|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008, 2. del
27.9.2009 21:48:04   
metuljcek321
Pupe moje, nočko tudi z moje strani ... maser obljublja urico zabaveuser posted image  vse po urniku (op. p. schedule - hi, hi), ki se ji pač ne bom odrekla.

Mirno in dolgo noč ... jaz imam ju3 tolk enega skakanja, da bo joj prejoj, pa še en sestanek po pouku - bo živahno, aha.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 751
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 22:16:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 752
27.9.2009 23:01:08   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Populis - ma kaj bi imela slabo vest, Lara itak ful uživa v varstvu, ti  se pa lahko tudi malo zrelaksiraš - si svoj dolg nespanja in utrujenosti že plačala državiuser posted image user posted image user posted image

Majuška - a je bilo kaj zanimivega na Mihaelovem sejmu - Gorska rožca, a so tvoji tudi šli?

ma kaj vem, nič posebnega ... jaz sem si omislila nove športne hlače, so imeli ugodne cene in nujno rabim nekaj novega user posted image Aleksander se je zabaval ob goveji muziki, jaz pa v opazovanju user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 753
27.9.2009 23:02:33   
Majuska

Ljubljančanke in okolišanke - a ste za kakšen popoldanski zmenek v Tivoliju za teden - se lahko na igralih dobimo, pa se malčki lahko malo znorijo, me pa malo načvekamo. Predlagam sredo ali četrtek 

jaaaaa, krasna ideja user posted image

Ampak "znorijo" pri meni pomeni, da me mali drži za prst in da skupaj letava naokoli user posted image

Četrtek se sliši v redu user posted image

< Sporočilo je popravil Majuska -- 27.9.2009 23:08:39 >

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 754
28.9.2009 7:42:51   
Majuska
'jutro,

evo imela sem malo bolj divji prihod v službo, zdaj pa akcija ...

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 755
   [Brisano sporočilo]
28.9.2009 8:20:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 756
28.9.2009 8:26:16   
neboglasnica
Oj, oj, sem vas prebrala, ampak šibamo, čakamo logopedinjo za Ano. Staš je še kar spal, ponoči visel na dojki, jedel torto, skratka ni da ni. Ob 04.00 je imel zopet 39,5 C, tako da sva naročena ob 10.20 uri. Vedno bolj imam občutek, da bom cel teden doma.

Almera: ja, mi smo bili že v soboto na sejmu, nič pametnega. Našla celo hlače za Staša iz trikoja, samo mu jih nisem vzela, saj sem že v H&M-u nabavila pet novih. Kot ponavadi sem šla šele potem brskat po starih cunjah in našla še nekaj hlač zanj. Ma, nekaj novega pa mora imeti kljub temu, da je tretji. user posted image

Grem red delat, ker Staš "pospravlja" omare.

Neposredna povezava do sporočila: 757
28.9.2009 8:27:24   
neboglasnica

Ljubljančanke in okolišanke - a ste za kakšen popoldanski zmenek v Tivoliju za teden - se lahko na igralih dobimo, pa se malčki lahko malo znorijo, me pa malo načvekamo. Predlagam sredo ali četrtek 

Če bomo ok, pridemo, drugače pa ne. Potem pa lahko jaz kar tam ostanem, saj veste - četrtek je dan za Riverdance. user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 758
28.9.2009 8:29:18   
3jeMi
morgen, lejdis!

mater sm sitna... user posted image

itak klele sploh ne vem kje začet... itak se mi ne da... itak sem sitna... itak mi nekaj manjka pa ne vem kaj... itak bi rada kavo, pa moram še malo počakat... itak me lulat, pa se mi še to na da it... itak itak itak itak itak itak...

pa drgač? kako kej? ste ok?

vidim, da bi po tivoliju šarale... ka te vem... mi imamo v sredo roditeljski sestanek... Lovro je poletel v vrtec, ga moj še ni uspel dobro preobut, je mali že rinil v igralnico... user posted image  no, saj eden, ki se mu je kaj dalo tako zgodaj...

itak, da grem zdaj lulat, pa potem naprej NLPje pedenat...

čauči! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 759
28.9.2009 8:50:07   
CAC
Jutro čveke!

Skor vas ne morem sledit..... komaj dohajam.

Mi smo pa meli kar naporen vikend- v soboto sem mela fešto za rojstni dan, ampak samo za odrasle, tak da smo si vsi zrihtali varstvo za tamale. Spat sem šla ob 3.30, vstala pa ob 7,30, ko je Jaša kukal prek ograje in me gledal. Tak da sem cel dan bila crknjena kot miš, pa še na kosilo smo šli...
zvečer sem pa že ob 20.30 padla v posteljo in spala do 6h, Jaša tudi celo noč mel mir - kot da bi vedel, da mora spat user posted image

zgleda da mu grejo zadaj zobki ven oz. so že prišli. A so pri vaših tud kaj tazadnji na planu ali grejo po vrsti? Ker spodaj ma zdaj desno 2 zunaj, leva pa bo zaj šla.. vmes majo potem luknje, dokler vsi niso zunaj? user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 760
28.9.2009 9:18:34   
Inigo
hello damice!

mi smo bli včeraj na trgatvi in mali je bil pravi car. malo smo prehlajeni... vsi! sm ugotovila, da more bit pr nas non stop nekdo bolan. če ni... treba napisat, da drug let pol praznujemo praznik! user posted image

drgač pa smo že zgubli šiveke, zobek pa še mormo mal ahtat, ampak se lepo izboljšuje. nam pa trojke vn lezejo in mamo občasno tako sitnobo in the house... jao jao! user posted image

jst se veselo pripravljam na ljubljano. v petek sm šla tečt... in sm se prijetno presenetila... 7,5km sm prelaufala v 41minutah. kar je... super! danes grem 10tko. tekmovalni tempo... ciljam na nekje 54 minut. držte pestiiiiiiiiiii!

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 761
28.9.2009 11:02:37   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: flower

Kje je pa naša rebeca? Tak malo se oglaša zadnje čase. 

o, kak lepo je prebrat, da te kdo pogreša. user posted image  tnx.

V bistvu se res manj oglašam, pa ne namerno....enostavno mi ne znese...user posted image

Ok, malo sem tud padla v FB, priznam. user posted image  Farma me je potegnila in pridno sadim ter obiram hehe.

Našla sem tud eno kolegico, v bistvu je bila moja sošolka pol leta, potem pa se je prepisala drugam in sva se tiste pol leta res zaštekali. Imeli sva še stike par let, potem sva se pa nekje vmes izgubili in zdaj veliko čvekava preko msn. Tak sem vesela, da sem jo našla. user posted image

Naša hiša bo tudi počasi dobila svojo podobo (beri fasado). Jupi! Kmalu bo, kmalu. Mislim, da je zdaj v 90 % že vse pripravljeno. Obiti morajo še del pod streho, napušč, pol pa barvna akcija. user posted image  Bo kr rumeno-bela.

Iz barv sva skor doktorirala, full bi imela rdeče sivo, ampak hočeva imet pa tud bele špalete okrog oken (ki so btw že tud narejene, samo pobarvat jih je treba, tak da nimava več izbire), ker imava sicer temno rjava okna. Pri kombinaciji rdeče-sivo pa nikakor ta bela ne bi šla zraven oz. bi full zasekala.

Torej, barvna "študija" (beri: program na netu) user posted image  je pokazala, da bi najbolje pasala rumeno-bela in tako tudi bo.
Damn, kakšno delo bo to končano!

Ja, naša dva pikeca sta navihančka. HB, zdrava sta. Je pa akcija 200/h čez cel dan. Osvojila sta tudi tek, tak da imam kr fajn trening user posted image  

Za vikend smo imeli na obisku 2 mesečno nečakinjo, pa seveda starše (brata in ženo) in smo se imeli res krasno.
Malo sem podoživljala trenutke s tako malo štručko v roki in šele takrat vidla kako VELIKA sta pravzaprav že naša dva. Kako čas beži!

Naslednji teden začnem delat!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri grem po krstno svečo, za mojo krščenko. user posted image  Ja, ponosna sem, da bom botrca. user posted image

V petek greva po nov avto zame. Wiiiiiiiiiii!!!! user posted image

Đizus, Hummer je čist too much za nas tukaj po naši "vasici", do mame pa do moje službe user posted image  tak da bo kr lepo ostal družinski, v pravem pomenu besede...čakam na Citroen C3 Picasso. (to je ta, ki je letos prišel ven, men je tak lep). user posted image user posted image Drugač pa ni ne vem kaj, bo pa čist kul za mene in za maladva. Prostora ima dovolj za vse (beri za nas ogromni voziček), tak da bom gurala s tem. user posted image  V petek pa častim.

Eto, malo sem napisala kaj je dogajalo med tem časom, ko me ni bilo.......zdaj pa upam, da uspem malo bolj redno čekirat. Saj brala sem vas skoz...

Ok, po moje me mate dost.

hihi bejba... jaz sem pa mislila, da že imate novo fasado in da si šla nekega dne samo v trgovino in si se na poti domov izgubila, ker pač nisi več našla svoje hiše... user posted image user posted image user posted image

čestitke za nov avto... kako je?

p.s. KMETOVANJE NA FB... ni šans... se mi ne da... raje kak solitaire odpilam, rešim kak sudoku in to je to... kmetije se pa ne grem... opa, danes se začne kmetija slavnih... user posted image

populis... se te bom ob priliki dotaknila, ko s sami vipovci po šmarni hodiš... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 762
   [Brisano sporočilo]
28.9.2009 11:13:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 763
28.9.2009 11:14:38   
neboglasnica
Evo, midva nazaj...sva staknila virozo. Pa sem se kljub do neba vpijajoči slabi vesti odločila, da ostanem kar cel teden doma.

Mali vandal dela razstur...pridem nazaj!

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 764
28.9.2009 11:15:14   
neboglasnica

Vse najboljše mojcek1! Lepo praznuj! 

Še od mene, še od mene... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 765
   [Brisano sporočilo]
28.9.2009 11:32:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 766
28.9.2009 11:35:01   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

moja je doma sama jedla stvari kot so pire...zdej je pa v vrtcu začela vse..sem ji pač žličko dala v roko, pa sva skupaj zajeli v krožniku in sem ji pomagala nest v usta...ene parkrat je dovolila, potem pa ne več,...zdej v vrtcu vse je sama, doma ji pa še ne pustim tolk pacat

vau, noro, kako hito je to steklo pri vas

mi smo zdaj spet stagnirali, ko je bila bolna, pa sem jo maksimalno razvajala & jo lepo pitala ... hm, bo ju3 spet špasno v vrtcu - tam hoče vse sama & je potem juha v naročju namesto v želodčku ... no, enkrat bo že ratalo ...

user posted image user posted image user posted image ... pri nas tudi vse sam... svojo žlico in zajemat, itak če ne gre pa z roko zagrabi, pije pa tudi večinoma samo iz kozarca, flaška jana junior je samo še tako mal za afne guncat...
je pa zadnjič zgleda v vrtcu že hotel svojega mačka (ninico) nahranit, pa je BTW maček v juho padel in ga je bilo potrebno oprat... user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 767
28.9.2009 11:37:03   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Še od mene, še od mene... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mene tudt... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 768
   [Brisano sporočilo]
28.9.2009 11:43:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 769
28.9.2009 11:47:06   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

mene tudt... user posted image user posted image user posted image user posted image

pa od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 770
28.9.2009 11:47:50   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

hd, zakaj sklepaš, da ima atija rajš? po mojem je kr enakovredno, sam atija manj vidi in mu bolj pokaže, da je njen.

atija se bolj razveseli ko pride domov, pri atiju se cartlja, pri meni ne...taka atijeva maza je..si morem sineka nardit če hočem kontra.mama je grda- ji daje svečko, čisti nos, fila z zdravili, krega ko naredi kaj narobe, daje spat, pelje v vrtec...ati je pa zakon-se igra z njo, gledata skupaj tekmo, norita z vozekom po terasi....sej ni čudno

a dej no nehi ga srat, kaj je pa zdaj to user posted image ... mama je ena sama... bodi vesela, da je tako, da očka full porajta, kako bi bilo, če bi vedno na tebi visela... meni je mami vedno rekla: Mame smo za grše, očetje pa za lepše... in tako to je...
... glede vrtca... ej, še kako grdo te bo gledala, ko jo boš prišla iskat, ker ona ne bi šla domov... dete se mora navadit, ne zdaj pričakovat, da bo pa kar prec ok...

Neposredna povezava do sporočila: 771
28.9.2009 11:48:00   
ksenci
sicer pa preletela sm vas zdaj pa lavfam naprej- mam čistilno akcijo! pa ne vem ka me je pičla ampak bom izkoristla kr ne vem kdaj me bo pol spet prjeluser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 772
28.9.2009 12:13:38   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Samo tolko...
Dobila sem službo, zaposlili me bodo, jupu, jupi, jupi!!!!user posted image user posted image user posted image

čestitkeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 773
   [Brisano sporočilo]
28.9.2009 12:30:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 774
   [Brisano sporočilo]
28.9.2009 12:31:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?