma otrok kr naprej angine, pa pljučnice, pa antibiotik na antibiotik...tist bi pa mene tud skrbelo...to da pa jst vse pokasiram, pa itak....sem glih nazadnje zdravnici pojamrala, da prej v celem lajfu nisem bla tolk bolana, se je pa smejala in rekla da tud malih optrok, k bi vse živo nosli domov, tud nisem mela prej v celem lajfu pol se pač sprijazniš...
|