Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:38:59
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sobota, 3.10., ob 18h - CE (bowling in še kaj) Kdo je za: 1. jana81 2. špelin@ 3. rozika-edina 4. suzy85 katy82? Estrella*? nia5? kasso? Še druge!!! Dajmo, punce
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:39:22
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Vam moje mačkice že dolgo nisem nič pokazala. Smo bli včeraj po dolgem času na fotoshootingu... ni bla nekaj razpoložena, je pa vseeno nekaj nastalo... Joj, kako je zrasla Ful je srčkana
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:39:23
|
|
|
|
jana81
|
jst sem se pa včeraj letos prvič "nažrla" kostanja in me dons tak napihuje, še čudno da sem spala v miru, Nejc bi ga tud pojedu celo merico če bi mu ga dala, sam ne vem kako bi njegove črevice odreagirale
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:39:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A se to steza rezervira ali kako gre to? ja steza pač za eno uro, dve, če nas bo več,se lahko več stez rezervira Torej smo na spisku: jana81 špelin@ Napišite se!!! Ej, koliko igralcev pride na 1 stezo? Sem že pozabila em jst tud..mislim da 6 ali 8 ne ne. max. 5 igralcev. sem preverla Aha. Rezrviramo eno in se malo zabavamo. Itak jaz komot tudi ne igram in se vam režim Al pa se vmes švercnem. No, ne me resno jemat: rabim time off, boli me patak, če kakšno vržem ali ne v pisarni me čudno gledajo, kva se tolk režim Cenzura je in ne smem napisat tistega na k jaz svojemu sploh še nisem omenila, bo dobil paket presenečanja šele v soboto , ne vem kak jima bo z AT šlo brez mene, saj je moja miška kar malo alergična nanj nimam pojma zakaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:39:55
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Vam moje mačkice že dolgo nisem nič pokazala. Smo bli včeraj po dolgem času na fotoshootingu... ni bla nekaj razpoložena, je pa vseeno nekaj nastalo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:40:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sobota, 3.10., ob 18h - CE (bowling in še kaj) Kdo je za: 1. jana81 2. špelin@ 3. rozika-edina 4. suzy85 katy82? Estrella*? nia5? kasso? Še druge!!! Dajmo, punce kasso, vprašaj daj stran
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:41:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Vam moje mačkice že dolgo nisem nič pokazala. Smo bli včeraj po dolgem času na fotoshootingu... ni bla nekaj razpoložena, je pa vseeno nekaj nastalo... jej čopka ma že
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:41:29
|
|
|
|
jana81
|
edina to je mene tud vedn skrbelo, ampak ko sta sama se pa imata čist lepo, tako se bo pa tud AT mela s P. verjemi sicer pa tudi mamice rabmo mal off bit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:41:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst sem se pa včeraj letos prvič "nažrla" kostanja in me dons tak napihuje, še čudno da sem spala v miru, Nejc bi ga tud pojedu celo merico če bi mu ga dala, sam ne vem kako bi njegove črevice odreagirale Mene je pa ponoči od preveč kostanja bolel želodec Prdim pa itak kot star konj, še pes je pobegnil stran od mene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:42:07
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ [kasso, vprašaj daj stran JA !!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:42:25
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A se to steza rezervira ali kako gre to? ja steza pač za eno uro, dve, če nas bo več,se lahko več stez rezervira Torej smo na spisku: jana81 špelin@ Napišite se!!! Ej, koliko igralcev pride na 1 stezo? Sem že pozabila em jst tud..mislim da 6 ali 8 ne ne. max. 5 igralcev. sem preverla Aha. Rezrviramo eno in se malo zabavamo. Itak jaz komot tudi ne igram in se vam režim Al pa se vmes švercnem. No, ne me resno jemat: rabim time off, boli me patak, če kakšno vržem ali ne v pisarni me čudno gledajo, kva se tolk režim Cenzura je in ne smem napisat tistega na k jaz svojemu sploh še nisem omenila, bo dobil paket presenečanja šele v soboto , ne vem kak jima bo z AT šlo brez mene, saj je moja miška kar malo alergična nanj nimam pojma zakaj Eh, bosta že. Če bo moj s tremi in psom, bo tudi tvoj pregural
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:42:58
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst sem se pa včeraj letos prvič "nažrla" kostanja in me dons tak napihuje, še čudno da sem spala v miru, Nejc bi ga tud pojedu celo merico če bi mu ga dala, sam ne vem kako bi njegove črevice odreagirale Mene je pa ponoči od preveč kostanja bolel želodec Prdim pa itak kot star konj, še pes je pobegnil stran od mene kak teb seka ..[sm=jezicek.gif] zdej se pa še jst režim na glas
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:43:02
|
|
|
|
kasso
|
Mi smo cel vikend pohajkovali. V soboto smo šli v Sečoveljske soline in Laguna park v Bernardin, domov smo prišli ob 22:00. Včeraj pa smo bili pri moji mami cel dan, tako da ta vikend nismo naredili doma nič. Za sobotno srečanje pa res še ne vem, ker moram že dopoldne peljat Petjo v Logatec na šolo plavanja, popoldne pa bomo najbrž kaj delali...bom videla kako bo, tako da ne morem za 100% potrdit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:43:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 edina to je mene tud vedn skrbelo, ampak ko sta sama se pa imata čist lepo, tako se bo pa tud AT mela s P. verjemi sicer pa tudi mamice rabmo mal off bit jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaz razen tega, da hodim v službo, in sem z miško nič druzga ne počnem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:43:50
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst sem se pa včeraj letos prvič "nažrla" kostanja in me dons tak napihuje, še čudno da sem spala v miru, Nejc bi ga tud pojedu celo merico če bi mu ga dala, sam ne vem kako bi njegove črevice odreagirale Mene je pa ponoči od preveč kostanja bolel želodec Prdim pa itak kot star konj, še pes je pobegnil stran od mene kak teb seka ..[sm=jezicek.gif] zdej se pa še jst režim na glas Glede na to, da me je nehala bolet buča in sem zadeta od Imigrana, je to za pričakovat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:44:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst sem se pa včeraj letos prvič "nažrla" kostanja in me dons tak napihuje, še čudno da sem spala v miru, Nejc bi ga tud pojedu celo merico če bi mu ga dala, sam ne vem kako bi njegove črevice odreagirale Mene je pa ponoči od preveč kostanja bolel želodec Prdim pa itak kot star konj, še pes je pobegnil stran od mene zdaj sem pa s stola padla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:44:59
|
|
|
|
Čmrlika
|
Ajoj, pa jaz vam trenutno sploh ne slidim Taja je šla z babi se potepat, jaz grem pa še nekaj stvari nardit, pa vas bom pol brala ko se umirite
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:45:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Mi smo cel vikend pohajkovali. V soboto smo šli v Sečoveljske soline in Laguna park v Bernardin, domov smo prišli ob 22:00. Včeraj pa smo bili pri moji mami cel dan, tako da ta vikend nismo naredili doma nič. Za sobotno srečanje pa res še ne vem, ker moram že dopoldne peljat Petjo v Logatec na šolo plavanja, popoldne pa bomo najbrž kaj delali...bom videla kako bo, tako da ne morem za 100% potrdit. za super vikend!!! Za soboto pa bomo rekli takole: 90% ja, 10% ne, ok? Če gresta Estrella* in edinaos, greste lahko punce tudi skupaj, a ne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:45:57
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 edina to je mene tud vedn skrbelo, ampak ko sta sama se pa imata čist lepo, tako se bo pa tud AT mela s P. verjemi sicer pa tudi mamice rabmo mal off bit jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaz razen tega, da hodim v službo, in sem z miško nič druzga ne počnem JA PA da posprvaljaš, kuhaš, likaš, pereš... itd.. torej " I need a break"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:46:13
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst sem se pa včeraj letos prvič "nažrla" kostanja in me dons tak napihuje, še čudno da sem spala v miru, Nejc bi ga tud pojedu celo merico če bi mu ga dala, sam ne vem kako bi njegove črevice odreagirale Mene je pa ponoči od preveč kostanja bolel želodec Prdim pa itak kot star konj, še pes je pobegnil stran od mene kak teb seka ..[sm=jezicek.gif] zdej se pa še jst režim na glas Glede na to, da me je nehala bolet buča in sem zadeta od Imigrana, je to za pričakovat opravičeno ja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:46:30
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Ajoj, pa jaz vam trenutno sploh ne slidim Taja je šla z babi se potepat, jaz grem pa še nekaj stvari nardit, pa vas bom pol brala ko se umirite A prideš v soboto?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:46:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst sem se pa včeraj letos prvič "nažrla" kostanja in me dons tak napihuje, še čudno da sem spala v miru, Nejc bi ga tud pojedu celo merico če bi mu ga dala, sam ne vem kako bi njegove črevice odreagirale Mene je pa ponoči od preveč kostanja bolel želodec Prdim pa itak kot star konj, še pes je pobegnil stran od mene zdaj sem pa s stola padla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:47:19
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Ajoj, pa jaz vam trenutno sploh ne slidim Taja je šla z babi se potepat, jaz grem pa še nekaj stvari nardit, pa vas bom pol brala ko se umirite ti se zorganiziraj pa pridi v soboto v Celje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:47:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Mi smo cel vikend pohajkovali. V soboto smo šli v Sečoveljske soline in Laguna park v Bernardin, domov smo prišli ob 22:00. Včeraj pa smo bili pri moji mami cel dan, tako da ta vikend nismo naredili doma nič. Za sobotno srečanje pa res še ne vem, ker moram že dopoldne peljat Petjo v Logatec na šolo plavanja, popoldne pa bomo najbrž kaj delali...bom videla kako bo, tako da ne morem za 100% potrdit. za super vikend!!! Za soboto pa bomo rekli takole: 90% ja, 10% ne, ok? Če gresta Estrella* in edinaos, greste lahko punce tudi skupaj, a ne? sem šefico že klicala, pa se ne javi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:49:18
|
|
|
|
špelin@
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?