|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
27.9.2009 20:38:30   
barba
Hijacinta - jst sm ga tud pred časom kupila v BC in je vredu. Smo ga že kar fino sprobal in mali je fino podprt, tko, da dobr sedi. Ma tud fajn za glavo če slučajn zaspi. Mam pa vedno še štorkljo sabo lih zarad tega spanje.

Tine je dons star 8 mesecev.user posted image
Mali je tak revež k ga spet zob matra. Ves je smrkav, skoz mu iz ust teče, posran kar naprej, cmerav, skratka siten. Dons ponoč sm spala ene 3 ure, k se je od polnoči do 4h skoz neki dru, ob 7h je pa spet vstal. Pa še lev liček ma skoz rdeč.

Grem spat k bo dons verjetn spet pestro. Sm mu kar Calpol dala, da bo vsaj mal spanja.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
27.9.2009 20:41:21   
Hijacinta
Pa res user posted image

Zdej še neki po bolhi brskam. Mogoče pa se bo še kaj najdlo. 

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
27.9.2009 21:13:48   
kiara24
Čer,

no sem sam s Klaro in sem fuuuul žalostna, že cel dan se pobiram po koščkih, k mojga ni. GROZA je to.
In punce ne mi zamerit ker vas nisem nič kaj preitrano brala in vas trenudno tdui ne bom, ker ne morem.
Sam tolk da se vam javim. Klara že spi. Jaz sem ravno izpod tuša. Delala sem filane paprike in pa jurčke prštimala da jih jutri dam v skrinjo.
Pri nas je z obroki takole :
1. Cela flačka mleka
2. Sadje ali jogurt ali kombinacija
3. Zelenjava
4. mlečna kašica+mleko
Občasno dobi tudi kak prigrizek piškot ali pa kak košček sadja vmes če je potrebno.
Vse ki so bolni  naj se čimprej pozdravijo,....
grem na kavč, pol pa kar kaml spat.
Če bom jturi kaj boljše volje se vam pa ogalsim.
Mirno nočko.

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
27.9.2009 22:47:15   
spetko
dober večer...

ulla..ja imaš prav...moraš prebolet nekaj če želiš bit odporen..
ja meni se tudi ne zdijo kul tej bumbo stolčki..sprašujem pa ..ker ena punca govori pa da je to ful dobra stvar..pa sm rekla da vrjetno s 3m ni ker se mu lahko seseda hrbtenica pa to...pa kr neke svoje..pa sm rekla da prav vas vprašam kaj menite..
tko da hvala za mnenje
pa za vrtec sem še vprašala zato ker večina (vsaj tukaj ko sem govorila s katerimi mamicami v kp) da ne želijo dat otroka v vrtec samo zaradi tega ker zbolijo vsak drug mesec...ampak jaz pa menim da je to bolše..mislim ok..ni mi kul da mi je otrok bolan ampak prej preboli prej je odporen..

ploha..sprašujem ker če ti cenilec oceni da je totalka (kar vrjetno bo ker je star avto) dobiš ful malo denarja in se ne splača...blo bi dobro če bi se poznali s cenilcem pa da ne oceni totalke ampak da vam da zapisnik da lahko popravljate avto...tko vas ne bi stalo ničesar...ampak predvidevam da ne poznate cenilca ane..?

aja zvezdica user posted image user posted image user posted image za skupno večer s tvojim dragim...jaz si bom tudi morala kdaj kmalu privoščit da greva z mojim kam skupaj...ker zadnje čase pa al se ne vidiva dosti al pa nisva sama...tko da...

sonček33 luškan Lovro..lepa slikica

jancci...super za tak izletek...pridni ste da tko pohajate okoli...uživate v naravi ane..user posted image

barba..user posted image za Tineta..da mu čimprej zraste zobek in da spet mirno spite..

kiara24 ja res je hudo ko ni moških doma..kako zanimivo ..brez njih ne moremo a znjimi tudi neuser posted image user posted image user posted image ...ampak sej bo...boš vidla..ukvarjaj se s čimveč stvarmi da ti čimprej mine in da ne misliš tolko o temu...kaj pa dela tvoj dragi,če te smem vprašat, ki ga ni tolko doma?

hijacinta..žal pa jaz ne vem nič o teh nahrbtnikih...samo sem videla da je v akciji v BC ...ampak pol čez nekaj minut pa je bilo razprodano...

jaz pa grem zdej spat...smo imeli do zdej obiske..in pospravla vse in počistla...trebuh boli za znoret..tko da samo se grem stisnit k dragemu in zaspat...
tko da vam želim lepo in mirno noč...

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
28.9.2009 8:08:13   
Anonimen
jutrouser posted image

kiara sej bo....kaj pa dela tvoj ragi, da tolk okol laufa?user posted image

spetko vem ja, da večina jih kr izpisujejo, sam jst pa nisem hotla...ker slejkoprej bi tak mogla nazaj...pa hb mi ni blo panike bolniško vzet, ma tašči je pač nisem hotla puščat, pa tud če bi jo izpisala, bi jo pol ona mogla met, to pa ni opcijauser posted image sej pravim, do zdej še ni blo hujšga, lani od konc avgusta pa do decembra pa ne vem če je bla za en mesec vsega skup v vrtcuuser posted image pol dec., jan, pa še mal feb. je pa tko bla doma, pol je še par stvari pokasirala, no, pol je blo pa dobr....res sam tu pa tam kaj, zdej pa upam da bo bolš...pa k so res hb sam te viroze, z vročino, smrkljem, občasno kašlem, pa te trebušne, z drisko, vročino bruhanjem...drugo je, če ma otrok kr naprej angine, pa pljučnice, pa antibiotik na antibiotik...tist bi pa mene tud skrbelo...to da pa jst vse pokasiram, pa itak....sem glih nazadnje zdravnici pojamrala, da prej v celem lajfu nisem bla tolk bolana, se je pa smejala in rekla da tud malih optrok, k bi vse živo nosli domov, tud  nisem mela prej v celem lajfuuser posted image pol se pač sprijazniš...

(odgovor članu spetko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2505
28.9.2009 8:10:29   
Anonimen
aja, kar se pa nahrbtnikov tiče, jst sicer nimam pojma kak je ok, samo če bi ga pa kupovala, bi ga pa raj v kaki trgovini s to gorsko opremo in ne v trgovini z otroško.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2506
28.9.2009 8:26:07   
sonček33
Mi imamo nahrbtnik od maya maya in je super.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
28.9.2009 8:51:19   
mimi30
jutrouser posted image

nahrbtnik: mi ga imamo od Brevija....za nosit je fajn, če pa zaspi pa ne glih tolkuser posted image ....sem ga pa ugodno dobila že mesece nazaj in pol nisem nič drugih gledala in izbirala

spali smo za en d***....tako kot ponavadiuser posted image ....4.zobek (zgornja enka je čisto zunajuser posted image )....sam ne verjamem, da bo zdaj kaj boljše spala, ker ne pomnim kdaj je....nisem čist prepričana, da je tole nespanje od zobkovuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

sem začela kmetovat in rabim sosedeuser posted image

si padla not, ha???? 

kje si pa ti blauser posted image ....sem te pogrešala na srečanjuuser posted image .....kar se kmetovanja tiče, pa ti kar pusti vse skupi še neki časauser posted image , da ne boš kej firbcalauser posted image , ker te not potegneuser posted image .....ti se kar lepo uči, ko si tak dobro ponovno štartala....drugače smo pa doma, ko boš za kafe pokliči

Jancci, face ste da takole počivate na parkiriščuuser posted image ....to bi bil moj vesel, če bi mu jaz predlagalauser posted image , on bi počival kdajkoli in kjerkoliuser posted image

Jancci moj škripa z zobmi, me prou skomina in tud upam da bo ta faza čimprej mim.

ojoj, tega škripanja se še od nejca spomnim....sam kdaj se je končal pa ne.....špela pa je že tud neki začela poskušat s tistim enim zgornjim zobkomuser posted image

Dons smo bli pri tašči, ker sta oba v penziji pa nimata časa pridet na obisk. Mormo mi otroka tja peljat user posted image

user posted image user posted image user posted image kot, da bi sebe brala....sam takrat ni tak smešnouser posted image

sonček, zakon je tale vreča za sedet, a ne?user posted image , tudi Lovro zgleda uživa

kiara, mal več moreš tlele čvekat ne majn, da ti bo prej minilouser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
28.9.2009 9:44:21   
barba
Men se bo kar strgal user posted image user posted image user posted image ... tole me čist ubija ... upam, da bo kmal teh neki zob zunaj.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
28.9.2009 9:46:22   
kiara24
Jutro,

Noč super, razen Klarinega premetavanaj po posteljici. Jaz se grejem z novimi odejami od VitaPur kva so dobra.
Klara se je danes sma in igrala v stajici pol ureuser posted image to je super. Pol pa sem ji dala mleko in je zaspal in sedaj spi že eno uro. Upam, da je ne zbudim ko jo dam v avto.

Saj mam ful planiran, kaj vse bova s Klaro počeli, danes greva na kavo s kolegico v KR.
Popoldan do mojih staršev.
Jaz nikioli nisem rekla, da ne morem bi z mojim lubijem meni je tako lepo.... ko sva oz.smo skupaj. Ga ne zamenjam za nič na svetuuser posted image .
Je zaposlen v Mersteelu (to je pod firma Mekruja) in je vodja projekotov za logistiko, nabavo, hrambo.... tudi v Srbiji, Sarajevu... zato ga pa tolk niuser posted image . Saj pravi, da se bo umirilo in mi je rekel da gremo pa v Beograd na koncu leta skupajuser posted image .
Hvala punce, super ste.
Sedaj pa moram it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
28.9.2009 10:04:24   
petra88
jutro!
kako ste? mi smo spet bolj švoh spali.
a katera doji samo zjutraj in zvečer? in ponoči seveda.. mi smo prejšnji teden prešli na to varianto, samo bom zgleda mogla kupit še AM, ker zjutraj nimam nič mleka, vse kar zmorejo zize od večera nardit, mi ponoči spije. drgač pa jemo
7-8h zizo (+danes jogurt), okoli 11h sadje+piškot, okoli 14h kosilo (zelenjavna juhica+meso, 16-17h jogurt/kruh/sadje, kar pride pod roke, 19h mleko.
sonček kolk je dober Lovro! user posted image
Kiara te zastopim kolk je hudo bit sama, jst mam še tako kdaj polno glavo vsega, ko pride po 7uri zvečer domov, s tem da hodi na šiht za 9. uro. user posted image
naš že spi, mu grem delat družbo user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
28.9.2009 10:33:30   
spetko
dobro jutro punce..

kiara...si me narobe razumela...sem se samo hecala...da pač ko so z nami da ne moremo z njimi a ko jih ni pa spet nam ni prav...ampak vse v hecu mišljeno..user posted image
drugače pa kaj češ..tko je ...moj tudi čeprav ni v neki logistiki ampak dela pa dosti...minimalen urnik je od 6.30 do 16h...to je hitro doma...drugače pa ob 19h al pa 21h..kakor nanese dela...tko da...te razumem popolnoma...ampak ja..je treba neki non stop delat da te mine in HB so tej naši sončki tko zanimivi da meni kr leti mimo dan..

ulla...ja sej jaz sem istega mnenja kot ti...pač babicam ga ne bi dala...in se mi zdi da tudi v vrtcu se naučijo bit socialni,pa red,disciplina...kolkor tolko no..
upam pa da sploh dobim vrtec..ker že za 2 vem da ni sprejet a čakam še od 2eh vrtcev..če ne pa sva se odločla da ga dam v privat vrtec do septembra..ker cenovno nas pride enako...tko da...
in upam da bom tudi jaz lahko jemala bolniške brez problema...bomo videli no...

mimi30...user posted image za 4.zobek vzunaj...(kdaj bom jaz lahko tko napisala da nam je prišel zobek venuser posted image )
a lahko eno vprašanje mimi...a ta številka zraven tvojga nicka predstavlja leta..?..če smem vprašat?user posted image user posted image

barba...user posted image user posted image tudi jaz vam želim da bojo zobki čimprej vzunaj in da ponovno spite

petra88...jaz sm tudi opazla da čez noč mi kr zmanjka mleka..oz. tianu bi blo kul da bi bil priklopljen celo noč na joško..enih parkrat se je zgodilo da je dobesedeno celo noč imel jo v ustih in čim sem se premaknila da jo odmaknem..pa jok in stok...tko da zdej dam ponoči en obrok AM in spim vsaj 4ure...drug obrok pa dojenje...in pol še zjutraj preden ustanemo se dojimo in pol nič več...

a vaši malčki tudi ponoči še jejo..oz. kolkokrat še jejo??

nič..zdej pa grem malo kmetovatuser posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
28.9.2009 10:34:42   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

sem začela kmetovat in rabim sosedeuser posted image

si padla not, ha????

kje si pa ti blauser posted image ....sem te pogrešala na srečanjuuser posted image .....kar se kmetovanja tiče, pa ti kar pusti vse skupi še neki časauser posted image , da ne boš kej firbcalauser posted image , ker te not potegneuser posted image .....ti se kar lepo uči, ko si tak dobro ponovno štartala....drugače smo pa doma, ko boš za kafe pokliči

Sej sm nameravala prit, ampak sem v četrtek zvečer zvedla, da dobim v petek obisk, ena kolegica ki se že dolgo nisva videli in nisem mogla rečt, da nimam cajta.  Kaj češ, takle mamo. Sicer pa tko še bo kakšno srečanje, če sem prav prebrala, celo v MB. Sicer dvomim da bo v takšnem velikem številu, kot tokratuser posted image user posted image pa vendar... na naslednje srečanje pa zagotovo prideva.

Ja, v sredo mam rd, tko da ta teden kavica odpade, mam ful laufanja, drug teden pa zagotovo pade kavica, če bova mela avto prideva midva, če ne pa vidve. Se še itak slišive,  a ne? user posted image

A je bla ula v roza trenirki? hahahahahahahahahaaaaaaaaaa

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
28.9.2009 10:52:12   
spetko
snikolina..ja ja ulla je bila v pink trenirki,facauser posted image user posted image

mimi30 ZS

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
   [Brisano sporočilo]
28.9.2009 10:59:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu spetko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2515
   [Brisano sporočilo]
28.9.2009 11:14:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2516
28.9.2009 11:36:30   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image groza, a ne

(odgovor članu snikolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2517
28.9.2009 11:43:44   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

user posted image user posted image user posted image groza, a ne

jaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
28.9.2009 11:45:43   
Jancci
Včeraj zvečer sva gledala film Taken. Če ga še niste gledale PRIPOROČAM. Ful dobr. Sva se odločla, da Meta do 30ega ne gre nikamor. user posted image user posted image

Prej sva bile v šopingu, zdej pa spi in moram nekaj skuhat. Kaj čem??

Sem kupila uno posodo ingenio v M, ker je ta stara že vsa spraskana in nimam tok dobr filing če vem, da še emajl od posode s krompirjem jem. user posted image Zdaj bo upam za nekaj časa dobro.

Barba pa mu dej mal vinčka. Bo zadet in ga ne bo nič več bolel. user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
28.9.2009 11:55:47   
Zvezdica
Včeraj zvečer sva gledala film Taken. Če ga še niste gledale PRIPOROČAM. Ful dobr. Sva se odločla, da Meta do 30ega ne gre nikamor. user posted image user posted image

ja gledala, dober film, pa obožujem liama Neesona.

Evo naš spi, ko je bila še megla je pa razgraju, da sva morala iti ven

A sta bila zunaj? No mi2 pojeva pa greva mal okoli:)

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
28.9.2009 13:53:36   
PAJO
dober dan
še jaz se oglasim na hitro,mi smo dobr,žana je začela puzat pa sama
se vsede...v soboto smo imeli krst in je super ratal vse,full je bla lepauser posted image user posted image

kako ste kej ostale??res je lep vreme in mi smo kr velik zunej,full je lepo.

ja nč lep pozdrav vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
28.9.2009 13:53:45   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

ja gledala, dober film, pa obožujem liama Neesona.

ja gledala....kaj ne obstaja še nadaljevanjeuser posted image

včeraj vzela vstran stranico od posteljice in si jo privezalauser posted image zraven svoje....sem mislila, da bo boljše spala in na svojemuser posted image ....jok brate, se je že zvečer dala na vse štiri in rikverc na taveliko posteljo splezala

danes bomo pa kosiliuser posted image ....včeraj nismo, ker nismo imeli kam s pokošeno travo (bio odpadki polni)

smo že nazaj s sprehoda, mladina spi, pred spanjem oba jedla kosilo (riž z mesom in korenjem)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
28.9.2009 13:58:16   
mimi30

PREHITEVALČKI

ime:                ime :   MERE                          ŠT.ZOB                   

19.12.08

AFRICAN QUEEN     NOAH  3090g    50 cm

24. 12. 08
URŠAP                      ŽIGA    3500g     51 cm

31.12.08 
M*O*J*C*A               MEDEA  3580g     48 cm  user posted image 5M user posted image 7M1T;2 user posted image 7M
                                             8470/71 - 9M        user posted image 6M
user posted image TUKAJ SMO

user posted image user posted image

01.01.09
MIMA83                     JAKOB   3900g    52 cm

03.01.09
OLJICA                    FILIP    3450g    52 cm    
RONJA                     LEJLA   3520g    53 cm

04.01.09
KRTEKXX                 BRITA   3390g    54 cm       2
                                        5750g/62cm-3M

06. 01. 09

SAŠA78                    ANŽE   4210g    53 cm

09.01.09

SPETKO                  TIAN     3650g   54cm          user posted image 5M3T; user posted image 6M3T
                                        5200g/61cm-2M
                                     7100/76cm-5M
                                    7850/81 - 7,5M
10.01.09
FARFALA              SAMO     4650g   54cm          user posted image 6M;user posted image 8M user posted image 6M2T 
                                        8800g/72cm-6M        user posted image 6M3T user posted image 7M

12.01.09
NIIA                     OSKAR   3740g     54 cm     user posted image 4M3T;8 user posted image 5M3Tuser posted image 6M
                                    7300g/67cm-3M
                                    9500/81 - 8M      user posted image 6M1Tuser posted image 6M2Tuser posted image 7M2T

16.01.09
ZAJA23                ANAJA   3800g    51cm 
RUBICA                GAJA     3650g   53cm  user posted image 5M2Tuser posted image 6M3T
                                8000/72 - 8M      user posted image 6M2T user posted image 7M
17.01.09
PETRA88         DAVID    3380g   54 cm  user posted image 8M1T user posted image 6M user posted image 6M2T
                                    5350g/59cm 

19.01.09
SNIKOLINA    ANŽE    4340g    54 cm   user posted image 6M3T  user posted image 3M;8
                                                         user posted image 7M user posted image 6M2T 
KIARA24
          KLARA    3260g   54 cm user posted image 4M2T  user posted image 5M;2 user posted image 6M
                                  8100/72 -7M   
                                                         user posted image 6M

20.01.09
JANCCI                  META     3240g   52 cm  user posted image 5M2T user posted image 6M;4 user posted image 7M
                                        7475/69 - 7,5M  
                                                            user posted image 7M    
21.01.09
NINA166            DAŠA   3200g   51 cm    user posted image 5M  user posted image 6M;2 user posted image 6M3T
                                   6960/68 - 7M           
24.01.09
PAJO                      ŽANA    2890g    51 cm         
URŠIKA***           ALEN    4200g    52 cm    user posted image 4M2Tuser posted image 6M2Tuser posted image 5M2T           

25.01.09
ULLA80                NEO      3420g    48 cm    user posted image 6M  user posted image 6M;2  user posted image 5M2T
                                                                 user posted image 6M2T 
27.01.09
BARBA                   TINE        3860g     55 cm   user posted image 7M2T user posted image 5M2T
                                           5200g/59cm-2M
                                           7255/71 - 7,5M
                                                                          user posted image

29.01.09
YELCI             KIKI        3500g     50 cm    user posted image 4Muser posted image 6M3T;2 user posted image 6M
                                   8200g/70cm-7M     user posted image 6M2T user posted image 7M

30.01.09
TJASSSA                 NELI       3800g      54 cm       
KHURDE                  ISA        3735g  53 cm  user posted image 6M2Tuser posted image 7M1T user posted image 5M2T 
                                         7740/68 - 7M    user posted image 6M1T   user posted image 6M1T
CRTKA                    ALJAŽ      3430g     52 cm

31.01.09
SONČEK33          LOVRO      3820g   54 cm    user posted image 7M  user posted image 7M

NEA                       ERIK         3940g   52 cm  user posted image ;3 user posted image 7M1T   
                                           6250g/61cm-2M   user posted image 7M
                                           9300/72 - 7,5M

user posted image   user posted image user posted image ......IN SMO JIH DOČAKALI
2.2.2009

ZVEZDICA      PATRIK     3550g   53 cm  user posted image 4M2T user posted image 3M3T;8user posted image 5M
                                     5150g/59,5cm-1M        
                                    8490/72,5 - 6M  user posted image 6Muser posted image 6M
3.2.2009
MIMI 30      ŠPELA      3770g    51 cm    user posted image 5M3T user posted image 6M1T;4 user posted image 6M2T
                                  4870g/59cm-2M 
                                  7490/70  - 6M
VRTNICA84       ANA        3110g    50 cm

5.2.2009

SYMONA       AMADEJA      3910g    52 cm         
                                    8150g/68cm-6M 

6.2.2009
POLSKAVA       ELA      4150g    54 cm         

7.2.2009
PLOHA          META        3580g   52cm   user posted image 5M2T  user posted image 5M;2 user posted image 6M3T
                                    5200g/60cm-2M
                                    8270/69 - 6M

TRENUTNO NEAKTIVNE MAMICE:
L009 (LANA), DETECE (RUJ),KINOKIJA (TINA), MAVRICA24(MARKO), PIKAPOKA2(NEŽA),
JERČI
(TADEJ), ŠTRUKELČEK(TAJ), ACITAK(NIKO), LUNICA12(ANINA) ,
SONČNI ŽAREK(LUKA), ANEJ01(ANEJ), SNEŽINKA7(ALEN), _KATHY_(GAL),
LIMONA(LIA), HIJACINTA(ERIK), NAJKI(JAN MAI)

LEGENDA:

user posted image 1.zobek

user posted image sedim
user posted image jem GH
user posted image plazim se
user posted image kobacam
user posted image hodim
user posted image prva beseda
                                               SONČEK - Lovro
NEINI  - Erik user posted image user posted image
META Ploha
user posted image user posted image
META Jancciuser posted image            
PATRIK        
user posted image
OSKAR
user posted image ANA user posted image
NEO user posted image user posted image
KLARA user posted image    user posted image  
user posted image   user posted image user posted image

[/quote]

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
28.9.2009 14:46:49   
abc123
Da se spet malo javim. Srečanje je očitno uspelo, dajte še kakšno slikco tuki gor za tiste, ki nismo bile.

Mi imamo še vedno 2 zobka, vendar se mi zdi da se zgoraj pripravljajo kar 4 na enkrat. Čez dan zelo zlabo spi - le enkrat po 1 uro, vendar hvala bogu je ponoči OK. Se zbudi enkrat za hranjenje in včasih še če rabi dudo al pa kaj. Čez dan dude nima oz. le za igračko.

Zdele kuhava kosilo - cvetačo z rižem in zdenka sirčkom. Naša obožuje jogurt in maline, to bi lohk skoz jedla.

Moram pohvalit, da se je zdaj začela postavljat na vse štiri, vendar ji eno nagica vedno ostane spoddvita. Pol je pa na kolenih al pa kar na tisti spodviti nogici. Jo popravljam ampak zaenkrat ji še ni uštekalo da jo mora dat bolj pod sebe - mah, bo že pogruntala.

Drugač pa spet je pondelk in večino dneva sva same... no dop. kofe pr stari mami in sprehod pa je ura že 12 pol pa spat in mal igrat pa je popoldne user posted image .

Khurde - ja, jest sem tut iz Kamnika oz. iz bližine. Se lahko kdaj v Arboretumu dobiva, ker sem zasledila da tja tut hodiš, midve pa tut mava karto.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
28.9.2009 14:59:34   
mimi30
krtekxx, imaš ZS

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?