Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski sončki 2009 27.9.2009 18:23:23
|
|
|
|
Hanuši
|
lenika in mala_princeska
|
|
RE: Junijski sončki 2009 27.9.2009 19:42:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna Mala princeska; vse naj naj najboljše! Pa lenika, tebi tudi vse naj naj najboljše z zamudo!! se kar podpišem
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 27.9.2009 21:04:35
|
|
|
|
manna
|
A danes pa nikjer nobene? No, jaz sem dala Mančiko spat, upam da vsaj za nekaj ur - tok bi pasalo mal se naspat še za včeraj. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 27.9.2009 21:35:59
|
|
|
|
lino
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 IZVIRNO SPOROČILO: manna Mala princeska; vse naj naj najboljše! Pa lenika, tebi tudi vse naj naj najboljše z zamudo!! se kar podpišem Jst se tudi podpišem z najlepšimi željami v srcu za vaju
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 27.9.2009 21:39:33
|
|
|
|
lino
|
Moja rekreacija...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 27.9.2009 21:43:53
|
|
|
|
lino
|
Tako pa čaka podmladek, da se konj mal otrudi...pol gre pa vsak od nnjih mal gor... (moj Mare na sliki gleda sem...) In tudi Maksi ni manjkal... in ta mi je najbolj odbita...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 27.9.2009 21:45:03
|
|
|
|
lino
|
eh, sem dve isti prilepila...sorry, upam, da mi sedaj uspe...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 27.9.2009 21:46:21
|
|
|
|
lino
|
No, sedaj sem vam mal s slikami zamorila...pa še obrnit jih ne znam , ma ja, pač tk mal, da pokažem kako preživljamo še zadnje lepe dni... Nooočkoooo
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 27.9.2009 21:55:40
|
|
|
|
lino
|
Eno vprašanje še imam...kako vlagate gobe-tiste, ki jih, kakšen recept imate, kakšno je razmerje med kisom in vodo, koliko soli, tudi sladkor, dodam lovor, poper v zrnju, še kaj??? HVALA!!!!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 27.9.2009 22:00:15
|
|
|
|
princ_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: lino IZVIRNO SPOROČILO: deja777 IZVIRNO SPOROČILO: manna Mala princeska; vse naj naj najboljše! Pa lenika, tebi tudi vse naj naj najboljše z zamudo!! se kar podpišem Jst se tudi podpišem z najlepšimi željami v srcu za vaju Še js podpišem...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 27.9.2009 22:15:23
|
|
|
|
fragola
|
mala princeska vse najboljše in veliko lepih trenutkov s tvojim sončkom! Kar se tiče pa vlade , me je sram, da pahor je iz bližnjega kraja doma, ma dijo ja vsaka vlada je slabša. Upam, da se ne bojo še spomnili skrajšat porodniško!!! BEbci, bebci!!!
|
|
RE: Junijski sončki 2009 28.9.2009 7:54:03
|
|
|
|
Hanuši
|
Dobro jutro, lino super slikice in oba princa sta ful lušna, . Mami pa tut hudo dobr zgleda gor na konju. IZVIRNO SPOROČILO: fragola Upam, da se ne bojo še spomnili skrajšat porodniško!!! BEbci, bebci!!! Še to ja. Sej en idiot iz parlamenta je zadnjič čvekal nekaj na to temo, da imajo mislim, da v ItaliJi samo 3 mesece porodniške in da se moramo zgledovat po evropskih državah?!?!?!? Kreten, pol se pa zgledujmo po Avstriji, katera ma pa 3 leta. Se je od prijateljice sestra poročila z Avstrijcem, sama še ni mela državljanstva, Maxa je pa v Avstriji rodila, da je imel otrok glede na enega starša, avtomatsko njihovo državljanstvo, no pa je vseeno 3 leta dobivala njihovo polno porodniško. Po tem naj se zgledujejo, BEBCIII Drugač gre pa ves RR z otročki pred parlament, pa naj jih čuvajo, ker kakšnega pametnega dela tko al tko nimajo. Sem zadnjič mal iz parlamenta poslušala, p'a je en Černač od Janše rugal Pahorja. Pa to ne morš verjet za kaj dobivajo plačo, sej govoru je pa k da bi Janšo poslušu, sam mal hitrej. Sej ni vedu kaj bi, sam kontre skos dajat. Pa to je za postrelit
|
|
RE: Junijski sončki 2009 28.9.2009 8:09:58
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! Kaminek pod tvojo izjavo glede porodnišk se podpišem ker je dejansko tako. Mala princeska vse najboiljše!Malo z zamudo. Kalanteja držim pesti zate! Ta naša vlada pa je obup.Groza!Hočejo da imamo otroke potem pa nam takle delajo.Ja obup so! Pa dajmo me na forumu zbirati podpise za referendum! Mojjaka zelo lepe slike.Kako uživa v bazenu! Tudi pri nas sta bile 2 noči bolj slabi.Jaz sem vreme krivila. Lenika tudi tebi vse najboljše! Ja naša vlada je obup! No Lora je pridna in najbolj smešno mi je to da ko gremo ali k eni babici ali pa k drugi babici na obisk pri obeh joka.Zelo dobro razloči obraze in ko mene zagleda se takoj zasmeje. Mi pa nekaj kašlja in samo upam da se ni prehladila.Bomo videli.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 28.9.2009 8:17:23
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Še enkrat hvala vsem za lepe želje. Lenika tebi tudi vse naj naj (z zamudo) . Ja 27. sem dopolnila 27.let, pa vsako leto se manj folka na RD spomni, mami in bratec mi še čestitala nista. Praznovala nisem, grem pa danes na tortico še z dvema, ki čvekamo pri "Dolenjkah" z RR . Nič grem si čaj za dojenje skuhat in kapučino, pa zajtrk pojest.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 28.9.2009 8:28:48
|
|
|
|
Hanuši
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko No Lora je pridna in najbolj smešno mi je to da ko gremo ali k eni babici ali pa k drugi babici na obisk pri obeh joka.Zelo dobro razloči obraze in ko mene zagleda se takoj zasmeje. Mi pa nekaj kašlja in samo upam da se ni prehladila.Bomo videli. ja, sedaj so se začeli zavedati ljudi in prostora okrog sebe. Bine tudi mojo sestro vidi mogoče 1x na 10 dni in je sedaj že 2x v totalen histeričen jok padu. Sestra čist paf, ker s Hano sta ljubice že od začetka, ne more dojet, da Bine se jo pa boji . Pa tut, ko h mojim prideva, najprej s ta velikimi okami prostor čekira, po 10 min pa ta male spet namontira. Je pa zanimivo, da, ko pa Loti(od mojih psica) zagleda, pa je kar konkreten pes, mešanec med zlatim prinašalcem in labradorcem, pa takoj začne cvilit in se na vsa usta smejat, pri njej pa ne rabi nekaj uvajalnih minut. Skratka sestra je čist adijo, da ma še Loti rajš, kot njo. Ja nič, mal večkrat se mu bo morala pokazat.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 28.9.2009 8:53:56
|
|
|
|
bačko
|
Nekaj me zanima: Ali vaši prijemajo stvari v roke če mu jo ponudite?Naša Lora noče.Šele ko ji potisnem v roko in jaz naštimam potem drži nekaj časa.Pa tudi ko leži na igralni površini bolj redko opleta z rokami da bi zadela kakšno igračo.Se pa zelo rada krega z igračami.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 28.9.2009 9:08:09
|
|
|
|
majana79
|
Jure tut ni navdušen nad prijemanjem. Sicer sem mu zadnjič kupila eno mehko žogico, pa je precej velika in jo včasih zagrabi pa tlači v usta, ampak to so redki uspehi. Največ mečka tetro v rokah in si jo tlači povsod, pa čez glavo ipd. Sem se že navadila, da je vsak otrok drugačen in da naš ni ful napreden, tako da niti ne spremljam toliko kaj dela, ker potem samo primerjam in sem živčna. Sem pa opazila, da mu glavica visi v desno, tako da če ne bo jutri nič boljše (recimo da se je kaj zaležal), ga bom naročila na fizioterapijo, kar privat. Ker na RA pri nas čakaš en mesec ali več in v tem času je lahko že kaj ful narobe.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 28.9.2009 9:17:22
|
|
|
|
meti21
|
Jutro Pijem , s sva odpeljala princesko v vrtec, šla k pečjaku po navihančke in prov paše zraven kavice. Tamal se je najedu in zdaj spi, mami pa na netu visi . Vse naj naj obema slavljenkama Včeraj je nam kolega dal košaro jurčkov, jih je na Jelovici nabiral, pravi gobar ... sem bila ful vesela, ker obožujem gobe. Zvečer sem 1 uro čistila, rezala in v skrinjo jih napakirala, da bo za rižotko, juhico, zrezke... Vlagala jih pa še nisem, 1x si morm tut za to čas vzet.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 28.9.2009 9:24:18
|
|
|
|
lenika
|
Hvala za čestitke. Mala princeska jaz pa sem 4 dni pred teboj napolnila 4 leta več kot ti. Bačko tudi naša je kar se tiče prijemanja igrač zelo podobna vaši. Lino super slikice, prav lušna si na konju, pa tudi sine je pravi lepotec. Hanuši ja tudi Daša že zelo dobro loči obraze in nima rada, če jo prijemajo neznanci. Meti21 koliko je pa tvoja starejša princeska stara? Vseh pametnih predlogov in odločitev naše vlade pa sploh ne bi komentirala.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 28.9.2009 9:24:50
|
|
|
|
*alina*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Nekaj me zanima: Ali vaši prijemajo stvari v roke če mu jo ponudite?Naša Lora noče.Šele ko ji potisnem v roko in jaz naštimam potem drži nekaj časa.Pa tudi ko leži na igralni površini bolj redko opleta z rokami da bi zadela kakšno igračo.Se pa zelo rada krega z igračami. Lara že prijema, samo je v bistvu stara že 5,5 mesecev. Brez skrbi, tako kot pravi Majana...eni prej, drugi kasneje.... Jaz se trenutno ubadam z drugo "težavo". Vsakič ko jo položim v voziček začne jokat kot nora. Pa drugače skoraj nikoli ne joka. Zdi se mi, da je ugotovila, da se je bolj prijetno nosit po rokah, pa malo izsiljuje . Moram počasi po kengurujčka, zadnjič sem si ga sposodila od prijateljice in je bilo super.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 28.9.2009 9:27:09
|
|
|
|
bačko
|
Alina vem kako je to!Moja prvorojenka je bila taka.A pa jo imaš v ležečem položaju ali sedečem?
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 28.9.2009 9:29:08
|
|
|
|
meti21
|
Naš Gaj pa kar prijema, v RA mi je rekla, da držiš igračko, najbolje je nekaj okroglega (ropotuljica, obroček...- za lažji prijem, tko kot prst k ga lahko primejo), na sredini pred njemu v dosegu njegovih rok in tut minuto ali dlje, da sam pride po igračko, in tko večkrat na dan in zelo hitro začnejo posegat po igrački. Jes mu to že več kot 1 mesec delam in se prov vidi kako napreduje, na začetko je zelo dolgo rabil da je rokice usmeru proti igrački, potem je tut trajalo da jo je prijel, no zdej pa že hitreje vse to poveže. Nič se sekirat, vse bo ob svojem času, men je ful zanimiv gledat kako napredujejo tile naši
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 28.9.2009 9:30:32
|
|
|
|
meti21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika Hvala za čestitke. Mala princeska jaz pa sem 4 dni pred teboj napolnila 4 leta več kot ti. Bačko tudi naša je kar se tiče prijemanja igrač zelo podobna vaši. Lino super slikice, prav lušna si na konju, pa tudi sine je pravi lepotec. Hanuši ja tudi Daša že zelo dobro loči obraze in nima rada, če jo prijemajo neznanci. Meti21 koliko je pa tvoja starejša princeska stara? Vseh pametnih predlogov in odločitev naše vlade pa sploh ne bi komentirala.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 28.9.2009 9:31:25
|
|
|
|
meti21
|
Joj prehitra sem bila Lenika- naša Rubi bo čez 2 meseca 3 leta
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 28.9.2009 9:48:37
|
|
|
|
meti21
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Sem pa opazila, da mu glavica visi v desno, tako da če ne bo jutri nič boljše (recimo da se je kaj zaležal), ga bom naročila na fizioterapijo, kar privat. Ker na RA pri nas čakaš en mesec ali več in v tem času je lahko že kaj ful narobe. V kakšnem položaju mu glavica visi?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.