|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
27.9.2009 20:51:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

ja ja sej vem, da boste spet čvekale pol k bom jest šla spatuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image a te že zgodaj vleče v posteljo????

ma kr ja, itak morm ob polnoči Gaji AB dat pa pol še mal na wc, pa pol še 1x na wcuser posted image

Aha...no pa še MR S te ima skoz na voljouser posted image

ah ja on že spiuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1801
27.9.2009 20:53:32   
Estrella*

ja ja sej vem, da boste spet čvekale pol k bom jest šla spatuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image a te že zgodaj vleče v posteljo????

ma kr ja, itak morm ob polnoči Gaji AB dat pa pol še mal na wc, pa pol še 1x na wcuser posted image

Do polnoči, bo ravno dovolj naspan, ti pa budna.....hmmmmmmmmmuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
27.9.2009 20:54:31   
Estrella*
Nina7 na koliko + si že????

Neposredna povezava do sporočila: 1803
27.9.2009 20:55:04   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

aja, nina, sem ti včeraj dala svoj glas, zdej mi pa ne pusti več! user posted image

ma čudn je touser posted image  jest sm tud pri naših lahko samo 1x glasovala, doma pa lahko večkratuser posted image  kr neki

A ma visoko vročino? Upam, da je samo kaka viroza, da ni kej hujšga.
Da sta pa čakale eno uro pa pol sploh nista na vrsto prišle je pa tud mem nouser posted image , k da ne vidjo da je otrok čist bogi.

Žal zdravniki malo drugače gledajo na naše user posted image  oz. na vročino, kot me mame. Dostikrat sicer resnično pretiravamo, vendar je mene strah tega procenta, ko se dr. zmotijo o nujnosti. Na koncu pa želijo prevaliti krivdo na starše, češ, da niso dovolj zgodaj odreagiraliuser posted image

ja sej vem, sam jest je res še nism za brezveze vozila k dr., sam če pa vidš da res ni ok se pa tud ne morjo tko hecat. to tud mene skrbi, sploh pri teh dežurnih

Ja Gaja je že čist ok, je bla že takoj ko so ji AB prijeluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1804
27.9.2009 21:00:37   
Anonimen

uf prevečuser posted image , na + 14,5

kolk maš ti zdej kg?

Neposredna povezava do sporočila: 1805
27.9.2009 21:01:43   
Estrella*

kolk maš ti zdej kg?

Pridna user posted image user posted image user posted image . Jaz imam sedaj 54kg. Upam, da tako tudi ostaneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
27.9.2009 21:04:09   
Anonimen

Do polnoči, bo ravno dovolj naspan, ti pa budna.....hmmmmmmmmmuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  če verjamš, on že neki časa noče, se bojiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1807
27.9.2009 21:04:26   
Estrella*
nina7: saj pri tebi niso problem kg. Pri Gaji si tud hitr dol dala ves +. Kolk si se pa pri njej zredila? Jaz sem se pri Andražu +8kg, pri Alji pa +18kguser posted image , sam sem jih s podrodom skinila 13kg in je kao ostal samo +5kg, ki sem jih namesto dol dala, pridelala še 23kguser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1808
27.9.2009 21:05:27   
Anonimen

kolk maš ti zdej kg?

Pridna user posted image user posted image user posted image . Jaz imam sedaj 54kg. Upam, da tako tudi ostaneuser posted image

kva pridna, nč pridna, bi mogla mal manj jestuser posted image

pridna si tiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1809
27.9.2009 21:05:36   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image user posted image  če verjamš, on že neki časa noče, se bojiuser posted image

user posted image user posted image ta je pa dobrauser posted image user posted image user posted image Nepotešena user posted image user posted image user posted image user posted image

Deci so pa res čudniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
27.9.2009 21:11:32   
Anonimen

nina7: saj pri tebi niso problem kg. Pri Gaji si tud hitr dol dala ves +. Kolk si se pa pri njej zredila? Jaz sem se pri Andražu +8kg, pri Alji pa +18kguser posted image , sam sem jih s podrodom skinila 13kg in je kao ostal samo +5kg, ki sem jih namesto dol dala, pridelala še 23kguser posted image

kva pa veš, bomo vidl kako bouser posted image
pri Gaji sm se tm okol 16, sm štartala z 53,54 na konc sm jih mela 69, zdej sm pa štartala z 49 pa jih bom mela na konc pomoje lih enih 69
ti si se pa pri Andražu res maluser posted image . Ej pa kako to da si se po porodu tolk zredila? A si mela že kdaj prej več kg al ne?

ah ja, desci, čudni souser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1811
27.9.2009 21:27:35   
Anonimen
grem jest spat, še ta laptop me zadnje čase neki heca, me za vsak post neki vn meče pa javla napako, ne vem , pomoje ga bo treba mal porihtatuser posted image
mirno nočko vsem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1812
28.9.2009 1:17:40   
Anonimen
JEst pa ne morm spatuser posted image . Sm šla okol desetih v pojstlo pa sm se več kot eno uro premetavala in ko končno zaspim me zbudi budilka da dam Gaji antibiotik. In zdej mi je tamala  eno uro kašljala ker jo zgleda grlo srbi od AB, pit pa noče, se boji da ji ga bom spet dalauser posted image . No zdej je končno nehala, jest sm pa k čukuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1813
28.9.2009 6:09:46   
suzy85
nina upam, da ti je uspelo nazaj zaspat!

jst sm šla ob 11ih preverit evo in je imela 39,1 vročine. tak strah me pa še ni blo! sem ji dala svečko in celo uro čekirala, če vročina pada. HB je padla. pol sma pa nucale še 15 min, da sem ji noseka s fiziološko sprala in operil našpricala. zdle pa je že spet mal vroča. user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
28.9.2009 8:15:09   
tilči
Dobro jutro!

Suzy...user posted image user posted image user posted image  za Evo,da se že pozdravi in da ne bo imela več vročine

Nina...a si se potem kaj naspala?user posted image

Katy..luštni ste bili na porokiuser posted image

Pri nas je pa Nejc zbolel čez vikend,potem pa še user posted image .Najprej je jamral,da ga glava boli,v soboto ga je trebuh,zvečer je še bruhal,včeraj pa driskal.Se je pa še ati nalezel.Danes sta otroka doma,saj mora od zadnje driske miniti 24 ur,da gre lahko v vrtec.Pa mi je zaenkrat še sumljiv,ker še jamra,da ga trebuh boli.user posted image
Sem ppa zvedela,da je od kolegice tamala imela iste znakeuser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
28.9.2009 8:17:11   
špelin@
Dobro jutro user posted image

1. Bučo mi bo razneslo user posted image ---> migrena user posted image
2. Spet smo ga od malo čez 2 do pol štirih srali user posted image Da ne omenjam vseh ostalih intermezzov...
3. Še nikoli nisem bila tako vesela, da sem otroke spravila v vrtec in lahko malo naberem moči!!!

Izvol'te:

user posted image

user posted image

Bo dost? user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
28.9.2009 8:22:22   
špelin@
Vidim, da ste se nekaj menile za srečanje v soboto, 3.10. v CE.

SEM ZAAAAAAAAA!!!

Bi šla katera bowlat? Ali v kino? Potem še kam?

Planet Tuš Celje? Ob 18h? Samo predlagam user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
28.9.2009 8:23:41   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

1. Bučo mi bo razneslo user posted image ---> migrena user posted image
2. Spet smo ga od malo čez 2 do pol štirih srali user posted image Da ne omenjam vseh ostalih intermezzov...
3. Še nikoli nisem bila tako vesela, da sem otroke spravila v vrtec in lahko malo naberem moči!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
28.9.2009 8:24:29   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Punce a SS je dala kej slikic gor?

za RR se ne spomnim, jih ma pa na FB-u

ja sam a ima na FB zdej kej več kot 5 slikc?

27 jih je!

Se vidi, da sem blazno veliko na FB user posted image Grem tudi jaz pofirbcat user posted image

jana81, user posted image za "naštepanih" 6000 postov user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
28.9.2009 8:24:47   
suzy85

SEM ZAAAAAAAAA!!!

tudi meni se zdi bowling dobra ideja! kaj pa ostale? koliko vas sploh pride? jst sem user posted image že povedla, da evo pazi user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
28.9.2009 8:25:23   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Pri nas je pa Nejc zbolel čez vikend,potem pa še user posted image .Najprej je jamral,da ga glava boli,v soboto ga je trebuh,zvečer je še bruhal,včeraj pa driskal.Se je pa še ati nalezel.Danes sta otroka doma,saj mora od zadnje driske miniti 24 ur,da gre lahko v vrtec.Pa mi je zaenkrat še sumljiv,ker še jamra,da ga trebuh boli.user posted image
Sem ppa zvedela,da je od kolegice tamala imela iste znakeuser posted image

upam, da se hitro pozdravita! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
28.9.2009 8:31:17   
špelin@
suzy85, kako je danes Eva? Sem brala, da si imela pestro, sploh pri dežurnem dr.-ju user posted image user posted image user posted image

nina7, kako Gaja? A je šla že v vrtec? Očitno jaz lahko samo po 1x na dan glasujem za miss buši user posted image

jana81, a si še kej jezna na dedca? user posted image user posted image

edinaos, a je bilo fajn v Čateških?

Srčekgirll, user posted image za taščo, da popazi na Vidka, ko vidva kam gresta. Jaz sem zdaj že lep čas brez varstva, ker ima moja mami hude zdravstvene probleme, druge potencialne varuške pa ni na vidiku. Saj pravim: HB za vrtec, da vsaj za 3 ure odklopim otroke, kaj naredim in zbistrim glavo.

nia5, a potem si pri vas samo ti še zdrava? user posted image

Estrella*, samo 54 kil imaš? user posted image user posted image Komaj čakam, da te po dolgem času 1x spet vidim v živo user posted image

tilči, a pri vas tudi bolniki? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
28.9.2009 8:31:44   
špelin@

aja, nina, sem ti včeraj dala svoj glas, zdej mi pa ne pusti več! user posted image

ma čudn je touser posted image  jest sm tud pri naših lahko samo 1x glasovala, doma pa lahko večkratuser posted image  kr neki

A ma visoko vročino? Upam, da je samo kaka viroza, da ni kej hujšga.
Da sta pa čakale eno uro pa pol sploh nista na vrsto prišle je pa tud mem nouser posted image , k da ne vidjo da je otrok čist bogi.

Žal zdravniki malo drugače gledajo na naše user posted image  oz. na vročino, kot me mame. Dostikrat sicer resnično pretiravamo, vendar je mene strah tega procenta, ko se dr. zmotijo o nujnosti. Na koncu pa želijo prevaliti krivdo na starše, češ, da niso dovolj zgodaj odreagiraliuser posted image

Saj to je v vsem skupaj najhuje!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1823
28.9.2009 8:32:29   
špelin@

SEM ZAAAAAAAAA!!!

tudi meni se zdi bowling dobra ideja! kaj pa ostale? koliko vas sploh pride? jst sem user posted image že povedla, da evo pazi user posted image

Moj tudi že ve user posted image Ima moje sitnobe tako poln kufer, da je sam rekel, naj se kar zmenim user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
28.9.2009 8:37:42   
jana81

mogoče da JE odvisnpo od IP-ja računalnika, men se skos spreminja, zarad varnosti..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?