|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
26.9.2009 23:11:59   
katy82
Vidm da vse greste,nočko vsem,lepo je blo čvekat z vamiuser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
26.9.2009 23:13:29   
suzy85
sem že iz kleti. po poti sem na notranjem stopnišču na 1. stopnici srečala žabo in sem mela mejčkene težave, predenj sem jo ven spravla.user posted image

zdej pa res grem. lahko noč!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
26.9.2009 23:14:23   
suzy85
user posted image kak je spet lepo videt same naše slikce na desni! user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
27.9.2009 8:23:00   
suzy85
dobro jutro!
midve sva že 2 uri pokonci user posted image user posted image Se je ob treh zbudla in bla čist budna. je mela vročine 38,6, pa sem ji še 1x dala svečko, pa komaj nazaj spravla spat! zdle ma pa spet že 37,6, pa še kašljat mi je začela.
upam, da bodo dopoldne naši doma, da bom lahko vsaj v trgovino skočla

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
27.9.2009 8:36:36   
Anonimen
Dobro jutro, zajtrk sm že pojedla, zdej bomo pa počas šli na kavico pa pol k našim na kosilouser posted image

Ste pa kr neki načvekale včeri, pridneuser posted image user posted image user posted image . Ste mal udrihale po descihuser posted image , ja sej je prov.
Jana upam, da si se že pomirila.
Špelin@ ma dej a Gregi ga še kr tolk serje? Sploh ne razumem več tega kaj mu dogaja da noče spatuser posted image  Res si dobra, da zdržiš, men bi se že zmešal. Ma sej itak ti ne preostane druzga kot da se sprijazniš. Res ti želim, da se bo to kmal nehaluser posted image user posted image user posted image .
Glede glasovanja pa mi ni nč več jasno, eni lahko glasujejo na pol ure, ti pa praviš da samo 1x na danuser posted image Ne vemuser posted image  Ma ko se boš spomnila klikn pa boš vidla če ti bo oddal glas.

Suzy user posted image user posted image user posted image  za Evo.

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1780
27.9.2009 9:01:07   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

grem tud jst mal še pred tv, pol pa spat..moj tak ne vem kdaj se misl prguncat domu..njaraj bi ga ven zaklenla

a nima svojga ključa?

ja ima, samo če jst pustim svoj ključ v vratih ne more notuser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
27.9.2009 9:01:10   
jana81

sem že iz kleti. po poti sem na notranjem stopnišču na 1. stopnici srečala žabo in sem mela mejčkene težave, predenj sem jo ven spravla.user posted image

jst bi vpila da bi vse zbudila

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
27.9.2009 9:01:15   
jana81

dobro jutro!
midve sva že 2 uri pokonci user posted image user posted image Se je ob treh zbudla in bla čist budna. je mela vročine 38,6, pa sem ji še 1x dala svečko, pa komaj nazaj spravla spat! zdle ma pa spet že 37,6, pa še kašljat mi je začela.
upam, da bodo dopoldne naši doma, da bom lahko vsaj v trgovino skočla

joj Nejc je tud mel neke budnice ponoč, sem čist mutava dons..vročine nima, kašlja pa spet.
Upam da se oba hiter pozdravta

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
27.9.2009 9:02:58   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dobro jutro, zajtrk sm že pojedla, zdej bomo pa počas šli na kavico pa pol k našim na kosilouser posted image
dobro jutro še tebi
Ste pa kr neki načvekale včeri, pridneuser posted image user posted image user posted image . Ste mal udrihale po descihuser posted image , ja sej je prov.
Jana upam, da si se že pomirila.
ne še

Špelin@ ma dej a Gregi ga še kr tolk serje? Sploh ne razumem več tega kaj mu dogaja da noče spatuser posted image  Res si dobra, da zdržiš, men bi se že zmešal. Ma sej itak ti ne preostane druzga kot da se sprijazniš. Res ti želim, da se bo to kmal nehaluser posted image user posted image user posted image .
Glede glasovanja pa mi ni nč več jasno, eni lahko glasujejo na pol ure, ti pa praviš da samo 1x na danuser posted image Ne vemuser posted image  Ma ko se boš spomnila klikn pa boš vidla če ti bo oddal glas.
jst tud lahk večkrat glasujem

Suzy user posted image user posted image user posted image  za Evo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
27.9.2009 10:16:52   
Anonimen
DOBER DANuser posted image

evo mene že pridno na šihtuuser posted image , porkamadona me ni bilo 5 dni, pa je cela štala v službi, toliko solate (računov) imam, da se mi kar bliskauser posted image

se oglasim še kaj zvečer, bom dala kako slikco gor iz Čateža user posted image

BTW: kaj pol a se vidmo v soboto al kajuser posted image  z otroci ali brezuser posted image  da si malo plan naredimuser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1785
27.9.2009 10:23:01   
Srčekgirll
Jutro!

Mi2 z Vidkom sva pokonc že od 7h. Spal smo super. Kavico sve s taščico že spile, mi2 sva bla že na sprehodu (šla po kruh) z vozičkom, župca se že kuha...Včeraj sva bla z monjim na polharski. Vidka je tašča merkala. Blo je fajn, sam jst nism bla glih razpoložena za žur, moj pa je biuuser posted image user posted image . Zdej pa Vidku hipota( http://www.youtube.com/watch?v=lJwgP44Ap9E )predvajam, non stop, čist nor na ta komaduser posted image user posted image user posted image ,sm mu kr dol povlekla in mu naštimala na WMP in se vrti kr v eno.user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tko zdej pa grem, mogoče še kej pridem.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
27.9.2009 10:36:37   
nia5
Dobro jutro user posted image
Spanje, no no, bi lahko bilo boljše. Sma ji ob 05.00 mogla nos spucat z baby-vacom, ker ni mogla dihat skoz nos. Malo je navrla, ampak je pol lahko spala dalje. Moj user posted image pa je tudi zbolel, zdaj se šopa z Imunalom in Neoanginom, ampak je po moje že prepozno, je že zbolel. Pa še cel dan bo na šihtu bogi user posted image

Suzy85 a žabica praviš? user posted image Kako pa je zašla noter?

Srčekgirll user posted image za spanje, moj ati je z Nio in nečaki tudi šel na eno turo s kolesi po vasi, je pa kar sveže še zunaj.

Edinaos, upam da si kmalu narediš red v službi, to je hudič ko ti drugi šmorn naredijo ja.

Nina7 lepo se imejte pri vaših na kosilu

Jana81 kdaj se je pol tvoj domov priguncal? user posted image

Tako, garda je prišla nazaj, se še tipkamo kaj. Lep dan vam želim user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
27.9.2009 14:58:28   
suzy85
nia upam, da se tvoja dva hitro pozdravita! user posted image user posted image user posted image user posted image

evi vročina nič ne pade in sma šle k dežurnemu. od enih do dveh sma čakale, ker je bil na obisku, ko pa je prišel, je moral že naprej z rešilnim. rekel je še, da enega pregleda in je sestra poklicala noter zadnjo po vrstnem redu, ker ima hčerka vročino in se ji moti. midva sma ble prve in naju sploh vprašala ni, kaj je narobe. sej nič ne rečem, možno, da je bila ta punčka nujnejši primer, ampak odnos te sestre user posted image . sej ji nisem jst kriva, da mora nahodna delat na nedeljo. vsi smo dobli občutek, da smo tam brezveze in da se lahko doma pocajtamo

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
27.9.2009 20:29:17   
Anonimen

user posted image  jest tud

Jana kako je z Nejcem? Pa hvala za tvoje glasove, a kr z vseh pošiljašuser posted image , dobra si?
Nia, Suzy kako vajina bolnička? Suzy a pol sploh nista na vrsto prišle al kako?

Edina a ti tud ob nedeljah delaš al kako?

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1789
27.9.2009 20:35:53   
Anonimen
ja ja sej vem, da boste spet čvekale pol k bom jest šla spatuser posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1790
27.9.2009 20:37:44   
suzy85

Jana kako je z Nejcem? Pa hvala za tvoje glasove, a kr z vseh pošiljašuser posted image , dobra si?

ne, nisma prišle na vrsto, ker moral dežurni z rešilcem na teren, pol pa nisma več čakale, ker je bla eva ful vroča. sem ji dala doma svečko in ji je vročina padla, pa nisma hodle nazaj. zdle ji je pa spet začela naraščat, tako da greva jutri do P, da pogleda kaj je narobe in da mi odpre bolniško.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
27.9.2009 20:38:51   
suzy85
aja, nina, sem ti včeraj dala svoj glas, zdej mi pa ne pusti več! user posted image

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 27.9.2009 20:39:09 >

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
27.9.2009 20:40:35   
Estrella*

ja ja sej vem, da boste spet čvekale pol k bom jest šla spatuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image a te že zgodaj vleče v posteljo????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
27.9.2009 20:43:05   
Estrella*

aja, nina, sem ti včeraj dala svoj glas, zdej mi pa ne pusti več! user posted image

jaz sem glasovala , pa mi isti dan ni pustilo, sem pa sedaj poskusila ponovno, pa je šlouser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
27.9.2009 20:44:52   
Anonimen

ma čudn je touser posted image  jest sm tud pri naših lahko samo 1x glasovala, doma pa lahko večkratuser posted image  kr neki

A ma visoko vročino? Upam, da je samo kaka viroza, da ni kej hujšga.
Da sta pa čakale eno uro pa pol sploh nista na vrsto prišle je pa tud mem nouser posted image , k da ne vidjo da je otrok čist bogi.

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1795
27.9.2009 20:45:19   
Estrella*

ne, nisma prišle na vrsto, ker moral dežurni z rešilcem na teren, pol pa nisma več čakale, ker je bla eva ful vroča. sem ji dala doma svečko in ji je vročina padla, pa nisma hodle nazaj. zdle ji je pa spet začela naraščat, tako da greva jutri do P, da pogleda kaj je narobe in da mi odpre bolniško.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Evo. Kako pa je drugače z njo?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
27.9.2009 20:48:14   
Estrella*

ma čudn je touser posted image  jest sm tud pri naših lahko samo 1x glasovala, doma pa lahko večkratuser posted image  kr neki

A ma visoko vročino? Upam, da je samo kaka viroza, da ni kej hujšga.
Da sta pa čakale eno uro pa pol sploh nista na vrsto prišle je pa tud mem nouser posted image , k da ne vidjo da je otrok čist bogi.

Žal zdravniki malo drugače gledajo na naše user posted image  oz. na vročino, kot me mame. Dostikrat sicer resnično pretiravamo, vendar je mene strah tega procenta, ko se dr. zmotijo o nujnosti. Na koncu pa želijo prevaliti krivdo na starše, češ, da niso dovolj zgodaj odreagiraliuser posted image

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 27.9.2009 20:49:05 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
27.9.2009 20:48:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image user posted image user posted image a te že zgodaj vleče v posteljo????

ma kr ja, itak morm ob polnoči Gaji AB dat pa pol še mal na wc, pa pol še 1x na wcuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1798
27.9.2009 20:50:15   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

ma kr ja, itak morm ob polnoči Gaji AB dat pa pol še mal na wc, pa pol še 1x na wcuser posted image

Aha...no pa še MR S te ima skoz na voljouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
27.9.2009 20:51:19   
Estrella*
Nina7: a je Gaje že OK?

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?