|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
28.9.2009 10:54:57   
špelin@
Aaaaaaaaaaaaa, sem vedela, da boste zdaj ušle tudi ve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
28.9.2009 10:56:24   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Aaaaaaaaaaaaa, sem vedela, da boste zdaj ušle tudi ve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...jst delam vmes,sem pa skos tu

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
28.9.2009 10:57:06   
kasso
ok, bom javila v soboto user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
28.9.2009 11:00:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...jst delam vmes,sem pa skos tu

enakouser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1904
28.9.2009 11:21:05   
jana81
JOJ KAK JST NE MARAM LJUDI KI SI MISLIJO DA SO NEKAJ VEČ, PA V BISTVU NIMAJO POJMA..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
28.9.2009 11:22:33   
kasso

JOJ KAK JST NE MARAM LJUDI KI SI MISLIJO DA SO NEKAJ VEČ, PA V BISTVU NIMAJO POJMA..

enako, problem nastane, ko je kdo v familji tak. trenutno mi gre en pameten blazno na živce..ah bo že.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
28.9.2009 11:27:10   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

enako, problem nastane, ko je kdo v familji tak. trenutno mi gre en pameten blazno na živce..ah bo že.

MEN pa ena naša bivša stranka..ima moža na kao visokem položaju, pa se dela pametno ko sto hudićev, pred 14 dnevi je pa govorila da ona se pa na to res ne spozna...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
28.9.2009 11:28:03   
jana81
joj kasso morem se skup zmetat, pa ti poslat naročilo, sam morem vse pregledat kere kartuše mi manjkajo ..ni časa..user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
28.9.2009 11:34:05   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Mi smo cel vikend pohajkovali. V soboto smo šli v Sečoveljske soline in Laguna park v Bernardin, domov smo prišli ob 22:00. Včeraj pa smo bili pri moji mami cel dan, tako da ta vikend nismo naredili doma nič.
Za sobotno srečanje pa res še ne vem, ker moram že dopoldne peljat Petjo v Logatec na šolo plavanja, popoldne pa bomo najbrž kaj delali...bom videla kako bo, tako da ne morem za 100% potrdit.

user posted image za super vikend!!!
Za soboto pa bomo rekli takole: 90% ja, 10% ne, ok? user posted image
Če gresta Estrella* in edinaos, greste lahko punce tudi skupaj, a ne?

sem šefico že klicala, pa se ne javiuser posted image

POZABILA GSM DOMAuser posted image  Načeloma sem zraven, če le ne pride kaj nujnega vmes.

Majčice a se vam mal rola????user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 28.9.2009 11:35:56 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
28.9.2009 11:39:58   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Majčice a se vam mal rola????user posted image user posted image user posted image user posted image

NE ZAKAJ VPRAŠAŠ ???[sm=smiley36.gif]user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
28.9.2009 11:44:45   
Estrella*
jana81user posted image user posted image user posted image user posted image  6000 user posted image user posted image user posted image user posted image

POSTOV

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
28.9.2009 11:58:20   
suzy85

user posted image

user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
28.9.2009 12:11:04   
Anonimen
aaaaaaaaaaaaaaaa, na bowling greste packe, jest bi šla tuddddddduser posted image . Mah pa drugič. Škoda ker se dobite zvečer, ko jest ne morm. Mislm sej bi lahko sam res nimam energije zvečer.
Ve pa uživajte še zame

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1913
28.9.2009 12:13:36   
Anonimen
Ste spet kr neki naklofale pa ne vem zdej kaj komentiratuser posted image

Čmrlika luštkana Taja

Špelin@ a Gregi ne bo prespal v vrtcu? Gaja gre mogoče jutr, če ne pa v sredo, dons mava še kontrolo pri P.

Ajej Edina, maš pa smolo.

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1914
28.9.2009 12:46:28   
tilči
Tilen spi,Nejc pa gleda Nodijauser posted image
Nejcu sem zgleda zaprla rito,da nima več driske,samo zaenkrat je še bolj na borovničevem čaju,tudi je še bolj malo,pa bo že.Malo zaloge ima,tako da ravno shiral ne bouser posted image .Tilen pa ima zadnje čase trakuljo in upam,da tako tudi ostane,saj je končno dosegel dvomestno številko na tehtniciuser posted image
Danes so prišli zamenjat okno.Tašča po eni strani tako pametna,po drugi pa tema.Je dala naročit čisto navadno okno,da se vse notri vidiuser posted image .Sedaj bi pa rada še žaluzije pa glasbeno željouser posted image
Še 6 dni jo gledam,potem gre pa spet za 1 teden na dopustuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
28.9.2009 12:55:05   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Nejcu sem zgleda zaprla rito,da nima več driske,samo zaenkrat je še bolj na borovničevem čaju,tudi je še bolj malo,pa bo že.Malo zaloge ima,tako da ravno shiral ne bouser posted image .Tilen pa ima zadnje čase trakuljo in upam,da tako tudi ostane,saj je končno dosegel dvomestno številko na tehtniciuser posted image
Danes so prišli zamenjat okno.Tašča po eni strani tako pametna,po drugi pa tema.Je dala naročit čisto navadno okno,da se vse notri vidiuser posted image .Sedaj bi pa rada še žaluzije pa glasbeno željouser posted image

kaaaaaaaaj? ja koliko kil pa ima? Nejc jih ima že 12..

ej ne me narobe razumet, samo zadnjič ko sva se menle o kvaliteti sparky, nič boljša(meni osebno), bodiji so spet šli skup, rokavi predolgi v telesu na knap, dobra stran je vsaj ta, da sem za 3 dala 7 € user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
28.9.2009 12:57:47   
tilči

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

kaaaaaaaaj? ja koliko kil pa ima? Nejc jih ima že 12..

ej ne me narobe razumet, samo zadnjič ko sva se menle o kvaliteti sparky, nič boljša(meni osebno), bodiji so spet šli skup, rokavi predolgi v telesu na knap, dobra stran je vsaj ta, da sem za 3 dala 7 € user posted image

Naš je ravno na 10,3 kg.Pa veliko je,ampak tudi pokuri.user posted image
Tudi jaz sem kupila bodije,pa so ok,dokler jih nisem dala v sušilca,takrat pa so se skrčiliuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
28.9.2009 13:34:46   
Anonimen

jaz pa čedalje težje diham v službi, ko sem sama, se imam prav krasno, ko pa zagledam šefiko, pa bi najraje domov zbežala, tako mi baba vzema motivacijo za delouser posted image , bo treba res konkretno pristopit k prošnjam.

danes sem si obljubila, ko pridem domov moram vsaj 10  prošenj za zap. poslati, razmišljam tudi v tej smeri, dokler si ne najdem kej druzga, da si grem kar zdaj uredit da delam samo po 4 ure/dnevnouser posted image  mah nimam pojma, kar žalostna postajam, ko samo pomislim, da si bo treba službo iskat, pa da ne bi več delala to kar delam zdajuser posted image  samo koliko  sama sebe poznam, vem da ne bom mogla več dolgo izdržat tega pritiska.

Verjamite mi, maloprej mi je tako na živc stopila, da sem jo skoraj nekaj poslala, čim je šla ven iz pisarne sem morala na čik-da se ohladimuser posted image , pri njej je vsaka mala napakca KATASTROFALNAuser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1918
28.9.2009 13:59:35   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

jaz pa čedalje težje diham v službi, ko sem sama, se imam prav krasno, ko pa zagledam šefiko, pa bi najraje domov zbežala, tako mi baba vzema motivacijo za delouser posted image , bo treba res konkretno pristopit k prošnjam.

danes sem si obljubila, ko pridem domov moram vsaj 10  prošenj za zap. poslati, razmišljam tudi v tej smeri, dokler si ne najdem kej druzga, da si grem kar zdaj uredit da delam samo po 4 ure/dnevnouser posted image  mah nimam pojma, kar žalostna postajam, ko samo pomislim, da si bo treba službo iskat, pa da ne bi več delala to kar delam zdajuser posted image  samo koliko  sama sebe poznam, vem da ne bom mogla več dolgo izdržat tega pritiska.

Verjamite mi, maloprej mi je tako na živc stopila, da sem jo skoraj nekaj poslala, čim je šla ven iz pisarne sem morala na čik-da se ohladimuser posted image , pri njej je vsaka mala napakca KATASTROFALNAuser posted image

ne se toliko sekirat, ker ti res ne pomaga.
V rač službi je res tako, da napak bolje, da jih ni, ampak so pa vse rešljive, tako da katastrofa pa res ne more bit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
28.9.2009 14:01:28   
kasso
jaz imam pa danes problem, ker mi v edavkih noče digit. potrdila normalno sprejet..čakam na večerne inštrukcije...sekiram se pa ne user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
28.9.2009 14:02:31   
kasso
...tako da grem zdaj belit za skrinjo v špajz user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
28.9.2009 14:03:27   
jana81
edina se čist strinjam s kasso..čeprav recimo mi ko smo odvisno od strank, si tega ne smemo privoščit, niti najmanjše napake..zato še vedno mami pregleda vse za mano in vse se 2x kontrolira..

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
28.9.2009 14:23:25   
nia5
Dan user posted image
Ste bile pa pridne, imam kar nekaj za prebrat user posted image
Mi smo ok, user posted image je danes doma, švica pod odejo, da se malo spravi k sebi, ga je fajn tresnila bolezen.
Danes sem peljala našo malo muciko (4m) k veterinarju še po drugo dozo antibiotikov, ker je fasala neko virozo, težko je dihala, pa iz očk in noseka ji ful teče. Sem pa plačala 43 EUR user posted image , ampak kaj češ, če pa je bila tako boga.
Grem malo prečekirat, dokler še Nia spi.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
28.9.2009 14:25:33   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Nia, Suzy kako vajina bolnička? Suzy a pol sploh nista na vrsto prišle al kako?

Je že precej bolje, ampak ji moram pred spanjem še vedno nos pucat z baby-vacom, drugače se skoz zbuja, ker ima zabasan nos. Še kak dan pa bo vredu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
28.9.2009 14:30:31   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

nina upam, da ti je uspelo nazaj zaspat!

jst sm šla ob 11ih preverit evo in je imela 39,1 vročine. tak strah me pa še ni blo! sem ji dala svečko in celo uro čekirala, če vročina pada. HB je padla. pol sma pa nucale še 15 min, da sem ji noseka s fiziološko sprala in operil našpricala. zdle pa je že spet mal vroča. user posted image

Pa kako ji meriš vročino? Meni ne pusti z ušesnim, navadnega digitalnega pa se boji user posted image . Mi ji je huje vročino zmerit, kot kaj druga.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?