|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
27.9.2009 19:32:00   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica

živijo babike:)
jaz imam pa eno vprašanje..vse punce ki ste v postopkih uporabljale suprefact spray in merional bi prosila če mi poveste kakšno ste imele število foliklov.
vem da je pri vsaki drugače,ker vsaka drugače reagira....ampak to je samo zaradi mojega bednega firbca:)

hvala vam že vnapraj

Jaz sem uporabljala to konbinacijo in pridelala sem 22 celic. Koliko se jih bo oplodilo, pa ti sporočim v četrtek, ko imam transfer.
Stranskih učinkov nisem imela, razen blagega glavobola,no pa občutljiv L jajčnik pored stopko.

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
27.9.2009 19:35:04   
n74
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: n74

Bi šla novembra po pingota, pa bi bilo tolk fino, če bi se rodil okrog mojega rd. Joj, zdaj sem pa že zahtevna ratala user posted image

Jaaaa, kot sem že rekla Zarji, novemberčki so zmagovalni user posted image

No, potem bo pa približno tako kot pri tebi ali levček po mamici ali devica po očiju user posted image

< Sporočilo je popravil n74 -- 27.9.2009 19:36:59 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
27.9.2009 20:22:07   
bit
čer čačke,

preberem 3 strani ...ja ja sej si bom zapomnla kaj kateri napisat...user posted image pa si nisem.

pa ne grem še enkrat brat...

zarja in pika user posted image user posted image   user posted image   ne obupat

bebi..  šrafuanje  je bilo pri meni znk plusauser posted image user posted image user posted image

aqua....user posted image user posted image user posted image itak da bo ETuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke... ti pa si kokoška......pirhov kot za velko nočuser posted image user posted image user posted image

ammmm aja

arnejčka
....v prejšnjem postopku sem pridelala 10 jajčec ...kolko je bil ofoliklov pa n vem  6 se jih je oplodilo...od tega 4 blastocite in 2 zaaostala zarodka.. sem pa imela rahlo hiperco...z delnim uspwhom.
Puregon je fantazija..

no midva sva bila čez vikend na morju sva prikolco pospravla in zaklenila do maja.... ta vikend je bil božaski...
špikamo se veselo...čakam 1 oktober..... na prvi UZ...

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
27.9.2009 20:22:49   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: S*

jaz imam pa eno vprašanje..vse punce ki ste v postopkih uporabljale suprefact spray in merional bi prosila če mi poveste kakšno ste imele število foliklov.
vem da je pri vsaki drugače,ker vsaka drugače reagira....ampak to je samo zaradi mojega bednega firbca:)

hvala vam že vnapraj

Jaz sem uporabljala to konbinacijo in pridelala sem 22 celic. Koliko se jih bo oplodilo, pa ti sporočim v četrtek, ko imam transfer.
Stranskih učinkov nisem imela, razen blagega glavobola,no pa občutljiv L jajčnik pored stopko.

10 jajčec po 10 dneh pikanjauser posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
27.9.2009 20:28:22   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: bit

IZVIRNO SPOROČILO: S*

hvala vam že vnapraj

10 jajčec po 10 dneh pikanjauser posted image user posted image

12 celic po 9 dneh pikanjauser posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
27.9.2009 20:34:53   
S*
Aqui samo zate in za tvoje pikice jutri
user posted image   

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
27.9.2009 21:11:23   
arneja
Hoho, Bibek, da bi ju že kar poimenovala? Ena je lahko potem SD, druga pa SDS user posted image . Meni je pa popoldne potegnilo, da je tebi in S* dal ata Aspirin 500 zaradi možnosti hiperce. Je enkrat ena napisala, da kako se ji je kri zgostila zaradi hiperce, pa jo ata za vsak slučaj že malo redčiti začne. Kaj pravite na to teorijo Sherlocka Holmsa user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
27.9.2009 21:12:26   
arneja
Pikica naša, kako si user posted image ? Kako te je lepo videti, da si spet sem malo pokukala user posted image .

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
27.9.2009 21:19:50   
sonček33
Aqua mislim nate, pa sej ti to veš. Fajn opravi.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
27.9.2009 21:21:44   
arneja
Lučka, Neža ima že tri mesece user posted image ? Pa saj se je komaj rodila. Super da je pridna, jesti pa punce veš, da ne smemo preveč, ko je treba na linijo gledat user posted image .

N74, a ti boš pa še mecec rojstva izbirala user posted image ? Pa da je vaš oči še devica, kam pa user posted image ?

S*, kako se ti počutiš?

Aqui, jutri hitro komu sms-aj, da bomo pomirjene, ker bomo vedele, da dva pikeca greješ user posted image .

Bit, 1. oktober bo pa res hitro tu. Na morju pa verjamem, da je bilo božansko user posted image . Tale letošnji september je cel božanski, jaz bi imela takšno vreme vse do decembra user posted image .

Jaz sem se pa kostanja najedla, zdaj me pa zgaga peče user posted image .

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
27.9.2009 21:41:57   
bit
huhh jst tut podpišem   za tako vreme do decembra....sam december mora pa bit beluser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
27.9.2009 21:42:56   
bit
arneja...kako si ............ user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
27.9.2009 21:44:40   
arneja
Zgaga me peče, doma pa nobenega normalnega mleka, samo riževo user posted image . Kaj še pomaga proti njej? Rupurutov tudi nimamo. 

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
27.9.2009 21:45:20   
bit
donat....je zmaga

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
27.9.2009 21:46:54   
sonček33
Arnejči donat, sam tega tut zihr nimaš

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
27.9.2009 21:50:11   
Rakica_80
Mleko pomagauser posted image

Pika74, kako je, je še belina?user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
27.9.2009 21:52:53   
arneja
Nimam, tud Donata ne. V bistvu imamo samo vodo pa aperitivčke pa Power Juicer user posted image . Sem zdaj kar riževo mleko popila, pismo, je zanič user posted image . V kavi se sploh ne opazi.

Sonček, a je tvoj fantek že zaspal? Danes ste imeli pa sončka, ne? Tukaj je bila precej dolgo nizka oblačnost.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
27.9.2009 21:53:45   
arneja
Bebi, pa ti? Krčki še kar nagajajo? Kdaj boš pa ti lulala?

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
27.9.2009 21:57:26   
sonček33
Arneja ja pol pa en aperitivček rukn, to bo zihr delovalouser posted image Lovrenc spi že od 19.15 priden fantek. Sončka je bilo bolj za vzorec, je bilo tudi tukaj oblčano,ampak razmeroma toplo.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
27.9.2009 21:59:02   
arneja
Aperitivček na riževo mleko pa da bruham celo noč user posted image ? Jaz se pa pridružujem tvojemu Lovrencu v dejanju in grem ravno tako ajat user posted image . Dobro spite user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
27.9.2009 22:06:35   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Gloria, a Nikca pa oči pazi, ko ti delaš popoldne? Joj, se pa grozno sliši, da si do pol enih zjutraj v službi user posted image . Pa saj mora biti zdajle dobitna kombinacije, ker se mi drugače zdi, da bomo nehali loto listke kupovati.

...ja Nika oči pazi...ma ful se lepo rihtatauser posted image ......res se grozno sliši ura ko sem pršla domov,sam gdaj pa gdaj bo tudi tko žal...saj me je šefica naganjala domov sam veš kok je neroden delo na pol pustit....jaz sem ti povedala da je dobitna kombinacija in pika....gdaj lulamouser posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
27.9.2009 22:08:27   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Zarja, kje se pa ti skrivaš?? Zdaj je pa res že čas za tvoja pingvinčka, ne? Ali ju celo že greješ, pa nam nisi nič povedala, ti, ti user posted image ?
Sem grela, nalulala rahli plus zdaj pa krvavim kot iz škafa. Tako, da znova ničuser posted image user posted image user posted image . Še po zadnja dva pingota v novembru pol pa potegnem črto zaenkrat.

...pa ne no....žal mi je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
27.9.2009 22:09:26   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Arnejči...bo ok?
user posted image

user posted image

...ma kakega frajera imate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
27.9.2009 22:11:29   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

pupe moje, še vedno držim pestke za vsako posebej.user posted image user posted image user posted image

...o lubca kok te je lepo videt...kok ste user posted image ....Maj priden po mamiciuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
27.9.2009 22:12:55   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Ooo, Šukica, kako se ti in mali Maj rihtata user posted image ? Koliko časa ste zdaj že doma? A kaj z Lučko kofetkata user posted image ? In hvala za pestke, jaz sem tako zelo vesela vsake stare borke, ki nas pride pokukat user posted image user posted image user posted image .
Ojla, zdej smo doma dober mesec dni, mesec in pol, lepo je doma res lepo, dobili smo že 2 zobek, pridno papa zdej vse, še vedno se veliko smeje in rad cukauser posted image .
Ne z Lučko nič ne kofetkave, vsaka ima očitno rada svoj mir.

Punce, nč obupat, vse smo in ble na istem tko da vas čist razumem, žal ene čakate na to srečo dlje kot druge ampak kot vidim greste vse v isto smer in ta stavek:Nekega dne vas čaka vse isto, vse boste mame!" vem, da je za nekatere iluzoren ampak tudi iluzije so uresničljive, sam ne puške vreč v koruzo.Jest sem z vami in držim pestke.

...evo dobila odgovor...lepo da ste doma....user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?