Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 27.9.2009 20:51:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 ja ja sej vem, da boste spet čvekale pol k bom jest šla spat a te že zgodaj vleče v posteljo???? ma kr ja, itak morm ob polnoči Gaji AB dat pa pol še mal na wc, pa pol še 1x na wc Aha...no pa še MR S te ima skoz na voljo ah ja on že spi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 27.9.2009 20:53:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 ja ja sej vem, da boste spet čvekale pol k bom jest šla spat a te že zgodaj vleče v posteljo???? ma kr ja, itak morm ob polnoči Gaji AB dat pa pol še mal na wc, pa pol še 1x na wc Aha...no pa še MR S te ima skoz na voljo ah ja on že spi Do polnoči, bo ravno dovolj naspan, ti pa budna.....hmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 27.9.2009 20:54:31
|
|
|
|
Estrella*
|
Nina7 na koliko + si že????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 27.9.2009 20:55:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 aja, nina, sem ti včeraj dala svoj glas, zdej mi pa ne pusti več! ma čudn je to jest sm tud pri naših lahko samo 1x glasovala, doma pa lahko večkrat kr neki A ma visoko vročino? Upam, da je samo kaka viroza, da ni kej hujšga. Da sta pa čakale eno uro pa pol sploh nista na vrsto prišle je pa tud mem no , k da ne vidjo da je otrok čist bogi. Žal zdravniki malo drugače gledajo na naše oz. na vročino, kot me mame. Dostikrat sicer resnično pretiravamo, vendar je mene strah tega procenta, ko se dr. zmotijo o nujnosti. Na koncu pa želijo prevaliti krivdo na starše, češ, da niso dovolj zgodaj odreagirali ja sej vem, sam jest je res še nism za brezveze vozila k dr., sam če pa vidš da res ni ok se pa tud ne morjo tko hecat. to tud mene skrbi, sploh pri teh dežurnih Ja Gaja je že čist ok, je bla že takoj ko so ji AB prijel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 27.9.2009 21:00:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina7 na koliko + si že???? uf preveč , na + 14,5 kolk maš ti zdej kg?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 27.9.2009 21:01:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina7 na koliko + si že???? uf preveč , na + 14,5 kolk maš ti zdej kg? Pridna . Jaz imam sedaj 54kg. Upam, da tako tudi ostane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 27.9.2009 21:04:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 ja ja sej vem, da boste spet čvekale pol k bom jest šla spat a te že zgodaj vleče v posteljo???? ma kr ja, itak morm ob polnoči Gaji AB dat pa pol še mal na wc, pa pol še 1x na wc Aha...no pa še MR S te ima skoz na voljo ah ja on že spi Do polnoči, bo ravno dovolj naspan, ti pa budna.....hmmmmmmmmm če verjamš, on že neki časa noče, se boji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 27.9.2009 21:04:26
|
|
|
|
Estrella*
|
nina7: saj pri tebi niso problem kg. Pri Gaji si tud hitr dol dala ves +. Kolk si se pa pri njej zredila? Jaz sem se pri Andražu +8kg, pri Alji pa +18kg , sam sem jih s podrodom skinila 13kg in je kao ostal samo +5kg, ki sem jih namesto dol dala, pridelala še 23kg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 27.9.2009 21:05:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina7 na koliko + si že???? uf preveč , na + 14,5 kolk maš ti zdej kg? Pridna . Jaz imam sedaj 54kg. Upam, da tako tudi ostane kva pridna, nč pridna, bi mogla mal manj jest pridna si ti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 27.9.2009 21:05:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 ja ja sej vem, da boste spet čvekale pol k bom jest šla spat a te že zgodaj vleče v posteljo???? ma kr ja, itak morm ob polnoči Gaji AB dat pa pol še mal na wc, pa pol še 1x na wc Aha...no pa še MR S te ima skoz na voljo ah ja on že spi Do polnoči, bo ravno dovolj naspan, ti pa budna.....hmmmmmmmmm če verjamš, on že neki časa noče, se boji ta je pa dobra Nepotešena Deci so pa res čudni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 27.9.2009 21:11:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nina7: saj pri tebi niso problem kg. Pri Gaji si tud hitr dol dala ves +. Kolk si se pa pri njej zredila? Jaz sem se pri Andražu +8kg, pri Alji pa +18kg , sam sem jih s podrodom skinila 13kg in je kao ostal samo +5kg, ki sem jih namesto dol dala, pridelala še 23kg kva pa veš, bomo vidl kako bo pri Gaji sm se tm okol 16, sm štartala z 53,54 na konc sm jih mela 69, zdej sm pa štartala z 49 pa jih bom mela na konc pomoje lih enih 69 ti si se pa pri Andražu res mal . Ej pa kako to da si se po porodu tolk zredila? A si mela že kdaj prej več kg al ne? ah ja, desci, čudni so
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 27.9.2009 21:27:35
|
|
|
|
Anonimen
|
grem jest spat, še ta laptop me zadnje čase neki heca, me za vsak post neki vn meče pa javla napako, ne vem , pomoje ga bo treba mal porihtat mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 1:17:40
|
|
|
|
Anonimen
|
JEst pa ne morm spat . Sm šla okol desetih v pojstlo pa sm se več kot eno uro premetavala in ko končno zaspim me zbudi budilka da dam Gaji antibiotik. In zdej mi je tamala eno uro kašljala ker jo zgleda grlo srbi od AB, pit pa noče, se boji da ji ga bom spet dala . No zdej je končno nehala, jest sm pa k čuk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 6:09:46
|
|
|
|
suzy85
|
nina upam, da ti je uspelo nazaj zaspat! jst sm šla ob 11ih preverit evo in je imela 39,1 vročine. tak strah me pa še ni blo! sem ji dala svečko in celo uro čekirala, če vročina pada. HB je padla. pol sma pa nucale še 15 min, da sem ji noseka s fiziološko sprala in operil našpricala. zdle pa je že spet mal vroča.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 8:15:09
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Suzy... za Evo,da se že pozdravi in da ne bo imela več vročine Nina...a si se potem kaj naspala? Katy..luštni ste bili na poroki Pri nas je pa Nejc zbolel čez vikend,potem pa še .Najprej je jamral,da ga glava boli,v soboto ga je trebuh,zvečer je še bruhal,včeraj pa driskal.Se je pa še ati nalezel.Danes sta otroka doma,saj mora od zadnje driske miniti 24 ur,da gre lahko v vrtec.Pa mi je zaenkrat še sumljiv,ker še jamra,da ga trebuh boli. Sem ppa zvedela,da je od kolegice tamala imela iste znake
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 8:17:11
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro 1. Bučo mi bo razneslo ---> migrena 2. Spet smo ga od malo čez 2 do pol štirih srali Da ne omenjam vseh ostalih intermezzov... 3. Še nikoli nisem bila tako vesela, da sem otroke spravila v vrtec in lahko malo naberem moči!!! Izvol'te: Bo dost?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 8:22:22
|
|
|
|
špelin@
|
Vidim, da ste se nekaj menile za srečanje v soboto, 3.10. v CE. SEM ZAAAAAAAAA!!! Bi šla katera bowlat? Ali v kino? Potem še kam? Planet Tuš Celje? Ob 18h? Samo predlagam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 8:23:41
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro 1. Bučo mi bo razneslo ---> migrena 2. Spet smo ga od malo čez 2 do pol štirih srali Da ne omenjam vseh ostalih intermezzov... 3. Še nikoli nisem bila tako vesela, da sem otroke spravila v vrtec in lahko malo naberem moči!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 8:24:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Punce a SS je dala kej slikic gor? za RR se ne spomnim, jih ma pa na FB-u ja sam a ima na FB zdej kej več kot 5 slikc? 27 jih je! Se vidi, da sem blazno veliko na FB Grem tudi jaz pofirbcat jana81, za "naštepanih" 6000 postov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 8:24:47
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Vidim, da ste se nekaj menile za srečanje v soboto, 3.10. v CE. SEM ZAAAAAAAAA!!! Bi šla katera bowlat? Ali v kino? Potem še kam? Planet Tuš Celje? Ob 18h? Samo predlagam tudi meni se zdi bowling dobra ideja! kaj pa ostale? koliko vas sploh pride? jst sem že povedla, da evo pazi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 8:25:23
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas je pa Nejc zbolel čez vikend,potem pa še .Najprej je jamral,da ga glava boli,v soboto ga je trebuh,zvečer je še bruhal,včeraj pa driskal.Se je pa še ati nalezel.Danes sta otroka doma,saj mora od zadnje driske miniti 24 ur,da gre lahko v vrtec.Pa mi je zaenkrat še sumljiv,ker še jamra,da ga trebuh boli. Sem ppa zvedela,da je od kolegice tamala imela iste znake upam, da se hitro pozdravita!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 8:31:17
|
|
|
|
špelin@
|
suzy85, kako je danes Eva? Sem brala, da si imela pestro, sploh pri dežurnem dr.-ju nina7, kako Gaja? A je šla že v vrtec? Očitno jaz lahko samo po 1x na dan glasujem za miss buši jana81, a si še kej jezna na dedca? edinaos, a je bilo fajn v Čateških? Srčekgirll, za taščo, da popazi na Vidka, ko vidva kam gresta. Jaz sem zdaj že lep čas brez varstva, ker ima moja mami hude zdravstvene probleme, druge potencialne varuške pa ni na vidiku. Saj pravim: HB za vrtec, da vsaj za 3 ure odklopim otroke, kaj naredim in zbistrim glavo. nia5, a potem si pri vas samo ti še zdrava? Estrella*, samo 54 kil imaš? Komaj čakam, da te po dolgem času 1x spet vidim v živo tilči, a pri vas tudi bolniki?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 8:31:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 aja, nina, sem ti včeraj dala svoj glas, zdej mi pa ne pusti več! ma čudn je to jest sm tud pri naših lahko samo 1x glasovala, doma pa lahko večkrat kr neki A ma visoko vročino? Upam, da je samo kaka viroza, da ni kej hujšga. Da sta pa čakale eno uro pa pol sploh nista na vrsto prišle je pa tud mem no , k da ne vidjo da je otrok čist bogi. Žal zdravniki malo drugače gledajo na naše oz. na vročino, kot me mame. Dostikrat sicer resnično pretiravamo, vendar je mene strah tega procenta, ko se dr. zmotijo o nujnosti. Na koncu pa želijo prevaliti krivdo na starše, češ, da niso dovolj zgodaj odreagirali Saj to je v vsem skupaj najhuje!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 8:32:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Vidim, da ste se nekaj menile za srečanje v soboto, 3.10. v CE. SEM ZAAAAAAAAA!!! Bi šla katera bowlat? Ali v kino? Potem še kam? Planet Tuš Celje? Ob 18h? Samo predlagam tudi meni se zdi bowling dobra ideja! kaj pa ostale? koliko vas sploh pride? jst sem že povedla, da evo pazi Moj tudi že ve Ima moje sitnobe tako poln kufer, da je sam rekel, naj se kar zmenim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 8:37:42
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 aja, nina, sem ti včeraj dala svoj glas, zdej mi pa ne pusti več! ma čudn je to jest sm tud pri naših lahko samo 1x glasovala, doma pa lahko večkrat kr neki mogoče da JE odvisnpo od IP-ja računalnika, men se skos spreminja, zarad varnosti..
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?