|
RE: Julijke 2008, 2. del 28.9.2009 20:51:29
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Ojla! Čakam kmetijo slavnih. A bo še kdo gledal? Oui. dr. metuljeva prav gotovo. Mene to blazno zabava, z možekom bova gledala, komentirala, se smejala, pa v šoli bomo tud z otroki mal med odmori pokomentirali - to bo fajn - wiiiii. mojček, dragi naš:-), happy b'day ti želi: bizi dan - vidim, da vam je dans dogajalo Vsi bolančki: hitro se pocajtajte! Šccc, šccc, šccc vse nadloge a la kašelj, zamašeni noski ipd. koprsko potepanje - you go, girl. Se boset kaj srečali s hruško? oh, happy day ali dan, ko je Anja v vrtcu uživala maksimalno - ouje, hura! Me je mož zjutraj klical, ves nesrečen - da ga mala princeska sploh ni šmirglala, ko sta prišla v vrtec, ampak se je zapodila med otročke in k vzgojiteljici. Pretty much the same story je bila, ko sem jo prišla iskat --> z vtričkarskim sošolcem sta pri vzgojiteljici igrala na ksilofon (beri: tolkla v vse smeri ) in se pri tem blazno zabavala, ko sem prišla, je mal poškilila k meni, a se ni dala kaj preveč motit. No, čez nekaj sekund ji je naredilo "klik" & se je zapodila k mojim nogam in se zabubila vanje. Potem sva odpujsali domov ... 3jemi, lol, kakšni dobri štosi iz spisov. Kako si kaj zdaj? Any better? Dopoldne si delala reklamo za ITAK, al kako? Si menjala službo, pa me tega ne vemo maybe? nebogalsnica, kako tvoj mali mož? A od viroze ima tako visoko vročino? Ma, ti šment, no. populis, mama-šprtašica, kako kaj? Pa inigo - kako 10ka v tekmovalnem tempu? Je šlo skozi? Umpa, hej, bejba. Kaj dogaja? Odpiraš podjetje? Se boš lotila online prodaje? Kako si se odločila? Kateri so plusi, kateri minusi?
|