Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:54:20
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, kaj zdej punce? kdaj bi se doble in kje? men je vseeno..mene samo 9-11.10 ni...greva v Portorož ( če se bo lepo obnašal) najprej se zmenmo katera pride, da določimo lokacijo Dejmo naslednji vikend,takrat sem jst frej pol mam 2 vikenda nočnih.Kje bi se pa dobile? to je 3.10 a ne=? nia5 a boš prišla zraven..ti maš sorodnike v Celu a ne? Ja takrat,sam povejte mi a to mamo same zvečer al prej z same zvečer! moj pravi "pa pejt ven, kdo ti brani! bom že jst evo popazu" ja, ponoči jo je pa res težko, ne?! Ti mu predlagi,da jo bo raje zjutraj popazil da boš lahko vsaj do pol enajste spala,ti bo zih dal uro,kdaj se doma prikaži,da boš spočita če on hodi domov ob 4ih in ga pustima spat, bo pa tud on 1x za spremembo pustil mene spat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:54:31
|
|
|
|
nia5
|
Takole, zdaj pa grem ležat. Sploh ne veste, kako je pasalo malo čveka , škoda da je tako redko, ampak kaj čemo. Čvekice želim vam lepo in naspano nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:54:37
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 moj pravi "pa pejt ven, kdo ti brani! bom že jst evo popazu" ja, ponoči jo je pa res težko, ne?! ej suzi čist si me nasmejala, koker da bi mojga poslušala so si precej podobni, ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:54:58
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ti mu predlagi,da jo bo raje zjutraj popazil da boš lahko vsaj do pol enajste spala,ti bo zih dal uro,kdaj se doma prikaži,da boš spočita no da ne boš misla, ni važn kdaj pridem domu in v kakem stanju, VEDNO jst vstanem.. al ga pa previje in obleče pa gre nazaj v postlo razen ko sem delala do 6h zjutraj je bil z njim, ampak sta tak divjala po dnevni da nisem mola spat v spalnici.. Prejšnji teden sem pa šla zapit sestriča, in pršla domu ob 3h, Nejc se je pa zbudu ob 6.30 in takrat se je zgodilo zgoraj napisano
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:56:46
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, kaj zdej punce? kdaj bi se doble in kje? men je vseeno..mene samo 9-11.10 ni...greva v Portorož ( če se bo lepo obnašal) najprej se zmenmo katera pride, da določimo lokacijo Dejmo naslednji vikend,takrat sem jst frej pol mam 2 vikenda nočnih.Kje bi se pa dobile? to je 3.10 a ne=? nia5 a boš prišla zraven..ti maš sorodnike v Celu a ne? Ja takrat,sam povejte mi a to mamo same zvečer al prej z če me dons vprašaš bom rekla same, da se mal odklopim. drgač pa lahko z že 2 falota sma zadnjič komaj lovile. si predstavljaš, da jih napr. 6 tam gor skače?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:57:29
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ti mu predlagi,da jo bo raje zjutraj popazil da boš lahko vsaj do pol enajste spala,ti bo zih dal uro,kdaj se doma prikaži,da boš spočita no da ne boš misla, ni važn kdaj pridem domu in v kakem stanju, VEDNO jst vstanem.. al ga pa previje in obleče pa gre nazaj v postlo razen ko sem delala do 6h zjutraj je bil z njim, ampak sta tak divjala po dnevni da nisem mola spat v spalnici.. Prejšnji teden sem pa šla zapit sestriča, in pršla domu ob 3h, Nejc se je pa zbudu ob 6.30 in takrat se je zgodilo zgoraj napisano Le to še, , pol pa lahko znoriš, moj pa vstane hb brez problema, če je le doma in če ga prosim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:57:51
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Takole, zdaj pa grem ležat. Sploh ne veste, kako je pasalo malo čveka , škoda da je tako redko, ampak kaj čemo. Čvekice želim vam lepo in naspano nočko nočko! sladke sanje!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:58:19
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ti mu predlagi,da jo bo raje zjutraj popazil da boš lahko vsaj do pol enajste spala,ti bo zih dal uro,kdaj se doma prikaži,da boš spočita no da ne boš misla, ni važn kdaj pridem domu in v kakem stanju, VEDNO jst vstanem.. al ga pa previje in obleče pa gre nazaj v postlo razen ko sem delala do 6h zjutraj je bil z njim, ampak sta tak divjala po dnevni da nisem mola spat v spalnici.. Prejšnji teden sem pa šla zapit sestriča, in pršla domu ob 3h, Nejc se je pa zbudu ob 6.30 in takrat se je zgodilo zgoraj napisano To men ni fer,sam nekatere ne moreš niti premaknt v svojem razmišljanju. Pa probaj it spat v dnevno,itak pa lahko tamalga še vedno ven zjaga,magar da gresta po špecerijo,vse se da če se hoče.Veš ženske smo predobre in enostavno se nam to v drugačni preobleki vrača.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:58:48
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ti mu predlagi,da jo bo raje zjutraj popazil da boš lahko vsaj do pol enajste spala,ti bo zih dal uro,kdaj se doma prikaži,da boš spočita no da ne boš misla, ni važn kdaj pridem domu in v kakem stanju, VEDNO jst vstanem.. al ga pa previje in obleče pa gre nazaj v postlo pri nas tudi jst vstajam. pol pa itak jamra, da ni mogu spat, ker sma ble preglasne v dnevni
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:59:21
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ti mu predlagi,da jo bo raje zjutraj popazil da boš lahko vsaj do pol enajste spala,ti bo zih dal uro,kdaj se doma prikaži,da boš spočita no da ne boš misla, ni važn kdaj pridem domu in v kakem stanju, VEDNO jst vstanem.. al ga pa previje in obleče pa gre nazaj v postlo razen ko sem delala do 6h zjutraj je bil z njim, ampak sta tak divjala po dnevni da nisem mola spat v spalnici.. Prejšnji teden sem pa šla zapit sestriča, in pršla domu ob 3h, Nejc se je pa zbudu ob 6.30 in takrat se je zgodilo zgoraj napisano Le to še, , pol pa lahko znoriš, moj pa vstane hb brez problema, če je le doma in če ga prosim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:59:30
|
|
|
|
nia5
|
Pa še to Jana81 za 6000 postov. Zdaj pa nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 22:59:53
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ti mu predlagi,da jo bo raje zjutraj popazil da boš lahko vsaj do pol enajste spala,ti bo zih dal uro,kdaj se doma prikaži,da boš spočita no da ne boš misla, ni važn kdaj pridem domu in v kakem stanju, VEDNO jst vstanem.. al ga pa previje in obleče pa gre nazaj v postlo pri nas tudi jst vstajam. pol pa itak jamra, da ni mogu spat, ker sma ble preglasne v dnevni Ma nemoj,sej se ma cel teden cajt naspat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 23:00:30
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Takole, zdaj pa grem ležat. Sploh ne veste, kako je pasalo malo čveka , škoda da je tako redko, ampak kaj čemo. Čvekice želim vam lepo in naspano nočko nočko! sladke sanje! Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 23:00:35
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Pa še to Jana81 za 6000 postov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 23:00:50
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Pa še to Jana81 za 6000 postov. Zdaj pa nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 23:02:15
|
|
|
|
katy82
|
Punce a SS je dala kej slikic gor?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 23:02:28
|
|
|
|
suzy85
|
nič, jst tudi počasi odhajam. moram še po mleko v klet in za knjige - če se mi bo dalo. zdle sem čist budna, ko bom pa 5 min tiste srbohvaške tekste gledla, bom pa komi oči odprte držala lepo se naspite in sladke sanje vsem!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 23:03:19
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 nič, jst tudi počasi odhajam. moram še po mleko v klet in za knjige - če se mi bo dalo. zdle sem čist budna, ko bom pa 5 min tiste srbohvaške tekste gledla, bom pa komi oči odprte držala lepo se naspite in sladke sanje vsem! Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 23:03:41
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Pa še to Jana81 za 6000 postov. Zdaj pa nočko tolk sem bla zagreblena v pisanje da še opazla nisem .. hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 23:03:58
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Punce a SS je dala kej slikic gor? za RR se ne spomnim, jih ma pa na FB-u
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 23:04:44
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 nič, jst tudi počasi odhajam. moram še po mleko v klet in za knjige - če se mi bo dalo. zdle sem čist budna, ko bom pa 5 min tiste srbohvaške tekste gledla, bom pa komi oči odprte držala lepo se naspite in sladke sanje vsem! tudi tebi.. jst sem mogla v izvdnico v otroško, zdej pa vse greste spat..jst pa budno ko sova, ponavad pa že na sedežni drnjoham
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 23:05:33
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Punce a SS je dala kej slikic gor? za RR se ne spomnim, jih ma pa na FB-u ja sam a ima na FB zdej kej več kot 5 slikc?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 23:07:30
|
|
|
|
jana81
|
grem tud jst mal še pred tv, pol pa spat..moj tak ne vem kdaj se misl prguncat domu..njaraj bi ga ven zaklenla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 23:11:24
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Punce a SS je dala kej slikic gor? za RR se ne spomnim, jih ma pa na FB-u ja sam a ima na FB zdej kej več kot 5 slikc? 27 jih je!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 26.9.2009 23:11:54
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 grem tud jst mal še pred tv, pol pa spat..moj tak ne vem kdaj se misl prguncat domu..njaraj bi ga ven zaklenla a nima svojga ključa?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?